OOIT!

Screenshot_298

(Door: “bozeoudeman”)

Drie in mijn ogen fascistoïde ‘journalisten’ schrijven een meerdere pagina’s lang artikel, waarin zij uitleggen hoe YouTube de ‘gezond’ georiënteerde mens laat radicaliseren. Met dit stukje middelbare school gepruts bewijzen drie Volkskrant-correspondent-kleuters ironisch genoeg enkel eerder hoe bekrompen links fascisme kan zijn. Hun artikel heeft iets lachwekkends door de eenzijdigheid ervan en zou op een fatsoenlijke school worden aan alle kanten worden afgekraakt.

Meerdere pagina’s lang hebben blijkbaar enkel rechtse nazi’s, racisten, fascisten en islamfoben het gedaan. In hun visie bestaat, na het lezen van een pagina, links radicalisme, zwart racisme en islamterrorisme in het geheel niet. Grappig hierbij is hun historische onwetendheid. De nazi’s waren Nationaal Socialisten en behoorden tot links! Maar dit terzijde, je kan ook niet teveel verwachten van dit soort ‘journalisten’.

Volgens de drie bevinden zich blijkbaar enkel aan de rechterkant ‘verkeerde’ mensen met ‘verkeerde’ denkbeelden. Mensen die dogma’s, beweringen en praatjes van met name links eens kritisch beschouwen en deze vervolgens zelfs in twijfel durven trekken. Maar iets als zelfstandig denken is een vloek in hun ‘linkse’ kerk en mag dus niet.

Dus mag dit laatste natuurlijk ook van goed geaarde hersengestoorde ‘linkse’ complotdenkers niet. Hun wereld is simpel en zo willen ze het houden ook: alles wat van de kant van links wordt geroepen is de onomstotelijke waarheid waar niemand, en dan ook echt niemand, aan mag twijfelen.

Alles door links beweerd is heilig, hoe krom het in realiteit ook mag zijn. Alles wat ‘linkse’ leiders of profeten roepen, dient te worden aangehangen als absolute waarheden, als natuurwetten. Dit links kan in hun ogen niet fout zijn, want het is hun links. Het stimuleren van denken door lof der twijfel kennen zij dan ook niet.

Natuurlijk wordt Soros in dit artikel weer als slachtoffer opgevoerd als ‘Joodse filantroop’ die op het altaar van rechtse Jodenhaat wordt uitgebeend, om hiermee, ironisch genoeg, een goed voorbeeld te geven van hun schoolkrant-gepruts. De schrijvers van dit brok eenzijdige geestvernauwing maken, zoals vaker bij dit soort het geval is, pijnlijk duidelijk dat zij ofwel niets van de historie van deze persoon weten, ofwel dat zij gehersenspoeld ofwel anders wellicht enkel kwaadwillende leugenaars zijn.

Wat het ook is, het was voor de hoofdredactie blijkbaar geen argument om dit gepruts te verwijzen naar waar het thuishoort; de prullenbak.  Maar aan de andere kant, waar maak ik mij druk om, denk ik. Dit soort prietpraat speelt de groeiende afkeer tegen deze leugenaars enkel in de kaart. De massa begint langzaam de leugens van dit soort leugenpers zat te worden, zie de gele hesjes.

Ieder, die zich bewust wordt hoe eenzijdig en leugenachtig dit soort ‘journalisten’ is, zal, net als wat mij is overkomen, niet langer de woorden van dit soort dwepers met terroristen willen lezen noch aanhoren en sneller een eigen mening vormen. Vandaar dat ik het na een pagina kletskoek voor gezien hield. Gezien de wijze van schrijven zoals het artikel startte, zou ik er waarschijnlijk geen kwaad woord over links, zwart of islam-radicalisme in vinden.

De vele leugens, vele verdraaiingen van waarheden, ontkenningen van waarheden, het negeren van aanslagen, moorden, bedreigingen, berovingen, verkrachtingen etc. door met name veel van de door ‘links’ hier gehaalde zwarte en licht getinte ‘modelmensen’ gepleegd, kan ooit leiden tot een dermate golf van verontwaardiging, dat deze ‘linkse’ fascisten uiteindelijk een door hun eigen toedoen tot astronomische hoogte opgelopen rekening voor hun kiezen krijgen.

De vraag is hierbij niet of, maar wanneer. Hoe lang kunnen deze zwaar hersenbeschadigde ‘linkse’ fascisten zich nog in het zadel houden via corruptie, via leugens en via hun overduidelijke minachting, haat en afkeer jegens alle gewone mensen, voor de ommekeer plaatsvindt en de maatschappij eindelijk kan worden opgeruimd van vuilnis dat door dit ‘links’ op straat is gegooid, en eindelijk herstel kan starten aan de veelheid aan ruïnes door ‘linkse’ randdebielen wereldwijd veroorzaakt.

Van boze man ben ik aan het veranderen in een soms weer wat positief denkende man, ook al is daar op korte termijn nog geen reden voor. Zeker ben ik wel over één ding: net als altijd zal gezond verstand terugkeren en zegevieren over krankzinnigheid en zal terreur worden vernietigd. Hoe massaal en overweldigend op dit moment via een ironisch genoeg enkel relatief kleine groep hersenloze schreeuwers de steun voor het kwaad ook mag lijken te zijn.

