Het GroenLinkse nazisme . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Groenen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, nazisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Het GroenLinkse nazisme . . .

 1. Bij groenlinks ben je als oudere je leven niet zeker. Kan ook niet anders met zo’n moslim voorman.

  Geliked door 5 people

 2. Mary zegt:

  Dan te bedenken dat die oma die hier alles heeft opgebouwd door notabene ene Yasser Feras een halve Marokkaan en nog iets allochtoons, eventuele noodzakelijke medische behandelingen ontnomen zou worden ten gunste van zijn broeders de uitvreters, dacht het niet!!!!

  Geliked door 4 people

 3. M. zegt:

  Evil United against the Truth.

  Geliked door 2 people

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Harry zegt:

  Ik zie in die kop van Klaver niks anders dan de sterke overeenkomsten met een moslim .
  Met de dito waanzinnige instellingen .
  Dat is natuurlijk geen toeval .
  Hoe is het toch mogelijk dat dit ons allemaal overkomt , zonder dat we daar een eind aan kunnen maken ?

  Ons politieke systeem deugt gewoon niet , hoe kunnen we dit veranderen ?

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Harry.Politici hebben niets te vertellen,ze worden aangestuurd door een zeer rijke machtige invloedrijke club (satanische) figuren.Hier in europa is het de nazi bilderberg groep die de macht heeft,en nee je kunt ze niet stoppen.

   Geliked door 3 people

 6. jack black zegt:

  Weer dat klotewijf !

  Open brief na kritiek Bij1-raadslid
  Agent woest over kritiek DNB-schietpartij: ’Beste Sylvana…’

  AMSTERDAM – Een politieagent heeft in een open brief op indrukwekkende wijze beschreven wat de ’suicide by cop’ bij De Nederlandsche Bank met de agenten ter plaatse heeft gedaan. Sylvana Simons had het politieoptreden ’buitensporig en onnodig’ genoemd.

  Silvana Simons (BIJ1) in de Amsterdamse gemeenteraad, op archieffoto.Ⓒ ANP
  BIJ1-raadslid Simons ventileerde die kritiek tegenover AT5. Volgens haar is ’een bovenmatig aantal kogels gebruikt’. „Het stoom kwam me uit de oren”, schrijft Joeri Sterringa, op de bewuste avond officier van dienst bij de Amsterdamse politie, over het moment waarop hij over de kritiek las.

  „Geloof mij, als je in doodsangst bent, doe je er alles aan om te overleven. Veel mensen rennen weg om te overleven, maar wij, als dienders, zijn niet van het wegrennen en wij gaan de confrontatie aan. Dat is ons aangeleerd. Als er iemand met een mes en vuurwapen op je af komt rennen, blijf je schieten totdat deze persoon is uitgeschakeld.”
  De man kwam op de politieagenten afrennen. De agenten gingen ’steeds meer schieten’, schrijft Sterringa, ’omdat de man of niet geraakt werd, of niet reageerde op de treffers’.

  Lijkbleke agenten
  Uiteindelijk schoten de agenten Fudge neer. Hij overleed meteen. „Mijn collega’s waren gelukkig niet gewond, maar ze waren helemaal bleek en compleet van slag”, zag Sterringa toen hij ter plaatse kwam.
  „Ze hebben echt het idee gehad dat zij hebben gevochten voor hun leven. Zij dachten dat de man die op hen af kwam rennen hen wilde doorschieten of doodsteken. Dat het achteraf om vermoedelijk een nepwapen gaat, doet niets af aan hun angst. Ik heb het wapen zelf gezien en geloof mij, als iemand dit wapen op mij had gericht dan zou ik ook schieten.”
  Schreeuwend wakker worden
  Sterringa benadrukt dat er ’mensen van vlees en bloed’ werken bij de politie, gewone mensen met wellicht een gezin en familieleden. Het incident waarbij Michael Fudge (31) op agenten kwam afrennen, zeer vermoedelijk in de hoop doodgeschoten te worden, laat diepe sporen na.
  „Als ik naar mijzelf kijk, heb ik twee nachten erg slecht geslapen. Ik ben zelfs een keer schreeuwend wakker geworden uit een nachtmerrie. Moet je nagaan dat ik zelf niet geschoten heb, maar wel zo veel last ervan heb gehad”, aldus Sterringa. „Ik hoop heel erg dat mijn collega’s, als zij hun ogen dicht doen om te gaan slapen, niet constant het filmpje zien waar zij in gezeten hebben.”

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Vraag aan de klimaatvriendjes en klimaatvriendinnetjes.
  Heeft Rutte met de jullie ook het advies van de Koning in een eerdere kersttoespraak besproken ?

  Koning in toespraak: angst moet samenleving niet beheersen
  Koning Willem-Alexander heeft traditiegetrouw zijn kersttoespraak gehouden op 1e kerstdag. De toespraak was niet heel uitgesproken. De koning ging in op de waarde van de democratie en de rechtstaat in Nederland. Nederland is volgens hem een land waar iedereen zich in thuis kan voelen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Martin Devrindt zegt:

  Groen-links nazisme oftewel Hippy-nazisme.

