Jeanine Hennis is vanaf nu een wandelend reclamebord voor een dictatoriaal regime

Screenshot_48

(Door: Paul Cliteur)

‘Ziehier Fatima, als die mevrouw uit Hollandia haar hoofddoek zelfs voor mij opzet, waarom zou jij dat dan niet doen?’

Hoe kunnen dictatoriale regimes standhouden? Niet alleen doordat de dictator met bruut geweld zijn bevolking onderdrukt, maar ook doordat een aanzienlijke groep mensen de dictatuur ondersteunt. Dat ondersteunen kan op talloze manieren gebeuren. Met geld. Met bewieroking. Met inschikkelijkheid. Talloos zijn de mogelijkheden.

Wanneer intellectuelen buitenlandse dictators ondersteunen dan spreken we wel van ‘fellow travelers’ of ‘nuttige idioten’. Jean-Paul Sartre was een nuttige idioot. Hij steunde de dictatuur in de Sovjet-Unie door te weigeren die Sovjet-Unie te kritiseren.

Ons land, Nederland, heeft een hele lange traditie van steun aan dictators in het buitenland. Wij hebben ook heel veel nuttige idioten in dit land. Een hele generatie babyboomers huppelde achter Mao aan (Hans Achterhuis) of achter Stalin. En tegenwoordig hebben we de nuttige idioten die Saoedi-Arabië, Pakistan of Iran steunen.

Lees verder>>>
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Jeanine Hennis is vanaf nu een wandelend reclamebord voor een dictatoriaal regime

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 2. wauso zegt:

  Op T.V. kwam men vertellen (o.a. Wiegel maar hij niet alleen) dat dit goed gedrag en een teken van fatsoen was daar men er GELD mee kon verdienen ! Grotere Hoeren als VVD en Politieke Hoeren zijn er niet. Dit totale Krapuul tezamen met hun Honden (O.M. en Politie) zullen ook toestaan dat Uw kinderen gedood worden als het in hun belang is ! Wat is dit land diep gevallen met dit en gelijksoortige types (b.v. bruinwerker Jetten).

  Geliked door 3 people

 3. Rudi zegt:

  Hoe onnozel van geest moet je zijn!

  Like

  • kampersrene zegt:

   spijtig maar dat beseffen ze niet…geen enkele zot die toegeeft dat hij inderdaad zot is ….dat is toepasselijk op linksen …groenen en vele poitiekers !….integendeel ….

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  onze oud-minister Jeanine Hennis-Plasschaert, tegenwoordig Special Representative of the Secretary-General for the United Nations Assistance Mission for Iraq.

  Ze rollen van het ene vet betaalde baantje in het andere. 👿

  Geliked door 3 people

 5. Dr. Heinz zegt:

  Joop den Uyl PvdA was destijds helemaal hoteldebotel, van de Nazi’s in Duitsland. Ja Joop den Uyl wipte toen regelmatig de grens over om de sfeer op te snuiven, maar na de inval der Duitsen was de pret over. PPR, PSP, en CPN waren weer hoteldebotel van Mao en Stalin, en kregen zelfs geld uit dat Sovjet Unie. En diezelfde drie hebben samen met PAX Christy en IKV de anti NAVO demonstraties tegen de kruisraketten georganiseerd. En ja toen had dat Sovjet Unie ook weer aandelen in die organisatie van de demonstratie.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Wiegel : of tegen Thierry Baudet zeggen dat’ie een vuil spel pleegt door zich op te geven voor de 1-Kamer verkiezing, terwijl Dijkhoff hetzelfde doet in Breda. Zie hier… een tweede rat.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Hoezo onderdanig?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/lol-zelfs-imam-vindt-hennis-hoofddoek-bizar-zij-is-geen-moslima-regel-geldt-alleen-als-je-islam-praktiseert/

  LOL! Zelfs imam vindt Hennis’ hoofddoek bizar: ‘Zij is geen moslima. Regel geldt alleen als je islam praktiseert!’

  Volgens sommige politiek-correcte commentatoren ben je een “halve gare” als je het bizar vindt dat Jeanine Hennis (VVD) een zeer orthodoxe hoofddoek droeg op bezoek bij een geestelijke in Irak. Maar zelfs imams zeggen dat het volstrekte onzin is dat Hennis een hoofddoek had moeten dragen op bezoek bij ayatollah al-Sistani. Imam Safeer Siddiqui uit Almere bevestigt: Hennis is geen moslima, dus hoofddoek was echt niet nodig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s