Er komt wellicht een golf van terreur die de wereld zal trachten te vernietigen. Terreur, die nog nooit eerder zo allesomvattend en intens heeft plaatsgevonden, maar dit kwaad, voortgekomen uit tomeloze hebzucht,  zal ook weer worden overwonnen en vernietigd. Ooit zullen vrijheden worden hersteld die momenteel door corrupte en veelal laffe politici en een gestoorde elite worden verkwanseld.

Ooit zal over de Sargentini’s, Timmermansen, Merkels en Ruttes worden geoordeeld en zullen zij in de geschiedenisboeken bij Hitler, Stalin en andersoortige menselijke gedrochten worden ingedeeld. Dit lot zullen zij vanwege hun arrogante hoogmoed en afkeer en haat jegens gewone burgers niet kunnen ontlopen. Hun dagen zijn geteld, zoals de dagen van hun voorgangers, de nazi’s, dat ook waren.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, demoniseren, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op OOIT!

 1. koddebeier zegt:

  Hopelijk zal ooit het door u genoemde krapuul voor een volkstribunaal staan en voor landverraad opgehangen worden !

  Like

 2. reageerbuis zegt:

  U verwoordt de realiteit perfect! Deze week raakte ik in “discussie” met een Volkskrantlezer. De goede man bleek van de politieke toestand in ons land niets te weten en ook niets te willen begrijpen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Voel helemaal met je mee bozeoudeman.
  Waarbij aangetekend dat de term fascisme vaak verkeerd wordt uitgelegd en in verband wordt gebracht met het nazisme terwijl de enige overeenkomst is dat ze alletwee totalitair en dictatoriaal zijn.
  Toch zijn het twee verschillende loten aan eenzelfde tak.
  Veel van onze huidige socialistische wet en regelgeving vind zijn oorsprong in het nazisme denk bijvoorbeeld maar eens aan de doorbetaalde vakantie!
  Bijzonder is ook dat het fascistische Italië van Mussolini werd bestreden terwijl het Spanje van Franco met rust gelaten werd.
  Franco heeft zijn land tot aan zijn dood in 1975 in zijn macht gehad en hem werd geen strobreed in de weg gelegd.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Tijl Uylenspiegel; Spanje is helemaal een vreemde eend in de bijt. Waar dictators de macht overnemen verdwijnen, of worden de adelijke families die aan de macht zijn vermoord, zoals in verschillende Europese landen is gebeurd. In Spanje echter had dictator Franco warme banden met de adelijke familie parma de borbon, en stond er op (1969) dat Juan Carlos de Borbon zijn opvolger werd. In 1975 (Franco overleden) opgevolgd door de zoon van Juan Carlos, Carlos Hugo.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Tijl
   Franco was geen fascist, maar een conservatief Rooms Katholiek en Spaans nationalist.
   Hij heeft de hulp van Hitler en Mussolini tijdens de burgeroorlog gretig aanvaard.
   Maar hen daarna, hoewel Hitler hem persoonlijk opzocht met het verzoek om deze gunst terug te betalen, de rug toegekeerd. Omdat hij volkomen terecht inzag dat Nazi Duitsland geen partij zou zijn voor de gecombineerde macht van het V.K. en de V.S.
   Hij was onderwezen aan een Spaanse militaire academie, waar het hem was ingepeperd hoe de Spaanse zeemacht in de loop van de geschiedenis tot drie keer toe het onderspit had moeten delven tegen de Royal Navy. En dat je de Britten nooit zou kunnen verslaan zonder een krachtige marine. En toen Hitler Rusland binnenviel, en bovendien in december 1941 de oorlog aan de V.S. verklaarde, voerde Franco daarna in feite een politiek van niet neutrale ”neutraliteit.”

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Helemaal terecht wat u hier zegt meneer Taljaard, uitgezonderd de eerste vier woorden, hij was namelijk wel degelijk een fascist net als Mussolini, alleen Mussolini wilde Hitler volgen in een nazistische variant en Franco niet.
    Kijk naar alle kenmerken van het fascisme en Franco voldeed eraan.

    Like

  • fleckie zegt:

   Hoe groot was ‘DE. MACHT’. van de MARONIETEN, ( R.k.). eigenlijk ?

   Like

 4. Taljaard zegt:

  Sargentini, Timmermans en Rutte indelen in dezelfde categorie als Hitler en Stalin?
  Zijn ze daar niet te onbetekenend voor?
  Voetnoten en figuranten zijn het.
  En in veel opzichten lachwekkende clowns, die vanwege hun opgeblazenheid hun eigen belachelijkheid niet eens onder ogen kunnen zien.

  Timmermans kun je op twitter paaien, en zelfs een ”like” van hem scoren, wanneer je daar schrijft, dat men over 1000 jaar nog liederen over hem zal zingen. Hij krijgt pas door dat hij in de maling wordt genomen, wanneer je dan zegt, dat hij door het Vaticaan zal worden gecanoniseerd, en dezelfde status zal verkrijgen als Petrus en Paulus. En dat gouden standbeelden van zijn nobele gestalte naar de hemel zullen ragen. Dan wordt je geblokt.
  Hij is geen Henry IV, maar hoogstens een Fallstaff.

