Klimaatspijbelaars na Haagse demonstratie met z’n allen naar Burger King en McDonalds

Screenshot_272.png

Klimaatspijbelaars in de rij voor de Haagse Burger King.

(Door: Bas Paternotte)

Uit onderzoek blijkt dat hamburgers eten klimaat-genocide is

De duizenden spijbelaars die donderdag op het Malieveld demonstreerden voor een beter klimaat zijn na de demonstratie massaal naar hamburgerketens Burger King en McDonalds in de binnenstad van Den Haag getrokken. Dat blijkt uit een rondgang op Twitter. Uit onderzoek van Natuur & Milieu blijkt dat het eten van hamburgers zo’n beetje gelijk staat aan klimaat-genocide en van grote invloed is op het milieu, klimaat en de biodiversiteit.

Lees verder>>>
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Hypocrisie, klimaat, Linkse Kerk, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Klimaatspijbelaars na Haagse demonstratie met z’n allen naar Burger King en McDonalds

 1. J.C. zegt:

  Helaas zijn het volledig vacuum gezogen puberale smart-gsm zombies en compleet mind controlled. Gaat helemaal niets worden meer met dit landje. Jammer maar het is blijkbaar niet anders.

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Het gaat die jongeren helemaal niet om ons milieu. Lekker een dagje geen les en aandacht van de media. Dat is het wat hen aantrekt.
  Al die jongeren, die zogenaamd zo ontzettend begaan zijn met de wereld waarin wij leven, en met de vraag of er in de toekomst nog te leven valt op onze planeet, rijden vanavond al, en uiteraard hierna dagelijks, rond op hun stinkende scooters of andere gemotoriseerde vervoermiddelen. Lak aan het milieu! Ze eten geen snack minder omdat dit beter voor het milieu zou zijn, maar snaaien er vrolijk op los.

  Ik heb gelezen dat deze demonstraties door Brussel zijn aangezet. Zie daar het smerige spel! Jongeren niet een eigen mening laten ontwikkelen, maar hersenspoelen en indoctrineren!

  Smerige lui daar in Brussel.

  Maar dat is geen nieuws.

  Geliked door 4 people

  • BigLJohn zegt:

   Cathja; Een excuus voor Rutte c.s. om verregaande klimaatmaatregelen te gaan nemen. De grote bedrijven die het meest aangeslagen worden gaan hun onkosten weer doorberekenen aan ons. Verplicht aan de warmtepomp a raison van €30.000 Een warmtepomp die in een goed geisoleerd huis de mensen in de winter kou laat lijden. De temperatuur zal alsdan nooit hoger worden dan 12 a 13 graden. Daar bovenop een enorme aanslag energiebelasting, en voor degenen die hun verwarmingsketel niet wegdoen een verdubbeling van de gasprijs. Tel uit je winst ! Samen met Zweden zijn wij de enige naties ter wereld waar de grootste idioten rondlopen.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    BigLJohn 7 februari 2019 om 21:32

    Samen met Zweden zijn wij de enige naties ter wereld waar de grootste idioten rondlopen.

    Idioten?
    KWAADAARDIGE CRIMINELEN DIE NIETS LIEVER WILLEN DAN ONZE ONDERGANG!

    Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Cathja 7 februari 2019 om 19:59:

   én een zootje vuurwerk afsteken rond oud en nieuw. Ook zo goed voor het milieu!
   Het interesseert ze écht geen reet.
   Stel ze voor de keuze: een dag klimaatspijbelen met aftrek van een dag voorjaarsvakantie waarbij de rector die toestemming heeft gegeven uiteraard ook aanwezig moet zijn om toezicht te houden óf gewoon naar school en volledige voorjaarsvakantie.
   Waar zouden ze voor kiezen?

   Like

 3. Pietersen zegt:

  Slampampers. Goedkope gemartelde kip en opfok stal runderen vreten, na met bordjes gestaan te hebben waarop: ‘eet m’n pussy’, ‘lik m’n pussy’, ‘meer anaal naar de kloten gaan we allemaal’, ‘ride my dick of stick’…Wat een laag allooi volk die groentjes.

