De oplossing van GroenLinks . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Groenen, Links fascisme. Bookmark de permalink .

32 reacties op De oplossing van GroenLinks . . .

 1. Ruud zegt:

  Dit stuk schorem moet eens gaan kijken op de meerdere golfbanen hoeveel plezier ouderen van boven de 70 nog in het leven hebben. De premie die zij tijdens hun actieve leven hebben betaald terwijl zij weinig ziek waren wordt nu besteed; zo was het altijd al en zo moet het blijven.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Vreemd he, dat fascistische trekjes toch regelmatig bij de linkse partijen boven komen drijven !
  Uiteindelijk verloochenen ze hun achtergrond niet en komt het drek bovendrijven !

  Geliked door 4 people

  • Thomasson zegt:

   @koddebeier. Geweldig uitgedrukt. De zgn. Gutmenscheid is een dun laagje vernis, bedoelt om een hoop drek te camoufleren. Met een klein krasje komen de slechte streken naar boven en komt de aap uit de mouw.

   Geliked door 1 persoon

 3. Hb.schwarz zegt:

  Die Grüne Endlösung, die alte Frage.

  Like

 4. wauso zegt:

  Verbranden is niet goed voor de CO2 hoeveelheid volgens de milieu geleerden. Het zou misschien een meer passende ‘oplossing’ zijn om ze in een zuurbad te gooien. Dan blijven er ook geen restjes over. Vroeger deden gaf het Herrn Volk een wasbeurt. In deze ‘moderne’ tijd is een Sauna met zuurbad een betere ‘oplosser’ !
  Er zou dan ook belasting geheven kunnen worden op erfenissen die eerder vrijkomen.
  In dit land hebben we genoeg ambtelijke geleerden die dit tijdsvoordeel wel geldelijk kunnen berekenen.
  Wat zijn wij toch een ‘gaaf land’. Het leven wordt dan ook veel simpeler.
  De oudere hoeft er alleen maar voor te zorgen dat hij geen vaasje breekt want dan is het tijd voor de Sauna ! Net als doornroosje die mocht zich ook niet prikken !
  Met GroenLinks is het leven voor ouderen net een sprookje !.

  Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  Zou het heel misschien zo kunnen zijn dat Groen Links de gaskamers eventueel weer in gebruik zou willen nemen om op die manier lekker snel van die ‘smerige ouwe witte nietsnutten’ af te komen?
  Ja, ik geef mijn bek ook maar een douw (excusez les mots, mes amis).

  Maar dan zou ik al die lijken tóch maar niet verbranden; dat geeft zo veel ‘CO2-uitstoot’.
  En dat giftige gas van die gaskamers zal toch ook niet zo best zijn voor ‘het klimaat’?

  Maar wél de (overgroot)opa’s en (overgroot)oma’s van de mohammedaanse ‘vluchtelingen’ hierheen blijven halen hoor! Die moeten heerlijk verwend en verzorgd worden.

  Dat die ‘vieze witte racistenkinderen’ geen opa en oma meer mogen hebben, is niet erg.

  OH, WAT HEB IK DE SCHURFT AAN ‘ONZE’ GEWETENLOZE, ROOFZUCHTIGE ‘REGERING’
  o.l.v. die schaterende leugenaar!

  Geliked door 5 people

 6. Cathja zegt:

  Nog even zo doorgaan Groen Links, dan scoren jullie straks hoog in het rijtje ‘Staatsgevaarlijke politieke partijen’.
  Zijn over enige tijd onze ouderen nog wel veilig in dit land? En daarna misschien de gehandicapten?
  Wees op uw hoede!

  (En vergeet ook D66 niet. Die scoren ook hoog).

  Geliked door 2 people

 7. koosv8 zegt:

  Dag GROENLINKS.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Ach, iedereen heeft wel een opa of oma die door de schoorsteen zal gaan. Maar dat bedoelt het plaatje niet. Of is dat wegens “klimaatbeheersing” ook niet meer mogelijk.

  Like

 9. Tineke zegt:

  De klimaatleugen,die de burger miljarden gaat kosten,is de grootste roofoverval in de Nederlandse geschiedenis.
  Ik heb nog nooit Zo erg gespuugd op de politiek als het laatste jaar.
  De waanzin trein dendert maar door,en lijkt niet meer te kunnen stoppen.
  Ik wil niet meer meebetalen aan het salaris van al die kamerleden die maar jaknikken en achter hun leider aanhobbelen.
  Als de leugen waarheid wordt,en de waarheid leugen,wie kun je dan nog vertrouwen?
  Wilders is niet gevraagd voor bepaalde debatten,zodat hij geen potentiële kiezers kan aantrekken
  En wij worden daarmee voor de zoveelste bij het grofvuil gezet.
  Baudet wordt wel gevraagd,die moet groot gemaakt worden,omdat ze van hem niets te vrezen hebben.
  wat een smerig steekspel is de politiek toch.

