Asielbestorming: Taal- en integratiecursussen voor migranten zonder zichtbaar effect – € 875 miljoen kosten in 2018

Screenshot_300

(Vertaling: E.J. Bron)

Neurenberg – Bij de taalcursussen voor migranten moet een bittere conclusie getrokken worden. Ondanks de hoge kosten zijn de resultaten pover. Zo zou tot 90% van de migranten niet slagen voor de toetsen. Bij de basiscursussen zou de statistiek er weliswaar beter uitzien, een schooldirectrice vermoedt echter dat deze te simpel zijn. “Daarom ontbreekt de basis bij veel deelnemers”.

duits - zuerst

De Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (Bamf) werkt nu aan eigen taaltoetsen en heeft bovendien het aantal uren voor taalcursussen duidelijk uitgebreid. Het Bamf gaf vorig jaar alleen al aan integratiecursussen een bedrag uit van € 875 miljoen. Daarbij zijn de taalcursussen nog niet inbegrepen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Asielbestorming: Taal- en integratiecursussen voor migranten zonder zichtbaar effect – € 875 miljoen kosten in 2018

 1. Anneke zegt:

  Sinterklaas RUTTE tekent bij het kruisje, kijk alleen al naar de miljarden wat “tijdelijke” opvang kost
  nog meer dan wat de subsidies op E-auto’s hebben gekost en die gaan met een noodgang het land wel weer uit!

  Like

 2. Elisah zegt:

  https://www.krone.at/1859495
  Integratieonwillig?
  Integrationsunwillig?

  Grootste deel van de migranten heeft geen interesse
  „Großteil der Migranten hat kein Interesse“

  Der Präsident des Deutschen Städte- und Gemeindebundes stellt den Willen zur Integration bei Migranten infrage: Nur ein verschwindend geringer Prozentsatz habe seiner Beobachtung nach Interesse, sich in die Gesellschaft einzufügen. „Da werden Sprachkurse geschwänzt oder Auflagen der Behörden nicht eingehalten“, klagt der CSU-Politiker.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Zie ik daar Corrie Konings op die foto ? Ik zie haar denken; Ik heb een heel raar gevoel van binnen, als ik je aankijk lieve schat. (een van haar liedjes). Nou, die dame die daar aan de slag is heeft geen raar gevoel. Die idioot is haar toekomstige moordenaars aan het onderwijzen.

  Like

 4. Gerrit zegt:

  Kom wel eens in een pand waar ook een taalschool is ondergebracht. Tot mijn verbazing doet die ook mee met de normale schoolvakanties.

  Geliked door 1 persoon

 5. Kraftavilqa zegt:

  Welk een stuitende verkwisting. Het lijkt alsof men een nieuw behendigheidsspel heeft ontwikkeld: geld over de balk smijten zodanig dat het precies in de bodemloze put terecht komt. Degene die het meeste geld in de put weet te mikken wint en krijgt de balk als trofee mee naar huis en ontvangt een gratis lidmaatschap van een linkse partij, naar keuze extreem- of gewoon ulttralinks.

  Geliked door 1 persoon

 6. henk zegt:

  Maakt voor de hoogte van de bijstandsuitkering toch niets uit, en dat is waar ze voor komen, Eeen taal leren pffff, geef mij maar gratis geld

  Like

 7. A.Ruygrok zegt:

  Nou ja .., ik begrijp het wel , is ook niet normaal wat je allemaal moet weten en kennen .., om een beetje bijstand te innen.., nee.., over enige tijd zullen wij het een stuk makkelijker hebben als wij in ons eigen land opnieuw mogen integreren dan hoeven wij alleen maar 1 of 2 koran versen uit het hoofd te kunnen opzeggen.., en.., dan mag je in leven blijven…, is wel ff wat royaler dan waar wij hen momenteel mee afschepen..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 8. Blaffertje zegt:

  Mijn schoondochter moet zich laten omscholen, ze is 32 en heeft van allerlei baantjes gehad, maar met het geweldige beleid van onze regering krijgt ze geen vast contract en daarom volgt ze nu een opleiding tot meubelmaker.
  Nu zitten er bij haar in diezelfde klas een stel kansenparels die moeten integreren.
  Ze spreken geen woord Nederlands, ze gebruiken het lokaal als apenkooi door bijvoorbeeld op de tafels te springen, door het lokaal te rennen, gereedschap te vernielen.
  En de leiding, wat die deed?
  Die stond erbij en keek er naar.
  Pas toen een van die gasten een levensgevaarlijke stunt uit wilden halen met een draaiende cirkelzaag werd er ingegrepen.
  Ten eerste zouden deze gasten pas dit soort werk mogen doen als ze de taal machtig zijn, want hoe moet je zo’n aap uitleggen wat wel en niet mag, ten tweede is hun gedrag een afspiegeling van hoe graag de kansenparels willen integreren in onze maatschappij.
  Helemaal niet dus.
  Wij zijn voor hen het land van melk en honing, waar wij voor hen aan het werk zijn zodat zij op hun luie reet kunnen zitten en ons uitlachen dat wij als slaven voor hun werken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s