“Green New Deal”

“Green New Deal”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ludovicus”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Groenen, klimaat, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Green New Deal”

 1. Ruud zegt:

  Dit is het resultaat als je het lot in handen van beroepspolitici legt, met uitzondering uiteraard van de volksvertegenwoordigers van PVV en Forum. Van die politici is er GEEN EEN die ook maar enig verstand van zaken heeft; Frans Timmermans als joker voorop.

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Nederland in de toekomst. nederland wordt het roemenie van toen. per huis 1 lampje van 25 watt voor het hele huis. Kosten ? 300 euro per maand. Voor 1x per week warm water, max 25 liter, 100 euro bijbetalen. Over max 10 jaar, verplichte inkwartiering van asielzoekers, per eengezinswoning 4 stuks waarvan minimaal 2 moslims, liefst negers. Bij protesten hiertegen wordt u gevaporiseerd, zie “1984”. GroenLinks doet alvast een voorzetje met hun voorstel om mensen ouder dan 70 jaar, geen dure medische meer te laten ondergaan, zodat deze mensen een stille dood sterven. Dat doen ze dan samen met dood66, die nog voor het overlijden gauw nog even wat bruikbaars uit de corpussen sleutelt waarna die organen bij opbod worden verkocht op de europesch orgaanmarkt.
  Zie hier mijn toekomstbeeld van nederland over 10 jaar. Gelukkig maak ik dat niet meer mee en ook mijn corpus wordt opgelost in de lijk verdwijn vloeistof van minister olligren.

  Geliked door 4 people

 3. koddebeier zegt:

  Heeee, de huifkar komt terug 🙂 .

  Like

 4. Bob Koster zegt:

  Wat is er mis met het onderste plaatje?

  Like

 5. Lucky zegt:

  Hoezo sabotage?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/filmpjes-europese-lobby-tegen-duurzame-pulsvisserij-toont-de-beerput-van-brussel/

  Filmpjes! Europese lobby tegen duurzame pulsvisserij toont de beerput van Brussel

  De Europese Unie heeft haar mond vol van duurzaamheid en innovatie, maar op het moment dat het de Fransen niet helemaal lekker zit dat de Nederlandse visserij vooruitstrevend is, gaan ze ineens moeilijk doen. Er werd zelfs een hele lobby opgezet om het Europees Parlement ertoe te bewegen het pulsvissen te verbieden. Maar hoe verhoudt het pulsvissen zich eigenlijk tot de traditionele vismethoden? Als we op onderzoek uitgaan dan blijkt snel dat het pulsvissen duurzaam is. Vreemd dus, dat het Europees Parlement een verbod wil!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Pipo, koejuh.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s