Stem PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “OVC 16“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Mensenrechten, Moslims, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op Stem PVV!

 1. Corné zegt:

  Ho even. In NL is er normaal gesproken een heksenjacht gaande tegen pedofielen. Soms zelfs met agressie, waarbij een vermeende dader gevaar loopt te worden gelyncht. Geen grijntje begrip voor die mensen met een andere sexuele geaardheid. Je kunt van alles op sexgebied zijn en doen. Zelfs bestials, dus met dieren, geeft sommigen plezier. Regenboogvlaggen overal. Maar van kinderen blijf je af. Terecht natuurlijk. Maar dat geldt natuurlijk niet voor onze moslimlandgenoten. Het is hun cultuur, daar moeten we begrip voor hebben. Kindhuwelijken, uithuwelijken, polygamie, onderdrukken van vrouwen. Gewoonste zaak toch? Onze linkse politici en actiegroepen zullen zich in alle mogelijke posities manoeuvreren om daar toch maar op de een of andere manier sympathie uit te wringen. Want de islam is heilig. Dat blijkt wel uit onze onderdanige gehoofddoekte politica….. Maar oh wee als het om refo’s zou gaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. RottenPikwick! zegt:

  Weg met die Hypocriete Laffe Landverraders Segers-vanToorenburg-BoemahZOOI !!!!!! (en nog een hele rits Landverraders)

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Komt overal voor, is cultuur.

  Like

 4. Pingback: ISLAMITISCHE BRUILOFT! | eunmask

 5. kampersrene zegt:

  Wanneer wordt in Nederland pedofilie officieel niet meer strafbaar ….om de islamieten terwille te zijn……of is een oude islamietische die een twaaljarig meisje huwd….geen pedofiel !

  Like

 6. BertG. zegt:

  Honderden kerkleiders en medewerkers van de Southern Baptist Convention in de Verenigde Staten zijn de afgelopen 20 jaar beschuldigd van seksueel misbruik. Tientallen beschuldigden konden desondanks hun kerkelijke taken gewoon weer oppakken, zo heeft een onderzoek van twee Amerikaanse kranten onthuld.
  https://www.ad.nl/buitenland/omvangrijk-misbruikschandaal-onthuld-in-protestantse-kerk-vs~aa2060dd/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s