Jörg Meuthen (AfD): Binnenlandse Veiligheidsdienst waarschuwt – Moslimbroederschap wil uitbreiden in het oosten van Duitsland

Screenshot_2

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Screenshot_3Beste lezers, wie tegenwoordig met open ogen door bepaalde grote steden in het westen van Duitsland (zoals mijn geboortestad Essen in het Ruhrgebied)  loopt, die weet wat een volledig mislukte buitenlander- en integratiepolitiek van oorspronkelijk mooie steden kan maken.

politikstube

Daarvoor zijn talloze politici van de hier al veel te lang regerende partijen verantwoordelijk, die uit lafheid, gemakzucht of gewoon uit links-ideologische verblindheid ons waarde- en rechtssysteem niet consequent en zonder smerige compromissen en zonder uitzondering in Duitsland hebben doorgedrukt.

Verantwoordelijk daarvoor zijn echter ook vooraanstaande personen uit in ieder geval islamitisch beïnvloede parallelsamenlevingen, die steeds maar weer op hun aanhangers inhameren dat zij zich niet in onze liberaal-democratische fundamentele orde zouden mogen integreren – vooral niet op die terreinen, die diametraal tegenover de voorschriften van een “zuivere islam” staan.

Het resultaat van deze fatale samenwerking tussen de genoemde politici en de protagonisten van deze parallelsamenlevingen is, zoals reeds genoemd, op veel plaatsen angstaanjagend te zien.

Echter – met uitzondering van Berlijn – gelukkig nog niet in het midden en oosten van Duitsland.

En precies dat dient nu te veranderen. In ieder geval als het aan de zogenaamde Moslimbroederschap ligt.

De Moslimbroederschap is een organisatie die door de Binnenlandse Veiligheidsdienst als zó gevaarlijk wordt beschouwd, dat er volgens hem een groter gevaar uitgaat voor onze democratie van deze beweging van radicale islamieten dan van Al-Qaida of ISIS.

Nu blijkt uit het bericht van de Binnenlandse Veiligheidsdienst van de deelstaat Sachsen dat deze radicaalislamitische organisatie alleen al in Sachsen zeven standplaatsen heeft opgebouwd. Anderen, vooral waarschijnlijk in de deelstaat Brandenburg, moeten volgen.

Wie nu alleen maar denkt aan de grote steden in Sachsen, zit helemaal verkeerd: juist op het platteland, waar de wereld voor de meeste burgers tot nu toe nog enigszins in orde is, willen de Moslimbroeders blijkbaar vaste voet krijgen. Hun doel is, zo zegt men, de “oprichting van een islamitische Allah-staat op basis van de sharia.”

De vraag is echter of ook de mensen in Sachsen, Brandenburg en de andere deelstaten in het oosten een islamitische Allah-staat op basis van de sharia willen.

Ik durf maar zo te vermoeden: dat willen de mensen absoluut niet.

Zij hebben persoonlijk de val van de muur en zodoende hun vrijheid bevochten, en ze zullen deze vrijheid beslist niet willen inruilen tegen een islamitische Allah-staat.

En de mensen hebben na de ommekeer nog iets gedaan: ze hebben driftig gebruik gemaakt van hun hard bevochten vrijheid van reizen en in de wereld rondgekeken – ook in de grote steden in het westen van Duitsland. Daarom is het voor de meeste van deze burgers duidelijk wat er met hun verzorgde steden zal gebeuren wanneer men in het oosten de fouten van het westen herhaalt, waar het op dit moment helaas naar uitziet.

Opdat dit niet gebeurt, zouden de burgers gebruik moeten maken van de deelstaatverkiezingen in de herfst om ook hun stem te laten horen wat zij vinden van een uitbreiding van die Moslimbroederschap tot in hun geboortestreek.

Er is maar één partij van betekenis die zich samen met de burgers tegen deze waanzin zal verzetten: dat is onze burgerpartij, niemand anders.

