CITAAT Leon de Winter

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, gezond realisme, Immigratie, klimaat, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op CITAAT Leon de Winter

 1. Ruud zegt:

  USSR in optima forma!

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Iedereen die mij zelfs maar een klein beetje kent van mijn artikelen of reacties weet dat ik complottheorieën letterlijk haat.
  Maar heel soms sluipt ook bij mij de twijfel binnen.
  Vorige week een artikel in Elsevier (dat ik normaliter zeer waardeer) waarin gesteld werd dat het veganisme enorm toenam, elders in het artikel werd duidelijk dat er inderdaad een toename is maar het Sociaal en Cultureel Platform schatte het aantal in 2016 op ongeveer 50.000 en Debbie van Velzen van de Nederlandse Vereniging van Veganisten, en dus bepaald niet onbevooroordeeld, schat het huidige aantal op 120.000.
  Nou nou, tjongejonge en dat op 17.500.000, nee dat is echt iets om alarm te slaan !
  Waar hebben we het over !
  (let wel, een veganist is echt een die hard hè, die dragen geen lederen schoenen, drinken geen melk of andere zuivelproducten, geen eieren, geen brood (bevat ook melk of dierlijke producten), geen honing en geen wijn of bier. En hij/zij gebruikt geen cosmetica, dons, bont, zijde, wol, lucifers!, medicijnen, condooms)
  Bij toeval kwam ik vanavond even langs Jinek waar ik normaliter niet naar kijk maar omdat ik Marianne Thieme zag bleef ik even hangen en dan valt toch je mond open. Thieme is Zevende Dag Adventist, zeg maar een religieus fundamentalist maar heeft met name over de vleesconsumptie toch ook behoorlijk fanatieke ideeën. Volgens haar moeten groenten en fruit goedkoper gemaakt worden en vlees zo ongeveer onbetaalbaar, ze wil dus via belasting en subsidie ons gedrag gaan sturen.
  Nou neem me niet kwalijk maar dan ben je volgens mij aardig van het rechte pad.
  Op alcohol zit geloof ik iets van 80% accijns maar of er iemand zijn borrel daardoor laat staan? Idem voor benzine maar of we daar nou significant minder autorijden? Kijk maar om je heen naar alle SUV’s zou ik zo zeggen.
  Andere bekende veganisten ?
  Denk aan de graatmagere man die bij het programma van Paul de Leeuw ‘inbrak’ gekleed in een minuscuul zwembroekje of aan Volkert van der Graaf, écht mensen waar je je aan wilt spiegelen nietwaar?

  Geliked door 1 persoon

  • Henk.V zegt:

   Vergelijk de analyse van Leon de Winter maar met de politiek die de EU bedrijft., Tijl. De strategen onder de EU leiding weten heel goed dat de plannen die men voor Europa in petto heeft niet al te helder geformuleerde aan het volk moeten worden meegedeeld, omdat de grote meerderheid van de Europese bevolkingen daar niets voor voelt. Leon vat de doelstellingen van de EU wel degelijk uitstekend samen.

   Geliked door 2 people

 3. RottenPikwick! zegt:

  Elites?????? Haha, daar schaar ik zeker TimmerFranske en Drunckert niet onder (en nog een hele rits andere zakkenvullers)!! Penose, bij het misdadige af! Lang Leve Geert Wilders!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Wat een ellendige waarheid!

  Het enige antwoord hierop is: massaal verzet en protest vanuit de Europese lidstaten.
  Alleen….ik zie dit niet gebeuren, omdat teveel lidstaten gehoorzaam zijn aan Brussel (en Soros!).

  Like

 5. Peter zegt:

  Kijk net op internet naar de kpp van de Telegraaf,die kopt met ‘Kades in Amsterdam op instorten’ , nou ze kunnen het woord kades gerust weglaten ,dan zitten ze meer bij de waarheid .

  Geliked door 1 persoon

 6. M. zegt:

  Om tot hun nieuwe wereld orgie te komen moet al het oude gesloopt worden en moet God uit de samenleving verdwijnen zodat de fundering van de beschaving van het westen verdwijnt.
  Hoe doe je dat ?
  Nodig zoveel mogelijk mensen uit die daar op spugen en geef ze een voorkeursbehandeling boven de westers bevolkingen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat zou wel een keer tijd zo langzamerhand dat ik een voorkeursbehandeling ga krijgen.
   Of ik moet er nog iets harder tegen aan gaan om dat sprookje voorgoed de wereld uit te helpen, dat kan natuurlijk ook.

   Like

   • M zegt:

    Ik verzin die bende zelf niet maar de samenleving ons land is gestoeld op de geboden en dat is een feit en het is ook een feit dat we daardoor redelijk in vrede konden leven.
    En niemand daar slechter van werd en waarbij de ongelovige ook gewoon ongelovig kon zijn.

    Dus als men de fundamenten, of men nou gelovig is of niet dat doet er geen reet toe, onder onze samenleving vandaan laten trekken dan word het voor de gelovige én voor de ongelovige een onleefbare samenleving en daar is niets van een sprookje aan.

    Like

 7. koddebeier zegt:

  Tijdens de Franse revolutie eindigde dat zooitje rifraf onder guillotine, misschien ????

  Like

  • fleckie zegt:

   Nou, , er werden vanuit Engeland( Rode Pimpernel) genoeg parasitaire adelijken gered!( ze waren zich immers ‘ van geen kwaad bewust)’ de Engelse snobistische adel , van hetzelfde laken een pak! door hun geboorte in ‘adellijke huizen’ ‘wisten ze niet beter, als dat ze ook. op ‘alles’ recht hadden’, …….tot op de KINDEREN. van hun lijfeigenen toe,: vandaar die onnoemelijk veel. BASTAARDEN! die meestal hun porties gingen opeisen( als ze niet al van te voren ‘gelikwideerd’ ( ‘ weggewerkt’) waren , bij de .verdeling van de eigendommen. van. Graaf, hertog, baron, of andere …genieter, van De. .’Geneugten’ des Levens!’!! Tja, die. kastelen lagen z o. V E R van. de. bewoonde. wereld. af, ( en. een mens. moet. zich. toch. ergens. kunnen. uitleven, nietwaar!? dat was bij de ( vroegere) pausen,, kardinalen,…. bijvoorbeeld. RICHELIEU! In FRANKRIJK , de aller-bekendste, ( intrigant) MET zijn eigen leger!, etc. *~*~*~*~*~*~*~*~

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s