Neuken jullie nog, kids? Nee Don Arturo, wij klimaatspijbelen

Screenshot_284

(Door: Arthur van Amerongen)

Ik woon aan zee in de Algarve. De Algarve telt per jaar 3700 zonuren en heeft de schoonste lucht van Europa. Logischerwijs lig ik niet wakker van het klimaat, laat staan dat ik me bemoei met de krankzinnige discussie die daarover in Nederland woedt momenteel.

Mijn droevige moederland is dermate gepolariseerd dat er nog maar twee kampen zijn: de fascisten en de fascisme-roepers. Ik keek naar de foto’s van de demonstrerende pubers in Den Haag en schrok van de scabreuze teksten op de spandoeken. Alles draaide om seks, terwijl iedereen weet dat de jeugd van tegenwoordig niet meer neukt.

Ronduit stuitend vond ik het spandoek van Carla Dik-Faber van de ChristenUnie: zuig aan piemels, niet aan sigaretten.

Ik ben niet zo kinderachtig als de extreemrechtse influentials die zaten te mekkeren over de McDonalds en de Burger King maar wat mij opviel is dat al die kids massaal aan het roken waren. Wat gebeurde er met die sigaretten en joints nadat ze waren opgerookt? Precies.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Neuken jullie nog, kids? Nee Don Arturo, wij klimaatspijbelen

 1. Tistochwat zegt:

  Doorzien ook jullie de onbeschrijfelijke geniepigheid in de uitspraak van Frans Timmermans?
  Hij doet net alsof hij en zijn rooie kameraadski’s die ‘jeugd’ niet zelf via het linkse ‘onderwijs’ hebben gehersenspoeld en opgestookt.
  Franske kan ‘van hen leren’, de vuile rotschoft! Hij zal er wel weer een traantje bij wegpinken:

  Geweldig om te zien dat na de Belgische scholieren nu ook zo’n grote hoeveelheid leerlingen in Den Haag hun stem laten horen voor het klimaat. Wat een leiderschap van de jeugd, wat kunnen we van jullie leren!

  Geliked door 4 people

 2. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  .
  oh Nederlands…mijn allerliefste taal van allemaal…

  die steeds weer biedt te zeggen wat ik heb te zeggen

  altijd de juiste woorden in de mond blijft leggen

  mijn altijd weer parate dokter in de zaal…
  .

  Jasterke…

  compleet rijm: http://www.Jasterke.wordpress.com
  .

  Geliked door 1 persoon

 3. annah zegt:

  fuck me …. !!!! keurige meisjes toch !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Pietersen zegt:

  Wat moet je met deze opmerking : ‘Mijn droevige moederland is dermate gepolariseerd dat er nog maar twee kampen zijn: de fascisten en de fascisme-roepers’. Ik hoor niet bij deze kampen dus wat ben ik dan ??

  Geliked door 1 persoon

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Klimaatspijbelen is gewoon heel erg leuk voor die geïndoctrineerde pubers, die niet weten, waar Abraham de mosterd vandaan haalt. Fijn een dag niet naar school !!! Leuk met de trein naar Den Haag en daar lekker rondhangen en treiteren !!! Met branie, bravoure en jeugdige overmoed gaan demonstreren, dat is toch lekker vet stoer !!! Welke puber zou dat niet willen ???

  Op de scholen wordt tegenwoordig zoveel tijd besteed aan indoctrinatie en mind control, dat er nauwelijks nog tijd is, om normale lessen te geven. De scholieren herkauwen keurig, wat hen wordt voorgekauwd. Ze leren niet meer, hoe ze hun naprakkedenkiseerverstand moeten gebruiken. Ze hebben niet eens in de smiezen, dat ze door de duivelaanbidders worden misbruikt voor oneigenlijke doelen. De klimaatspijbelaars banjeren met verkeerde leuzen, al rokend en drugs gebruikend, door Den Haag en bieden zichzelf aan als hoer. Terwijl ze bij McDonalds en Burgerking in de rij staan voor een hamburger, weten ze niet eens, dat die gemaakt worden van een “cow”. Al doende geven zij aan nog lang niet droog te zijn achter hun oren. Daarom beseffen ze niet, dat de propaganda, die zij als zoet koek slikken en de realiteit, waarin zij leven, twee totaal verschillende werelden zijn. Later, als het te laat is, zullen ze er achter komen, hoe ze zijn bedrogen en wat ze zichzelf hebben aangedaan. Dan is de wereld te klein. Maar gedane zaken nemen helaas geen keer. Het berouw komt altijd na de zonde.

