“Junge Alternative” tegen de chef van de “Berlinale”: Holocaust-film in Neukölln en Kreuzberg laten zien

Screenshot_159

De voorzitter van de “Junge Alternative Berlijn”, DAvid Christopher Eckert (links), nam de uitnodiging voor de Berlinale van Dieter Kosslick dankbaar aan. Als tegenprestatie zou hij de film over het getto van Warschau graag in Neukölln en Kreuzberg laten zien.

(Vertaling: E.J. Bron)

“Alle AfD-leden, alle afgevaardigden van de AfD in de Bondsdag, mogen gratis naar de bioscoop. Ze worden persoonlijk door mij uitgenodigd. Ik betaal elk kaartje” – met deze woorden nodigt de chef van de “Berlinale”, Dieter Kosslick, AfD-politici uit voor de documentaire “Het geheime archief in het getto van Warschau” van Roberta Grossmann op 10 februari. Kosslick hoopt dat zoveel mogelijk AfD´ers de film zullen zien: “En wanneer ze dan nog zeggen dat het vliegenstront is, dan zou er misschien iemand anders moeten optreden dan de filmmakers.”

pi news (2)

De film laat het verhaal zien van het in 1941 opgerichte ondergronds archief in het getto van Warschau. Hij documenteert hoe de Joden in het getto leefden en hoe ze vermoord werden.

De “Junge Alternative” neemt de uitnodiging van de chef van de Berlinale voor de Holocaust-film aan

De AfD laat zich via de “Junge Alternative” Berlin en haar voorzitter David Christopher Eckert positief over de uitnodiging uit en verzekert “in groten getale bij de première te zullen verschijnen”:

“De ´Junge Alternative´ en de moederpartij AfD staan onbeperkt achter de christelijk-joods beïnvloede cultuur van het Avondland en verwelkomen iedere dag die deze traditie stimuleert. In een tijd, waarin joodse mensen in Duitsland op grond van radicaalislamitische haat nergens zo onbeschermd tegen aanvallen zijn dan in Berlijn, is het een goed teken om solidariteit te tonen op de Berlijnse Berlinale. Wij als ´Junge Alternative Berlin´ nemen de uitnodiging voor de gratis filmvoorstelling daarom dankbaar aan en zullen talrijk verschijnen bij de première.”

Daarbij blijft het echter niet, want de “Junge Alternative” gaat verder:

“Bovendien zouden we de chef van de Berlinale graag ondersteunen bij de verbreiding van zijn film en stellen daarom een gezamenlijke Open Air filmvoorstelling in de stadsdelen Neukölln en Kreuzberg voor.”

De “Junge Alternative” maakt daarbij een toespeling op de enorme Jodenhaat van de islamitische gemeenschappen, die vooral te merken is in deze stadsdelen.

Ook de vicefractievoorzitter van de AfD-fractie in de Bondsdag, Beatrix von Storch, maakt tegenover “PI-NEWS” duidelijk: “De herinnering aan de slachtoffers van het nationaalsocialisme maakt een vast bestanddeel uit van onze nationale herinneringscultuur. De AfD zoekt de dialoog en zal alles doen om iedere bedreiging voor joods leven in Duitsland vastberaden tegemoet te treden.”

De AfD toont zodoende steeds opnieuw dat zij met Joden-vijandigheid en afwijzing van Israël helemaal niets te maken heeft, hoewel de mainstream met bijvoorbeeld Charlotte Knobloch en het grootste deel van de media iedereen dat wil laten geloven. Terwijl het aanbod van de Berlinale in veel media te lezen was, blijven die hun lezers het antwoord van de AfD schuldig. Business as usual.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Junge Alternative” tegen de chef van de “Berlinale”: Holocaust-film in Neukölln en Kreuzberg laten zien

 1. Krater zegt:

  Triest zoals ze plachten islamcritici te framen als nazi’s. Ik hoop dat de afd zo doorgaat, en zich er niks van aantrekt. Deze pro-joodse houding past ze goed.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Als je over het stokje heen springt dat je wordt tegengehouden, moet je verwachten dat het stokje de volgende keer hoger wordt gehouden tot je het niet meer kunt of wilt hebben.
  Dat heeft niets te maken met de vraag of het in eerste instantie goed en juist is.

  Like

 3. fleckie zegt:

  Op 15.11.2017, ejbron: ‘ ..geheim. Ooggetuigenverslag …van GASKAMERKNECHT’.’.

  Like

 4. fleckie zegt:

  Op ejbron, 15.11.2017, onder ‘GEHEIM. OOGGETUIGENVERSLAG. VAN. GASKAMERKNECHT’ , div. ‘overnames’. uit verschillende boeken!

