Universiteit Utrecht ’te wit’

Screenshot_254

UTRECHT – De Universiteit Utrecht gaat de selectieprocedure van studenten tegen het licht houden. Doel is om een diversere studentenpopulatie te krijgen. Dat blijkt uit een diversiteitsdocument ingezien door De Telegraaf. Het document leidt tot forse kritiek.

de telegraaf

Het diversiteitsdocument komt uit de koker van een speciale Taskforce Diversiteit. Die sprak de afgelopen maanden met studenten en medewerkers over diversiteit en inclusie. Diversiteit is op de ’witte universiteit Utrecht’ hard nodig, staat er in het stuk.

Nederlanders zouden vaak niet openstaan voor andere culturen. En studentenverenigingen zijn te wit. Een gebedsruimte met een gescheiden ingang voor mannen en vrouwen zou kunnen bijdragen aan meer diversiteit. Net als het aanbod van halal eten en jaarkalenders met feestdagen van andere godsdiensten. Zo opperden studenten tegen de onderzoekers.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Utrecht, verloedering. Bookmark de permalink .

55 reacties op Universiteit Utrecht ’te wit’

 1. A S Nden Haan zegt:

  Een gebedsruimte met een gescheiden ingang voor mannen en vrouwen zou kunnen bijdragen aan meer diversiteit.
  ——————————————————————————————————-
  Dit is geen diversiteit, maar islamisering! Dit weg-met-ons.

  Geliked door 4 people

 2. Bezorgde Burger zegt:

  Volgens mij zijn er 5 landen op deze wereld die graag voorovergebukt staan: Frankrijk, Belgie, Duitsland, Zweden, Engeland en natuurlijk Nederland.
  Het gaat dan ook fantastisch in deze landen!
  Tip: om hierin te geloven zou ik niet te vaak naar landen reizen die zich wel normaal gedragen.

  Geliked door 3 people

 3. Elisah zegt:

  Zijn er wel eens scholen ‘ te zwart’ ?

  Geliked door 4 people

 4. Dirk Stam zegt:

  Dit is ISLAMISERING ten top

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Nog beter: die zogenaamde diversiteit in Utrecht is daarbij een ware nachtmerrie en zal daar alleen nog maar meer haat en verdeeldheid gaan veroorzaken tussen al die idiote “studenten” onderling en of ze dat zo bedoelden!?

   Like

 5. koosv8 zegt:

  En wie komt hier in éérste instantie mee, LINKS en dan later nog wat vragen aan de jongeren zelf, en klaar. Waar deze bedenkers in Zuid-Afrika zo goed bezig waren tegen APARTHEID, gaan ze het hier invoeren. Goed bezig.mensen.
  NEDERLAND WORDT STEEDS SLIMMER!!!

  Geliked door 6 people

 6. Jan zegt:

  Geen verschil met een psychiatrische inrichting
  Initiatieven rondom diversiteit
  https://www.uu.nl/organisatie/diversiteit-bij-de-universiteit-utrecht/initiatieven-rondom-diversiteit

  Geliked door 2 people

 7. scherpschutter1943 zegt:

  De rector-magnificus zit in opdracht van rutte, al met z’n reet omhoog op zijn bidmaatje naar het oosten te prevelen. Nou de rest nog. Wat een verloren land dat nederland. Schande.

  Geliked door 3 people

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Hoe divers en HARAM zijn de universiteiten in niet-witte landen ???
  Hebben ze op de universiteiten in niet-witte landen ook gebedsruimten waar mannen en vrouwen samen naar binnen kunnen ???
  Staan de universiteiten in niet-witte ook open voor Christelijke culturen ???
  Hebben ze in niet-witte landen ook kalenders waar alle Christelijk, Joodse, Boedistische en andere religieuse feestdagen op worden vermeld ???
  Mogen vrouwen in niet-witte landen ook studeren aan hun universiteit ???
  Wordt er in de mensa in niet-witte landen ook haram voedsel aangeboden ???
  Wordt er in niet-witte landen wel voldoende gedaan aan haram ???
  Worden de rechten van andere genders, bijvoorbeeld homo’s, in niet-witte landen wel voldoende gewaarborgd ???

