´t Zal je kind maar wezen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

67 reacties op ´t Zal je kind maar wezen . . .

 1. Eigen volk eerst zegt:

  WALGELIJK! En ze zijn en worden zo vreselijk voorgelogen. We komen van de IJSTIJD en gaan terug. Daar is helemaal niets aan te doen. En de vervuiling? Pak de luchtvaart, de industrieën scheepvaart aan. De grote vervuilers. Wat zullen die jongeren zich genaaid voelen als ze achter de waarheid komen.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Eigen volk eerst 7 februari 2019 om 19:59

   Wat zullen die jongeren zich genaaid voelen als ze achter de waarheid komen.

   Daar zullen ze nooit achter komen; ze zijn nu al onomkeerbaar gehersenspoeld.
   En grote bekken dat ze hebben!
   LINKSE grote bekken, en linksen hebben altijd ‘gelijk’.

   Geliked door 4 people

 2. Corné zegt:

  Deze foto’s – er zijn er nog meer – demonstreren de belevingswereld van de tieners. Het klimaat zal ze een zorg zijn. Dat is gewoon een excuus voor een dagje vrij, om te rellen, feesten, shoppen. En na afloop toch maar een lekkere hamburger.

  Geliked door 8 people

 3. leefbarbaar zegt:

  Ach kinders……..
  Het mag duidelijk zijn dat ze veel publiciteit halen en dat er dus een kort lijntje is met de media. En dat maakt me echt bezorgd. Dit zijn niet kinderen, die ergens aandacht voor willen, maar kinderen die misbruikt worden voor de politieke agenda van iemand.
  Geef ze wat tijd en alle informatie en dan komen de meesten heus wel tot de conclusie dat Nederland vol, de aarde overbevolkt en dat het zo niet langer kan.

  Geliked door 5 people

 4. Cathja zegt:

  Moeten we het hiervan hebben in de toekomst?

  Geliked door 5 people

  • Claudia M. zegt:

   Wacht maar tot ze straks zelf de rekeningen mogen betalen…

   Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 7 februari 2019 om 20:15

   Ja, daarvan moeten we het hebben.
   En nee, er is geen toekomst meer.

   Wie nog in een leefbare toekomst gelooft, houdt zichzelf voor de gek.
   Ga maar na wat er allemaal gebeurt: de ene krankzinnigheid na de andere en allemaal uit linkse kokers.

   Links = vernietiging en verwoesting.

   Geliked door 6 people

 5. Jan man zegt:

  Als ik deze woorden zie denk ik aan Sodom en gamora , en wat zijn de meester van deze kinderen , de paus en de bisschoppen en de pastor voor de klas . Dan weet ik waar het schip strand , op ……. , juist .

  Like

 6. Ruud zegt:

  Kijk, deze intelligente teksten geven exact weer wat voor achtergrondkennis achter deze geconstrueerde en door de EU opgedrongen aktie schuil gaat.

  Geliked door 5 people

 7. Daan Kranenburg zegt:

  Ja, dit zijn onze kanspareltje voor de toekomst. Nog maar net uit de ballenbak maar reeds met een verbale geconditioneerde wereldwijsheid pruttelend van heb ik jou daar. Wat wil je, jullie hebben ze als prinsjes en prinsesjes opgevoed en gekoesterd hier zie je jullie resultaat ervan. Geluk ermee zou ik zeggen, maar dat meen ik niet echt.

  Geliked door 4 people

 8. aquarius4422 zegt:

  Het voortbestaan van de aarde wordt niet bedreigt, wel het voortbestaan van de mensheid door overbevolking en de islam.

  Geliked door 2 people

 9. Mary zegt:

  Eigenlijk mag je van deze leeftijdsgroep verwachten dat ze het internet gebruiken en zo bij berichten komen die precies het tegenovergestelde beweren (onderbouwd en wel), ook van vooraanstaande wetenschappers, dan de klimaatleugenaars en hun handlangers. Zal wat worden als we zo’n hele generatie dom kudden volk in de maatschappij krijgen.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Die kinderen gebruiken internet om de hele dag stomme berichtjes naar mekaar op te sturen en om spelletjes te op spelen., niet om er info vandaan te halen.
   En die generatie dom volk heeft het allang voor het zeggen tegenwoordig, al 2 zelfs bijna.
   Kijk maar wat er in Den Haag rond loopt aan hersensloze wezentjes.

   Geliked door 4 people

   • Wolf zegt:

    Klaargestoomd als stemvee , voor fascistisch LINKS , door die hele linkse misbaksels rotzooi die al vanaf de jaren ’70 dit soort hersenloze dompies opvoedt samen met de NOS en Trix de kopvod koningin van weleer.

    Like

 10. Statler & Waldorf zegt:

  Van neuken komen nieuwe mensjes en die zijn slecht voor het milieu dus er is niet goed nagedacht over de tekst op de spandoeken. Niet dat ik dat gewacht had maar toch …….