  Het is een grote schande, dat de jeugdige onschuld wordt misbruikt voor de politiek van een leugenachtige klimaathysterie !!! Hoe incorrect is dit politieke gedoe !!!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Maar al die ouders lijken het verder ook wel goed te vinden.
   Of het boeit ze niet waar die kinderen mee bezig zijn.

   Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Oeps.Volgens “cultuur onder vuur” heeft de facistische e.u. dictatuur in brussel deze kinder demonstratie georganiseerd.En nog een kleinigheidje,george nazi soros heeft 226 e.u. leden omgekocht en in zijn zak zitten.

   Geliked door 2 people

 6. annah zegt:

  de jeugd neukt niet meer ……. !!!!!! op de tv zie je niets anders meer …..

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Daar kijk ik niet eens naar, als die het alleen doen en de rest niet is wel zo mooi
   Produceren die dwazen in ieder geval geen nieuwe aardbewoners meer met dezelfde waanideen als hun ouders het is hier toch al te druk

   Geliked door 2 people

 7. Japio zegt:

  Ik begin steeds beter te begrijpen hoe de Nederlander in elkaar steekt. Aan de jeugd is te zien hoe de ouders denken en doen. Het is zeer triest dat kinderen zulke taal bezigen. Die ouders hebben grote steken laten vallen als het om opvoeden gaat. Vind je het gek dat die moslim bende zo hun gang kunnen gaan. Den Nederlander is alleen maar bezig met zich zelf en laten hun kinderen ook maar doen wat ze willen. Ogenschijnlijk keurige meisjes lopen met spandoeken dat je beter hun pussy kan eten. Nou dat is als muziek in de oren van de mossel. Wat een klote maatschappij leven wij in zeg.

  Geliked door 4 people

 8. ronjaspers zegt:

  Japio.Voeden ouders hun kinderen nog wel op.?

  Geliked door 2 people

  • Japio zegt:

   Nee ronjaspers, helaas niet. De ouders hebben het te druk met zichzelf, Facebook en appen enz. De moeite nemen om kinderen te maken dat lukt nog net maar daarna laten ze hun brouwsels in hun sop gaarkoken.

   Geliked door 3 people

   • Blaffertje zegt:

    En vergeet ook niet dat ze niet meer weten hoe ze hun kinderen moeten opvoeden.
    Ze dumpen ze na drie weken al op de crèche omdat hun carriere belangrijker is dan hun kroost.

    Op de crèche kan de indoctrinatie van het kind kan al op jonge leeftijd beginnen, de milieuleugen kunnen ze dan al letterlijk met de paplepel ingeven middels spelletjes wat allemaal slecht is voor het milieu.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Mijn schoonzusje was maar wat blij toen ze 1ste koter na een paar kon achterlaten op de crèche.
    Dan had ze weer tijd voor haarzelf.

    Daar had je dan eerder over moeten nadenken TRUT.
    Voordat je aan kinderen begon, dan had je nu nog alle tijd van de wereld.

    Toen ik dat eenmaal gezegd had, kon ik verder wel schudden en had ik het gedaan.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    na een paar WEKEN kon achterlaten……..

    Like

   • Republikein zegt:

    Een paar is 2, paring is 2, klopt dus.
    Vader worden is geen kunst, vader zijn een gunst, echter, de vrouw bepaalt.

    Like

  • Oeps zegt:

   @ ronjaspers (8 februari 2019 om 21:07)

   Dames en Heren.

