Hamburg: “Vluchtelingen” verwoesten beschikbaar gestelde woningen – € 540.000,- schade

Screenshot_255

(Vertaling: E.J. Bron)

In Reinbek bij Hamburg werden 50 woningen voor “vluchtelingen” beschikbaar gesteld. De plaatselijke Sociale dienst voor arbeiders (AWO) werd belast met de verzorging, die daarvoor het niet geringe bedrag van € 685.000,- opstreek; volgens een bericht in het “Hamburger Abendblatt” werd er geen contract afgesloten tussen de gemeente en de AWO.

Een bestandsopname bracht nu echter ontnuchterende details aan het licht. Een derde deel van de 50 woningen werd dusdanig beschadigd door vandalisme, dat ze eigenlijk onbewoonbaar zijn en compleet gerenoveerd moeten worden. Reden: de daarin ondergebrachte asielzoekers hebben in blinde vernielingswoede deuren ingetrapt of doorboord, de moderne inbouwkeukens compleet kapotgemaakt, wand- en vloertegels kapotgeslagen en toiletten onbruikbaar gemaakt.

De verantwoordelijken van de AWO betreuren dat het hen niet is gelukt om de bewoners aan te zetten tot een “verzorgende omgang met de woningen”. De vernieling van de inbouwkeukens en de moedwillige verwoesting van nieuw sanitair kan echter nauwelijks verklaard worden met een niet verzorgende omgang. Daar is enorme toepassing van geweld voor nodig.

De geweldsexcessen van de vluchtelingen in Reinbek hebben volgens eerste schattingen een schade van ongeveer € 540.000,- veroorzaakt. Geld, dat uit de gemeentebegroting van Reinbek wordt gehaald en dus voor andere dingen ontbreekt. Daarom heeft de gemeente consequenties getrokken en de samenwerking met de AWO niet verlengd. In plaats daarvan wil men drie volledige banen in het bestuur creëren en in het vervolg de verzorging in eigen handen nemen.

Bron:
www.anonymousnews.ru

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Hamburg: “Vluchtelingen” verwoesten beschikbaar gestelde woningen – € 540.000,- schade

 1. Ron Rottweil zegt:

  Ja, die mensen gedragen zich als beesten en dat zullen ze dan ook weten.

  Like

 2. henk zegt:

  En het gaat maar door en door, en wij maar betalen uiteindelijk…………..

  Geliked door 2 people

 3. fleckie zegt:

  Een ‘ teken’ dat die ‘asielzoekers’ zich toch helemaal NIET t thuis voelen, in een EUROPEES land, dan zit er maar een ding op…….’ EEN. . ‘VRIENDELIJK’. doch. ‘ DRINGEND”.VERZOEK, het EUROPEES land te verlaten, en ‘terug te keren naar Land. VAN. HERKOMST’, ( dan voelt MEN zich. DAAR. WEER . gewoon. ‘THUIS’, ( waar. MEN. ook. hoort. te. zijn!!!)

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Ze mogen het tegenwoordig graag hebben over, of je geworteld bent of niet…… Nou deze zal nooit wortelen hier , dat was al duidelijk, maar het is gewoon een FEIT NU, WEGWEZEN.

   Like

 4. Yvonne zegt:

  In hun thuisland is het een puinhoop en daar ook anders voelen ze zich niet thuis
  Hier als bij normaal gebruik je waterreservoir van het toilet iets niet naar behoren werkt te langzaam doorlopen is voor je eigen kosten, daar betaal je dan maandelijks netjes € 608,00 huur voor

  Like

 5. Wouter Eenhoorn zegt:

  Ja,helemaal niet vreemd. Ze betreuren het die Duitsers. Ook gewoon gajes.

  Like

 6. Pingback: “Vluchtelingen” verwoesten beschikbaar gestelde woningen – € 540.000,- schade! | eunmask

 7. BigLJohn zegt:

  Als ik die foto zie….Zelfs een drekzwijn zou niet in zulke troep willen rondscharrelen. Die heeft nog meer gevoel voor netheid dan Afrikanen. Als dat de toekomst van Europa is zoals die door Brussel word nagestreefd. Alle Europese steden die er voortaan gaan uitzien als een sloppenwijk, bevolkt door nietsnutten en drugsdealers, en met de islam als bindende factor. Geef mijn portie maar aan Fikkie….

  Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  Wie zet er nou wilden in een mooie woning?
  Een woning die *&^%$#@!@#$%^&& nota bene door de belastingbetaler is bekostigd!

  Maar na de renovatie zet de ‘deugmens’ er vast opnieuw mohammedaanse wilden in? 👿

  Geliked door 2 people

 9. Thomasson zegt:

  Is er eigenlijke een reden om over verbaasd te zijn? Inbouwkeukens en andere faciliteiten voor mensen die nooit van hun leven toilet hadden gebruikt, laat staan inbouwkeuken!. Stel je voor dat iemand in de categorie Gutmenschen besluit dat de apen in de Apeldoornse Apenheul niet juist worden gehuisvest. Ze verdienen als aapmensen als mensen te worden behandeld. Dus, ze worden in mooie flats gehuisvest i.p.v. kooien. Hoelang zouden de apenwoningen stand houden en geschikt blijven voor menselijk gebruik?