  Geliked door 3 people

 4. M. zegt:

  Dat die gek gelulde kinderen die geen fuck om het klimaat geven zichzelf tot slaaf staan te schreeuwen en te protesteren op aanjagen van de criminelen uit Brussel kunnen ze uiteraard niet bedenken en de ouders ook niet blijkbaar.

  Geliked door 3 people

 5. Ruud zegt:

  Kinderen, door de politieke EU-elite opgejut en aangestuurd! En het gaat maar door. Wie stopt deze baarlijke nonsens?

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Voor DIEZELFDE , door de POLITIEK-OPGEJUTTE ‘KINDEREN’,: zou het echt eens leerzaam zijn het boek ‘ DAS BROT DES SIEGERS’. TE LEZEN, ( maar ja, dat is in de :DUITSE taal, ( is er nog wel onderwijs in de DUITSE taal, of is dat OOK al ‘ weggewerkt’ door?
   als ‘niet nodig geacht’!!!

   Like

   • fleckie zegt:

    Als ‘ herinnering,’ Vanaf pag. 217′ uit boek ‘Das BROT des SIEGERS’, ( betr. voornamelijkm de AMERIKAANSE HAMBURGERGIGANT . MCDONALDS, ook leverancier van. hamburhers in NL, etc.!…..bijvoorbeeld ‘ DIE STARKE WIRKUNG des HERBIZIDEN ‘. RINDFLEISCH kann Neben ANTIBIOTIKA auch andere Ruckstand enthalten ,beispielsweise ‘TORDON’ ein Unkrautvernichtungsmittel des US CHEMIEKONZERNS DOW. CHEMICAL. Der rinderzuchter Hugo Rivera aus Costa Rica uber die zu hohe aufwendungen fur Chemikalien auf seiner farm:>> Ja, die Herbizide, TORDON und viele Produkte,die man auf einem Bauernhof brauchten,sind sehr teuer geworden,TORDON und viele Produkte,die man auf einem Bauernhof brauchten,sind sehr teuer geworden. …….TORDON. ist ein alter Bekannte unter den Unkrautvernichtungsmitteln(( Herbiziden)Herstellung und Vertrieb sind mittlerweile in de. USA. und einigen Staaten EUROPAS verboten.Wie in vielen Landern Lateinamerika wird TORDON allerdings immer noch in Costa Rica verwendet, um den. URWALD niederzuhalten.Denn…VIELE Rinderherden grasen auf ehemaligem URWALDLAND….Und. nicht. selten. vernichtete. kurz. zuvor. an. derselben. Stelle. der todliche Stoff. unerwunschten Wuchs.
    Op pag.218: ‘Ohne Herbizide wie TORDON geht gar nichts.Wie farmer in Lateinamerika im allgemeinen mt dem Gift umgehen.,das erfuhr ein Fernsehteam des Sudwestfunks Bei Dreharbeiten in. BRASILIEN. Auch hier ist. TORDON. in verschiedenen Ausfuhrungen auf dem Markt zu haben,zum Beispiel als. TORDON 2,4,5- T und TORDON. 2,4-D . Die beiden,berichtet Sudwestfunk-Tedakteur von Oertzen,werden auf den Farmen gemischt. ‘Das wirkt dann sterker’ sagte uns der Vorarbeiter auf der im Film gezeigten Bourdon- Fazenda. <<. Kein Wunder ,denn aus der. MIXTUR entsteht nichts anderes als…….AGENT. ORANGE…….Das ist die militarische Bezeichnung fur eben jene Mischung aus 2,4,5-T. Und 2,4-D, die von den. US- STREITKRAFTEN. Mit so verheerenden Folgen im. Vietnam-Krieg eingesetzt wurde. Zusammen met 2,3,7,8- TCDD( DIOXIN), das in der Mixtur zwangslaufig als " Verunreinigung " Vorkommnis, verursacht AGENT. ORANGE. schwerste Gesundheitsschaden bis in die folgenden Generationen hinein. …….Die Palette der Erkrankungen Reichstag von leichtes Hautreizungen bis zur schweren Chlorakne im Stile Seveso, die die Menschen ein LEBEN lang entstellt……..Das DIOXIN, wenn es nicht gleich totet, ist ausserdem verantwortlich fir Leberschaden, und Blutkrebs sowie missgebildete. Neugeborene.
    …………..in de Provincie.Zeeuwsche Courant, 30.3.1993 stond o.a. ……' LUIERS'………
    ' Baby's bijvoorbeeld worden hier niet meer in katoenen luiers gewikkeld, maar in. WEGWERPSPUL dat zo'n. miljoen. bomen. per. jaar. kost( alleen al in. ONS . LAND. DUS). Volgens recente gegevens worden er in. O N S. L A N D. 850 miljoen
    wegwerpluiers per jaar in de vuilnis gegooid. Dat is niet alleen een miljoen bomen naar de haaien,dat is daarnaast ook een grote hoeveelheid. PLASTIC. ( niet afbreekbaar) en een hoeveelheid poep( mest) waarmee je een polder zou kunnen vullen. Rare situatie is het toch in Nederland .
    De boeren en tuinders moeten ieder poepje en ieder stukje plastic registreren. ( formulieren en boekhouding). iedere burger met klein grut, Iedere burger met honden ( die toch ook wat. afroepen-vrijelijk op straat) en/of andere huisdieren gaat gewoon vrijelijk zijn gang. Selectief beleid noem je zoiets. Je zomer als boeri(in) een mopperkont van worden.*~*~*~*~*~*~*~fleckie,men vergete absoluut NIET …de MOTIE. HALSEMA!
    en zeker niet…….'KONINGIN. UTOPIA' !!! .hoe.. HALSEMA denkt. over. 'Onteigening' van boeren!!!…….( herft/ had. ze soms. AL te vroeg verteld wat MEN. In de. TOEKOMST. van plan was/ is?,,,*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

