FOTOSHOPPER: Groene Killing Fields!? . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Groenen, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

18 reacties op FOTOSHOPPER: Groene Killing Fields!? . . .

 1. Ruud zegt:

  Krankzinnigheid kan iedereen treffen……………………..

  Geliked door 1 persoon

 2. koosv8 zegt:

  DE ROOD GROENE KHMER. Waar ROOD voor staat dat weet iedereen nu wel. Groen is leuk, maar ook de kleur van de ISLAM, en de Khmer.
  Ja, wat moet ik dáárvan vinden, moord en doodslag voor iedereen die het niet met hen eens was, maar dat is geen nieuws, dat is dagelijkse kost tegenwoordig.

  Geliked door 1 persoon

 3. fleckie zegt:

  De op groen_links stemmers, MOGEN!! …OOK …wel individueel stemmen , om volgens deze partij dan, hun ‘genoegzaam leven’ te laten beeindigen, twee jaar nadat zij mogen genieten van hun pensioen.

  Geliked door 1 persoon

 4. fleckie zegt:

  Bij de eerstvolgende verkiezingen, ‘MOGEN’ ..( met lichte dwang eigenlijk ) , de groen-links- stemmers toestemming ‘geven’,’ ,: …2 jaar na hun pensioen ook ervoor getekend hebben
  het genoeglijk leven te …beeindigen!!……….mevrouw …ELLEMEET kan dan alvast het ‘voortouw’ nemen!……. ‘ GOED VOORBEELD. DOET. GOED. VOLGEN’, nietwaar! EN…OPGERUIMD. STAAT. NETJES!!

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Ouderen, opgepast,::op zoetige, uiterst geraffineerde manier, wil men ouderen de overtuiging ‘bijbrengen’ o.a.OOK via studenten!!? , (dat ,gebeurde tijdens een ‘vergadering/ bijeenkomst,? ) om EROVER. NA. TE. DENKEN. over. EVENTUELE. LEVENSBEEINDIGING. bij diverse?. calamiteiten?). …….: …ROOD/GROEN-LINKS is ( trouwens al eerder). met het. voortijdige ‘euthanasie-offensief/ -programma’…begonnen!!

   Like

   • fleckie zegt:

    Ter vergelijking, ‘ouderen’ brachten en brengen eigenlijk geld op,( er wordt immers meestal in eigen land besteed!, het ‘ anders getinte’ geïmporteerde ‘ volk, … ‘MELKEN’ ONZE LANDEN. LEEG! door ‘ANDERE handelwijzen :!
    export’ van Financien, naar eigen landen, ?! en. kunnen beschouwd worden als. BODEMLOZE ..PUTTEN)!! (dus doodgewoon economisch
    ‘ONINTERESSANT PRODUKTIEF. VOLK’!! )

    Like

 5. Thoth zegt:

  Yep, ze ‘besteden’ het liever aan de klimaat-hysterie. Voor de mensen die boven de ’70 zijn, hebben ze deze oplossing : gewoon niet meer toelaten bij de specialisten. Dat is hetzelfde als :

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aktion_T4

  Like

 6. wauso zegt:

  Ieder Nadeel hep zijn voordeel zij een geleerde voetballer !
  De DENKwijze van GroenLinks komt goed van pas als je de erfenis wilt vervroegen !
  .
  Het Doden zit GroenLinksers in de genen vandaar dat ze zich zo betrokken voelen bij de moordenaars van de islam ! Je ziet GroenLinksers ook steeds opkomen voor islamitische moordenaars ! De appel valt niet ver van de boom !

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  Groene heks.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. Tineke zegt:

  Het valt mij op dat die groenlinksers allemaal een zelfde soort kop hebben.
  je haalt ze er zo tussen uit.
  Ook zonder bakfiets!

