Documentaire van n-tv over nazi-islam-pact tot ver na het einde van de oorlog

Screenshot_18

De verbondenheid van de islamitische wereld met het nationaalsocialisme zette zich ook voort na het einde van de Tweede Wereldoorlog en is tot op de dag van vandaag zichtbaar, zoals de documentaire van n-tv aantoont. De Egyptische president Nasser (linksboven), de Libische president Ghaddafi (linksonder), PLO-chef Arafat (rechtsonder) en de Irakese president Hussein waren fans van de nazi´s en werden door hen opgeleid en geadviseerd. 

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Nasser, Arafat, Ghaddafi en Hussein waren Hitler-fans en werden geadviseerd door oud-nazi´s

Vorige week zaterdag zond n-tv om 21.00 uur een uitermate interessante documentaire uit over de intensieve samenwerking tussen de islam en de nationaalsocialisten, die ook na het einde van de oorlog onverminderd intensief werd voortgezet, vooral ook met betrekking tot de opleiding bij terreurtechnieken. Achter de titel “Geheim document: nazi oorlogsmisdadigers op de vlucht” gaat compacte informatie schuil over de verbindende elementen van de beide totalitaire ideologieën.

pi news (2)

Aan de toeschouwers worden de belangrijke historische feiten doorgegeven dat de islam een pact met de nazi´s sloot, dat de islamterreur werkt met methodes van de nazi´s en dat de grootmoefti van Jeruzalem een nog fanatiekere Jodenhater was, die openlijk de uitroeiing van alle Joden eiste. En dat al voor het bondgenootschap met de nationaalsocialisten.

Bij n-tv wordt de islam vanuit he toogpunt van de nazi´s als een “religie van krijgers” voorgesteld, die ook in de beoordeling van SS-Reichsführer Himmler veel voordelen tegenover het christelijk geloof zou hebben. De overeenkomsten tussen nationaalsocialisme en islam, geformuleerd door de grootmoefti en vele vooraanstaande nazi´s, worden eveneens genoemd: “Leidersprincipe, gehoorzaamheid, discipline en de verbitterde haat op Joden.”

Een spannend nieuw aspect is echter dat de latere PLO-chef Yasser Arafat in Egypte werd opgeleid door de naziterreurexpert Otto Skorzeny. Exact die Arafat, die in 1994 als mislukte grap van de geschiedenis werd onderscheiden met de Nobelprijs voor de Vrede en van wie de linkse “intellectuelen” in Europa en de VS elk woord geloofden dat deze leugenaar in het Engels over vermeende “vrede” bazelde, terwijl hij tot zijn medestrijders in het Arabisch de “jihad” predikte. Een fanatieke moslim, die Israël wilde vernietigen en in de nazi´s zijn terreurvoorbeelden had.

Screenshot_19

De verbondenheid van islamitische staatsleiders met de nationaalsocialisten ging verder en er zat systeem in: in 1953 benoemde de Egyptische president generaal Muhammad Nagib deze Otto Skorzeny tot zijn persoonlijke veiligheidsadviseur. Diens opvolger Gamal Abdel Nasser, van 1954-1970 president van Egypte en volgens n-tv “een bewonderaar van Hitler”, zette consequent Skorzeny als militair adviseur in. Zo bouwde hij Egypte om in een totalitaire staat naar nazi-voorbeeld, verbood alle oppositiepartijen en liet hun leiders vermoorden of gevangen zetten. Alle 75.000 Egyptische Joden werden verdreven of gedood.

Screenshot_20

Skorzeny verhuisde, nadat zijn taak in Egypte was afgesloten, naar Spanje, waar de door de nazi´s ondersteunde dictator Franco heerste. Daar bouwde hij een internationaal huurlingenleger op, dat de van 1969 tot 2011 in Libië heersende staatschef Muammar-al-Ghaddafi inzette om regime-tegenstanders te elimineren. Volgens n-tv “vereerde Ghaddafi Skorzeny en de nazi´s”, net zoals de Egyptische president Nasser:

Screenshot_21

Ook Saddam Hussein, van 1979 tot 2003 staatspresident van Irak, gebruikte Skorzeny´s terreurtroepen. De invasie van Koeweit door Hussein in de tweede Golfoorlog werd overigens ondersteund door PLO-chef Arafat, wat opnieuw aantoont hoezeer deze islamitische agressors broeders in de geest zijn.

Screenshot_22

De in de loop der tijd ontstane islamitische terreurorganisaties PLO, Hamas, Hezbollah, Jemaah Islamiyah en Al-Qaida hadden hun voorbeelden in speciale eenheden van de SS, die ook bekend werden onder de naam “Weerwolven”, en de door Otto Skorzeny ontwikkelde terreurconcepten.