  Geliked door 2 people

 10. Corné zegt:

  Helaas niets hierover in het extreem linkse dagblad Trouw, waar veel ouderen nog op geabonneerd zijn.

  Like

  • Jan zegt:

   Onbegrijpelijk dat dat blad zo’n smerig vod van linksvolk is geworden onder een hoofdredacteur en dat iedereen dit accepteerde. Dat vod staat voor mij gelijk aan dat ISIS blad Dabiq

   Like

 11. fleckie zegt:

  DE. OPLOSSING: ‘ om uit te proberen of crematie goed functioneert, mogen …madam ELLEMEET, …PLUS. JESSE.KLAVER!… De aanvoerder( s) van groen-links zich als ( gedwongen) vrijwilligers voorlopig. ‘aandienen,’, lukt het naar behoren. GOED, dan mogen de andere…’VRIJWILLIGERS’. volgen. ( opgeruimd staat netjes, nietwaar?,

  Like

 12. Mary zegt:

  Het is te ziek voor woorden en het dan willen verpakken in “afwegen door geriatrie of de patiënt wel goed uit een ok komt”, zeker een Groen links clubje….., nu een patiënt werd altijd door de behandelend specialist prima ingelicht, dus die verpakking is je reinste kul, laat het duidelijk zijn dat iedereen ongeacht zijn leeftijd recht heeft op noodzakelijke medische ingrepen, dit is pure discriminatie en ik denk dan ook dat dit naar het Europees hof voor rechten van de mens moet die stelt dat ieder mens recht heeft op gezondheid!!!! Uiterst smerig clubje Groen (s)links!!!!

  Geliked door 2 people

 13. Lucky zegt:

  Dag groen slinks….

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Bruin Links vindt het jammer dat zij niet in de Derde Rijk leven. Daar hadden ze al in 1942 Die Endlösung voor problematische bevolkingsgroepen. Voor de nazi’s waren het de Joden, Zigeuners, zwakbegaafden, homo’s en tegen het einde van de oorlog zelfs zwaargewonde Wehrmachtsoldaten die voor Führer en Vaterland niet meer bruikbaar waren. Ze werden voor eliminatie naar Hadamar T4 vervoerd. https://www.youtube.com/watch?v=CDZ-7kurCuw
  Groen Links is de moderne opvolger van de NSDAP en als een moderne variant heeft dit keer een vrouw bedacht een effectieve manier van de oudjes af te komen. https://www.nrc.nl/nieuws/2019/02/13/omstreden-ouderenplan-is-niet-nieuw-a3654028 Ja! Ja! Van de linkse kutwijven moet je hebben!.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Volgens gelijkluidende getuigenissen werd in de zomer van 1941 de crematie van de 10.000e patiënt op bizarre wijze feestelijk gevierd. Het personeel werd tijdens het middageten uitgenodigd om deze gelegenheid bij te wonen. Tegen de avond verzamelden de genodigden zich in de rechtervleugel van het gebouw, waar iedereen een fles bier kreeg alvorens men zich naar de kelder begaf. Daar lag op een met bloemen versierde baar het lijk van een naakte man met een groot waterhoofd. Märkle, een medewerker van de instelling, had zich voor de gelegenheid speciaal verkleed als priester en hield er een begrafenisrede. Nadat het lijk de verbrandingsoven in werd geschoven werd er muziek gespeeld en brak er een drinkgelag uit, dat ten slotte ontaardde in een feestelijke ommegang rond het hele gebouw.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @delamontagne. Bedankt voor je uitleg. Ik kende dit verhaal niet. Maar dat laat zien hoe psychopathisch de Duitsers toentertijd waren. Het verklaart ook – een beetje – het pathologische gedrag van de Duitse overheid- en onze Bruin Linkse trendsetters anno nu. Net zo wreed dat ze toen waren tegenover de zwakkeren in de maatschappij, stellen zij zich nu tegenover hun eigen bevolking; voornamelijk vrouwen, meisjes, kinderen en ouderen. Zwakkeren die zich moeilijk kunnen verdedigen tegen de hongerige bruine kloten en moordlust van de geïmporteerde monsters uit moslimlanden en Afrika. “Befehl ist Befehl!” En als Bilderberg/NWO goden met hun EU vazallen besluiten dat de autochtone bevolking moet verdwijnen en plaatsmaken voor de geïmporteerde menselijk afval uit de Derde Wereld, dan moet dat gedaan worden!. Bruin Links begint met het opruimen van oudjes.
    Helaas, kan Bruin Links niet de volledige goedkeuring krijgen van de moederpartij NSDAP. Sommige van haar leden en haar leider zijn niet geschikt geacht om een Ariër verklaring in ontvangst te nemen.

