Merkel belooft iedere vluchteling een nieuw gebit – de miljardenkosten worden gedragen door de belastingbetaler

Screenshot_7

(Door: Günther Strauß – Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer binnenkort uw ziektekostenpremies stijgen, dan zou dat ermee verband kunnen houden dat illegaal binnengekomen immigranten in de Bondsrepubliek Duitsland eerst hun hele gebit gesaneerd krijgen. Terwijl de gewone burger voor zulke verrichtingen enorm moet bijbetalen, hoeven Merkels gasten zich daar geen zorgen over te maken. De solidaire gemeenschap komt vanzelfsprekend op voor alle kosten.

Moest u in de afgelopen tijd ook een keer naar de tandarts om een tand te laten repareren? Zo ja, dan kun u zich vast en zeker de rekening nog herinneren die u daarvoor moest voldoen. Dat de ziektekostenverzekeraars alleen bepaalde verrichtingen vergoeden en de patiënten bijna altijd zelf ook een deel moeten betalen, is voor u inmiddels heel normaal geworden.

Maar er is ook een personenkring waarvoor zulke verrichtingen 100% gratis zijn. Het gaat om illegaal binnengekomen migranten. In Duitsland wordt de illegale grensoverschrijding namelijk niet met een verblijf in de gevangenis en de daaropvolgende uitzetting bestraft. Nee, veelmeer worden vluchtelingen hier in het land ook nog beloond voor zulke delicten. Bijvoorbeeld met omvangrijke gratis tandheelkundige verrichtingen.

Omdat de eigen gebitshygiëne niet altijd tot de praktijk relevante kwaliteiten van een Afrikaanse atoomfysicus of een Oriëntaalse raketwetenschapper behoort, is het niet zelden niet echt goed gesteld met de gebitstoestand van de naar ons toegekomen goudstukken. Daarom belooft Merkel iedere illegaal de volledige sanering van zijn kauwgereedschap. Opa Siegfried en oma Hilde mogen de dure ingrepen betalen, die zelf ook voor hun eigen tandprotheses aanzienlijk moeten bijbetalen opdat de tanden van de migranten weer helder kunnen stralen.

De Tandheelkundige Vereniging Baden-Württemberg bevestigde de enorme behoeft aan tandheelkundige behandelingen bij asieleisers al enige tijd geleden tegenover de “Stuttgarter Zeitung”:

“Bij een groot deel van de vluchtelingen bestaat de behoefte tot een omvangrijke tandheelkundige behandeling of sanering van de gebitten. Dat gaat gepaard met desbetreffende kosten.”

Zodra Merkels gasten zich 15 maanden illegaal in de Bondsrepubliek hebben opgehouden, hebben ze toegang tot een dure tandheelkundige behandeling. Gemiddeld belast één enkele cultuur-vreemde patiënt de solidaire gemeenschap in deze context met € 10.000,- Aangezien het om miljoenen nieuwkomers gaat, die hun kans op een nieuw gebit niet willen laten lopen, maakt dat al snel meerdere miljarden euro´s. Dan hoeft u niet verbaasd te zijn dat weldra de ziektekostenpremies weer zullen stijgen.

De tandheelkundige verrichtingen voor vlucht-simulanten zijn zodoende nog een nagel aan de doodkist voor onze sociale systemen. Alleen al het routineonderzoek bij aankomst in het beloofd eland kost de belastingbetaler miljarden. Daarbij komen de behandelingskosten voor infectieziekten en erfelijke ziekten evenals inentingen en talrijke andere verrichtingen, waarvan de opsomming waarschijnlijk meerdere pagina´s zou vullen. Wanneer u dus binnenkort weer een rekening van uw tandarts krijgt, denkt u er dan altijd aan dat u in zijn praktijk een tweederangs patiënt bent, wat ermee verband houdt dat u de verkeerde huidskleur en de verkeerde afkomst hebt.

Bron:
www.anonymousnews.ru
Door: Günther Strauß

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Merkel, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Merkel belooft iedere vluchteling een nieuw gebit – de miljardenkosten worden gedragen door de belastingbetaler

 1. henk zegt:

  10.000 euro per gebit per man ? dan gaat de verzekering van de tandarts zeker 30 % omhoog zeer snel !

  Like

 2. Japio zegt:

  In Nederland worden hun gebitten ook gesaneerd op kosten van de belastingbetaler. In het weekend komen (kwamen) ook touringcars met vluchtelingen om geholpen te worden. Dit vertelde de tandartsassistente mij uit frustratie.

  Geliked door 2 people

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Maar wel een mooi resultaat …….

