Onder Merkel werd de CDU een linkse partij

Screenshot_70

(Vertaling: E.J. Bron)

“Wat wij sociaaldemocraten vandaag onder elkaar doen…”, verkondigde CDU-voorzitter Annegret Kramp-Karrenbauer naar aanleiding van de vergaderronde van de partij op de avond van de 10e februari. Onvrijwillig verried mevrouw “AKK” zodoende voor het eerst openlijk wat al lang niet meer voor politieke waarnemers verborgen was gebleven.

ongecensureerd.at

Mevrouw Karrenbauer deed het af als verspreking en de groten van de partij probeerden de faux pas weg te glimlachen. Maar gezegd was gezegd en het kwam waarschijnlijk heel diep uit de ziel van de cheffin van de CDU, want haar ondersteunster Angela Merkel heeft de voormalig conservatieve CDU in haar ambtsperiode al lang veranderd in een linkse partij. Daarom was het zeer zeker geen toeval dat een veeleer conservatief politicus als Friedrich Merz bij de verkiezing tot partijchef verloor van de linkse Karrenbauer, want veel conservatieve functionarissen hebben de CDU al de rug toegekeerd.

De politieke inhouden van de CDU zijn alleen nog maar qua vormgeving van die van de SPD of van de Groenen te onderscheiden. Vaak zijn ze echter zelfs helemaal gelijk. Men is het vooral eens in de maatschappijpolitiek. Als Duits burger dient men gewoon kleurrijk, internationaal en tolerant te zijn. Als het gaat om genderwaanzin, omvolking, vernietiging van traditionele waarden of censuur op sociale netwerken, trekt de CDU één lijn met de andere linkse partijen in de Bondsdag. Ook het VN-migratiepact werd in de Bondsdag heftig verdedigd tegen kritiek van de AfD.

De door de CDU bedreven plundering van de middenklasse, herverdeling genaamd, was altijd al een socialistisch programma. Op dit moment wordt het volksvermogen herverdeeld onder nieuwkomers, voornamelijk uit Oriëntaalse en Afrikaanse contreien of onder de titel “euro-redding” onder bankroete landen zoals Griekenland. Terwijl er in het land Duitsland met zijn hoge belastingen maar weinig aankomt bij diegenen die het land draaiende houden.

De voormalige DDR-staatschef Erich Honecker zou wel eens met een tevreden glimlach in zijn graf kunnen  liggen. Wat hem en zijn voorgangers niet gelukt is, dat lukte de kleine secretaresse voor Agitatie en Propaganda van de Freie Deutsche Jugend (FDJ), Angela Merkel. Met de voormalige conservatieve partijen CDU en CSU in de leidende rol wordt op dit moment samen met de andere linkse partijen SPD, de Groenen en Die Linke het politieke en maatschappelijke dagelijks werk gedaan. De patriottische stoorzender AfD wordt met alle middelen gezamenlijk bestreden en buitengesloten.

Vage “strijd tegen rechts”

Een vage “strijd tegen rechts” werd onder Merkel´s leiding tot staatsdoel verklaard. Aan de oppositionele AfD wordt in het parlement het democratisch recht op de functie van vicevoorzitter van het parlement onthouden, de toespraken van haar afgevaardigden worden begeleid met verbaal gepest en zinloos gelach. In het hele land werden AfD-afgevaardigden tot loslopend wild verklaard. Daarbij wordt het vuile werk opgeknapt door een goed georganiseerde “Antifa” knokploeg, die bijna dagelijks met alle geweld tegen oppositionele politici mag optreden. En daarbij nog een Binnenlandse Veiligheidsdienst, die tegen de enige conservatieve oppositie in het land geïnstrumentaliseerd werd, en een publiekrechtelijk medialandschap dat heel gewillig propaganda voor linkse maatschappijpolitiek bedrijft.

Merkel´s metamorfose van de CDU in een “sociaaldemocratische” partij heeft dat allemaal mogelijk gemaakt.