  Geliked door 5 people

 10. Jackholland zegt:

  Waarom stoppen we dit Afrikaans ongedierte niet in die mooie onverwoestbare bunkers die we in 40-45 gratis gekregen hebben van onze oosterburen ?

  Like

 11. A.Ruygrok zegt:

  Ach ze moeten nog wat wennen aan inbouw keukens en Zo.., met een beetje geduld en nog wat euro’s er bij worden ze echt wel beschaafd.., laat ze ook meedoen met de klimaat betogingen van onze jeugd ..,zal een bust betekenen voor hun integratie..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Reden: de daarin ondergebrachte asielzoekers hebben in blinde vernielingswoede deuren ingetrapt of doorboord, de moderne inbouwkeukens compleet kapotgemaakt, wand- en vloertegels kapotgeslagen en toiletten onbruikbaar gemaakt.

  Wil iemand nog een opmerling maken over het gemiddelde IQ van de bescherming zoekenden?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @guusverlraeds. Hun gedrag is een apengedrag. Als men natuurfilms bekijkt, ziet men hoe apen in de jungle in blinde razernij zich gedragen. Het gedrag van beide is identiek; inclusief het geschreeuw. Verder de IQ van de Afrikanen is met paar punten hoger dan die van een chimpansee of een gorilla. Mensen in Equatorial Guinea hebben een IQ van 59, Somalie 68,Kameroen 64, Liberia 67. De bevolking van deze Afrikaanse landen zit qua verstand nog lager dan die van een Europese zwakbegaafde. Zelfs de IQ van mensen in Papoea Nieuw Guinea is veel hoger : 83. Het is met een punt lager dan die van een Marokkaan (84). Met andere woorden: het is niet te vatten waarom doen onze regeringen en EU zo hun best om zo’n bevolking naar binnen te halen? Behalve natuurlijk het vervullen van het beveel van de Bilderberg/NWO monsters m.b.t. de Kalergi-plan.

   Like

 13. jungleelephant zegt:

  Op het eerstvolgende vliegtuig zetten!Of nog liever op een lekke boot!Stelletje ondankbare hellehonden!

  Geliked door 2 people

 14. kampersrene zegt:

  Een fiere neger die zojuist de keuken heeft opgeruimd…als je durft zeggen dat hij iets vergeten is ….dan ben je een racist

  Geliked door 3 people

 15. Kraftavilqa zegt:

  Hopla weer een half millioen in de bodemloze put. Wederom is hier duidelijk gedemonstreerd dat men in een modern westers land geen primitieve wilden dient toe te laten. Aan de galg met de habbezakkers die denken en verkondigen dat die donkergekleurde pseudomensen een verrijking van onze maatschappij vormen en in de toekomst onze pensioenen zullen betalen en meer van dat moois. Iedereen met een beetje gezond verstand weet dat dat toekomstbeeld slechts een aangename hallucinatie van linkshoofdige deugdzaamheidsverslaafden is. Zo een toekomst zal en man met die wilden en Hun faciliteurs nimmer bestaan. En helaas moeten velen daar zeer ten onrechte voor boeten. Bedankt weer hè linksvolk.

  Geliked door 1 persoon

 16. BertG. zegt:

  “In plaats daarvan wil men drie volledige banen in het bestuur creëren en in het vervolg de verzorging in eigen handen nemen.”

  Ze hebben het nou helemaal voor mekaar, voortaan wordt dus alles keurig opgeruimd en schoon gemaakt door personeel, voor de rest van hun leven.
  Anders breken ze weer alles af.
  Ik denk dat wanneer ik mijn woning compleet afbreek, ik het verder wel kan vergeten om ooit nog een woning te krijgen.
  Een hulp behoevende oudere kan hier alleen maar van dromen dat zijn of haar huis volledig wordt onderhouden door personeel.

  Geliked door 1 persoon

 17. BertG. zegt:

  Ik denk dat de foto volledig gefotoshopt is.
  De aanrecht is verder leeg, de deur van de oven zit er nog in en alle kastjes zijn nog heel.
  Dus alle troep op de vloer en die neger is er later in geplakt.

  Like

 18. L.visser zegt:

  Gelijk terug naar hun land sturen per direct

  Geliked door 1 persoon

 19. Janszn zegt:

  Deze lieden wilden zich “thuis” voelen, begrijp dat toch. Dan moet de boel toch afgebroken worden.

  Like

 20. henk zegt:

  je moet degene die dat doen op voedingen geven , de degenen die het toelaten naar Siberië sturen dat zijn de klootzakken die verknallen het want die hallen ze binnen

  Like

 21. humanoid zegt:

  Negers zijn erger dan apen !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s