  De Universiteit van Utrecht wil dus Nederlandse studenten in eigen land gaan discrimineren !!!
  Het zegt heel veel over de kwaliteiten van de Universiteit van Utrecht.
  De religieuse waarden van de islam worden dus boven de wetenschapsbeoefening geplaatst.
  Hoeveel effect zal dat op termijn hebben op de wetenschapsbeoefening ???
  Valt dat nog te rijmen met wetenschappelijke vooruitgang ???
  Hebben de diploma’s van de Universiteit van Utrecht in de toekomst nog wel voldoende waarde ???

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Oeps 6 februari 2019 om 10:07

   Hoe zit het bijvoorbeeld met mohammedaanse ‘dierenartsen’ die jouw ‘onreine’ hond moeten ‘behandelen’?

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Tistochwat (6 februari 2019 om 17:48)

    Dames en Heren.

    Ik heb nog nooit gehoord dat er in Nederland mohammedaanse dierenartsen praktiseren. Maar misschien zijn ze er wel. Maar ik weet niet, of ik daar met mijn hond of biggetje naar toe zou gaan, als ik die zou hebben. Gelet op hoe mohammedanen met ongelovigen en dieren omgaan, zou ik me wel drie keer bedenken. eer ik hun geneeskunde zou inroepen.

    Geliked door 1 persoon

 9. Tineke zegt:

  Te ”wit” alles is tegenwoordig te ”wit.”

  helemaal kotsmisselijk ben ik van al die moraalridders.
  Ik wil zo graag mijn gewone,oude Nederland terug.

  dromen mag………………toch??

  Geliked door 4 people

 10. Motorman zegt:

  Als je dan kijkt naar om het even welke topclub in het voetbal, daar zijn ” spelers van niet- Nederlandse afkomst ” dik oververtegenwoordigd vergeleken met hun werkelijk aandeel in de Nederlandse bevolking. Hoog tijd dat we voetbalclubs witter maken.

  Geliked door 3 people

 11. Steven zegt:

  Gewoon weer een uiting dat WIT eigenlijk moet .. verdwijnen!!

  Geliked door 3 people

 12. Cathja zegt:

  Belachelijk dit, en ongewenst. Waarom moeten wij speciale ruimten creëren en speciaal voedsel verkrijgbaar hebben voor studenten uit ‘andere culturen’? En waarom is deze universiteit ‘te wit’?
  Wat is er eigenlijk mis met wit? Wij zijn een van oorsprong ‘wit’ land, dus waarom dan deze afkeer opeens van ‘witte mensen’?
  ‘Men’ slaat tegenwoordig behoorlijk door met het aansturen op het mixen van huidskleuren.

  Iedereen moet zich gewoon aanpassen aan de mogelijkheden die aanwezig zijn binnen een universiteit en eisen stellen is niet toegestaan.
  Punt.
  Dit is nog altijd Nederland.

  Geliked door 4 people

 13. Jan kruizings zegt:

  Wat kan hieroor geantwoord worden?knettergek.of doodgewoon beplande ondergang van een eers mooie kultuur?wie beplan dit?of volgende ze allemaal het Kalergiplan?

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Jan kruizings (6 februari 2019 om 12:05)

   Dames en Heren.

   Ja, het is allemaal van tevoren bedacht. Het is de uitvoering van een groot plan, het Coudenhove Kalergieplan.

   Graaf Richard Coudenhove Kalergi werd in 1894 als een halfbloedje in Tokio geboren. Hij was een telg uit de hoge Oostenrijkse Adel. Zijn vader was Diplomaat in Japan voor de Oostenrijks Hongaarse dubbelmonarchie van keizer Frans Jozef en Sissi. Zijn moeder was de voorname Mitsuko Ayoama, telg uit een grondbezittersgeslacht in Tokio.

   Graaf Richard werd dus geboren als een telg uit de aristocratie in de tijd, die bekend staat als de “belle epoque”. De oude aristocratie en de nieuwe klasse van industriëlen bulkten van het geld en konden zich een leven van ongekende welvaart en luxe veroorloven. Het leven was voor hen één groot feest. Om de noden van eenieder, die lager in rang en stand was, bekommerde niemand zich. Voor de gewone werkman was de belle epoque een tijd van armoe en ellende.

   Toen Richard begon te puberen werd hij door zijn vader naar Oostenrijk gestuurd voor een hele goede middelbare school en universitaire opleiding. Maar graaf Richard was wel een halfbloedje. Hij kon het zelf niet helpen, maar hoe hard zal hij daarmee op school gepest zijn ??? Dat moet wel een hele traumatische ervaring voor het manneke zijn geweest.