  Merkel heeft altijd getracht om Helmuth Kohl, de kanselier van de Duitse hereniging, te evenaren.
  Misschien omdat zij hem, met het verborgen houden van haar ware machtshongerige intenties achter een masker van dociele, provinciale onbetekenendheid, het mes in de rug heeft gestoken.
  Maar de menselijke ambitie tot zelfverwerkelijking, die door Nietzsche ”der Wille zur Macht”, en door Salomo ”de Bloedzuiger” werd genoemd, heeft twee dochters; Geef! Geef! Deze drie dingen worden niet verzadigd; ja vier zeggen niet; Het is genoeg! Het graf, de gesloten baarmoeder, de aarde, die van water niet verzadigd wordt, en het vuur zegt niet; Het is genoeg! (Spr.30:15-16)

  In tegenstelling tot Timmermans is Merkel wel degelijk veel betekenend en geen voetnoot of figurant. Maar deze positie heeft zij met intriges, list en misleiding veroverd. En daarom is het altijd haar ambitie geweest om deze positie te consolideren, door net zo’n stempel op de geschiedenis te willen drukken als Kohl. En misschien zelfs wel een Adenauer en een Bismarck te evenaren.
  Zij zal zonder meer de geschiedenis ingaan.
  Maar naar het zich laat aanzien met de status van een Wilhelm II, die Duitsland met zijn diplomatieke geblunder tijdens de zomer van 1914 de afgrond in voerde. In plaats van die van een Kohl, een Adenauer en een Bismarck.

  Geliked door 2 people

 5. paulzwueste zegt:

  Goed geschreven Taljaard.

  Like

 6. Bert zegt:

  Het verschil tussen enerzijds Franco en anderzijds Mussolini en Hitler is het verschil tussen rechts en links. Franco wilde de oude orde van voor de Tweede Republiek herstellen en keek met nostalgie terug op het Spanje van de 16de en 17de eeuw. Een illusoire nostalgie en kennelijk besefte hij dat want onmiddellijk na het behalen van de overwinning zocht hij contact met de VS en het VK, o.a. omdat Engeland hem had geholpen.
  Links wil een nieuwe sociale orde tot stand brengen waarbij het sociale element de economie stuurt, terwijl dat bij rechts andersom is, en Hitler en Mussolini moeten om die reden eerder ingedeeld te worden bij links. De samenwerking met Franco was een gelegenheidscoalitie. Ter vergelijking: de VS en de USSR vochten ook samen tegen Hitler, maar daaruit kun je niet de conclusie trekken dat ze dezelfde politieke doctrine aanhingen.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  https://tpo.nl/2019/02/09/alstublieft-een-gemakkelijk-1-2-3tje-voor-alle-fvd-leden-en-andere-thierry-baudet-fans/

  https://tpo.nl/2019/02/09/alstublieft-een-gemakkelijk-1-2-3tje-voor-alle-fvd-leden-en-andere-thierry-baudet-fans/

  Geacht FvD-lid,

  Vandaag maken wij het voor u makkelijker dan ooit om ofwel uw Volkskrant-abonnement op te zeggen en over te stappen op een TPO+-abonnement ofwel TPO+-abonnee te worden. Want na lezing van onderstaande drietrapsraket weet ook u zeker: Volkskrant? Dat. Nooit. Weer.

  Like

 8. Elisah zegt:

  Ondertussen,

  https://www.journalistenwatch.com/2019/02/09/tommy-robinson-bbc/#disqus_thread

  Tommy Robinson undercover bei der BBC – „Ich kann beweisen, wie sie lügen“
  Tommy Robinson undercover bij de BBC ” Ik kan bewijzen, hoe ze liegen”

  Großbritannien – In letzter Zeit war es etwas still geworden um Tommy Robinson. Doch nun kommt er mit einer Bomben-Nachricht um die Ecke, die so manchem bei der BBC den Angstschweiß auf die Stirn treiben könnte. „Ich kann beweisen, wie sich die Journalisten der Dokumentarserie „Panorama“ Lügen und Fake-News über mich ausdenken, um mich zu zerstören. Denn wir waren undercover bei der BBC“, so Robinson heute auf YouTube.

  Like

 9. Jan zegt:

  Wat linkse media en 8 jaar terreurbewind van Hussein Obama hebben aangericht

  The Media Hatred Of America Has Infected Young Americans Into Thinking Old Glory Is A Sign Of ‘Intolerance And Hatred’

  The majority of young Americans, defined as ages 14-37 believe that the United States is a sexist country (53%) and a racist country (54%). Those numbers increase among those defined as Millennials, aged 22-37, to six in 10, which is 60 percent. One in five Millennials see the U.S. flag, Old Glory, as a “sign of intolerance and hatred.”
  ….
  http://allnewspipeline.com/Media_Is_The_Biggest_Threat_To_America.php

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s