  Geliked door 5 people

 11. Statler & Waldorf zegt:

  Het gemiddelde IQ van de mensheid is de laatste 50 jaar van 91 naar 88 teruggelopen, niet spectaculair maar wel een constante daling.
  Gisteren op TV, derde klas VWO ‘wiskunde’ kreeg een vraag:
  Hoeveel liter is 45 deciliter?
  3 VWO?
  Vroeg kreeg je zo’n vraag in de vijfde klas van de lagere school.

  Geliked door 4 people

 12. BigLJohn zegt:

  Makkelijk van Brussel, scholen geld geven en de kinderen manipuleren om leugens te verspreiden. De hersens van die kinderen zijn nog lang niet uitontwikkeld, en dat weten ze in Brussel. Wat begon met het protest van dat ene Zweedse meisje is een kankergezwel geworden wat heel Europa heeft aangestoken. Wie de kinderen heeft, heeft de toekomst. Toekomst ? Welke toekomst als dat zo moet gaan ! En dat juist dat linkse gespuis die kinderen in hun macht hebben.

  Geliked door 3 people

 13. Blaffertje zegt:

  “Eat pussy, not cows”.
  En ze rende naderhand naar de Mc. Donnalds.

  Geliked door 6 people

 14. M. zegt:

  Dit is nou het resultaat van het perverteren van kinderen op school.
  Allesbehalve iets om trots op te zijn.
  Hoe laag ze gezakt zijn hebben ze zelf al niet eens meer door.

  Geliked door 3 people

 15. Helena zegt:

  OMG!! Het trieste resultaat van verwennerij en indoctrinatie!! Moet je ze zien staan daar, met die zelfvoldane smoeltjes! De ‘intelligentie’ druipt ervan af! En de geilheid! Ze kunnen niet wachten, dat klimaat interesseert ze geen ene mallemoer, de meiskes willen allemaal een beurt van Jesse Klaver en voor de jongetjes, die net uit de kast zijn gekomen, is er de robot!! Wat een ‘heerlijke’ tijd gaan die onnozelaars tegemoet, ze komen allemaal aan hun ‘trekken’ dankzij het verdrag van Marrakech! Geniet nog maar even van die hamburger, van je telefoontje, je vliegvakantie, en je zelfingenomenheid, stelletje hypocriete blagen!!

  Geliked door 5 people

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En dat wordt allemaal binnen enkele jaren stemgerechtigd, een mens houd zijn hart vast want daar komen de nieuwe stemmers van GroenLinks en de PvdD aan.

  Geliked door 5 people

 17. Dr. Heinz zegt:

  Wat zul je anders aantreffen na ruim 70 links/communistisch onderwijs in Nederland!! Je kent het wel; zegt de ene tegen de andere: hou jij ze dom, dan houd ik ze arm. En deze geschifte demonstratie door die pubers zit de EU achter, men heeft zelfs €340.000.000,- voor over om alles en iedereen om te krijgen in heel Europa om die dwaze plannen van de geschriften te laten slagen. Trouwens, bomen houden van CO2!! Dus snel bomen planten op de hele wereld. En minder mensen is minder vervuiling, minder overlast en minder regels!!

  Geliked door 3 people

 18. Leo 1 zegt:

  foto s geven een duidelijk IQ klimaat weer .

  Geliked door 4 people

 19. Elisah zegt:

  Iemand had op zo’n bord met – fuck me not the planet – , voor de gein een telefoonnummer eronder gezet …..die persoon ontvang nu gigantisch veel berichten en zelfs foto’s met geslachtsdelen.

  Geliked door 3 people

 20. BertG. zegt:

  Maar wel krijsen, gillen en schreeuwen als er dan een keer iemand aan ze zit.
  Terwijl ze zelf met borden lopen en vragen om geneukt te worden.
  Volgens begrijp je dan niet zo goed wat er op je demonstratie bord staat.

  Geliked door 4 people

 21. leefbarbaar zegt:

  Overigens liep de SP mee in hun AFA-uniform. Of liep de AFA mee met SP-vlaggen? De betaalde boeroepers.

  Geliked door 3 people

 22. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/wow-deze-ene-klimaatspijbelaar-snapt-het-tenminste-nederland-doet-het-al-heel-goed-china-moet-worden-aangepakt/

  Wow! Deze ene klimaatspijbelaar snapt het tenminste: ‘Nederland doet het al heel goed, China moet worden aangepakt!’

  Terwijl Den Haag gisteren volstroomde met kinderen die een dagje van school hadden vrijgenomen om te protesteren voor een beter klimaat, werd al snel duidelijk dat de meesten er meer waren om seksdates te regelen of hamburgers naar binnen te stouwen. Echt veel diepgang ontbrak. Eén jongen wist echter wél waar hij over sprak, en bracht de rol van China ter sprake. Nederland doet al bijzonder veel op het gebied van duurzaamheid, zo vertelde hij een verbijsterde NOS-reporter. Megavervuiler China moet eens worden aangepakt!