  Geliked door 4 people

 9. ronjaspers zegt:

  Links en extreem links zijn allebei hetzelfde,het extreem linkse nageboorte zijn nazi,s (socialisten) racisten (antiblank) facisten (afa) jodenhaters (antisemitisch) geestelijk gestoord,suicidaal,heulen met de islam en landverraders.

  Geliked door 3 people

 10. Cathja zegt:

  Groen Links heeft amper of niets met ‘groen’ te maken, anders zouden ze wel weten dat het groen in onze natuur JUIST CO2 nodig heeft!, en zouden ze er niet zo vréselijk op gebrand zijn om dit terug te dringen.
  Deze geniepige partij is bewust bezig met het verarmen en uithongeren van onze bevolking.
  Precies zoals van hen wordt geëist..

  Smerig zootje!

  Geliked door 5 people

  • King Arthur zegt:

   Groen slinks is een communistisch nwo “elite” clubje waarin alle socialistische/communistische/facistische afval uit het verleden is verzameld.
   Pedoclub, Macro branden club, aanslagen op boeren, aanslagen op nertsfokkers, je kunt het zo gek niet verzinnen of zij hebben ermee te maken, direct of indirect.

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Het extreem linkse nageboorte misbruikt het klimaat,immigratie,groen als excuus om het door hun zo gehate kapitalisme te slopen.

   Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Zo schrijft een linkse aso over de president van de VS….

  Sarah Silverman
  @SarahKSilverman
  No point in explaining how mind blowingly stupid this tweet is so I’m just gonna go with FUCK YOU, and also add that you are a smelly penis hole with balls that touch water. Eat shit, you greedy twat.

  Geliked door 2 people

 12. Statler & Waldorf zegt:

  Nieuwe vlag EU.

  Geliked door 2 people

 13. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De jongeren van de generatie van Yasser Feras en Gendertje Jetty zullen als eersten de vruchten plukken van de duivelse rood-groen-linkse politiek.

  De pensioenleeftijd zal nog verder worden opgetrokken tot 70 of 72 jaar. Zij zullen slavenwerk moeten blijven verrichten tot ze erbij neervallen. Vanaf hun 70e jaar wordt medische verzorging beperkt, want de medische zorg is onbetaalbaar geworden en wordt ondergeschikt gemaakt aan het economisch principe. Degenen, die niet meer productief zijn, hebben geen economisch nut meer in de maatschappij en zullen dus nauwelijks nog enige zorg krijgen. Hen wordt wijs gemaakt, dat zij aan de kwaal van het voltooid leven lijden. Zij krijgen een verwijzing naar het sterfhuis van Magere Hein. Aldaar worden ze snel, efficiënt en halal geholpen. Maar dat moeten ze wel zelf betalen. En de orgaanroverij kan zijn slag slaan. Dat is tegen die tijd gewoon een standaard procedure.

  De maatschappij zal verworden tot een soort bijenstaat, waarin het individu niet meer meetelt en wordt gedegradeerd tot een soort werkslaaf. Niemand van de werkslaven kan zich daaraan onttrekken. Iedereen is tegen die tijd ook gechipt. Men weet dus precies waar iedereen is, wat de genders denken en doen. Net als de koningin in een bijenstaat, zal de elite aan zichzelf een grote suprematie toekennen. Zij zullen geen last hebben van deze duivelse idioterie.

  Geliked door 2 people

 14. M. zegt:

  Men stookt de jeugd op onze scholen op om te protesteren zodat het lijkt dat de jeugd graag wil dat de CO2 taks snel word ingevoerd want die beseffen toch niets.
  De jongeren betalen nog geen rekeningen en hebben de ballen verstand van de waanzin die ze voorgehouden word.
  Daarom krijgt men de waanzin met de paplepel ingegoten zodat ze zelf geen zinvolle mening meer kunnen vormen maar zich volgzaam laten leiden naar hun eigen ondergang waar ze ook nog zelf om schreeuwen omdat ze wijs is gemaakt dat dat goed voor ze is.
  En iedereen die niet meegaat in de waanzin is niet begaan met hun toekomst het milieu en klimaat.

  Geliked door 3 people

 15. Republikein zegt:

  Het dna liegt nooit.

  Geliked door 2 people

 16. Hovawart zegt:

  De Pol Pot van de Nederlandse politiek, de Groene Khmer overgoten met een klassieke Hollandaisesaus……

  Geliked door 2 people

 17. DutchF-8Crusader zegt:

  Werken tot je bijna dood neervalt, daarna een DDR’666 aka Duivelschgebroed’666 aka Dievenbende’666 aka Drugsdealers’666 en Groene Khmer aka Gruwelijk Slinksch-zelfmoordpilletje of spuitje, daarna worden je organen, voor zover nog te gebruiken geroofd en dan krijgt je familie je karkas terug en de rekening voor het pilletje/spuitje, de kosten van de opname en de orgaanroof en je begrafenis of crematie.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s