   Papa heeft een onderbetaalde baan en moet nog bijklussen, om de te dure hypotheek te kunnen betalen. Mama moet werken voor de auto en de vakantie. Eind van de maand staan ze € 300 rood op de giro. De kinderen worden ‘s-morgens naar de kinderopvang gebracht en ‘s-avonds opgehaald. De opvoeding in de kinderopvang laat veel te wensen over. De kinderen komen veel tekort, vooral ouderlijke liefde en begeleiding. En de ouders van nu weten niet meer hoe het moet. Zij hebben het in hun jeugd ook al niet meer meegekregen. Kijk en zie hoe de ouders van nu met hun kroost omgaan. Het gedrag van de klimaatspijbelaars verbaast me dus helemaal niet. Het is de tijdgeest van de niet zo goede nieuwe tijd. Quo vadis ??? (Waar gaat dit naar toe ???)

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Kinderen worden enkel nog zoet gehouden met een overdaad aan goederen, ter compensatie, waar ze dan ook weer binnen de kortste keren op uit gekeken raken.
    Er zijn geen 2 jarige meer te vinden die niet een Ipad hebben om ze rustig te houden waarmee ze totaal apathisch op de bank zitten.
    Nergens reageren ze dan meer of ze worden direct chagrijnig als je ze stoort.
    Met een ideale start voor een zombie bestaan worden ze groot gebracht, want opvoeden kan ik het niet meer noemen.
    Nare onuitstaanbare egocentrische kinderen zijn het geworden die enkel zichzelf nog belangrijk vinden.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Wel eens geprobeerd om aan kinderen te vragen of ze nog wat leuks op school gedaan hebben of waar ze mee bezig op school?
    Je moet het echt uit trekken en de woorden en zinnetjes bijna in hun mond liggen.
    En dan nog komt er nauwelijks iets uit of het klinkt enigszins geïrriteerd.
    Heel soms kom je nog iemand tegen die daar nog wel enthousiast iets over te vertellen heeft, maar dat is een zeldzaamheid.

    Geliked door 2 people

 9. M. zegt:

  Ik heb al jaren geen tv meer, was dat gelieg en gemanipuleer al jaren zat.
  Er zijn nog wel kinderen die geen iPad hebben, de mijne.
  Qua vaardigheden zijn ze veel verder dan leeftijdsgenootjes met IPad en de kinderen zijn een stuk gezelliger dan die verwende zombies met hun iPad.
  Het worden inderdaad nare egoistische kinderen.
  Gelijk de egoistische ouders die uit gemakzucht maar een iPad geven want dan hoeven ze niet op te voeden en zit iedereen in het eigen schermpje met vreemden te lullen.
  Pak hun iPad maar eens af dan is het alsof je een junk zijn heroine afpakt zo gek gaan ze.
  Zowel ouders als kinderen zijn verslaafd aan de 24/7 hersenspoeling en dat krijg je van deze kinderen die niet eens weten waar over ze het hebben.
  En door deze verslaafde slappelingen worden kinderen die geen zombie willen zijn aan de 24/7 hersenspoeling op school wel gedwongen om alles met de gsm te doen.
  Al die gemakzuchtige ouders zullen het straks heel moeilijk krijgen want dat is het loon van gemakzucht. Ellende !

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Wanneer mijn neefje en nichtje bij hun grootouders (mijn ouders) komen, is het eerste wat ze doen hun Ipad of smartfoon te voorschijn halen.
   En voor de rest hoor je niets meer van ze, en heb je niets meer aan ze.
   Zitten beide met een koptelefoon in hun oren en reageren op helemaal niets meer, behalve hun schermpje.
   Willen niks en hebben nergens zin in.
   Tot ze weer naar huis gaan.

   Ach laat ze toch, dan zijn ze lekker bezig.
   Meer kunnen oma en opa niet meer over zeggen.
   Ik had een Ipad verbod ingesteld of je blijft maar thuis.
   Maar dan krijgen ze weer ruzie met hun eigen kinderen (mijn broertjes), die het volkomen normaal gedrag vinden.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Je zou verwachten gezien het beter is voor de gezondheid en het geestelijk welzijn van de kinderen dat de ouders juist blij zouden moeten zijn als hun kinderen even ergens zonder schermen kunnen verblijven maar het tegendeel is helaas waar.
    Ik zou liever mijn kinderen ergens zien waar geen schermen zijn dan waar ze wel zijn.

