STEM ZE WEG!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op STEM ZE WEG!!!

 1. Peter zegt:

  Ik hoop het !

  Like

 2. Peter zegt:

  Raad Amsterdam verontwaardigd over uitspraken Sylvana Simons
  De NOS plaatst hierbij een LACHENDE foto van dit misbaksel.
  https://nos.nl/artikel/2271836-raad-amsterdam-verontwaardigd-over-uitspraken-sylvana-simons.html

  Like

  • Peter zegt:

   Hoe is dit in godsnaam mogelijk in de hoofdstad van het Koninkrijk der Nederlanden ?????

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Klaas. Voor welke reden heeft deze moslim nigger een huis gekregen in de duurste stad van Nederland? Hij zegt zonder blosen en schroom: “Het is goed voor iedereen!”. Wie is de “iedereen”? De arme stakkers bij wie hij en zijn nigger makkers hebben ingebroken om hun huis te kapen? De vrouw die onder de douche stond, terwijl ze de bende van Khalid haar huis binnenslopen? https://www.youtube.com/watch?v=2sPPlc_L5iU en https://www.youtube.com/watch?v=nMvGnbhow6g
   Hij heeft geen werk en hij zou ook geen werk op eigen kracht zoeken. Waarom zou hij dat doen? Hij is gewend alles te krijgen: gratis en voor niks. Nu vindt hij het zo erg dat zijn matties nog geen huis kunnen claimen. Zolang Amsterdam en andere steden in Nederland zijn in handen van de linkse tyfus van D66, Groen Links en PvdA, zullen steeds meer jungle en woestijn bewoners uit Afrika, zoals Khalid, de boel terroriseren en hardhandig claimen. Ze zijn aan toestanden van het soort “Blood Diamonds” gewend. Met de tijd, zullen ze dit gedrag openlijk ook in Nederland implementeren. Hoe zwakker wij (en de linkse verraders) ons stellen, hoe sneller deze safari hyena’s en Jakhalzen ons zouden aanvallen en slachten. De roestige machetes zijn nog steeds in hun bezit; of ze hebben inmiddels van ons geld weer nieuwe gekocht).

   Geliked door 1 persoon

 3. klaas zegt:

  Like

  • RottenPikwick! zegt:

   Ik heb weleens een jong koolmeesje opgepakt. Pa/ma koolmees waren daar niet van gediend en vlogen al blazend om mij heen. De hier genoemde heer Koolmees is een MIETJE, een suckel, TREKPOP van de islam! De islam is de baas in NL, dankzij types zoals Koolmees, Segers, van Toorenburg etc etc. Landverraders! ****** Stem ZE Weg *****

   Like

 4. Hans Jacobs zegt:

  Als “de mense” nog een bewijs willen van hoezeer we worden geregeerd door debielen kijk dan naar het “besluit” over de puls-visserij.
  Eén van de meest dier- en zeevriendelijke manieren van vis vangen.
  Besluiten worden dus genomen op emotie, gedragen door onkunde.
  En als ze dat met puls-visserij doen, doen ze dat met alles. Daarom worden we nu overspoeld door geimporteerde anafabeten die zonder ooit iets aan dit land te hebben bijgedragen gratis toegang krijgen tot de voorzieningen die wij hebben opgebouwd.
  En ons in dank daarvoor ook nog haten.
  Wegstemmen is wel het minste en eerste wat we moeten doen. Ze voor een tribunaal brengen het volgende.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Er rijst ons sterk het vermoeden dat de huidige Nederlandse regering er een geheel eigen agenda op na houdt, dat de mannetjes en vrouwtjes op het Binnenhof er niet meer zitten om de stem van het volk te vertolken, maar slechts een Brussels decreet uitvoeren.
  Dat de visie die het Haagse rapaille met droge ogen ons door de strot probeert te drukken slechts een opmaak is om Nederland zo vlug mogelijk te ontmantelen, en te laten overlopen door incourante immigratie en besluitvorming…….anti-Nederlands en on-Hollands.

  Like

 6. sjuad zegt:

  Zolang de NPO adviezen mbt stemwijzer gegeven worden blijft het zoals het is.
  NPO suggereert nu al mbt isl onderwijs en erdogan dat controle mogelijk moet zijn.
  Aldus al heeft toegestemd waar nog geen vergunning voor gevraagd is.