   Graaf Richard was ongeveer 18 jaar oud, toen WO-1 uitbrak. Aan het mooie leventje van de belle epoque kwam abrupt een einde. De oorlog verliep niet zo goed. Na de oorlog werd de dubbelmonarchie opgesplitst. De val van het keizerrijk was een ramp voor graaf Richard. Zijn mooie wereldje stortte in.

   Na de oorlog probeerde de aristocratie de draad, die ze in 1914 hadden laten vallen terug op te pakken. Dat lukte niet echt goed. De tijden waren veranderd. De oorlog had de opkomst van het socialisme gefaciliteerd. De werkman hield zijn ongenoegen niet langer meer onder de pet, maar stelde eisen, zoals een fatsoenlijk loon en sociale zekerheid. Dat paste uiteraard niet in het wereldbeeld van graaf Richard. Hij moet ook dit wel als zeer traumtisch hebben ervaren.

   Graaf Richard was al op jonge leeftijd lid geworden van de vrijmetselarij. Daar vond hij een klankbord voor zijn traumatische ervaringen. Dat zette hem aan tot het schrijven van een plan, het zogenaamde Coudenhove Kalergiplan, De twee belangrijkste pijlers van zijn plan zijn de rassenvermenging en de slavernij (herstel van het mooie leventje voor de aristocratie). Kennelijk heeft de jonge graaf Richard wraak willen nemen, voor het door hem vermeende “onrecht” dat hem was aangedaan.

   Het Coudenhove Kalergiplan werd door de vrijmetselarij omarmd en vond zijn weg naar boven in de piramide van de illuminmati en geraakte uiteindelijk ook bij het alziend oog van satan. Het plan werd gezien als een voortreffelijk instrument om de heerschappij van satan te verstevigen en de hebzucht bot te vieren.

   Het Coudenhove Kalergiplan is echter een verouderd plan. Het plan gaat uit van maatschappelijke verhoudingen van meer dan een eeuw geleden. Het houdt absoluut geen rekening met ontwikkelingen op het gebied van techniek, economie, management en wetenschap. En dat zijn juist de zwakke elementen van het plan. Satan is niet aards en kan niet overweg met menselijke eigenschappen als gevoelens, emoties, intelligentie en ontwikkeling. Hij is behept met obsessies van macht, heerschappij en hebzucht. Hij is niet constructief, maar juist zeer destructief. Hoe primitief.

   Het Coudenhove Kalergiplan gaat volkomen voorbij aan de enorme economische potentie van koopkracht voor de gewone man. Iets, dat bijvoorbeeld Henri Ford in de 20er jaren van de vorige eeuw wel begreep, maar waaraan graaf Richard geen boodschappen had. Hij was te getraumatiseerd en te bekrompen van geest, om zich dat te kunnen realiseren.

   Inmiddels zijn satan en zijn kornuiten volop bezig het “illustere” Coudenhove kalergiplan uit te voeren. De gewone man wordt stap voor stap in de armoe gedreven terwijl miljoenen migranten zorgen voor omvolking, rassenvermenging, destructie van culturen en uiteindelijk de totale slavernij. Een en ander wordt geforceerd doorgevoerd zonder dat er ook maar enige wetenschappelijke onderbouw voorhanden is.

   En de mensheid slaapt en heeft niet door, wat er werkelijk gaande is en welke belangen er achter de schermen spelen en welke agenda’s worden gehanteerd.

   Worrrdt wakkerrrr !!!

   Like

 14. RottenPikwick! zegt:

  Opdoeken die ‘witte uni’ met al die witte zakkenvullers / graaiers! LandverradersUni!

  Geliked door 3 people

 15. hans zegt:

  Vervelende totalitaire kut-lui eens een keer eruit smijten zo nodig met geweld.
  Iemand die juist het geweld en de complexloze onverdraagzaamheid van moslims en negers negeert of zelfs ontkent en deze lui onverdiend op het paard tilt en eigen volk als fascisten wegzet verdiend niet beter.

  Geliked door 4 people

 16. Homan zegt:

  Gek ze zijn hier in Nederland helemaal gek wat een idioterie

  Geliked door 2 people

 17. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/peiling-leraren-blijken-nog-altijd-bizar-links-33-stemt-groenlinks-17-pvda-slechts-3-fvd-en-1-pvv/

  Peiling! Leraren blijken nog altijd bizar links: 33% stemt GroenLinks, 17% PvdA, slechts 3% FVD en 1% PVV

  Ondanks dat Nederland als geheel flink naar rechts getrokken is, blijkt het onderwijs als geheel nog een uitermate links bolwerk waar Karl Marx tevreden op kan neerkijken vanaf zijn wolk. Van alle leraren is namelijk 33% (!) van plan op GroenLinks te stemmen in maart. Nog eens 17% wil voor de PvdA gaan, terwijl SP (12%) en D66 (13%) het ook zeer goed doen. In totaal halen linkse partijen maar liefst 80% van alle stemmen onder onderwijzers

  Like

  • koddebeier zegt:

   Trap links het land uit !

