VIDEO – Harm Beertema (PVV): “Voorstellen Universiteit Utrecht zijn anti-blank racisme”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “BertG.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, PVV, Racisme, Rotterdam, Socialisten, Utrecht, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op VIDEO – Harm Beertema (PVV): “Voorstellen Universiteit Utrecht zijn anti-blank racisme”

 1. Thoth zegt:

  Ik ben blij dat’ie ‘wit’ is… nu kunnen ze gewoon nog werken.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://www.businessinsider.nl/saudi-arabie-gebruikt-een-online-database-waar-mannen-kunnen-aangeven-hoe-vaak-en-waarheen-hun-vrouwen-mogen-reizen-dat-werkt-zo/

  Saudische mannen gebruiken het systeem evenwel als een soort track & trace voor hun vrouwen, zusters en dochters. Zo kunnen ze invullen of, waar en wanneer vrouwen het land mogen verlaten. En met een paar klikken kan de gebruiker een vrouw toestemming verlenen of weigeren om te reizen via bepaalde vliegvelden, of bestemmingen tot verboden gebied te verklaren.

  Sterker nog, mannen kunnen gebruik maken van een automatische SMS-functie zodat ze een berichtje krijgen wanneer een vrouw haar paspoort gebruikt bij een grensovergang of de incheckbalie van een luchthaven.

  Like

 3. Jan zegt:

  Waarom men met linksvolk niet kan argumenteren

  Geliked door 2 people

 4. ruud beijer zegt:

  Gelukkig hebben we de SP. De verraders van Nederland.

  Geliked door 2 people

 5. Ildiko zegt:

  terecht??????wat een klootzaak ! nog even en de blanke studenten zullen zich zo geïntimideerd voelen door de zwarte vrouwen hatende meute dat helemaal niet meer aanwezig zullen zijn.

  Geliked door 2 people

 6. Arnold J. Meijer zegt:

  Ik vraag mezelf af als ik dit soort hoor praten wat ze nu eigenlijk zijn. In oorlogstijd zouden ze als volksverrader tegen de muur gaan. Maar ja, het is nu geen oorlog. Nog niet…

  Geliked door 4 people

 7. M. zegt:

  Moet je in een overwegend zwart land eens roepen dat je het te zwart vind op de scholen dan verklaard men je voor gek.
  Maar de gekte regeert, zegt er eentje en die heeft gelijk.
  Het gaat alleen nog over gekte die beschermd moet worden tegen normaal denken.

  Geliked door 2 people

 8. Ron Rottweil zegt:

  Ze kunnen daar in Utrecht die Moslims beter een diploma gratis uitreiken, dan kost het de bevolking minder en kunnen ze gelijk werken.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bert zegt:

  De SP vertegenwoordiger Futselaar stelt vast dat de onderzoeksvraag vooral voortkomt vanuit geschiedenis en culturele studies. Allochtonen hebben meer belangstelling voor economische studies. Heel verstandig van hen. De onderzoeksvraag lijkt vooral voort te komen uit de behoefte van die studies, misschien omdat het aantal nieuwe inschrijvingen gestaag daalt, want met die studies is het niet makkelijk om werk te vinden. Ik vermoed dat allochtonen sowieso niet geen interesse hebben in antropologie of geschiedenis van middeleeuws Europa. Om meerdere redenen.

  Like

 10. RottenPikwick! zegt:

  “When muslims are in the minority, they are very concerned with minority rights! When they are in the majority, there are no minority rights.” (Winston Churchill) Moet je mee aan komen bij die Wereldvreemde Troelah’s op Het Binnenhof!

  Geliked door 1 persoon

 11. Peter zegt:

  De gekte regeert in dit land.

  Like

 12. RottenPikwick! zegt:

  Off Topic, zeker ook weer niet. Misschien moet je de uitzending van Jinek (gedeeltelijk) even terugzien. De gepeste cafetariahouder Gilly Emanuels zat in de uitzending, samen met haar advocaat. Hoe ZIEK ZIEK ZIEK dit land is, werd wel weer heel duidelijk! Mevr. Manuels is aangeklaagd voor mishandeling door die criminele bende van het OM!! Gelukkig krijgt ze heel veel bijval van buurtgenoten en kwamen dan ook in grote getale naar de rechtszaak!! Eerder op de avond zat Dick Schoof in Nieuwsuur, als topman van de AIVD. ‘k Had altijd al mijn twijfels over deze vent, nu alleen nog maar weer. Dikke Faal Faal Faal! RUTTEland = KUTTEland!!