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/02/13/sylvana-simons-wil-onderzoek-naar-extreemrechts-forum-voor-democratie/

  Sylvana Simons wil onderzoek naar ‘extreemrechts’ Forum voor Democratie
  GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink: Dat gaan we niet doen – Annabel Nanninga is voor

  Nanninga zegt in een stemverklaring zo’n onderzoek met alle vertrouwen tegemoet te zien:
  “Het is zoals we van bij1 gewend zijn een antidemocratische en haatzaaiende manier van splijtzwampolitiek bedrijven, maar toch zullen wij voor de motie stemmen, omdat een onderzoek naar onze partij alleen maar zal uitwijzen dat de hysterische laster van mevrouw Simons geen greintje waarheid bevat. Wij zijn niet bang voor de uitkomst van zo’n onderzoek.”

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5146261/die-foute-apostrof-is-het-beste-anglicisme-van-de-nederlandse-taal/

  Rutte’s Churchill-lezing is een sollicitatietoespraak

  Like

 9. Riniwillems zegt:

  Twee paspoorten moeten verplicht verboden worden!!!!!!

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Stem ze weg….Wat met al die voorgaande verkiezingen gebeurde, gaat nu weer gebeuren. Er zal namelijk in principe helemaal niets gaan veranderen. Je gaat je op voorhand blij maken met een dode mus. Wilders PVV blijft in de middenmoot, het FVD word iets groter, Groen Links wat groter, SP wat kleiner, CDA wat kleiner, de VVD alweer de grootste. Althans is dit datgene wat ik verwacht. The NWO zal nooit toestaan dat er in Den Haag de linksen weggestemd gaan worden. Vandaar ook eeuwige bashen van de PVV. Neemt niet weg dat ik toch maar weer op de PVV ga stemmen. Al is het tegen beter weten in.

  Geliked door 2 people

 11. Tineke zegt:

  Donder er maar een bom op!

  Geliked door 2 people

 12. fleckie zegt:

  De ‘ANDERS! (NIET BLANKE)’gekleurden hebben de draai gevonden, om de blanda’s hun zogenaamde rijkdom te kunnen ontfutselen, via ‘zielige’ ‘spotjes, op t.v. Zoals bijv. dat jongetje
  ( ( Indiaas?) of de gekleurde mensen met honden, en het toppunt ‘artsen zonder grenzen’, terwijl in kranten OOK nog eens beroep op onze beurzen wordt gedaan, via kleine ‘ZIELIGHEIDSADVERTENTIES! …’. Enfin: in het Veldhovens weekblad 13.2.2019, was er. een mededeling van een mevrouw die een verhaal vertelt betr. ” Wat ik aantrof, was mensonterend”, …” ik ben heel erg geschrokken v.d.omstandigheden waarin vrouwen moeten bevallen in een kraamkliniek in Gambia.” DAT kan echt niet”……..
  . Aan het woord…,die zich nu inzet voor betere voorzieningen.
  Actie: De kliniek is in 1994 gebouwd” het zou allemaal in stand worden gehouden maar. er is echt
  helemaal niets. Het gebouw is zwaar verwaarloosd.En wat betreft medicatie,wat er is, is ver over de datum. Etc. …….leerzaam, nietwaar? …….DEZE. . vrouw , en “ANDEREN! ” kunnen beter ‘aankloppen’ bij de MILJONAIRS-KLEURGENOTEN : ‘ De ACHT. RIJKSTE HEERSERS. VAN
  AFRICA. EN. HUN BANKREKENINGEN “…… ( te vinden op ejbron 3.9.2016, onder: voornoemde.)* Flecken.anna@gmail.com~*~*~*~*~*~*~

  Like

 13. Thoth zegt:

  Like

 14. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/poeslief-nederland-legt-zelfs-in-aso-azcs-terror-asielzoekers-in-de-watten-als-beloning-krijgen-we-fuck-you/

  Nederland aait weer eens over het bolletje van tuig dat gewoon niet wíl deugen. Dat blijkt eens te meer uit een reportage over de gang van zaken in zogeheten aso-azc’s, waar kansloze asielzoekers worden geplaatst als zij wanverdrag vertonen. En wat doen we eraan? Helemaal niets.

  Maar wat minder fantastisch als je een veiligelander bent, en vanuit Marokko of Albanië onze kant uitkomt om de boel te verkloten. Om hier even een ‘oprotpremie’ te vangen, en dan de big spender uit te hangen in je thuisland. Helemaal als je het dan ook nog zó bont maakt, dat je in één van de twee “aso-azc’s” moet worden geplaatst die ons land telt. En vervolgens ook dáár verdergaat met het uithangen van de eerste de beste terrorknurft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s