Screenshot_23

Tot op de dag van vandaag tonen islamitische terroristen de Hitlergroet als teken van hun verbondenheid met de nationaalsocialistische ideologie:

Screenshot_24

Verbindende elementen zijn de genadeloze haat op Joden, de compromisloze bereidheid tot het vernietigen van de tegenstander en de totalitaire overtuiging.

Screenshot_25

Deze SS-Obersturmbannführer Otto Skorzeny, die bij Hitler in hoog aanzien stond, is logischerwijze naast de grootmoefti Amin al-Husseini de tweede centrale figuur in de 40 minuten durende documentaire. Hij nam op 12 september 1943 deel aan de “Onderneming Eik” ter bevrijding van de afgezette en gearresteerde Italiaanse dictator Benito Mussolini en nam op 20 juli 1944 deel aan de gevangenneming van de aanslagplegers op Hitler rondom Claus Schenk graaf Von Staufenberg.

Screenshot_26

In oktober 1944 werd hij naar Hongarije gestuurd om de opzegging van het bondgenootschap met nazi-Duitsland door staatschef Miklós Horthy te verhinderen. Skorzeny en leden van het SS-parachutistenbataljon 600 bestormden onder de codenaam “Onderneming Panzerfaust” de belangrijkste regeringszetels in Boedapest en ontvoerden de enige zoon van de staatschef, die daarop in nazi gevangenschap begaf en zijn aftreden verklaarde.

Screenshot_27

Eind 1944 stelde Skorzeny op aanwijzing van Himmler een commando-eenheid samen, waarvan de soldaten – gecamoufleerd in Amerikaanse uniformen – achter de vijandige linies speciale opdrachten zouden moeten uitvoeren. Het was het doel van deze operaties onder de codenaam “Onderneming Greif” om geallieerde soldaten door niet door het oorlogsrecht toelaatbare acties met terreur te bestrijden. De Amerikaanse opperbevelhebber generaal Eisenhower zou gedood moeten worden, waarop Skorzeny de naam kreeg van “de gevaarlijkste man van Europa”.

Voor deze speciale eenheden, die ook wel “Weerwolven” genoemd werden, lukte het om 5000 vrijwilligers te rekruteren, waarbij het ging om SS´ers, Hitlerjugend, SA-mannen en partijfunctionarissen. Deze nationaalsocialistische partizanen werden in de kampen van de SS-jachteenheden en ook op Schloss Hülchrath in het Rijnland door Otto Skorzeny getraind. Voor de uitrusting, de bewapening en de verzorging zorgde de Duitse Wehrmacht. Hun doelen waren:

 • Moordaanslagen en terroristische aanslagen op de bezettingsmachten, hun leidende personen, evenals op Duitse collaborateurs.
 • Sabotage in de rug van de geallieerde eenheden.
 • Storen van de vijandelijke opmars door militaire informatie.
 • Het dekken van de terugtrekkende bewegingen van de Wehrmacht door aanvallen op de flanken van de te achtervolgen aanvallende voorste troepen.
 • Stoppen van de “golf van verraad” door volksgenoten d.m.v. terreur tegen Duitsers.

De “Weerwolven” doodden op deze wijze volgens n-tv ongeveer 1000 geallieerden en hun ondersteuners. Deze methodiek werd na de oorlog door islamitische terreurbendes gekopieerd. Alleen al in het jaar 1995 vermoordden en verwondden zij op deze manier 260 Israëli´s.

Screenshot_28

De grootmoefti Amin al-Husseini, die de Joden intens haatte, oefende destijds als belangrijkste vertegenwoordiger van de islam een grote invloed uit op moslims. Zijn uitspraak “De vernietiging van de Joden is religieuze plicht” zou hij niet openlijk hebben kunnen doen wanneer dit niet overeen zou komen met de islamitische ideologie. Evenals zijn eis, die hij op 1 maart 1944 via een radiozender in Berlijn naar het Midden-Oosten liet uitzenden:

“Arabieren, sta op als een man voor jullie geheiligde rechten. Dood de Joden, waar je ze ook vindt. Dat bevalt Allah, de geschiedenis en de religie.”

Helaas verzwijgt n-tv dat de grootmoefti met zijn moordoproep tegen Joden slechts de “profeet” en de stichter van de religie Mohammed citeert:

“De Dag des Oordeels zal niet komen totdat de moslims de Joden bestrijden en de Joden zich achter stenen en bomen zullen verschuilen. De stenen en bomen zullen tegen de moslims zeggen: er is een Jood achter mij, kom en dood hem.”