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Statler & Waldorf 9 februari 2019 om 22:25

   Hier zit er een in de wachtkamer:

   Geliked door 4 people

  • Thomasson zegt:

   @Statler @ Waldorf. Het is zeker een mooi resultaat!. De geimporteerde apen van Merkel kunnen met hun nieuwe gebit zich als de koningen van safaripark Duitsland wanen. Natuurlijk zouden ze met hun scherpe nieuwe tanden iedereen bijten die lelijk tegen ze doet; of ze zelfs lelijk aankijkt. Dat zijn ze uit hun thuisjungle- of woestijn gewend. Er zijn er niet veel dappere mensen die dat doen- maar toch!. Oma Merkel is een aardig mens met een hart op de goede plek. Zij geeft de schurftige stakkers die op haar deur kloppen een nieuw gebit, en laat haar eigen Duitsers rondlopen met rotte tanden en kiezen in hun bek. Als hun tanden helemaal zijn weggerot, omdat ze geen geld hebben voor de tandarts, dan hebben ze maar pech!. Het geld kan maar een keer worden uitgegeven- en niet voor de mensen die het geld via hen belasting de kas vullen. Er zijn werkpaarden en luxe paarden.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Gloeiende gloeiende gloeiende! ^&^%$##!@@#$%

  Geliked door 5 people

  • Nemesis zegt:

   Als dat zou helpen Tistochwat. Bij mij verziekt de nieuwe tandarts mijn goede gebit en zodanig dat ik met een enorme kaak ontsteking in acuut in het ziekenhuis kwam te liggen en ik al mijn ondertanden verloor die allemaal tiptop waren. Die oetl*l prutste verder, maar dat lukte dus niet. Nu kan ik de totale renovatie op lossen door implantaten te laten zetten en mag alles zelf betalen. Dat kost een beetje meer als, 10.000.–. Ik ga er wel voor naar het buitenland nu. Zwitserse kliniek in Bulgarije.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Nemesis 9 februari 2019 om 23:24

    Verschrikkelijk!

    Wij hebben hier ook een juridische strijd tegen een prutser gevoerd.
    Gelukkig hebben we de zaak bij de tuchtrechter gewonnen en de kosten van implantaten vergoed gekregen. Maar het heeft vier jaar geduurd, met veel pijn en ellende.

    Vervloekt zij de onrechtvaardige regeling dat we niet alleen onze eigen medische kosten moeten betalen, maar ook die van ontelbare mohammedaanse asielparasieten!
    En het wordt alleen maar erger.

    O, ik wou dat ik van deze wereld verlost werd; ik heb er helemaal genoeg van.
    Laat ik maar zeggen dat ik mijn ‘leven’ als ‘voltooid’ beschouw.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Nou, dan kunnen we elkaar de hand geven.

    Geliked door 1 persoon

 5. Blond zegt:

  Goede avond allemaal ik ben niet gekke Piet je die de vluchtelingen geld geeft venijn geld ze gaan al voor de mensen die in sta ge schreven bij de woning bouwverining de moeten maar wachten .Maar ze krijgen ook een woning en dan krijgen ze ook nog in ge richt .ze moeten maar eens schamen .en de belasting die moet ook maar eens schamen .

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Allemaal goed en wel maar je vraagt je toch af wat mensen in Duitsland nog steeds beweegt om op dat mens en haar partij te stemmen, want ze mag dan verliezen, ze heeft nog altijd de grootste partij.
  Diezelfde vraagtekens had ik ook altijd als ik de Zweedse ‘nieuwtjes’ hoorde, hoe kan het dat politieke leiders die hier verantwoordelijk voor zijn toch steeds weer voldoende kiezers weten te trekken?
  En in Nederland is het ook niet veel beter, de VVD verliest weliswaar iets maar het mag nog steeds geen naam hebben.

  Geliked door 1 persoon

 7. louis-portugal zegt:

  !0.000 € voor de restauratie van zo´n fietsenrekken, en vaak nog minder, is zeker een aan bieding bij de aankoop van een nieuwe grote Mercedes of B.M.W.

  Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  Die kosten kunnen gedrukt worden door het slachthuis …..paardengebid enz

  Like

 9. Peter zegt:

  Weer een hele groep die er goed van leeft en tegen uitzetten is ,de tandartsen vullen niet alleen de gaten ,maar ook d’r zakken .

