Zo ziet serieuze indoctrinatie van kinderen in een bananenrepubliek er uit

screenshot_69

(Door: Bert Brussen)

Die bananenrepubliek heet Nederland, waar ze nu ook al aan uw kinderen komen

“De wereld gaat er gewoon aan. We zijn er thuis wel mee bezig, maar dit komt echt van mijzelf. Ik koop tweedehands kleding en ik ben veganist. Ik heb mijn zusje ook vegetariër gemaakt en mijn ouders eten minder vlees. Ik voel me nu zoveel beter, ik heb niet meer het gevoel dat ik me hoef te schamen

Twee dagen minder vlees eten scheelt al. Dat doen wij thuis ook, we scheiden ook afval. Op mijn school is niks gedaan met de staking, maar mijn ouders vonden dat ik zeker moest gaan dus ze hebben me ziek gemeld.’

De jongeren hebben deze week een mediatraining gehad van Milieudefensie. De milieuclub heeft hun geleerd te hameren op hun ‘kernboodschap’, zegt Stijn. ‘En om niet boos te worden.’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zo ziet serieuze indoctrinatie van kinderen in een bananenrepubliek er uit

 1. Tistochwat zegt:

  Deze dag is geslaagd als de regering luistert en het klimaatakkoord strenger maakt. Dus geld investeert in wind- en zonne-energie, een vleestaks, de benzine duurder maakt en de vervuiler laat betalen.

  Dit klinkt Rutte en z’n rood-groene klimaat-roversbende als muziek in de oren.
  Rutte zal graag naar de ‘klimaat-eisertjes’ luisteren, reken maar.
  Wat zal hij met dat ‘luisteren’ toch weer mooie punten kunnen scoren, zo vlak voor de verkiezingen.

  Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   Die verkiezingen ja, ik heb er toch al geen hoge pet van op. Het politieke bestel in Nederland word met de dag zieker en zieker. Die gehersenspoelde schoolkinderen zullen in de nabije toekomst Nederland totaal onleefbaar en straatarm gaan maken. Wie de jeugd heeft, bezit de toekomst. Een inktzwarte toekomst die bestaat uit E.U. dominantie, islam en klimaatgekte, de nieuwste loot aan de stam. Dag vogels, dag bloemen, dan Nederland !

   Geliked door 3 people

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Wachteres 13 februari 2019 om 22:30

   Waarom gaat ze niet gewoon terug naar een lekker warm, zonnig land vol bruine mensen waar bananen en ander tropisch fruit zomaar in het wild groeien. Heerlijk toch?
   Daar kan ze fijn tussen haar eigen soortgenoten leven en hebben wij geen last meer van dat opruiende, haatzaaiende, gefrustreerde mormel.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s