Bron:
www.unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Onder Merkel werd de CDU een linkse partij

 1. Lucky zegt:

  Walgelijk!
  https://www.wochenblick.at/asylanten-sollen-einziehen-74-jaehriger-muss-jetzt-wohnung-verlassen/

  74 jarige moet zijn woning uit, want asylanten gaan er wonen.
  Asylanten sollen einziehen: 74-Jähriger muss Wohnung verlassen

  Diese Nachricht sorgt in der deutschen Gemeinde Neckartailfingen für Entsetzen und Kopfschütteln: Einem 74-Jährigen wurde dort jetzt der Mietvertrag gekündigt. Der Grund: In der Wohnung sollen nun Asylanten untergebracht werden! Der Fall aus dem gemeinsam von Grünen und CDU regierten Bundesland Baden-Württemberg dürfte reichlich Staub aufwirbeln.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Merkel´s metamorfose van de CDU in een “sociaaldemocratische” partij heeft dat allemaal mogelijk gemaakt.

  Vergeet niet de kiezer. Wel of niet propagandistisch beïnvloed en geïntimideerd met de nazi knuppel en baan verlies. De kiezer is mede verantwoordelijk voor deze situatie. Met het verval van de CDU en de SPD groeit een partij als Die Grünen exceptioneel. Dat is toch bijna niet te geloven. Alleen een volledige melt down van de energie wende het immigratie debacle en de EU kan nog verandering brengen.

  Like

 3. Dr. Heinz zegt:

  Na die wende hebben die stasi communisten zich overal als mollen ingegraven, en zo de macht gegrepen!!! Er waren vier keer zoveel spionnen in het voormalige DDR, als in het nazi Deutschland. De gevolgen zijn rampzalig voor het eigen land en het eigen volk, maar ook voor de rest in heel Europa gaat het slecht aflopen!!! U bent gewaarschuwd, en een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

  Like

 4. jantjeuitnl zegt:

  Die nieuwe lijkt op zo’n dolle mina.

  Like

 5. koosv8 zegt:

  Het zelfde geldt hier voor Rutte en de VVD. En ook voor het CDA van Buma. Ze maken hun partijen kapot en bovenal NEDERLAND. ER IS IETS HEEL HEEL ERG MIS WERELDWIJD!!!!

  Like

 6. Jan zegt:

  Rouwende ouders van kinderen die zelfmoord pleegden wegens de terreur in Duitsland. Youtube gaat direct over op censuur, want video is ‘ongepast’

  Like

 7. Jan zegt:

  Merkel’s SA tegen de AfD

  Like

 8. Bert zegt:

  Merkel had een christelijke vader die er voor koos om in de DDR te gaan wonen. Ze had een hoge functie in een communistische jeugdorganisatie. Kortom zo rood als maar kan. Ik heb het altijd onbegrijpelijk gevonden dat zo iemand de leiding van de CDU in handen kreeg.

  Like

 9. j v/d valk zegt:

  Hitler Was Right – Germany Was Stabbed In The Back.

  Invoer van goederen naar Duitsland WW1.
  Maar hoe ging het met deze invoer, iedereen weet immers dat de Britse Koninklijke Marine Duitsland had geblokkeerd en met succes alle handel in Duitse havens zoals Hamburg en Kiel had afgesloten? Het antwoord is zowel eenvoudig als duidelijk – ze werden uitgevoerd op zowel neutrale als Britse schepen in de havens van de neutrale landen Holland, Denemarken en Zweden om vervolgens naar Duitsland te worden overgeladen en zo haar oorlogsmachine te onderhouden.

  Zonder deze geheime handel zou de oorlog zijn geweest zoals alle Europese oorlogen die eraan voorafgingen – de twee partijen zouden voor een paar maanden gevochten hebben, zowel uitgeput als zonder geld, ze zouden naar de vredeslijst komen en een verdrag ondertekenen, meestal het uitwisselen van een provincie of twee, zoals de Fransen in 1870 hadden toen ze Elzas-Lotharingen overhandigden aan Duitsland na verslagen te zijn in de Frans-Pruisische oorlog. Dankzij de geheime toelevering van Duitsland via de neutrale achterdeur, kon deze oorlog echter bijna vijf lange, bloederige jaren worden verlengd.

  Dat brengt ons bij de titel van dit artikel en de verwijzing naar de beruchte aanspraak van Hitler dat Duitsland de Eerste Wereldoorlog heeft verloren omdat de zionistische Joden haar in de rug hebben gestoken.

  Stukje vertaald van site Veterans to day…

  https://www.veteranstoday.com/2018/11/12/hitler-was-right-germany-was-stabbed-in-the-back/

  Like

 10. Jan zegt:

  Curio over Merkel’s leugens en vernielzucht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s