Saoedi-Arabië: Zesjarige onthoofd – hij had het “verkeerde geloof”

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

In Saoedi-Arabië, het land waar volgens de Duitse bondskanselier Merkel Duitsers een onderwijsvakantie zouden moeten houden en voor wiens moordenaarselite ze buigt, werd nu een zesjarig kind onthoofd, omdat het blijkbaar tot het “verkeerde geloof” behoorde. Bij de Saoedi´s is het wahabisme de staatsreligie, het lijkt erg op het salafisme, beide zijn soennitisch. De basis en de levensbepalende doctrine is de koran en zijn moordideologie, die eerst alle niet-moslims dood wil zien en daarna ook alle moslims die niet soennitisch zijn. Dat werd nu blijkbaar een kleine jongen noodlottig.

pi news (2)

Zoals de “Daily Mail” bericht, was de 6-jarige Zakaria Al-Jabar met zijn moeder in een taxi onderweg, toen de chauffeur zich plotseling omdraaide.

Hij zou gevraagd hebben of de jongen sjiiet (ook moslims, maar geen soennieten) zou zijn. Toen dat werd bevestigd, zou hij zijn gestopt, de 6-jarige uit de auto gesleurd en naar een café hebben gebracht. Daar sloeg hij een fles kapot en zou het kind voor de ogen van de schreeuwende en huilende moeder met de glasscherven meermaals in zijn kleine lichaam gestoken en onthoofd hebben.

De killer is een soenniet, overigens net als de meeste zich bij ons vestigende “nieuwe Duitse” islamitische medeburgers. Ook toen hij gearresteerd werd, was hij er van overtuigd dat hij, volgens het heersende geloof, “alles goed” gedaan te hebben, omdat de jongen sjiiet was.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Saoedi-Arabië, sjiieten, soennieten. Bookmark de permalink .

22 reacties op Saoedi-Arabië: Zesjarige onthoofd – hij had het “verkeerde geloof”

 1. Ron Rottweil zegt:

  En wij bieden onderdak aan de cult die ons uiteindelijk vermooden. En dat soort kunnen dus onze buren zijn.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Ron Rotweil.Niet “wij” de europeese burgers (met uitzondering van het extreem linkse nageboorte) halen de soldaten van allah binnen,maar de satanische elite zoals de bilderberg groep en de khazariaanse maffia halen moslims naar europa om ons te terroriseren en af te slachten.

   Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen in Frankrijk,
  https://www.breitbart.com/middle-east/2019/02/12/spate-of-anti-semitic-acts-sparks-outrage-in-france/

  Spate of Anti-Semitic Acts Sparks Outrage in France

  AFP) — A tree planted in a Paris suburb in memory of a young Jewish man who was tortured to death in 2006 has been chopped down, authorities said Monday, confirming the latest in a series of anti-Semitic acts in France.

  Like

 3. Harry zegt:

  Het is toch duidelijk dat sommige ideologiën tot absolute waanzin leiden ?
  Hoe kom je anders zo gek ?
  Daarom kunnen wij onmogelijk samenleven met dat soort idiote barbaren .
  Opdonderen dus met al dat islamitische tuig !

  Geliked door 4 people

 4. duinsnip zegt:

  Gelukkig kunnen Trump, Rutte, Obama, Merkel en links uitstekend overweg met deze moordkliek.
  Het oude spreekwoord zegt, terwille van de smeer likt de kat de kandeleer, voor volk en vaderland.

  Like

 5. koosv8 zegt:

  Daarom horen deze randdebielen hier niet, en neem maar van mij aan, het wordt ook nooit wat. Nu niet, en nooit niet. De wijze woorden van de vermoorde Pim Fortuyn zijn gewoon waar. De mensen die denken dat het wel mee valt met de ISLAM, wens ik veel sterkte toe.
  Zalig zijn de onnozele van geest.

  Geliked door 1 persoon

 6. D.G.M.Holland zegt:

  Nu maar hopen, dat joram van klaveren ook sjiiet is geworden.
  Ze zouden aan Jeanine Hennis ook eens moeten vragen, welk geloof zij heeft.
  Islam is niet te verdedigen

  Geliked door 3 people

 7. kampersrene zegt:

  Vertaald uit het Duits door:mutti Merkel

  Like

 8. de sluwe vos zegt:

  Omgekeerd gebeurt dat evengoed. Soennieten in Iran zijn eveneens vogelvrij. Het verschil tussen sjiieten en Soennieten is ontstaan na de dood van Mohamed, nl. wie de nieuwe leider zou worden. Dat dit geschil nu nog steeds voortduurt terwijl er helemaal geen soort paus bij de moslims bestaat, toont schrijnend aan hoe achterlijk en onverzoenbaar moslims zijn zelfs ten opzichte van mekaar als ze het niet eens zijn over punten of komma’s om nog te zwijgen hoe ze over “ongelovigen” denken. Het lijkt wel een nachtmerrie die nooit eindigt.