  Like

 23. Astrid zegt:

  Ach, kijk aan, de doorgeslagen seksgeneratie, zo te lezen op de niet zo creatieve demonstratiebordjes. Nou dat komt helemaal goed hoor, want jullie linkse regering heeft nog veel meer verkrachters uit moslimlanden voor jullie in petto.
  Weten deze jeugdpuistkoters al dat ze tot hun dertigste, of langer, bij pa en ma zullen moeten blijven wonen? Dit omdat hun linkse volksvertegenwoordigers geen woningen meer voor ze heeft, die gaan namelijk met hoge prioriteit naar de islamitische verkrachters die zich asielzoekers noemen, ook al komen ze massaal uit niet-oorlogsgebieden. Die zijn alleen maar uit op pussies en reten en als je tegenspartelt, gaat je kop eraf. Wel, als zo’n ervaring nodig is om die voorgeprogrammeerde kids te doen ontwaken voor de linkse realiteit, so be it!

  Geliked door 1 persoon

 24. fransdewit zegt:

  Voor de 1 het kinder pardon, deze mogen dan wel pardon zeggen, of schrijven.

  Like

 25. kampersrene zegt:

  Als ge die teksten leest die ze meedragen…Het zijn inderdaad kinderen hun hersenen zijn ver van ontwikkeld

  Geliked door 1 persoon

 26. Wolf zegt:

  Smerige ondermaatse hoeren , opgeleidt door linkse baardapen en andere soortement van wereldverbeteraars en SOROS hippies. Systematisch euthenaseren die hele vergiftigde rooie zooi.

  Like

 27. M.A.L. Sion zegt:

  Grote advertenties met talloze namen van geleerden/wetenschappers die beweren dat er een klimaatverandering aan de gang is die door mensen (via CO2) wordt veroorzaakt.
  Als straks het tegendeel blijkt dan moeten deze valse profeten aangeklaagd worden voor hun misleiding en verantwoordelijk gehouden worden de aangerichte schade. Dokken !!!

  Like

 28. duinsnip zegt:

  Ik begrijp echt niet wat de ChristenUnie nog in deze Sodom en Gomorrakliek te zoeken heeft. Deze wereld schreeuwd om bovennatuurlijk ingrijpen. Walgelijk is het enige woord wat hier past.

  Like

 29. BertG. zegt:

  Ik ben wel zo benieuwd naar al die gezichten van al die oma’s en opa’s wanneer de buren/ vrienden/ kennissen vragen, is dat niet uw kleindochter daar met dat bord waar al die uitnodigende teksten op staan
  Wat zullen ze trots zijn op hun kleinkinderen en de ouders van die kinderen.

  Geliked door 1 persoon

 30. Taljaard zegt:

  Wat voor ouders zitten hier achter?
  Mijn vier kinderen zijn dan weliswaar christelijk opgevoed.
  Maar heb ze daarnaast toch ook vooral geleerd om zelf na te denken en niet alles voor zoete koek te slikken wat ze op school en in de media kregen opgedist.

  Wees kritisch en wees sceptisch!
  In het bijzonder waar het de politiek betreft.
  Laat je geen oren aannaaien en je niet op sleeptouw nemen door mooie verhalen en vergezichten, of door manipulatieve paniekzaaierij. Loop niet mee met de kudde, maar bepaal zelf wie je wilt zijn en wat je wil doen.
  En, wat mijn vader mij heeft mee gegeven; De Enige waar je voor hebt te buigen is God.

  Zo’n opvoeding is vloeken in de Linkse Kerk.
  Maar deed dat dus al intuitief voordat er nog sprake was van een besef van zo’n Linkse Kerk.
  Zij zouden, en zullen, NOOIT van zijn leven hebben meegelopen, of ooit meelopen, in een dergelijke domme kudde, die elkaar volkomen onkritisch aan het na blaten is.
  Heb niet alles even goed gedaan bij het opvoeden, maar dit ten minste wel.

  Geliked door 2 people

 31. M. zegt:

  De miljoenen om de jeugd te brainwashen verdiend men dik terug als men iedereen onder de CO2 belasting kan gooien. Vandaar dat kosten nog moeite worden gespaard.
  De hele samenleving veranderen door kinderen te indoctrineren daar was Hitler al mee bezig.
  U weet wel die man waar onze vrede zo hoog mee loopt.

  Geliked door 1 persoon

 32. Maria zegt:

  Totaal ordinair! !het moest mijn kind niet zijn ,die kreeg schoenmaat 40 in zijn /haar r..t! ! I. P.V. het gevraagde, geschrevene! !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s