VIDEO: Inbreng Geert Wilders over het Klimaatakkoord

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Graaien, klimaat, Krankzinnigheid, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, VVD. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders over het Klimaatakkoord

 1. Tistochwat zegt:

  Geweldig, Geert!

  En nu maar afwachten wat het stemvee gaat doen.
  En wat de ‘stemmentellers’ gaan doen.

  Geliked door 6 people

 2. Harry zegt:

  Goed zo , Geert !
  Korthakken die leugenaarsbende !

  Geliked door 7 people

 3. Peter zegt:

  Geweldig !
  Goed dat er ondertitels bij geplaatst zijn zodat ook mensen met een gehoorbeperking kennis kunnen nemen van dit uitstekende betoog.

  Geliked door 7 people

 4. Tineke zegt:

  Geweldig!!!!!

  Geliked door 3 people

 5. j v/d valk zegt:

  Wat is nano luchtvervuiling ? De echte oorzaak van klimaatverandering waar de politiek en media over zwijgen !

  Om zichzelf te beschermen tegen rechtszaken heeft de olie industrie, o.l.v. Shell en BP, in 2008 EU-wetgeving weten te realiseren waarbij de uitstoot van deeltjes kleiner dan 23 nanometer legaal is geworden.

  https://schafderenteaf.wordpress.com/2018/12/31/wat-is-nano-luchtvervuiling-de-echte-oorzaak-van-klimaatverandering-waar-de-politiek-en-media-over-zwijgen/

  Geliked door 2 people

 6. orelius zegt:

  Deze man ,GEERT WILDERS , moet minister president worden.
  Stem PVV. Haal een vriend , buur , collega of familie lid over om dat ook te doen.

  Geliked door 3 people

 7. M.A.L. Sion zegt:

  20 maart.
  Zet het bier maar koud.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nou ja campagnevoeren wordt dankzij deze waanzin natuurlijk wel erg makkelijk, poepen zonder drukken zeiden wij vroeger (en om eerlijk te zijn; ik nu nog steeds!)
  Dan kunnen ze bij het Journaal nog zoveel zweefteven aan het woord laten, stakende schoolkinderen interviewen of veganisten op hun geitenwollen sokken opvoeren als “deskundigen”, dat gaat niet meer helpen.
  Iedereen die nu nog niet doorheeft dat de burger al de waanzin moet gaan betalen die heeft een betonnen plaat voor zijn hoofd.
  De burger die slechts 25% van de totale vervuiling veroorzaakt draait ervoor op, en de industrie die voor 75% verantwoordelijk is die lacht zich de ballen uit de broek.
  Voor zover zij iets produceren voor binnenlands gebruik gaan ze eventuele boetes doorrekenen in hun consumentenprijzen. En daar waar het voor de export is verhuizen ze straks naar een land waar ze geen boetes krijgen, winst voor het milieu ? 0,00000.
  Tijl gaat het allemaal gelukkig niet meemaken maar al was het maar voor de grap, ik zou over vijftig jaar weleens even naar beneden (of naar boven) willen gluren hoe Nederland er dan uitziet; gigantische windmolenparken op zee met molens ter grootte van de Euromast verschijnen daar straks, niet 10 of 20, nee honderden! De koeien in de wei worden vervangen door zonnepanelen en autochtone Nederlanders zul je er niet meer vinden.
  Ben zo benieuwd wie dan het geld voor de uitkeringen moet opbrengen !!?!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Waarom schrijf jij altijd in de 3de persoon wanneer het over jezelf gaat?
   Zoek maar eens op internet op, wanneer iemand dat doet.

   Like

  • Tineke zegt:

   ”IK zou over vijftig jaar weleens naar beneden willen kijken(of naar boven)”

   Tegen die tijd is het sociale stelsel er allang niet meer,en snijden ze elkaar de strot af voor een pakje boter !

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 6 februari 2019 om 00:26

   Dan kunnen ze bij het Journaal nog zoveel zweefteven aan het woord laten, stakende schoolkinderen interviewen of veganisten op hun geitenwollen sokken opvoeren als “deskundigen”, dat gaat niet meer helpen.

   O jawel hoor! Ik hoor nog dagelijks om me heen hoe geweldig het is dat Jesse & Co de aarde gaan redden van de ondergang.
   Ik ben wanhopig als ik stommelingen weer hoor blaten dat ‘we er uiteindelijk tóch niet omheen kunnen, om die maatregelen.’

   Mijn man roept dat het niet zo’n vaart zal lopen maar voorlopig hebben de rotzakken de eerste (nou ja ‘eerste’?) stap al gezet: ik moet per maand 36 euro meer gaan betalen voor gas en elektriciteit en denk maar niet dat dat teruggedraaid wordt.

   We ‘spreken’ elkaar nog wel na de verkiezingen; hopelijk krijg jij gelijk.

   OMG, waar kan ik schuilen?

   Like

 9. Japio zegt:

  Goed betoog Geert, geen speld tussen te krijgen. Daarom 20 maart stemmen op de PVV mensen. Er moet een hele andere wind gaan waaien hier in Nederland. Het politieke-KLIMAAT in Nederland moet veranderen, dat dan weer wel.

  Geliked door 3 people

 10. Jan zegt:

  Communist Ocasio-Cortez (Amerika) wil totaal spreek- en publicatieverbod van klimaatongelovigen

  Unhinged Marxist Ocasio-Cortez blasts tech giants, demands absolute censorship of climate skeptics

  Marxist Ocasio-Cortez, who’s also pushing a so-called “Green New Deal” that’s really just the environmental tenets of the Communist Manifesto repackaged, says she’s “deeply disappointed” that the tech cabal would lend its support to a gathering at which there’s going to be a featured talk “denying established science on climate change.”

  “We are writing to you today in light of the important role that your companies play as we prepare to take comprehensive action on climate change,” the letter reads – its implication being that Big Tech has a duty to censor free speech about climate change that goes against the globalist narrative.

  Like

 11. Jan zegt:

  Koppeling: https://dcdirtylaundry.com/unhinged-marxist-ocasio-cortez-blasts-tech-giants-demands-absolute-censorship-of-climate-skeptics/

  Tekst werd zomaar geplaatst buiten mij om. Wat haat ik Windows 10, wat een baggerproduct. In het weekend een Linux distro op de laptop proberen.

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  Goed zo Geert. Geef ze er maar van langs, die bendeleden van die politieke Maffia die daar in de tweede kamer zitten ! Als men er in slaagt de industrie voor 75% te laten betalen voor deze klimaatgekte, dan moet je niet verwonderd opkijken dat voornoemde deze onkosten gaat doorberekenen aan de consument. Ieder bedrijf rekent zijn kosten door aan de consument. Dat is nog nooit anders geweest, en dat zal nooit anders worden. En volgens Rutte gaan we er allemaal op vooruit, want iedereen krijgt er wat bij dit jaar. Ja, de vele prijsverhogingen en de onkosten van de bedrijven zal hij bedoelen !

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Chapeau, Geert !!!!!!

  Like

 14. koddebeier zegt:

  CO2 boete/heffing voor bedrijven totaal zinloos, zij berekenen het door in hun prijzen of verplaatsen hun bedrijf naar het buitenland, dus wie betaald uiteindelijk de rekening…….juist wij, het volk !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s