   Like

  • Ijsbeer zegt:

   Dat komt omdat in zowat de hele Westerse wereld de educatieve departementen op de universiteiten -de leraren die de leraren opleiden, zeg maar- in handen gevallen zijn van cultureel-marxististen. Dat is geen toeval, daar hebben ze 80 jaar lang doelbewust, systematisch en stapje per stapje naar toegewerkt. Momenteel bepalen zij wie er verder benoemd wordt. Overigens , ook de opleiding journalistiek is in hetzelfde bedje ziek. Voeg daarbij het feit dat onderwijzende mensen – in tegenstelling tot wat de meesten van zichzelf denken- alles behalve tot de intellectuele crème de la crème behoren, laat staan veel kritisch denken in huis hebben. Ze eerder van aanleg heel conformerend naar het overheersende narratief, een narratief dat vandaag uitgesproken links is, wat de meerderheid van de bevolking daar stilletjes ook van moge denken.
   Het onderwijs is dan nog eens enorm vervrouwelijkt, en het overgrote deel vrouwen zijn van nature nu eenmaal meer sentimenteel en (gezags)conformerend aangelegd.
   Je moet maar eens de groen-links kiezers en de PVV kiezers naar geslacht opsplitsen.

   Geliked door 1 persoon

   • Ijsbeer zegt:

    Nu ik daar nog eventjes over doordenk, we zouden eigenlijk dat gruwelijk links wapen -quota- tegen links zelf moeten keren.
    Zolang quota gehanteerd worden, zouden we moeten eisen dat die ook in het onderwijs toegepast worden en 50/50 M/V maatregelen opleggen.
    Ofwel ziet links het gevaar ervan in, en staan ze met de billen bloot, wegens in het onderwijs weigeren wat ze elders het nec plus ultra vinden. Ofwel hebben we een koevoet in handen om het educatief systeem voor een stuk te omzeilen.

    Like

 18. Republikein zegt:

  Uitwisseling van studenten is nodig voor kennis vergaren, zo zei de schoonvader van mijn zoon, docent TUD mij een week of 2 geleden, en ik antwoordde hem dat het voornamelijk met geld te maken had.
  De UvU gaat de Himalaya redden.

  Geliked door 1 persoon

 19. Ruud zegt:

  Neem mij niet kwalijk maar onze leiders zijn hartstikke gek aan het worden. We moeten ons kennelijk schamen voor het Nederlander zijn en vooral met christelijk normbesef opgevoed. Het gaat nog druk worden op bijltjesdag.

  Geliked door 1 persoon

 20. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/02/06/third-britons-believe-fundamental-clash-islam-british-values/

  Third of Britons, Half of Germans Believe ‘Fundamental Clash’ Between Islam and Local Values

  More than one-third of Britons believe that there is a “fundamental clash” between Islam and British values.
  The findings were revealed by a YouGov survey conducted in advance of a meeting between the Pope Francis and the Grand Imam of al-Azhar on Monday and Shaikh Ahmed Mohammad al-Tayeb on Tuesday in Abu Dhabi.

  Thirty-eight per cent of Britons agreed with the statement, “There is a fundamental clash between Islam and the values of the society in my country,” while 46 per cent of French and 47 per cent of Germans also agreed with the statement.

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  Diversiteit is op de ’witte universiteit Utrecht’ hard nodig

  (…)

  Een gebedsruimte met een gescheiden ingang voor mannen en vrouwen zou kunnen bijdragen aan meer diversiteit.

  WAAROM?!
  Gaat de islamisering nóg niet snel genoeg?

  Een van de volgende stappen van de linkse ‘deugmeute’ zal het verbieden van websites zoals deze zijn. Dan zijn we het contact met ‘gelijkgestemden’ ook kwijt, net als al het andere dat ons wordt afgepakt.

