Oostenrijk: Caritas verdient meer dan € 300 miljoen

Screenshot_301

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

De vluchtelingengolf van 2015/2016 was voor de katholieke organisatie Caritas en NGO´s zoals Amnesty International in alle opzichten een meevaller. Als voorvechters voor de mensenrechten positioneerden zij zichzelf dagelijks in het nieuws. Schenkingen en geld voor projecten vloeiden in stromen en de staat, ofwel de belastingbetaler, moet honderden miljoenen euro aan Caritas betalen voor verzorging en onderbrenging.

Wochenblick

Tot € 95,- per dag voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen

In 2016 werd in Oostenrijk één op de twee (!) asielzoekers – in totaal 44.461 personen – door Caritas verzorgd. 952 van hen waren de jackpot voor de kwartiermakers: onbegeleide minderjarige vluchtelingen met tot € 95,- daggeld voor de onderbrenging.

Per jaar – gerekend naar de destijds geldende dagbedragen – kreeg Caritas zodoende meer dan € 332,4 miljoen, speciaal voor de onderbrenging. Slechts weinig van dat bedrag ging als etensgeld naar de asielzoekers.

Hoe goed meent Amnesty International het werkelijk met migranten?

Het budget van Amnesty International Oostenrijk is daarentegen bijna armetierig: de helft van de uitgaven in 2015 werd besteed aan reclame (voor schenkingen) en bestuur. Hoe goed Amnesty International het voorheeft met migranten, die zoals bekend vooral ons sociale stelsel waarderen, laten de jongste uitspraken zien: de nieuwe vreemdelingenwet zou “populistisch” zijn, het versluieringsverbod zou een schending zijn van de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van religie, migranten zouden humanitaire of studie-visa moeten krijgen en er zouden regelmatig vooral mensen “met behoefte aan bescherming” bij ons gevestigd moeten worden.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Amnesty International, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Oostenrijk, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Oostenrijk: Caritas verdient meer dan € 300 miljoen

 1. Ron Rottweil zegt:

  Man man man, die lui zijn hier alleen om ons te terroriseren en te islamiseren. Waarom heerst er toch een mening dat we ze nog moeten helpen. Verschrikkelijk gewoon om je vijand ondak te bieden en verder alles gratis. De reinste discriminatie tegenover de bevolking.

  Geliked door 2 people

 2. fransdewit zegt:

  Weer fijn verdiend over de ruggen van de slaafse bevolking van Europa

  Geliked door 2 people

 3. Johan zegt:

  Opdoeken die wanstaltige organisaties, zoals “Artsen zonder grenzen”, “Amnesty International”, “Caritas” en meer van die bendes.
  Hun directeuren en personeel gedragen zich als ordinaire zakkenvullers.

  Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Ook hier geldt: “zonder poen is hyet geen doen”

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Oostenrijk: Caritas verdient meer dan € 300 miljoen! | eunmask

 7. leefbarbaar zegt:

  Ook hier haalt de deuger en de christelijke de moslim binnen, die vervolgens door de belastingbetaler onderhouden moet worden. Tot in vele generaties toe. Stem ze weg, al die idioten. Nederland is vol en te kostbaar om stuk te slaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s