Het is bijna schuldig verzuim om de ideologische wortels van de Jodenhaat in de islam weg te laten. Daarentegen stelt n-tv de grootmoefti voor als drijvende kracht achter de Holocaust:

“De grootmoefti gebruikte zijn toenemende invloed op de nazi´s om de Holocaust te bespoedigen.”

De Arabische uitgave van Hitler´s hatende en ophitsende boek “Mein Kampf” werd een bestseller in de islamitische wereld:

Screenshot_29

Spannend is ook de volgende vaststelling in de uiterst bezienswaardige n-tv-documentaire:

“Als Cairo in handen zou zijn gevallen van de nazi´s, dan zou Egypte de eerste islamitische nazi-staat zijn geworden en zou de ´Endlösung´ zich naar het Midden-Oosten hebben uitgebreid.”

De grootmoefti heeft de vernietigingskampen van de nazi´s heel nauwkeurig bekeken en wilde deze ook in Palestina oprichten om daar alle Joden te vermoorden. Hierover sprak hij ook intensief met de organisator van de Holocaust, Adolf Eichmann. Bij de veldtocht in Afrika drong de moslim er op aan dat de Wehrmacht van Rommel gevolgd zouden moeten worden door SS-eenheden met mobiele gaskamers, waarmee dan duizenden Joden in Noord-Afrika werden vermoord. De uitvinder van deze vrachtwagens met een dichte opbouw, waarin uitlaatgassen werden geleid, was de groepsleider in het hoofdkantoor van de veiligheidsdienst Walther Rauff, die persoonlijk de massamoord in Afrika begeleidde. Alleen al in Tunesië werden op deze wijze 2.500 Joden vergast.

Screenshot_30

Deze vernietigingsmethode was zo efficiënt, dat de islamitische grootmoefti haar ook wilde inzetten in Palestina om Joden te doden.

Screenshot_31

De SS-divisie Handschar, die werd geleid door de grootmoefti en SS-groepsleider al-Husseini, waarvoor zich meer dan 20.000 moslims vrijwillig hadden gemeld, stond volgens n-tv “om haar wreedheid bekend”:

“Vergeldingsaanvallen tegen Servische en joodse burgers eisten duizenden slachtoffers.”

Deze 40 minuten durende documentaire is in ieder geval zeer aan te bevelen en een regelrechte must voor islamcritici. De mediale informatie over het gevaar van de islam gaat langzaam maar zeker vooruit. Dit pact tussen broeders in de geest opent de mensen hun ogen waarmee ze te maken hebben.

[Opm. vertaler: ik kon de documentaire nergens op internet vinden. Ook niet onder “programma´s gemist” en dergelijke. Toeval?]

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, Historie, Holocaust, Islam, islam-nazisme, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Midden-Oosten, Moslims, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

13 reacties op Documentaire van n-tv over nazi-islam-pact tot ver na het einde van de oorlog

 1. Aegolius cs zegt:

  Ga zeker kijken. Het zal in het Duits zijn en dan vallen vele “lezers” uit. Jammer.

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   Ben ik even weg, overmand door slaapzucht……….

   De documentaire van N-TV over “nazi-islam-pact tot ver na het einde van de oorlog” ook gezocht op vermelde zender d.d. 10-02-2019.

   Google “zoek” meldt dat PI-news dit programma van vier dagen terug heeft vermeld. Aldus ook vier dagen terug en dan dagelijks opschakelen niets hierover gevonden, behalve dat het fenomeen Hitler veelal dagelijks in hun “Berlijn propaganda” wordt uitgezonden.

   Vreemd is dat PI-News zo’n markante uitzending niet zelf heeft opgeslagen voor reproductie en het kan er bij mij niet in deze propaganda uitzending zichzelf vernietigt.

   Oké…… de inhoud van het artikel over een vermeende uitzending komt me niet onwaarschijnlijk voor.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Hier een ander film document over de samenwerking tussen de nationaalsocialisten en de islam (lees moslimbroeders) Amin Al Hoesseini was net als Yasser Arafat zijn pupil een moslimbroeder. De moslimbroederschap ontstond (Hassan al Bana oprichter en tevens Grootvader van Tariq Ramadan) na het instorten van het Ottomaanse rijk na de eerste wereld oorlog. De Moslimbroeders streven naar herstel van de Islamitische hegemonie in Noord Afrika het Midden Oosten en de Balkan onder de sharia. Als ze in dit proces tevens Europa en de rest van de wereld kunnen meenemen zullen ze dat niet nalaten. Vergis je niet ook Erdogan is een moslimbroeder.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Toeval? Wel nee, gewoon censuur !!