    Like

 6. Blaffertje zegt:

  Als je naar de Mc. gaat zou je dus volgens de klimaatgoeroe’s de planeet naar de
  gallemiezen helpen.
  Dus hebben die klimaatgekkies ze toch niet goed voorgelicht anders zouden ze daar niet heen gaan om zich vol te proppen.

  Even voor alle duidelijkheid, ik geloof geen ruk van al dat klimaat geneuzel, ze kloppen ons burgers alleen maar het geld uit de zakken.
  Grote vervuilende bedrijven als Tata steel hoeven geen stuiver te betalen anders zouden ze failliet gaan, boehoe.
  Met de miljarden winsten die zij maken is het een eitje om te dokken, maar zij dreigen lachebekje Rutte liever ‘anders gaan wij naar china’.
  Nou er is maar een die failliet gaat en dat zijn wij Jan …. met de pet.

  Geliked door 3 people

 7. Jan zegt:

  Beeld: Kindsoldaatjes linkse klimaatelite overtreden massaal leerplichtwet op Malieveld Den Haag
  ‘Let vooral ook op de vele hoofddoekjes, bontkraagjes, nektasjes, de keur aan transgenders en kinderen van kleur’

  Duizenden kinderen demonstreren donderdag op het Malieveld voor…tegen…iets met of voor het ‘milieu’ en/of ‘klimaat’ en doen alsof ze echt allemaal heel zelfbewust en zelfstandig de beslissing hebben genomen om te gaan demonstreren voor/tegen iets waar ze echt alle verstand van hebben. Uiteraard heeft dit demonstreren helemaal niets te maken met het feit dat het lekker een extra vrij dagje van school oplevert (al deze kinderen zouden ook heus wel de zaterdagse hockey en hun weekendbijbaantje aan de kant zetten voor een beter/slechter milieu/klimaat als dat zo uitkwam, maar het viel gewoon heel toevallig op donderdag).
  …….
  https://tpo.nl/2019/02/07/beeld-kindsoldaatjes-linkse-klimaatelite-overtreden-massaal-leerplichtwet-op-malieveld-den-haag/

  (Veel foto’s van veel geestelijk gestoorde kindertjes)

  Like

 8. Wolf zegt:

  En DAT laten die NOS en hun rooie schoothondje rtl niet zien , na horen zeggen.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Veel klimaat spijbelaars door de groen/linkse indoctrinatie op de scholen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s