BRIEFJE VAN JAN – Aan de klimaatkiddo’s

Screenshot_282

(Door: Jan Dijkgraaf)

Jullie vaders en moeders kunnen al dat klimaatleed vrij simpel oplossen, begrijp ik

Beste Jessiaantjes,

Respect dat jullie gisteren naar Den Haag zijn gegaan in plaats van naar school!

Als ik vroeger spijbelde, toonde ik me een stuk minder actie-bereid. Ik ging in Gouda naar de kroeg vlak bij de Rijksscholengemeenschap om te biljarten. Dat deed ik volgens mij niet zo vaak. Anders had ik wel beter leren biljarten. En die paar keer ging ook niet ten koste van mijn schoolprestaties, want ik doorliep moeiteloos in één keer die opleiding. Dus die ene dag in Den Haag breekt jullie vast ook niet op.

Dan even naar de inhoud.

Ik zag jullie met allemaal spandoeken en bordjes.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, EUSSR, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan de klimaatkiddo’s

 1. Thoth zegt:

  Jawel en Yasser Feras voelt ze goed met hen. Even wachten tot de kinderen van Feras ‘ouder’ worden…

  Geliked door 2 people

 2. A.J. deKoning zegt:

  Aan de teksten op die spandoeken en borden kun je zien waar je mee te maken hebt, gelukkig liepen er ook andere geindoctrineerde leerlingen tussen en ik ben beslist niet preuts en wat sex betreft ook vrij tolerant maar als ouder zou ik mij schamen als mijn kind met zo’n spandoek de straat op ging, maar ja de meeste ouders hebben tegenwoordig niet veel meer over hun kinderen te zeggen. En nu kunnen ze weer verder gaan met bevuilen van de straat bij school en de bushaltes want dan telt het klimaat ineens niet meer mee.

  Geliked door 4 people

 3. Tistochwat zegt:

  Ach, beste Jan Dijkgraaf, die ‘Jessiaantjes’, die Jettiaantjes, de snotneuzen die niet zolang geleden nog in de luiers lagen snappen de strekking van je betoog niet eens.
  Ze zijn reuzetrots dat ze zo ‘deugen’ en ‘de aarde redden’ met platvloerse slogans en hun onnozele gedrag.
  Wat ze nodig hebben is een flink pak slaag, net als die schurken in Brussel en Den Haag!
  Misschien dat ze dan meteen leren om het afval van McDonalds en hun peuken niet achter hun kont op straat te gooien.

  Ik kreeg vanwege die kleine dwazen gewoon last van plaatsvervangende schaamte, terwijl ‘onze grote leider’ Timmerfrans juist enorm over hen was te spreken.

  Wát een wereld!

  Over ‘grote leider’ gesproken:

  Geliked door 3 people

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De “klimaat jeugd” van tegenwoordig zijn geen haar beter, dan 80 jaar geleden de Hitlerjugend was !!! Ze zijn zo naïef, dat ze niet eens in de gaten hebben, dat ze zich hebben laten indoctrineren door “verkeerde” propaganda. Van de geschiedenislessen op school hebben ze kennelijk niet veel begrepen.

  Laat ze maar eens een opstel schrijven over “Hoe de Hitlerjugend werd geïndoctrineerd en misbruikt en de lessen, die wij daaruit moeten trekken”. Als ze daar onderzoek naar doen, gaat er misschien een lampje branden. En beseffen ze, in welke val ze zelf zijn gelopen.

  Geliked door 3 people

 5. BigLJohn zegt:

  De jeugd die zo preuts is als een non in een klooster loopt met seksueel getinte protestborden rond. Na afloop eten bij Burger King en wiet roken. Iedere jeugd is opstandig, dat waren wij vroeger ook. Misschien komt het nog goed met ze en kunnen ze in de toekomst gaan demonsteren tegen de dictatuur in Europa. Als ze al niet opgepakt gaan worden en in de gevangenis gezet gaan worden. Wij kwamen meer dan 50 jaar te laat met onze protesten. Zoiets zal de jeugd in de toekomst ook gaan ervaren. Van een kwalijke protest richting het zinloze protest.