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Mijn tandarts had een man uit Iran aangenomen, hij gaf geen handen vond het denk ik walgelijk om een vrouw te behandelen,ja sorry bij de tandarts komen ook vrouwen hoor meneer! Ik ben niet meer gegaan en dankzij mijn Hollandse tandarts loop ik nu met een boven en ondergebit

   Like

   • Yvonne zegt:

    Ik zie er nog van komen dat mannen naar een mannelijke tandarts gaan en de dames naar een tandarts speciaal voor vrouwen want stel je voor dat een man aan je gebit komt

    Like

 10. Ildiko zegt:

  en toen waar waren onze EU economen, slimme koppen????nergens ze zijn alleen voor hun eigen belang, bezig. En nu dat sterke economisch Duitsland is zo kapot dat zelf Rusland beter voor staat. De hele Europa hebben ze kapot gemaakt, nu al bijna alles is in de handen van China. Europa is zo debiel bezig zo inefficiënt dat zelf eigen grondgebied aan Chinezen en aan de moslims verliest. Als de Chinezen ergens hier in een land een nieuwe autostrada opleggen dat doen ze met een lening voor de betreffende land, en als het land dat niet kan betalen dan stukje grond is van China. Europeanen doen dit soort werkzaamheden via ontwikkelingswerk dus GRATIS ! ( van onze belastinggeld)

  Like

 11. Duchesne zegt:

  Advies: tenzij je een collectieve zorgverzekering hebt met minimale bijbetaling moet je je zorgpremie op het laagtst mogelijke niveau zetten. Feitelijk is eennzorgverzekerimg niet verplicht, hoge raad heeft daarover vorig jaar uitspraak gedaan maar de overheid geeft geen ructhbaarheid.
  Wie enkel basis heeft en de aanvulling plus een twaalfde deel eigen risico per maand en geen kosten heeft houd aan het eind van het jaar ruim 1000 euro over. Dat geld gaat anders naar de zorgverzekeraar die al enorme winsten hebben. Noodzakelijke zorg haal je in buitenland, met een reisverzekering die medische kosten dekt…noodgevallen worden door de basis zorg gedekt, net als hetgeen daarbij en daarvoor nodig is. Dus een rekening bovenop een noodhulpverlening klopt niet….
  Tandheelkunde is stukken goedkoper in buitenland en ook beter, daar werken ze nog voor hun geld. Buitenland is Europees grondgebied, niet Turkije of een andere ontwikkelingsland.

  Ben je tegen gratis voordelen voor buitenlanders, stop gewoon met werken en ga het sociale systeem ook benutten, jij hebt ervoor betaald tenslotte…

  Zo de pest aan de landelijke politiek. Zet je auto met pech stil in de file en loop gewoon naar huis, of weg. Het kan iedereen teveel worden.

  Als iedereen die het beu is dat doet krijg je meer gedaan dan met de stembus, die is er enkel om hun positie te versterken, men krijgt namelijk “goedkeuring” voor hun beleid door zowel voor als tegenstemmen……klinkt gek? Wie gaat stemmen erkent het systeem, hun systeem ! En daar wint de bank altijd ,

  Like

 12. Republikein zegt:

  Laatst bij mijn zoon, kies getrokken en nu vervanging kunst met brug o.i.d., kost slechts 1500 muntjes.
  De tandarts speelt het slim.

  Like

 13. Elisah zegt:

  https://philosophia-perennis.com/2019/02/09/nrw-spd-tuerkisch-statt-englisch-in-grundschulen/

  Turkse kolonie: links wil Turks in plaats van Engels in scholen
  NRW-SPD: Türkisch statt Englisch in Grundschulen!

  Der SPD und vor allem den Türken im Land geht die Übernahme Deutschlands als eine türkische Kolonie offenbar nicht schnell genug. Tayfun Keltek (SPD) vom türkischen Integrationsrat in NRW fordert nun, den Englischunterricht an Grundschulen komplett abzuschaffen und stattdessen Türkisch zu unterrichten.

  Das würde das Leben deutscher Kinder nämlich einfacher machen, argumentiert Keltek. Ein Drittel der Schüler in Nordrhein-Westfalen haben Migrationshintergrund, das sind zwar nicht alles Türken, aber Türkisch first ist wohl die Devise in Kreisen der türkischen Landnehmer.

  Like

 14. droevige mof zegt:

  Migatrie is een uitermate lucratieve bezigheid in dit geval voor tandartsen en tandtechnici.
  De wet (Asylbewerberleistungsgesetz) bepaalt dat de behandeling alleen in noodgevallen wordt gegeven, maar de tandarts kan zelf bepalen of er sprake is van een noodsituatie. Hij oft zij kan zelf beslissen of een tand moet worden verwijderd of afgeslijpd en voorzien van een kroon.
  De tanden bevinden zich vaak in een catastrofale toestand, maar dit geldt ook voor Duitse bijstandsontvangers. Op dit punt lijkt de beoordelingsmarge echter zeer beperkt te zijn.
  Dit wordt fel betwist door de staat, en degenen die het via sociale media verspreiden, kunnen worden vervolgd voor haatzaaien.
  Daarom zeg ik “lijkt beperkt te zijn”.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Gouden tanden en dan glimlachen, wijsheid is niet te leren.
  Gouden kiezen kon wel, als kroon, later wit goud.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s