Realiteitsshock na integratie-dromerij!

Screenshot_287

CDU-politicus ontwaakt uit integratie-dromerij: Meerderheid van de immigranten niet bereid om te integreren!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De president van de Duitse Steden- en Gemeentebond, Uwe Brandl, verklaarde in een interview met de “Welt” dat een groot deel van de immigranten in Duitsland niet bereid zou zijn te integreren.

Dat veel van de sinds 2015 naar Duitsland gekomen migranten geen belang hebben bij integratie in de Duitse samenleving, werd steeds opnieuw genoeg aangetoond. Nieuw is, dat nu ook een CDU-politicus zoals de heer Brandl dat openlijk toegeeft.

De conclusie daaruit kan niet zijn om van Duitse zijde nog meer inspanningen – d.w.z. nog meer geld – aan integratie te besteden. Het fatalistische besef dat velen immers sowieso zullen blijven en men daarom niets anders zou kunnen doen, is een capitulatieverklaring. We mogen geen immigratie in onze sociale stelsels accepteren.

Wanneer er van de kant van de migranten geen sprake is van de wil om te integreren, dan kan een permanente verblijfsvergunning geen optie zijn. Wie niet wil integreren, moet Duitsland weer verlaten. De politiek heeft de taak om ervoor te zorgen dat dit ook gebeurt.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, christendemocraten, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Realiteitsshock na integratie-dromerij!

 1. Republikein zegt:

  Piet Goochem.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Iemand met ook maar een kléín beetje verstand heeft altijd al geweten dat een mohammedaan niet wil ‘integreren’. Een mohammedaan wil alleen maar veroveren en onderwerpen.
  Inmiddels zijn er vrachtwagens vol belastinggeld verspild aan die vervloekte ‘integratie’ en het eind is nog lang niet in zicht.

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  De islam legt het grootste gewicht in de cultuurvorming in het Midden Oosten en de rest van landen daarbuiten waarin de islam staatsgodsdienst is. Het is geen kwestie van willen integreren. Als er gelovige moslims zijn die tot op zekere hoogte zouden willen intgreren dan komt er een moment dat ze in botsing raken met de leerstellingen van hun geloof. Dit is omdat de islam in haar regelgeving duidelijk voorschrijft dat identificatie of gedeeltelijk identificatie met een andere cultuur verboden is. Kortom de moslim wordt door zijn geloof letterlijk de weg afgesneden om een volwaardig lid te worden van een ontvangende cultuur. Al dat gejammer over integratie of geen integratie is zonde van de tijd. De moslim kan gewoonweg niet integreren en een vrije wil hierin is het allerlaatste dat de islam hem schenkt. Dat is ook de oorzaak waarom we steeds meer paralel samenlevingen hebben en dat is ook de oorzaak dat er steeds meer criminaliteit is uitgaande van moslims. De westerse samenlevingen zullen veranderen in islamitische samenlevingen of samenlevingen die de islam een vrijbrief geven te doen en laten wat het wil. Als je moslims massaal importeerd dan is het onoverkomelijk dat je als westers land geïslamiseerd wordt want het omgekeerde is nog nooit gebeurd in de islamitische geschiedenis.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Als je dit beseft, dan weet je dat er nooit een oplossing voor gaat komen.
   Intrigeren betekend jezelf afvallig maken voor een mossel.
   En hoe meer je er binnen haalt, des te moeilijker gaat het worden om ze er weer uit te krijgen.
   Maar van een gedeelde samenleving zal nooit spraken van zijn.
   Je kan ze zelfs er mee confronteren en het ze laten lezen, omdat het zwart op wit staat in dat haatboek.
   Elke andere verklaring zou een leugen zijn.

   Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Heldere taal van mevrouw Weidel. Wie niet wil integreren is niet van goede wil, dus opzouten.
  Zij zegt het wat netter dan ik, maar het is eigenlijk dezelfde boodschap.
  Ik vrees dat de linkse Duitsers er alles aan zullen doen om vast te houden wat reeds binnen is, en het maakt hen niets uit dat de sociale kassen worden leeggeroofd.