  Like

  • fleckie zegt:

   Ook op 2.8.2017, ejbron:” zou een film over AUSCHWITZ…….
   …….” AAN HET. FRONT” is het boek van Will Berthold , uitg.De Boekerij, A’dam, 1989!
   waarin hij o.a. de belevenissen beschrijft over ” IN. de smeulende straten van WARSCHAU wordt in 1944 het verzet door de meedogenloze misdadigers-brigade van.
   DIRLEWANGER. . in bloed gesmoord”……..” De speciale eenheid, onder leiding van Dr.Oskar. DIRLEWANGER ! waarin inbrekers, moordenaars, en ander gespuis hun ‘proeftijd’ uitdienen, wordt zelfs door de geregelde. SS- onderdelen verafschuwd.
   De jonge rekruut Paul Vonwegh die niet vatbaar blijkt voor de terreur,honger en smerigheid v.h. Oorlogsbedrijf wordt de tegenspeler van. DIRLEWANGER…..
   …….CIP-gegevens Koninklijke Bibliotheek, Den Haag. *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
   In het boek ‘De Gele Ster’ kan men ook vanuit de ‘index’ al vanaf 1933 , 23 maart:” Oprichting van de eerste concentratiekampen” …….14 juli””Oprichting van de EEN- partijstaat. .Wet over herroepen van naturalisatie en onttrekken van het Duitse staaysburgerschap”……..1936- 29 maart: volksstemming.:99% van alle stemmen voor Hitlers politiek……..1938″ 26 april ” Verordening over de aanmelding van Joodse vermogens,: voorbereiding voor de economische uitschakeling……..14 juni:” Verordening over de registratie en aanduiding van Joodse bedrijven”…….. 6 juli” Conferentie van Evian,overleg over het aantal toe te laten vluchtelingen. uit. Hitler-Duitsland……..
   28 oktober :” Verdrijving van 17.000’statenloze’ Joden uit Duitsland over de grens naar POLEN……..9 november ” Rijkskristalnacht”. 12 november:”Goring-conferentie tot. ‘boetebetaling der Joden’ ten bedrage van EEN MILJARD. Rijksmark, uitschakeling uit het economische leven en uit alle culturele bijeenkomsten. Arrestatieb. van. meer. dan.
   26.000 Joodse mannen”. …….13 december:” verordening over de gedwongen verkoop
   ( Arisering) van Joodseb zaken, industrieen, enz……..1939: 10 april:” een geheim rapport v.d.GESTAPO. registreert 302.535. politieke gevangenen in het DERDE RIJK …Totaal aantal sinds 1933 : een miljoen……..18 mei : Der Sturmer. eist het vermoorden van de Joden in de Sovjetunie. 1 tot. 21 september SS en leger organiseren talrijkevpogroms in P o l e N,…….27 september …” WARSCHAU. capituleert……..12 oktober:” Eerste deportatie van Joden uit Oostenrijk en Moravië naar Polen. >>>>>>>>>>>>>>

   Like

   • fleckie zegt:

    Vervolg: 1940: 12 februari: eerste deportatie uit de districten Stettin, Stralsund,en Schneidenmuhl naar het district LUBLIN,Polen……..30 april:Eerste GHETTO opgericht in Lodz.. 15 augustus 1940 : Eichmanns. Madagaskar plan,, 22 oktobe: ‘ Actie Burckel’, : Jodendeportatie s uit Baden, de Palts en het Saargebied naar Zuid-Frankrijk; van daaruit eind 1942 naar. AUSCHWITZ……15 noember HERMETISCHE AFGRENDELING VAN HET. WARSCHAUSE. GHETTO. …….1941 ..februari tot april: Deportaties van 72.000 Joden naar het. WARSCHAUSE GHETTO. …22+ 23 februari: 400 Joodse gijzelaars uit. AMSTERDAM gedeporteerd naar MAUTHAUSEN. …7 maart:
    Tewerkstelling van de Duitse Joden als dwangarbeiders, 14 mei ,arrestatie van 3600 Parijse Joden….VORMING. VAN. DE. SPECIALE. COMMANDO’S. 22juni. Duitse overval op de Sovjet-unie. In heel Duitsland opnieuw een golf van arrestaties….28 juni Pogrom in Kowno,Litauen(3800 slachtoffers). 2/3 juli Pogrom in Lemberg (7.000 slachtoffers). 8 juli: invoering van de Jodenster in de Baltische. Staten. 11 juli: Massamoord in Bialystok, 31 juli: Goring geeft Heydrich opdracht voor evacuatie van de Europese Joden; begin van de ‘Endlosung’,de definitieve oplossing. 15 september:invoering v.d.jodenster in Dld.voor alle Joden vanaf 6 jaar. 19 sept. UITROEIING van het. GHETTO Sjitomir, OEKRAINE, (18.000 slachtoffers). 23 sept. EERSTE PROEFVERGASSINGEN in AUSCHWITZ.. 28/29 september: MASSAMOORD in. KIEV( 34.000 slachtoffers) 12/13 oktober: MASSAMOORD in Dnjepropetrowsk(11.000 slachtoffers) 14 okt. Bevel tot wegvoeren der Duitse Joden naar Lodz,begin v.d. algemene deportaties uit Dld. eind oktober: massamoorden in RIGA,Wilna,Kowno,en Dwinsk. 8 november massale fouilleringen in Rowno(15.000 slachtoffers). Aankomst van de eerste Duitse Joden in RIGA,Minsk en Kowno en hun fusillering. 25 november: Verordening over het inbeslagnames van Joodse vermogens bij deportaties; J-I massamoord in Rostow, 8 december: BLOEDBAD van RIGA:(27.000 slachtoffers). 22 december Bloedbad van Wilna(32.000 slachtoffers). 30 december: Bloedbad van. SIMFEROPOL, KRIM( 10.000 slachtoffers). Eind december: Vast vernietigingskamp in Chelmno opgericht. 1942. 15 januari: Begin. Van de’evacuatie- actie’ in het GHETTO van Lodz: wegvoering naar Chelmno,…20 januari: WANNSEE-CONFERENTIE van Heydrich over de zogenaamde ‘definitieve oplossing van het Jodenprobleem in EUROPA,…..31 januari: Verslag van het SPE CIALE COMMANDO A over de uitroeiing van. 229.052 Joden in de BALTISCHE STATEN,
    eind januari: Begin van de deportaties naar Theresienstadt, februari / maart Massamoord op de Joden van Charkow( 14.000 slachtoffers), 16 maart: vernietigingskamp Belzec opgericht, 17 tot 21 maart evacuatie v.h.ghetto LUBLIN: wegvoering naar Belzec, MAIDANEK en andere kampen(26.000 mensen) 28 maart : Aankomst v.d.eerste Slowaakse Joden in AUSCHWITZ-BIRKENAU. april tot juli: ‘Evacuatie ‘tot heel Polen uitgebreid. Nieuwe Jodentransporten. uit DLD. Nasr de Poolse dodenkampen. 2 mei: Invoering v.d.jodenster in Frankrijk en Nederland. 18 mei: Vernieigingskamp Sobibor,,district LUBLIN,opgericht, 23 juni: eerste selectie voor de gaskamer in AUSCHWITZ, Juli: Massamoorden in Minsk,Lida, Slonim, en Rowno, 15 juli: Eerste deportatietrein uit NEDERLAND. naar AUSCHWITZ. Grote razzia in Parijs. 22 juli: Begin v.d.Warschauwse ‘evacuatie’: wegvoering naar de vernietigingskampen Belzec en TREBLINKA. 4 augustus: Eerste deportatie uit België naar AUSCHWITZ,
    10 tot 22 augustus ‘evacuatie’ v.h.ghetto Lemberg. 26/28 augustus Arrestatie v.7.000 statenloze Joden in het onbezette Frankrijk…augustus: Deportaties uit Zagreb,KROATIE naar AUSCHWITZ. .>>>>>>>>>>>>>>

    Like

 5. fleckie zegt:

  In de ZIERIKZEESCHE NIEUWSBODE VAN 8.2.1983, stond vermeld:
  Nog. ‘ TALRIJKE. OUD- NAZI’S. OVER. WERELD. VERSPREID’.
  Parijs-. KLAUS. BARBIE. bevindt zich nu in handen van de Franse justiti, maar in ZUID-AMERIKA. en. ANDERE. DELEN. van de wereld leven nog talrijke BELANGRIJKE. oud-nazi’s ,die bij het eind v.d. Tweede Wereldoorlog hun derde rijk. zijn ontvlucht om straf voor hun misdaden te ontlopen.
  Volgens. een onderzoek dat de kantoren van het Vranse persbureau in Zuid- en Midden_Amerika vorig jaar oktober instelden zijn na de oorlog ca. 40.000 naar dit deel v.d.wereld ‘uitgeweken’. …….Het merendeel woont in Chili, ARGENTINIE, Brazilië, PARAGUAY
  en BOLIVIA. Zij zijn vaak o dergedoken in de vergetelheid van reeds lang bestaande kolonies
  van Duitse immigranten. Sommigen blijven echter de aandacht trekken.
  De nazi- oorlogsmisdadigers zitten echter. niet. alleen. in. Latyns-Amerika. De advocaat Serge Klarsfeld. ONTDEKTE dat de Oostenrijker ALOIS BRUNNER ,een van de medewerkers van. Adolf Eichmann in de. SYRISCHE. hoofdstad. DAMASCUS. woont. BRUNNER wordt beschuldigd van het vermoorden van 46.000 Griekse Joden. en de deportatie naar. vernietigingskampen. van 24.000 Franse Joden. Hij werd in 1954 in Frankrijk bij verstek ter dood veroordeeld.
  Volgens Klarsfeld, die voorzitter is v.d.vereniging voor de vervolging van nazi-misdadigers in Frankrijk ,leeft het merendeel van hen in de. BONDSREPUBLIEK. EN. OOSTENRIJK.
  *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s