    Geliked door 1 persoon

 10. M. zegt:

  De slappelingen van ouders van deze kids zien niet eens dat de kids gebruikt worden om mensen gewoon te maken aan pedofilie.
  Was vroeger ondenkbaar dat kinderen zulke teksten uitriepen of op een bordje hadden staan en nu blijkt dat al bijna normaal te zijn.
  Maar dat is het zeker niet.

  Geliked door 2 people

 11. Tistochwat zegt:

  De iPad/iPhone-jeugd is totaal verrot; ik herken er geen mensen meer in.
  Totaal vervreemd van normaal menselijk gedrag.
  Engerds zijn het! Gestoorde robots.

  Het is precies wat BertG. zegt: ze hebben verdorie ALLEMAAL zo’n iPhone en zitten de hele dag over hun schermpje te wrijven. Het irriteert me verschrikkelijk.

  Het komt nooit meer goed.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik heb niet voor niks een Ipad/ smartfoon verbod in mijn huis.
   Sommige werden daar zelfs boos om, ben je dan brutaal of niet.
   En dat dan sommige daardoor dan nooit meer komen, zo wat, ik zit er niet mee.
   Daar had je toch al niks, meer dan op hun schermpje turen deden ze toch al niet.
   Want er komt dan ook werkelijk geen zinnig woord meer uit als ze zo’n ding in hun klauwen hebben.
   De telefoon opnemen mag altijd, maar daar blijft het dan ook bij hier in mijn huis.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Dat doe je goed Bert.
    Ja dat heken ik ook wel, je hebt geen aansluiting meer met andere mensen die wel verslaafd zijn aan hun schermpje.
    En dat zijn de meeste.
    Maar net wat je zegt, zulke mensen kunnen we buiten want die turen inderdaad alleen maar wereldvreemd in hun schermpje.
    Zo gezellig zijn ze niet. Alleen maar bezig met zichzelf en hun schermpje.
    Ik kan het nooit laten als zo’n moeder meer oog voor de gsm heeft dan voor haar kind in de winkel om dan tegen het kind te zeggen dat ze beter een gsm hadden kunnen zijn dan kregen ze meer aandacht dan dat ze nu krijgen.
    Ik zit nog liever op een onbewoond eiland alleen als met dat schermvolk samen in 1 kamer want je broek zakt er vanaf de onzin die ze lullen.
    Onbeleefde horken zijn het geworden die niet eens een gesprek kunnen voeren met een ander mens zonder op hun scherm te loeren.
    Op een feestje zitten ze allemaal gezellig in hun schermpje te loeren het is gewoon bij het zielige af.
    Aan de klimaat protesten van de jeugd kan je al zien dat de jeugd geleerd is omgedraaid te denken en alles wat slecht voor ze is staan te verdedigen en alles wat goed voor ze zou zijn aanvallen.
    Compleet afgestompt.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    En als je wat van zegt, dan ben je ouderwets en wil je niet met je tijd meegaan, krijg je dan te horen.
    Laat mij dan maar lekker ouderwets blijven.
    Ik ga nog steeds voor een goed gesprek met iemand of met een ploeg.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik snap ook niet zo goed waarom iemand bij iemand langs gaat, en verder toch van plan is om zich met zichzelf en ze smartfoon bezig te blijven houden.
    En dus eigenlijk helemaal niet zit te wachten op een reactie van een ander of een gesprek.
    Want dat stoort ze alleen maar met waar ze mee bezig zijn.

    Dan kan je toch veel beter lekker thuis op de bank blijven zitten i.p.v. iemand lastig te vallen met niet meer dan alleen je aanwezigheid.
    Want meer dan aanwezig zijn en zich toevallig in dezelfde ruimte bevinden, is het niet.

    Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Elisah 9 februari 2019 om 17:12

   De stakkers roepen maar wat.
   Bij een van hen staan zelfs twee elektrische auto’s voor de deur, goed, hè?

   Allemaal de schuld van de smerige linkse ‘politici’: hersenloze klutsers kweken.
   Die gastjes kunnen nooit meer normaal denken, wat natuurlijk heel prettig is voor de machthebbers.

   En die domme blaters moeten ons later ‘verzorgen’?
   Och, och, och, was ik maar nooit geboren.
   Misschien bof ik en word ik op een ochtend gewoon niet meer wakker.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s