‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propagandarichtlijnen voor alle media

Screenshot_283

(Door: “Xander”)

‘De EU-richtlijnen eisen van journalisten het publiek te desinformeren’ – EU en techgiganten treden samen op tegen ongewenste meningen

De EU gaat ‘vol Big Brother’; ‘vol Sovjet’ is ook een goede omschrijving voor het  eind vorig jaar gepresenteerde plan van de Europese Commissie om alle media verplichte ‘richtlijnen’ op te leggen wat en hoe er geschreven en bericht moet worden, zogenaamd om ‘desinformatie’ tegen te gaan. In realiteit wordt met dit plan juist de grootste officiële propaganda- en desinformatie campagne sinds het einde van de Sovjet Unie gelanceerd, en is het verdwijnen van de vrijheid van meningsuiting in de EU vrijwel een voldongen feit. De komende jaren krijgen alle overgebleven vrije media en onafhankelijke journalisten te maken met de harde hand van de totalitaire linkse dictatuur die vanuit Brussel de scepter zwaait.

Het ‘Actie Plan tegen Desinformatie’ is bedoeld om ‘het democratische systeem en het publieke debat in het licht van de Europese Verkiezingen van 2019 te beschermen’, en daarnaast andere verkiezingen in de lidstaten, zoals binnenkort in Nederland. Het plan bestaat uit vier punten:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Europese Commissie, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propagandarichtlijnen voor alle media

 1. Mary zegt:

  Is toch echt de hoogste tijd dat Wilders aan de macht komt en we in sneltreinvaart deze EU/VN etc. dictatuur verlaten.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Als dat zo door blijft gaan verword Europa tot een soort Noord Korea. De mensen worden zodanig gehersenspoeld, bang gemaakt, gedesinformeerd dat mensen voortaan niet beter meer weten als dat God in Brussel woont. Andere meningen worden bestraft en doen er voortaan niet meer toe. Een ideale situatie voor die tirannen in Brussel die alzo nooit tegengas zullen krijgen. Daar bovenop komt ook nog de islam om de hoek kijken. Of we nu door de hond of de kat gebeten gaan worden. De dag is nakende dat de eerste en tweede kamer opgeheven gaan worden, alsmede het koningshuis. Met dat laatste heb ik geen probleem. Belastingaanslagen (van gigantische grootte)komen dan alleen nog maar uit Brussel, terwijl de Europese politie een soort sicherheitsdienst word. En niet te vergeten het Europese leger dat ingezet gaat worden tegen alle Europeanen die er anders over denken. Onze toekomst word inktzwart !

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Wat zijn wij, Europeanen, toch op een ongelofelijke manier bedrogen en voorgelogen!! Van alles wat ons werd voorgehouden komt NIETS terecht. Het begint steeds beter tot me door te dringen onder welk vreselijk juk de Visegrádlanden tijdens de Sovjet-periode hebben moeten leven! Is het dan verwonderlijk dat verschillende midden-Europese landen de EU-boot willen afhouden?
  Wie kan ze ongelijk geven, nu er weer een inktzwarte periode nadert?

  Al die leugenaars en misleiders in Brussel die dit scenario voor ons in petto hebben plegen verraad aan de Europese bevolking, en dienen opgepakt en berecht te worden.
  Er zijn tal van redenen te bedenken waarvoor zij zwaar gestraft moeten worden.
  Zij mogen hun die straf NOOIT ontlopen!

  Geliked door 2 people

 4. Dr. Heinz zegt:

  Binnen vijf jaar word je van je bed gehaald op de zeer vroege morgen, als je negatief uitlatingen doet op het internet over: EU, vluchtelingen, klimaat, milieu en de rest. En vergeet ook niet dat het als DDR kan gaan worden, word je verklikt door je buurman, of wie dan ook!!

  Geliked door 2 people

 5. Bert zegt:

  In de tekst van Xander staat het volgende;

  Om de schijn van ‘objectiviteit’ te handhaven gebeurde dat ook met een handjevol linksextreme pagina’s, maar die vormden slechts een paar procent van alle aangevallen digitale doelwitten.

  Omdat de hele EU door linkse mensen is opgezet, bemand en uitgedragen, is er maar heel weinig dat in hun ogen ‘links extreem’ kan worden genoemd, en juist heel veel rechts-extreem.

  Geliked door 1 persoon

 6. koosv8 zegt:

  Ik krijg zo langzamerhand het idee dat de vrijheid in het Rusland van Poetin meer lijkt op het Westen van vroeger, dan nu hier het geval is.

  Geliked door 2 people

 7. Republikein zegt:

  Nou, Farage komt weder omdat het in het VK faliekant lijkt af te lopen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Voorbeeld van 100% fake nieuws

  ‘Randgroeperingen beheersen de politieke discussie’

  De voormalige sovjet unie doet hier niet voor onder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s