  Geliked door 2 people

 10. Thomasson zegt:

  De foto past precies bij het karakter van Groen Links. Ik begreep niet wie kan uit vrije wil op deze smerige bende stemmen? Een Nederlands spreekwoord luidt: “een vos verliest wel zijn haar, maar niet zijn lelijke streken” en dat geldt zeker voor Groen Links; die beter kan worden aangeduid als Bloed Links. Met het milieu heeft deze klik niets te maken- wel met monsters zoals Tovarisch Jozef Stalin, de grote Chinese leider Mao Tse Tung en de super moordtalent Pol Pott. Deze trio heeft miljoenen mensen om zeep geholpen. Schoon milieu kan in GL jargon beter worden vertaald in: meer slachtoffers naar de Goelags, is minder vervuilde van de omgeving

  Geliked door 1 persoon

 11. Ad zegt:

  Dat haar ouwe moer maar een hartklep moet krijgen

  Geliked door 1 persoon

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Natuurlijk, het bericht van die GroenLinks mevrouw (juffrouw??) was uitermate ongenuanceerd.
  Maar dat gezegd hebbende, er knaagt wel iets bij me.
  De laatste twintig jaar van mijn eerder zeer gezonde leventje ben ik meer dan me lief is mijn gezondheid kwijtgeraakt.
  Je valt dan als het ware in de klauwen van de medici, geen onverdeeld genoegen.
  Je loopt dan ook tegen medische zaken aan waar je vooraf nooit aan had gedacht.
  Wordt je bijvoorbeeld doorverwezen naar een orthopedist die tevens orthopedisch chirurg is dan moet je er ernstig rekening mee houden dat hij wil opereren, ook als de uitkomst twijfelachtig is.
  Hij verdient nou eenmaal het meest aan snijden.
  Zo ben ik dus aan mijn schouder geopereerd wat naast een hele hoop pijn totaal niets heeft opgeleverd, zelfs niet een klein beetje, de situatie achteraf was identiek aan de periode daarvoor.
  Eerst houden ze dan nog de boot af door te zeggen dat je te ongeduldig bent en dat verbetering meerdere maanden tot een jaar kan duren maar uiteindelijk blijft niets anders over dan te stellen dat de operatie op zich ‘geslaagd’ was maar dat de voorspelde verbetering uitbleef.
  De chirurg heeft daar geen buikpijn van, zijn operatie gaat de boeken in als geslaagd.

  De leeftijdsgrens van 70 jaar is natuurlijk natte vingerwerk maar er valt wel wat voor te zeggen dat er kritisch gekeken moet worden naar ingrepen bij oudere mensen, niet vanwege kosten maar of het nog zinvol is. Bij de meeste medische ingrepen is een risico op complicaties, de kans daarop bij mensen op een vergevorderde leeftijd is aanzienlijk hoger.
  Daar moet een afweging gemaakt worden, liefst samen met de betrokkene en diens naasten.
  De kosten van een ingreep zijn daarbij geen factor.
  Ook niet een klein beetje, nee dat mag gewoon helemaal niet meetellen, het enige dat telt is of een ingreep brengt wat het zou moeten brengen en of dat het risico waard is.

  Nee door dat ‘knagen’ uit te spreken maak ik me natuurlijk niet populair in de huidige discussie, maar een mens moet wel verder kijken dan de eerste onbeholpen manier om dit probleem op de agenda te krijgen.
  En ja, in een aantal gevallen kun je rustig spreken van een probleem of een dilemma.
  Dat gaat niet weg door het te negeren.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Groene moordenaars !

  Geliked door 1 persoon

 14. leefbarbaar zegt:

  Nu ga je denken dat het niet meer opereren van bejaarde allochtonen ook mogelijk moet zijn. Toch vermoed ik dat die doelgroep gespaard moet worden. Net als bij de donorwet.
  Stem GsL ook maar weg, zeker als je 70 bent.

  Geliked door 1 persoon

 15. Republikein zegt:

  Als het maagdenvlies maar intact blijft, jofelnootje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s