FOTO: Duitsland, april 1945 . . .

Screenshot_68

Nu gaat het om alles. Het lukt ons toch.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Historie. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTO: Duitsland, april 1945 . . .

 1. fleckie zegt:

  Opnieuw ‘opgebouwd’ met ‘ MARSHALLHULP’?!………DE TOENMALIGE DUITSERS ‘ WOLLTEN. TOCH. ‘, .’DEN. TOTALEN. KRIEG’,,,,,,? ( ontzettend jammer dat een HEEL. groot deel van die lui ( elitair!! kader, met kapitalen, ( geconfiskeerd van De JODEN) DOOR hulp o.a. naar ‘hulpgrage landen’ konden ontsnappen!! …….( een Duitse uitdrukking, toen er ‘opgehoest’. moest worden, i.v.m.wederopbouw: …WO DU NICHT BIST HERR. JESU. CHRIST!…DA. SCHWEIGEN. ALLE. TONEN”.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Eerder heb ik al geattendeerd, dat wij, dank zij….’ Hulp door…DIVERSE. INSTANTIES! w o. Het Vaticaan! NAZI’s zijn gevlucht, o.a. de NAZI-BEUL( ‘butcher van LYON)
   KLAUS. BARBIE! HEt WEEKBLAD. De TIJD, bracht een verslag …….
   “BARBIE. en. de. STAATSGREEP. van de. COCAINE-generaals”…… :
   Op,17 juli 1980 vond in BOLIVIA een staatsgreep plaats die generaal Luis García Meza aan de macht bracht. Het was het begin v.h.bewind van de. cocaine-generaals.
   De PUTSCH. van 1980’was niet zomaar een v.d.vele staatsgrepen van naar macht hongerende generaals in BOLIVIA. De voorbereidingen namen 2 jaar in beslag en het was de bedoeling dat met deze coup een. ‘stabiele as’. in Zuid-Amerika zou worden voltooid- van CHILI. via. ARGENTINIE , URUGUAY en PARAGUAY tot aan BOLIVIA.
   De staatsgreep in Chili (1973) en ARGENTINIE (1976) stonden model. …….Dat staat in een plan met de kodenaam. AMAPOLA…(maanbloem), dat al in 1978 op initiatief v.d. Boliviaanse geheime-dienstofficier …..KLAUS. BARBIE…alias ALTMANN was uitgewerkt. In 145 bladzijden werden politieke, ekonomische en militaire aspekten v.d.geplande putsch. vastgelegd. KLAUS BARBIE nam zelf de uitwerking van het militaire gedeelte op zich.
   …………..NAZIMISDADIGER …………..Barbie is een Berichte nazi-misdadiger. In Nederland hield hij zich bezig met het nemen van ‘speciale maatregelen’ tegen. vrijmetselaars. en. Joodse emigranten, en in Frankrijk. verwierf hij zich door zijn wrede optreden de bijnaam ‘de slachter van Lyon’. Na de Tweede Wereldoorlog verdween hij met behulp v.d.Amerikaanse geheime Dienst naar BOLIVIA DAAR zette hij zijn
   misdadige AKTIVITEITEN onverminderd. voort. tot hij in februari 1983 werd gearresteerd. en. uitgeleverd aan Frankrijk.
   BARBIE startte de voorbereidingen voor de staatsgreep van 1980 door te werken aan de opbouw van zijn …terreurcommando’s. Daartoe vloog hij begin 1978 naar de BONDSREPUBLIEK -onder meer om huursoldaten. te. ronselen. Ook nam hij Kontakt op met de ARGENTIJNSE Geheime Dienst, die destijds in samenwerking met de. CIA. in verschillende Latynsamerikaanse landen voor de handhaving v.d. Oude dictatoriale orde zorgde. Verder begon BARBIE samen te werken met een. groepering. rondom de neofascistische Italiaanse. terrorist Stefano. DELLE. CHIAIE. De groep was in 1976 naar Chili gekomen waar ze speciale opdrachten hadden. overgenomen v.d. Chileense veiligheidsdienst DINA. De voorbereiding v.d.staatsgreep, werd door de. MOON- sekte , een Amerikaanse. religieuze beweging met. een sterk. anti- Kommunistischeinslag en de onder haar leden in BOLIVIA een aantal CIA-agenten telde, fiancieel ondersteund met. een bijdrage van. ruim. 4. Miljoen dollar. etc*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 2. fleckie zegt:

  ‘Het Barbie. Dossier’, ‘ Het. Vierde. Reich’. …….wie was KLAUS Barbies,die ook in NL een sinistere rol speelde? Hoev heeft hij zon gemakkelijk kunnen ontsnappen aan de jacht op ex-nazi’s. vlak na de Tweede Wereldoorlog? …in dit zeer boeiend geschreven journalistieke werk wordt diep ingegaan op Barbies oorlogsverleden, op zijn connecties. MET. DE. CIA!op de contacten die gevluchte ex- nazi’sc onderhouden meten hun ‘geloofsgenoten’ in hetb vaderland: het vanuit. ZUID- AMERIKA. gestuurde netwerk van terrorisme blijkt veel omvangrijker dan wetd aangenomen.>>>>>>> auteurs M.Linklater, Isabel Hilton. & N.Ascherson. Uitg A.W.Bruna & Z’n.Utrecht. Isbn 90.229.5366.1……..oorspronkelijke titel: ‘Hitler’s Legacy’……..op pag241 van dit boek wordt verhaald over de wreedheden die ustashen ( R.k.) ‘uitvoerden’ op gevangenen,>>>>>>>Het boek ” KLAUS. BARBIE. een. NAZI. In dienst v.d. VS..” auteur : ERHARD. DABRINGHAUS ! Uitg. Batteljee & Terpstra, Leiden 1984. Isbn 90.6774.01.01
  Op pag. 14.5.2015: onder “:EU: niemand tegen zijn wil”, en 2.6.2015, ” Merkel Duitsland is een…
  Op 9.7.2018, onder ” waarom Israel weigert……*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 3. Jan zegt:

  Protest in Heilbronn

  Weg met de Groenen, Wiesbaden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s