Geef mij aandacht, ah…

Screenshot_44.png

(Door: “bozeoudeman”)

Enkel maar een vraagje van mij, maar is het totaal onnodig aandacht besteden door de NPO en in hun kielzog de rest van de ‘pers’ aan knipperlichtgevallen die om aandacht smeken ook niet een vorm van nep-nieuws?

Als ik mij goed herinner, was ‘onze’ kale eerst lid van de VVD, zocht daarna zijn heil bij de CU om via de PVV eindelijk het duidelijk door hem felbegeerde Kamerlidmaatschap te verkrijgen. Uit voorzorg koos de kale vanwege de ‘minder, minder, minder uitspraken’, als die uitspraken al eens verkeerd zouden uitpakken, voor afscheiding van de PVV en zat daarna op het pluche te dromen van een eigen clubje.

De mediagenieke Moszkowicz moest hem zijn eigen partij opleveren, maar Bram lag niet zo lekker op dat moment, dus net als eens bij de heren Nagel en Westbroek werd het exit Bram zoals bij hen exit Pim, waarna Jan Roos de bijna mislukte droom moest waarmaken. Maar de kiezer besloot anders.

Luieren in de riante wachtgeldregeling was natuurlijk niets voor een narcistisch aangelegd persoon. Ook al omdat die regeling voor hem niet tot zijn pensioen zou opgaan, zoals bijvoorbeeld wel bij de prominente SP ‘er Van B., die, maar dit is speculatief en dus terzijde, zijn lidmaatschap van de SP hierna opzegde om zo zijn ‘buit’ wachtgeld tot zijn pensioen nu volledig zelf uitbetaald te krijgen, in plaats van enkel een lullig deel terwijl de rest in de partijkas verdween?

Maar terug naar ‘onze’ kale, die na het debacle met Roos nu uit balorigheid moslim is geworden? Wat een zielige eikel, als hij maar aandacht heeft, is alles wat deze klucht lijkt in te houden. Ga alsjeblieft snel op koran-studie naar Saoedi-Arabië of een ander extreem land, dan zijn wij je kwijt. Of zoek eens je aandacht bij je vrouw, je vriendin, je vriend of bij je mammie!

Nieuws is dit alles in ieder geval niet en de enige partij die baat heeft bij dit soort ‘nieuws’ is uiteraard DENK, die hier garen bij hoopt te spinnen. Wat een heerlijke ‘geestelijke verheldering’ bij een ex-PVV’er na dat eerste geval in Den Haag, die, als ik me eveneens goed herinner, veel geld wist los te peuteren uit een extreem islamland voor het opstarten van zijn partij. Hoe dan ook, wat een prachtcadeau voor Kuzu en vrienden.

Laten veel kaaskoppen dit ‘goede’ voorbeeld volgen en Arabisch gaan leren om zo de koran uitgebreid te kunnen bestuderen om vervolgens als derderangs islamieten te mogen integreren in het ooit groot islamitisch Rijk dat ook in Nederland, met medeweten, goedkeuring en vooral dankzij veel hand en spandiensten van politici van met name ‘links’ en ‘progressief’ komende is.

Laat in de tussentijd, zolang het nog niet zo ver is, die verknipte NPO ons dit soort larie-nieuws eens besparen. Dit is geen nieuws, dit is enkel reclame voor een dwaas en zijn ‘boekje’. Deel twee zal vast en zeker een soort kopie van ‘De Duivelsverzen’ van Salman Rushdie worden, zodat de kale opnieuw en dan wereldwijd via een Fatwa aandacht krijgt. Want, alles om wat aandacht te krijgen!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Geef mij aandacht, ah…

 1. Ruud zegt:

  Het enige wat vaststaat is dat in zijn hersenpan iets gaande is waar je niet blij van wordt. Overigens heeft hij zich daarmee wel in de nesten gewerkt want zijn huidig van toepassing zijnde wetboek de sharia bepaalt dat hij die de islam verlaat gedood moet worden. Misschien dat de islambeulen het willen laten bij 1000 zweepslagen omdat een dergelijk labiel iemand niet alles aan te rekenen valt. Laat ik het voor hem hopen.

  Geliked door 5 people

 2. droevige mof zegt:

  Tijs van den Brink interviewde Joram van Klaveren in een NPO-documentaire zoals je van een kritische journalist mag verwachten. Hopelijk brengt het zijn carrière niet in gevaar.
  Van Klaveren beschermt zichzelf met een constante tandpastaglimlach. Het vuurwerk van kritische vragen gaat ver boven zijn hoofd. Hij probeert ons te doen geloven dat hij zich heeft bekeerd tot de vreedzame Oer-Islam.
  Oh Heilige Drievuldigheid……

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Naar het schijnt werd hij gesignaleerd bij IKEA waar hij een bidkleed aan het uitzoeken was.

  https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/70299233/

  Like

 4. Harrie V. zegt:

  Een zeer terechte conclusie van ,, debozeoudeman,,.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s