  Like

 4. Marc zegt:

  Nee, geen toeval. Via de link die je meezond verschijnt wel de documentaire, maar de afspeellijn staat op volledig afgespeeld. Terugzetten helpt niet, want elke klik die je geeft doet niets.

  Hoe gaat Timmermans deze schuld inlossen?

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  En dan durven de linkse ‘deugers’ die smerige mohammedanen nog ‘de nieuwe Joden’ te noemen ook!
  HOE DÚRVEN ZE!
  HOE DÚRVEN ZE!

  Like

 6. Marc zegt:

  Ik mag overigens ook graag verwijzen naar het boek Nazi’s, islamisten en het moderne Midden-Oosten van Barry Rubin (waarvoor Martien Pennings de eindredactie voor zijn rekening nam). Het boek handelt over exact ditzelfde onderwerp.

  Like

 7. T.Troubadour zegt:

  En de man van minister Kaag was een aanhanger en diplomaat van Arafat.Dus deze heer ……. andaar dat mevr,Kaag zo graag steun verleent aan terroristen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Waarom socialisten niet geïnteresseerd zijn antisemitisme tegen te gaan

  Like

 9. Jan zegt:

  De SA is weer geheel terug

  Parijs

  Anti-Semitic graffiti sprayed on Paris bagel shop compared to similar acts in Nazi Germany

  Authorities in Paris have launched an investigation after anti-Semitic graffiti was found Saturday sprayed across a bagel shop in the city’s old Jewish quarter.

  https://www.foxnews.com/world/anti-semitic-graffiti-sprayed-on-paris-bagel-shop-in-act-similar-to-attacks-in-nazi-germany

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Dat bijvoorbeeld SS-leider Heinrich Himmler al stapeldol op de islam was weet natuurlijk iedereen wel want hoeveel radicale moslims uit het voormalige Joegoslavië en de Krim heeft hij er wel niet ingelijfd bij de Waffen-SS?
  Nou moet ik de afgelopen tijd eens terugdenken aan de tijd dat ik op mijn middelbare school geschiedenis kreeg over allerlei koningen en tsaren die ook nogal links waren ingesteld! Zo was de Franse koning Lodewijk XI (1423-1483), bijgenaamd ‘De Spin’, nogal gierig voor zichzelf (hij was namelijk ontzettend lelijk!) maar erg gul naar anderen toe en dan vooral naar buitenstaanders. Zo probeerde hij allerlei geboefte, edelen, spionnen, politiebeambten enz. te strikken om zijn volk in diens greep te houden, hij betaalde reusachtige steekpenningen aan de Engelse koning Eduard IV (1442-1483) opdat deze geen oorlog met Frankrijk zou voeren en zelfs aan de Zwitsers om zijn aartsvijand Karel de Stoute (1433-1477) te kunnen verslaan en Lodewijk XI legde hiervoor enorme belastingen op aan de Fransen wat ze niet erg waardeerden!
  Zo werd hij tegen het einde van zijn leven paranoïde, bijgelovig en probeerde Lodewijk XI, gelijk naar Heinrich Himmler, zelfs nog om zijn ziel te redden door toevluchten bij voorspellingen van astrologen te zoeken en grote schenkingen aan kloosters en abdijen te doen. Of Lodewijk XI trouwens een aanhanger van de islam was ben ik niet achtergekomen.
  Tsaar Peter de Grote (1672-1725) was daarentegen ook nogal buitenlands ingesteld omdat hij Rusland een achterlijk land vond en in Nederland de scheepsbouw, huizenbouw, wetenschap, cultuur etc. afkeek om daarmee het land te moderniseren. Tijdens zijn oorlogen tegen Turkije kocht hij deze ook af toen Peter de Grote bijna ruzie kreeg over havens aan de Zwarte Zee, voerde hij oorlogen tegen Zweden en Perzië en verdelgde hij de xenofobische elite in Moskou waaronder de Bojaren en Strelitzen op gruwelijke wijze!
  Zo stichtte Peter de Grote later ook nog de havenstad St. Petersburg waarbij ongeveer 100.000 mensen omkwamen en probeerde hij zelfs Rusland totaal te verwesteren, gelijk zoals de linksen tegenwoordig haast de EU willen islamiseren want blijkbaar was hij ook een linkse despoot!
  Met de islam een pact sluiten is echter alsof men diens ziel aan de duivel verkoopt en de islam zou totaal NIET in staat zijn om een wereldrijk te scheppen omdat ze mijlenver achterlopen op cultuur, beschaving en economie!
  Helaas hebben 80 jaar geleden de nazi’s en de communisten OOK een pact gesloten, het Hitler-Stalin-pact, waardoor er door WO II miljoenen mensen werden gedood!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s