  Geliked door 2 people

  • Mario Schettini zegt:

   wat heb ik daarmee te maken? tuig, want het is tuig en anders niets, moorden elkaar maar uit in het land van herkomst. wat is het nut om dit tuig naar NL te halen?

   Like

 9. Cleo zegt:

  Wat een zwijnen! Islam is een haat-ideologie! Islam brengt alleen ellende en totale achterlijkheid!

  Geliked door 4 people

 10. Yvonne zegt:

  en dat land is ons koningshuis vrienden mee……

  Geliked door 4 people

 11. delamontagne zegt:

  Dr. Imam “El-Tayeb” Grand-Imam van de Al -Azhar Moskeet en belangrijk persoon in de Islam.
  Heeft kortgeleden samen met de Paus een verbond ondertekent ( God vindt alle geleuven goed ? ? ).
  Dezelfde Imam heeft verklaard:”Christendom en Jodendom veroorzaken niet minder terrorisme dan de islam”.
  M.a.w: Ze, Christenen en Joden, zorgen voor net zoveel aanslagen als de islamieten.
  Zou dit Takyijah zijn, of heeft hij een eerlijk [muslim]geweten ?

  https://www.dreuz.info/2019/02/11/dr-el-tayeb-grand-imam-dal-azhar-christianisme-et-judaisme-nengendrent-pas-moins-de-terrorisme-que-lislam/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+drzz%2FPxvu+%28Dreuz%29

  Like

 12. henk zegt:

  vinden ze het gek dat de burgers zich gaan bewapenen met revolvers , pistolen ed. je hebt gewoon geen keus onderhand in deze krankzinnige EEG

  Geliked door 1 persoon

 13. Aegolius cs zegt:

  Zulks absurd/afschuwelijk nieuws is toch niet te bevatten?! Soennieten versus Sjiieten, beiden belijders van een tot waanzinnigheid leidende islam. Nog afgezien van een aantal radicale subgroepen.
  Meerdere artikel hierover gelezen waarvan leestekst, vorm en inhoud overeenkomen met sommige woorden, beelden en dramatiek in dezen:

  Een psychiatrisch “geval”, aldus zo benoemd van 5 maal daagse hersenspoeling………. Welk resultaat is er dan te verwachten?

  Like

 14. Mr. Tony Claasen Duque De Drouton en Norvège zegt:

  DIT is waar Wilders, Baudet en wij steeds voor waarschuwd haal DIT Islamitische tuig niet binnen RUTTE STOP ISLAMISATIE EN SLUIT DE GRENZEN VOOR DEZE BARBAREN STEM IN MAART OP WILDERS EN BAUDET ZODAT DEZE INFILTRATIE GESTOPT KAN WORDEN.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Majestatisch pluralis zeker?

   Like

  • BigLJohn zegt:

   Het is zelfs nog veel erger. Het linkse tuig heeft ook al controle over de stembus gekregen. En na iedere stembusgang krijgen de VVD en het linkse krapuul in zijn totaliteit veel meer stemmen dan de PVV, vormen EEN blok om voor de zoveelste keer de PVV te bashen. Ik moet heel ver in de tijd teruggaan om in Nederland nog een echte rechtse regering te ontdekken. Met voornoemde praktijken van links, in combinatie met de E.U., kan dat wel eens heel erg lang gaan duren.

   Like

 15. Thomasson zegt:

  Dit artikel moet door iedere linkse/liberale viezerik worden gelezen die plaats neemt in de Tweede-Kamer. Zeker als deze viezerik warmt zijn of haar kont op de pluch in Straatsburg en Brussel. Als hij of zij vragen heeft over de aard van de Islam: dat is de aard van deze bloeddorstige religie! Dat precies is de Arabisch/moslim culturele erfgoed. Ook hier zouden mannen, vrouwen en kinderen (al zijn ze nog kleuters) worden onthoofd als zij niet van Signor Allah houden en aan hem schijt hebben. Islam is een gevaarlijke soepie die voor ons niet is geschikt voor consumptie.

  Like

  • M. zegt:

   Het is een misvatting om te denken dat ze niet weten wat ze de Europeanen aan doen.
   Dat weten ze maar al te goed.
   Ze weten heel goed hoeveel narigheid dat gaat brengen.
   De criminaliteit moet niet voor niets verzwegen worden dan kunnen er meer slachtoffers gemaakt worden in plaats van minder.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s