Tijd om je kruisje in het goede hokje te zetten. Tijd voor de AfD.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Jörg Meuthen (AfD): Binnenlandse Veiligheidsdienst waarschuwt – Moslimbroederschap wil uitbreiden in het oosten van Duitsland

 1. Bob Fleumer zegt:

  Het is een elastieke oorlog die de islam voert, langzaam maar gestaag zodat het niet teveel in de gaten loopt, maar oorlog blijft het en het westen staat erbij en kijkt ernaar en doet niets om dit verderfelijke geloof het land uit te werken want dat wordt de enige oplossing; islam Europa uit hoe eerder hoe beter dit kankergezwel moet zo schoon mogelijk uit onze landen worden gesneden.
  Rubberen Rutte is daar totaal ongeschikt voor alleen ziet hij dat zelf nog niet.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Helemaal eens, behalve met de methode om er wat aan te doen. Stemmen helpt niet. Praten helpt niet. Trap ze terug naar de zandbak in het midden oosten en Noord Afrika. Niets anders helpt.

  Like

 3. Peter zegt:

  Wensdroom : Trap ze terug naar de zandbak in het midden oosten en Noord Afrika. Niets anders helpt.
  Dit zal natuurlijk niet gebeuren en dat zal u zelf ook wel beseffen.
  Een realistischer scenario zal gevonden moeten worden om met democratische middelen de islam een halt toe te roepen.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Er zijn moslimlanden waar de moslimbroederschap verboden is. Volgens mij is Egypte zo’n land.
  Het is zeer onwenselijk dat deze moslims hun manier van leven aan ons willen opleggen!
  Inderdaad, laten de Duitsers massaal AfD stemmen. Zo laat de bevolking in elk geval zien waar zij staat, politiek gezien.

  Like

  • Lot zegt:

   Probeer in Nederland maar eens stemmenteller te worden, dat lukt je niet. In elke stad is er een centraal stembureau, maar die doet niets (als je die al kunt vinden). BIj de kiesraad zeggen ze genoeg tellers te hebben, en dat zijn socialistische tellers van groenlinks, die kijken niet zo nauw op de tellingen. én een uur na sluitingstijd op de dag zelf hebben ze de meeste stemmen al geteld. Dat is onmogelijk!
   Bij de kiesraad hebben ze als excuus dat er een opleiding gegeven moet worden en dat ze genoeg in de wacht hebben staan. Dit vind ik onvoldoende! Wie zijn deze tellers, daar moet meer openbaarheid en roulatie in komen. Een camera wil ik erop hebben staan, in elk stemlokaal, live op youtube en inzoommogelijkheid van de camera zodat je zelf mee kunt tellen. Dan doe ik alle stemlokalen in mijn stad.
   Daarom stem nooit FvD, die zou er wat aan doen, maar hoor je niets meer van, en hoe komen ZIJ aan hun twee (exact) zetels. En de PVV is niet voor segregatie, dat is ook geen oplossing. Je kunt wel vinden dat moslims meer moeten integreren, maar het worden geen Nederlanders, dat is onmogelijk. Een Chinees blijft ook een Chinees. Een man wordt geen vrouw. Er zijn duidelijke verschillen in volkeren en wat die nodig hebben. Het slavisch ras heeft het communisme uitgedacht en zij kunnen niet zonder regels, het hoort bij hen.
   Stem je op PVV dan worden de moslimscholen afgeschaft en komt het op een grote hoop. Dan kunnen onze eigen kinderen niet meer hunzelf vinden, in de omgeving van hun eigen mensen. Dan is het gedaan. Behalve natuurlijk als je een israelische joodse school begint in israel. Niet op PVV stemmen, en wat dan?
   De enige oplossing is dat wij veel meer kinderen krijgen, zodat onze kinderen body krijgen om zich heen, en zij er niet alleen voor staan in de toekomst. In mijn stad het halve deel waar arbeiderswijk is, wordt nu voor de drie scholen daar, voor elk een barak met 4 leslokalen bijgebouwd. Dat is al een tijd aan de gang, dat er veel meer aanmeldingen zijn, In mijn stad zijn niet veel moslims, vergeleken met amsterdam. Het was sneller te regelen dan een verhuizing.

   Like

 5. Jean zegt:

  Daar is een remedie tegen nl. zodra ze met die kop vol etter tegen de grond raken dadelijk met een 45 ‘met stalen neus’ een schop tegen hun klokkenspel trappen, ik heb er nu al pret in…..