  

  Geliked door 2 people

 13. T.Troubadour zegt:

  KNETTERGEK

  Geliked door 1 persoon

 14. RottenPikwick! zegt:

  Nog even ivm de zaak Emanuels. Een jongen die haar zaak naar de kloten hielp, ZIT IN OPLEIDING BIJ DE MARECHAUSSEE!!!!!!!!! Hoe bezopen wil je het hebben. De Marechaussee waar misdadigers / tuig in opleiding zijn! Maar we wisten dit al lang! RUTTEland = KUTTEland!

  Geliked door 5 people

 15. koddebeier zegt:

  100% eens, sluit de subsidiekraan maar voor dat soort universiteiten !!

  Geliked door 1 persoon

 16. koddebeier zegt:

  Het SP debieltje praat het weer goed……de zak !!!

  Geliked door 3 people

 17. Jean zegt:

  Die eikels die liggen te orakelen (op onze kosten) dat het hier ‘te blank’ is verdienen een 42 onder hun klokkenspel en een ontslagformulier in de brievenbus te krijgen.
  In Brussel is het artsenpark reeds voor meer dan 50% bezet door vreemdelingen….
  In mijn brieventas steekt een briefje “geen vreemdelingen aan mijn lijf” en de wil van de patiënt is heilig.

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Jean.Het extreem linkse nageboorte gebruikt de door hun geimporteerde gekleurde medemens om de blanke de mond te snoeren (zogenaamd racisme) Want extreem links haat de blanken.In duitsland roept extreem links op om de oorspronkelijke blanke bevolking uit te moorden.

   Like

 18. Ruud zegt:

  Inderdaad, hier moet een strafklacht tegen ingediend worden aangezien het min of meer normaal is dan in een hoofdzakelijk blank land hoofdzakelijk blanke studenten studeren. Met vraagtekens bij dat laatste; mogelijk zijn ze met stille vormen van racisme bezig in plaats van studeren. Goed dat er strafrechtelijk eens naar gekeken gaat worden.

  Geliked door 1 persoon

 19. koosv8 zegt:

  Waarom is de instroom zo laag? Als je niet goed genoeg bent ga je toch niet naar de Universiteit. Zal het even lekker worden, zolang je autorijles niet noemenswaardig vooruit gaat, ga je toch ook geen examen aanvragen. Wie goed kan leren leert door wie het minder goed kan, stopt eerder en daar is niets mis mee. Het gaat allang niet meer om wat men kan, het gaat om de kleur. Daar gaan we weer, NEDERLAND WORDT AL SLIMMER!

  Geliked door 2 people

 20. Tistochwat zegt:

  Alleen Harm Beertema zegt verstandige dingen.

  Geliked door 3 people

 21. Steven zegt:

  Nu dat het aanhalig is gemaakt zorgen ze er wel voor dat over een jaar of 2 de blanken ook hier weer een minderheid gaan worden.
  want BLANK is racisme..

  Geliked door 2 people

 22. Aegolius cs zegt:

  Deze SP boerenkinkel maakt met de vraagstelling zijn niveau duidelijk. Gelukkig gaat niet hij maar zijn vrouw door het kattenluikje naar binnen?

  Geliked door 1 persoon

 23. Aegolius cs zegt:

  Ombudsman publieke omroep: talkshows nog steeds ‘tafels met witte mannen’

  Vrouwen en mensen met een migratieachtergrond zijn nog altijd ondervertegenwoordigd bij talkshows van de publieke omroep. Dat zegt NPO Ombudsman Margo Smit in het rapport Aan tafel! Over het al dan niet problematisch gebrek aan diversiteit onder talkshowgasten.

  Maar uit gesprekken met de redacties blijkt ook dat vrouwen met enige regelmaat bedanken voor een plek aan de tafel, omdat ze onzeker zijn over hun eigen kundigheid.

  https://nos.nl/artikel/2270927-ombudsman-publieke-omroep-talkshows-nog-steeds-tafels-met-witte-mannen.html

  Like

 24. QENQ6 zegt:

  Orban levert kritiek op de links-liberale elite in Nederland. Eindelijk!!!!!!!

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s