  Ik zal op 20 maart op de PVV gaan stemmen maar ik weet nu al zeker dat de huidige roversbende gewoon kan doorgaan met het slopen van dit land en van ons leven.
  Sorry, mooier kan ik het niet maken, makkelijker ook niet.
  Het leven is een hel en er is niets meer wat ons nog kan redden.

  De eersten die het loodje zullen leggen zijn de ouderen en de zieken: de weerlozen.
  Sorry voor mijn pessimisme, maar het is de realiteit.
  Wie zichzelf nog wil kietelen met positieve praat, mag dat natuurlijk doen. Wie dat kan is een bofkont.

  Geliked door 3 people

 22. Peter zegt:

  Die gekkigheid weet van geen ophouden !
  Een gebedsruimte met een gescheiden ingang voor mannen en vrouwen ????????????
  Dat tref je bij de katholieke en protestants-christelijke kerken niet aan !
  Hoezo integratie ?

  Geliked door 1 persoon

 23. Willem Sterk zegt:

  Kijk, alweer een voorbeeld van de nieuwe betekenis van het het begrip ” diversiteit’. Diversiteit betekend anno 2019 alleen maar MEER moslims, islam, halal en gescheiden gebedsruimten. Diversiteit heeft niks te maken met bv. studenten uit Europese landen, Israel, Rusland, Japan, China, Amerika of zuid- Amerika of uit nog andere niet-moslim landen. Frans Timmermans, die 6 talen vloeiend spreekt spreekt ook vaak over diversiteit, maar dan wel in de nieuwe betekenis van het begrip.

  Geliked door 1 persoon

 24. boorzalf zegt:

  Dan zal het gauw gedaan dan zijn met de zuip partijen van de studenten. Maar goed, Afrika komt straks hier heen, dus ze hoeven zich daar geen zorgen om te maken.

  Geliked door 3 people

 25. Taljaard zegt:

  Als alumnus van deze universiteit ben ik al jaren gestopt met het geven van een jaarlijkse bijdrage.
  En wanneer je deze treurnis zo leest hoef ik daar geen spijt van te hebben.

  Geliked door 3 people

 26. Corné zegt:

  Ahum, ja natuurlijk. Hoe lang duurt het nog voordat er bordjes “verboden voor autochtone blanken” worden geplaatst?.

  Geliked door 4 people

 27. Charles zegt:

  Iedere keer denk je “het moet niet gekker worden” maar het wordt wel gekker, de hele wereld is het inmiddels geworden en helemaal “kierewiet”. We gaan inmiddels naar abortussen in de 40e week, tijdens de barensweeën al. Een ander woord voor abortus is “moloch, offeren aan moloch/satan”, niets anders dan moord.
  Dit is maar 1 voorbeeld uit vele anderen, er is niets niets nieuws onder de zon….het Woord van de God/YHWH van Israël noemt dat al….de TeNaCh/Torah/Bijbel dus!

  Geliked door 1 persoon

 28. Henk der Niederlánder zegt:

  Even wachten, Het komt uit de koker van een speciale Taskforce Diversiteit.
  Laat Ik dan bij zo’n naam toch gelijk het idee krijgen dat dat een speciaal taskforce is die weer eens aan de subsidietiet hangt.
  Mij lijkt dan ook dat deze taskforce eerst eens goed gekeken heeft welke studenten geinterviewd moesten worden om tot de juiste uitslag te komen, want we moeten met zijn allen niet willen dat er geen rekening gehouden moet worden met diversiteit.
  Intellect doet er niet toe als het maar een kleur heeft en divers is.

  Geliked door 3 people

 29. Dr. Heinz zegt:

  En wat gebeurt er dan net als bij de politie, dan worden te toelatingseisen naar beneden gedraaid. Net zo lang tot het gewenste berijkt is!!

  Geliked door 1 persoon

 30. Henk der Niederlánder zegt:

  Alstublieft uit deze hoek komt dus de taskforce.

  vul zelf maar in.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Annetje_Ottow

  Geliked door 1 persoon

 31. Bert zegt:

  Is ook gevraagd of de mensen uit andere culturen daar wel behoefte aan hebben? Misschien komen ze juist om zoveel mogelijk te integreren. Op deze manier wijs je hen erop dat ze anders zijn.

  Geliked door 1 persoon

 32. Jean zegt:

  Alles maar dan ook alles halen ze uit kast zelfs het idiootste van het idiootste om onze beschaving, cultuur, normen & waarden de nek om te wringen.
  Onze beschaving, cultuur, normen & waarden moeten kapot in het voordeel van negers en islamieten. Gelukkig staat de 3de wereldoorlog reeds aan de voordeur en de eersten die de rekening gaan betalen zijn de lafaards onder eigen volk.
  Walgelijk gedrag van dat parasietenvolkje.