  Het beste zou zijn om alle migranten die weigeren zich aan te passen uit te zetten, samen met alles wat links is. Dan zou Duitsland misschien weer een mooi en veilig land kunnen worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Daan Kranenburg zegt:

  Waarom laten wij autochtone Nederlanders toe dat al decennia lang onze volksvertegenwoordigers de islamisering van ons land toestaan en het laten gebeuren, mee instemmen en zelfs faciliteren en recentelijk in meerderheid akkoord waren met ondertekening van het migratie verdrag in Marrakesh daarmee dit in een hogere versnelling zetten om dat te versnellen en te realiseren? Begin moe te worden van de onnozele onverschilligheid van ons klootjesvolk t.a.v. hun toekomst, die van hun kinderen en kleinkinderen. 20 maart mogen ze naar de stembus, ben bang dat ze in meerderheid weer blind voor hun eigen ondergang gaan en voor de gevestigde ‘weg met ons’ partijen kiezen. Ben benieuwd wat Rutte( VVD) deze keer gaat beloven/vertonen om ze er weer in te laten trappen!

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Vastgesteld is dat de ISLAM als politiek systeem NIET verenigbaar is met de Nederlandse Grondwet en de daarop gebaseerde wetten. Daarover bestaat grote consensus. Dan is het inconsequent om islamitische instellingen toe te staan en zelfs (hoe hypocriet) te bekostigen.
  Sterk naar voren komt het verschil tussen de sharia en de Nederlandse wetgeving. De sharia is op veel gebieden zonder meer strijdig met onze regelgeving. Daar waar de sharia wordt gepropageerd of zelfs in de praktijk gebracht dient de Nederlandse overheid via het rechtssysteem op te treden.
  Wie daarin volhardt zou onverbiddelijk het land uitgezet moeten worden. Dat komt overeen met wat mevrouw Weidel van de AfD, Duitsland in dit artikel aanvoert.
  Dat is in goed Nederlands netjes gezegd. In onze gedachten komt het uiteraard neer op:
  SCHOP ZE ERUIT.

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Meer dan de helft van de Duitsers blijft de vorige regeringskoers steunen. Er is zeker geen meerderheid voor de uitzetting van migranten die niet willen integreren.
  Duitsland zal in chaos en het daaropvolgende absolutisme van de staat verzinken totdat het weer van buitenaf wordt bevrijd. Ik zie geen andere oblossing.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Waar zit ‘m dat dan in dat ze de regering blijven steunen en geen uitzetting van “asielzoekers” nodig vinden.
   Ze kunnen daar toch dezelfde berichten lezen die wij hier ook lezen.
   Zijn ze elke interesse kwijt geraakt in hun omgeving of in andere mensen en boeit het ze niet meer.?
   Of vinden ze het allemaal wel best zolang ze er zelf maar geen last van hebben.
   Ooit komen ze daar allemaal een keer aan de beurt als dat zo door blijft gaan.

   Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Net als Nederland. Dit land is verloren. Weg gegeven aan de islam en de asielparasieten. Veel van mijn collega,s kijken net als het overgrote deel van de Nederlandse bevolking weg bij de islam en de asielparasieten. Ik wens hun niets anders als een enge ziekte. Al die Nederlandse huichelaars.

   Geliked door 1 persoon

 8. droevige mof zegt:

  Ja, waarom? Aan de ene kant het sociaal conformisme, wees in godsnamm niet nazistisch en racistisch, aan de andere kant een soort megalomanie, redden we de wereld.
  Dit alles natuurlijk georkestreerd door mensen die hun eigen belangen nastreven. Wat natuurlijk samenzweringstheorie is.
  Wij Duitsers hebben een grote affiniteit met conformisme en megalomanie, dat was en is het probleem

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s