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Niettemin zijn er godzijdank ook Duitse politici die de islamisering en het vervangen van de Europese talen goed sta beginnen te worden! Lees hier en oordeel zelf:

  Ophef in Duitsland over voorstel om Engels op basisschool te vervangen door Turks

  Heftige debatten over de grens: moeten Duitse basisschoolleerlingen in de toekomst Turkse, Russische of Poolse in plaats van Engelse les krijgen? De voorzitter van de integratie-adviesraad van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen (die vent is natuurlijk een allochtoon!) vindt dat een goed idee. Politici reageren afwijzend en volkomen terecht!

  ,,Ik ben ervoor om Engelse les op de basisschool helemaal af te gaan schaffen”, zei Tayfun Keltek, tevens politicus namens de SPD, deze week in de Kölner Stadt-Anzeiger. Keltek pleit ervoor om kinderen op de basisschool (moeten die autochtonen dat soms ook nog?) bekend te maken met de moedertaal van hun klasgenoten.
  Een derde van de kinderen in Noordrijn-Westfalen heeft namelijk een migratieachtergrond. ,,Ze spreken bijvoorbeeld Turks, Russisch of Pools”, aldus Keltek. ,,Voor de Duitse kinderen zou het makkelijker zijn als ze die talen ook leren. Welke zin heeft het om zevenjarige kinderen Engels bij te brengen, als ze die taal alleen van televisie kennen?”
  En wat hebben die Duitse kinderen er nou eigenlijk aan om Pools, Russisch en Turks te leren? Gaan zij soms ook in al die landen op vakantie om zich daar aan te passen?

  Ook de kinderen met een migratieachtergrond zouden volgens de voorzitter (wat een misselijke blaaskaak!) van de Landesintegrationsrat voordeel hebben bij de wijziging, omdat ze niet nog een derde taal erbij hoeven te leren. ,,Zo kunnen ze hun kennis van het Duits en hun moedertaal verdiepen.”

  ‘Voorstel schiet doel helemaal voorbij’

  Yvonne Gebauer (FDP), minister van Onderwijs in de Duitse deelstaat, wil beslist niets weten van het voorstel van Keltek. ,,Engels is en blijft de belangrijkste vreemde taal, die overal en wereldwijde communicatie mogelijk maakt”. zei ze in een reactie tegenover de Rheinische Post. Het voorstel van de voorzitter van de integratie-adviesraad ‘schiet zijn doel voorbij’, vindt de minister.
  Veel Volksduitsers in Rusland spraken daar voor WO II bovendien ook vrijwel geen Duits meer en hoewel velen waren gerussificeerd werden ze toch als vreemdelingen beschouwd door de communistische xenofoben en massaal gedeporteerd!

  Het heftige debat dat Keltek met zijn uitspraken ontketende, richt zich vooral op de Turkse taal. De ruim 500.000 Turken vormen de grootste minderheidsgroep in Noordrijn-Westfalen (op 18 miljoen inwoners).
  CDU-Bondsdaglid Elisabeth Motschman, woordvoerder cultuur en media, zei tegenover Bild dat Engels voorrang op Turks moet krijgen omdat het een wereldtaal is. ,,Het voorstel om Engels door Turks te vervangen wijs ik gedecideerd af.”
  Die Turken gaan daar maar gewoon Duits leren omdat je zelfs in Hollandse klederdracht een land als Australië niet eens meer inkomt!

  Bild voert ook nog een onderwijsexpert op, die de uitspraken van Keltek een ‘gevaarlijke en domme provocatie’ noemt. ,,Het voert tot een volledige zinloze ophef, voedt angsten in de bevolking en speelt daarmee mensen in de kaart, die met die angsten politiek bedrijven.”
  en daarbij zorgt dit juist voor nog meer verdeeldheid en afkeer bij al die kinderen onderling.

  De deelstaatregering van Noordrijn-Westfalen is overigens wel van plan om Engelse les in de eerste twee basisschooljaren uit het lespakket te verwijderen, om plaats te maken voor schrijven en rekenen.
  Zou daar anders misschien Frans of Nederlands voor in de plaats komen omdat Noordrijn-Westfalen juist tegen Nederland en Frankrijk aangrenst?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s