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Gelukkig dat de boel ontmaskerd wordt.
  Op 20 maart mogen , neen MOETEN, we stemmen tegen de klimaatgekkies.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nog los van het feit dat de ouders van deze kinderen zich de ogen uit de kop moeten schamen dat ze met zulke slogans rondsjouwen is het natuurlijk ook van de gekke dat ze kennelijk denken dat er een soort knop is waaraan je kunt draaien en dan stopt de klimaatverandering.
  De opwarming is een hypothese en dat CO2 daar de oorzaak van zou zijn evenzo.
  Het zijn aannames en die staan niet gelijk aan de realiteit.
  Gek dat je in andere discussies plots niks hoort over de klimaatgekte en het stijgen van de zeespiegel, bij de discussie over een luchthaven in zee heb ik ze er nog niet over gehoord of zouden er alleen watervliegtuigen mogen landen.
  Heerlijk ook dat ze als minpunt nu zelf aanvoeren dat het problematisch kan worden met windmolenparken op zee én een luchthaven, hoe denkt men eigenlijk het Kanaal nog open te houden voor scheepvaart ? Het Kanaal is zo ongeveer het drukste stukje zee ter wereld, leuk als er straks zo’n mammoettanker iets uit koers raakt en eerst wat van die gigantische windmolens omver kegelt om vervolgens de luchthaven binnen te varen…!!
  😀

  Geliked door 1 persoon

 8. Lis zegt:

  Eind jaren ’60 werd er in de VS een experiment gedaan op een middelbare school. Daar reageerden de scholieren nogal apathisch en onverschillig op wat in WOII was gebeurd met de Joden. De leraar introduceerde in zijn klas een totalitair regime. Binnen een week waren zijn leerlingen knettergek en bereid hun mede-scholieren van school af te treiteren of erger.

  Wat is hier nieuw aan? Niets. De jeugd is gemakkelijk te beïnvloeden en zo dom, zo gehersenspoeld dat ze niet eens doorhebben dat ze voor een karretje gespannen worden. Niveau maakt niets uit. Zelfs VWO-leerlingen zijn te hersenspoelen.

  Like

   • Tistochwat zegt:

    Lis 9 februari 2019 om 18:17

    E.J. Bron 9 februari 2019 om 21:04

    Vanaf 39:15

    Het werkt nog steeds…

    Like

   • Tistochwat zegt:

    administered by:
    Israeli Educational Television.
    The Third Wave was the name given by history teacher Ron Jones to an experimental recreation of Nazi Germany which he conducted with high school students.

    The experiment took place at Cubberley High School in Palo Alto, California, during one week in 1969[1]. Jones, unable to explain to his students why the German citizens (particularly non-Nazis) allowed the Nazi Party to exterminate millions of Jews and other so-called ‘undesirables’, decided to show them instead. Jones writes that he started with simple things like classroom discipline, and managed to meld his history class into a group with a supreme sense of purpose and no small amount of cliquishness. Jones named the movement “The Third Wave,” after the common wisdom that the third in a series of ocean waves is always the strongest, and claimed its members would revolutionize the world. The experiment allegedly took on a life of its own, with students from all over the school joining in;

    Like

   • Wachteres zegt:

    Tistochwat 18.17u: video niet beschikbaar in dit landdomein.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Wachteres 10 februari 2019 om 06:57

    Tistochwat 18.17u: video niet beschikbaar in dit landdomein.

    Goh, zou er sprake zijn van censuur? Rotzakken.

    Jammer, want het is een indrukwekkende film die laat zien hoe kinderlijk eenvoudig een mensenkudde gehersenspoeld kan worden. Heel gevaarlijk!

    Ik zou me nooit laten beïnvloeden door zoiets; daarvoor ben ik veel te eigenwijs en te koppig.
    Als kind nam ik al nooit klakkeloos iets van een ander aan als ik daar zelf niets voor voelde.

    Ik haat het als iemand me de wet voorschrijft. Helaas word ik daar wél toe gedwongen door ‘onze’ dictators, en dat is een van de redenen waarom ik een hekel heb aan het ‘leven’: ik voel me niet vrij en ik ben niet vrij. Ik voel me een opgejaagde vogel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s