  Like

 33. arjo zegt:

  Die gekken die dat willen moeten beseffen dat dit Nederland is.Dit land ligt niet in Afrika of Noord Afrika maar in noord Europa.
  En die flauwekul met mannen en vrouwen ingangen is de grootste kolder.
  Je verwacht niet zoveel achterlijk denken van een universiteit.maar helaas.

  Geliked door 2 people

 34. Johan zegt:

  Wat een stelletje racistische mafklappers daar in dat bestuur van de Universiteit Utrecht.
  Het lijkt wel Zimbabwe.

  Like

 35. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Geen idee of mijn leeftijd er een rol in speelt maar steeds vaker ben ik ontzet als ik nieuwsberichten lees; een universiteit die ‘te wit’ is, je verzint het niet.
  Wat te denken van een bericht dat gisteren in de krant stond;
  Voor het vervaardigen van kinderporno met zijn eigen zoontje van 4 jaar is vandaag één jaar gevangenisstraf waarvan 3 maanden voorwaardelijk geëist tegen Mahmed D. (41) uit Spijkenisse. Zijn vriendin Nina T. (21), die stiefmoeder is van het ventje, hoorde 180 dagen celstraf waarvan 140 dagen voorwaardelijk eisen plus een werkstraf van 200 uur. Zij beweerde dat de kleuter begon met de ontucht.
  Het mag geen wonder heten dat gevangenissen gesloten moeten worden, wat moet een mens in godsnaam nog doen om hier in de gevangenis terecht te komen ?
  Enkele dagen terug stond er ook al zo’n bericht dat een vader zijn baby dermate mishandeld had dat hij meerdere botbreuken had en die kreeg ook al zo’n flutstraf. (en ook dat was een allochtoon trouwens)
  Nee de wereld en dan met name Nederland is er niet op vooruit gegaan met al onze diversiteit.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 6 februari 2019 om 16:46

   Het mag geen wonder heten dat gevangenissen gesloten moeten worden, wat moet een mens in godsnaam nog doen om hier in de gevangenis terecht te komen ?

   Gevangenissen zijn voor blanke autochtonen die hun belasting niet (op tijd) kunnen betalen en die 5 km per uur te hard rijden op de snelweg.

   En vooral voor blanke autochtonen die de islam ‘beledigen’.

   Geliked door 1 persoon

 36. koddebeier zegt:

  Discriminatie van de autochtone Nederlander !! Stel landverraders !!

  Geliked door 1 persoon

 37. Jan zegt:

  Hoe is het mogelijk, wie had dat nou gedacht: Islamitische hogeschool in Rotterdam failliet

  De hogeschool ‘Stichting Europe Islamic University of Applied Sciences’ in Rotterdam is dinsdag door de rechtbank failliet verklaard. Drie docenten en twee medewerkers stapten met een advocaat naar de rechter omdat zij al een tijd niet betaald kregen.

  Medewerkers van de school zijn in een periode in 2015 en in de tweede helft 2018 niet uitbetaald. Dat is meerdere keren behandeld door de kantonrechter. Het gaat volgens de vijf aanvragers om ruim 100 duizend euro in totaal. De universiteit heeft op geen enkele manier gehoor gegeven aan de roep om het uitbetalen van salaris, en was op geen enkele zitting aanwezig.
  ….
  https://www.rijnmond.nl/nieuws/178054/Islamitische-hogeschool-in-Rotterdam-failliet

  Like

 38. Peacepipe zegt:

  “Zo opperden studenten tegen de onderzoekers”
  Hoe divers was deze groep? Hadden ze alléén niet “witte” studenten gevraagd. Dat wordt er niet bij vermeld, dus is dit onderzoek waardeloos! Niet wetenschappelijk voor een wetenschappelijk instituut, dat hiermee zichzelf diskwalificeerd.

  Like

 39. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2019/02/06/islamitische-hogeschool-europe-islamic-university-of-applied-sciences-te-010-is-failliet/

  Islamitische hogeschool Europe Islamic University Of Applied Sciences te 010 is failliet
  ‘De instelling heeft zich tijdens diverse procedures niet laten zien’

  De school, waar studenten een hbo-master islamitische geestelijke verzorging kunnen halen, was meerdere keren in opspraak

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s