    Like

 15. Hovawart zegt:

  Met de Groen-Linksche Looney Brigade stemt men voor Rust in Vrede, maar wel van korte duur, en met fatale gevolgen voor iedereen die op pensioenleeftijd is, en uw organen zullen belanden op de vrije markt voor donororganen en zullen naar de hoogste bieder gaan, de opbrengst in de zakken van de Dom66-elite.
  Ouderdom was nog nooit zó lucratief en als u stopt met ademhalen ook nog goed voor het milieu, dat een mensenleven een verdienmodel is geworden,……is het niet mogelijk om ritueel geslacht te worden,? om de Griezels van DENK tegemoet te komen…..en dat noemt men welvaart.

  Geliked door 2 people

 16. delamontagne zegt:

  Dus nu gaat het toch ECHT gebeuren, de “ouwetjes” hebben nog Nut voor de “Nieuwe Maatschappij” zoals die wordt gezien door Groen sLinks en ^D66.
  Ze worden uiteindelijk als “onproductieven” omgezet naar VEEKOEKEN, zoals in 1973 al werd voorspelt.

  * * *
  Vanaf 1.40 rollen de “Veekoeken” van de lopende band…………!

  Geliked door 2 people

 17. Scarface zegt:

  Dat zal met Rood-Groenen standaard de verkeerde kant op gaan. De hele gedachte dat mensen een pest op de aarde zijn, is al een teken aan de wand. Dan mag men nog zulke zogenaamd ‘goede’ bedoelingen hebben, maar een totalitair bewind, wat socialisme vervolgens brengt, gaat ten koste van alles en iedereen. Ook in een groen jasje.

  Like

 18. Jan zegt:

  GL zijn en blijven Pol Potters, inbrekers, terroristen en moordenaarsgroepie’s

  Geliked door 1 persoon

 19. kampersrene zegt:

  Zin in de toekomst ? ….Oma ….Opa

  Like

 20. Lucky zegt:

  Ondertussen bij de buren,
  https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2019/messstationen-manipulieren-linksradikale-veroeffentlichen-anleitung/

  Meetstations manipuleren: Linksradicalen openbaren handleiding voor het manipuleren van meetstations om kunstmatig de meetwaarden te verhogen
  Politik » Deutschland
  Stickoxide und Feinstaub15
  Meßstationen manipulieren: Linksradikale veröffentlichen Anleitung

  BERLIN. Linksradikale haben eine Anleitung zum Manipulieren von Meßstationen für Stickoxide und Feinstaub veröffentlicht. Anhand von Fotos und einem Video wird gezeigt, wie sich die Meßwerte künstlich erhöhen lassen, indem man Dieselabgase mit einer Fußpumpe am Auspuff eines Autos sammelt und diese vor den Sensoren der Stationen ausbringt. Dadurch könnten die Werte um 20 Prozent erhöht werden, heißt es laut Focus Online in der Anleitung, die mittlerweile gelöscht wurde.

  Like

 21. Jan zegt:

  D66: Jonge Nederlandse mensen dienen ook vroeg te sterven

  D66: laat homo’s ook bloed geven

  Homoseksuele mannen moeten ook bloed kunnen geven. De voorwaarde dat ze alleen mogen doneren als ze twaalf maanden geen seks hebben gehad, is niet meer van deze tijd en discriminerend. Dat schrijft D66-fractievoorzitter Rob Jetten in het AD.

  Samen met zijn partijgenoot Sophie in ’t Veld (lid van het Europees Parlement) schreef hij een opiniestuk. Ze betogen dat er een groot tekort is aan donorbloed in Nederland. Tegelijkertijd wordt een grote groep mensen uitgesloten van het geven van bloed.

  https://nos.nl/artikel/2271899-d66-laat-homo-s-ook-bloed-geven.html

  Like

 22. Thomasson zegt:

  @Jan. Wij kunnen maar hopen dat steeds meer mensen zouden inzien van welke hout D66 is gesneden en in de volgende verkiezingen laten ze decimeren en het liefs uit de politiek verdwijnen. Het is van meet af aan een nutteloze partij. Niemand heeft zich ooit afgevraagt wie was in het midden van de jaren ’60 de bedenker en financier van deze leuke partij van jonge en goeduitziende studenten van een goed komaf? Het is aan te nemen dat de bedenkers en financiers waren dezelfde lui die later ons de EU in de strot duwden. Het doel van D66 was altijd een partij te zijn, die fungeerde als lijm om coalities te smeden en zo – indirect – controle uitoefenen over het land. Deze nep-partij heeft haar bedenkers en haar toppers geen windeieren gelegd. Velen van hen zijn via de banencarousel rijk of zelfs miljonairs geworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s