“Groener” gaat het écht niet . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groenen, humor, klimaat, Milieu. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Groener” gaat het écht niet . . .

 1. Mary zegt:

  O jawel hoor, zullen we alle uitvindingen van Nikola Tesla in werking gaan stellen, dat zou betekenen dat alle energie gratis op te wekken is door iedereen, (is ook gebeurt door verschillende mensen die met Tesla in contact stonden, deze en gene kregen even bezoek van mensen in zwarte pakken, want ja dat was natuurlijk de bedoeling niet he, sterker nog je mocht zijn uitvindingen in boekvorm niet eens in huis hebben, of zullen we op puur water gaan rijden die uitvinding is al in de jaren 50 gedaan en de uitvinder heeft ook 10 jaar lang op puur water gereden alleen mocht hij het met de dood bekopen als hij dat wereldkundig zou maken want daar verdiende ze natuurlijk niks aan, zijn uitvinding werd direct door de Amerikanen in beslag genomen. (Al geruime tijd zijn de olieboeren zoals Shell etc.aan tafel met de autofabrikanten om uit te dokteren hoe ze toch het schip met goud kunnen blijven binnen halen als benzine en diesel afgeschaft gaan worden……). Dus klimaatcriminelen schone, kosteloze, niks verwoestende energie is al heel lang mogelijk, zoals ze ook heel goed weten maar daar gaat het helemaal niet om natuurlijk!!!!

  Geliked door 3 people

 2. fleckie zegt:

  In het blad. ‘FIAT ACTUEEL’no.60, …2004,! ‘LAATSTE. NIEUWS,..vermeldde men:
  ‘PANDA. OP. waterstof …..'( Aanvulling op succesvolle Panda- reeks’)
  Fiat geeft toe dat het nog heel veel werk moet worden verzet voordat brandstofcelauto’s echt goed bruikbaar zijn. ……BRANDSTOFCELTECHNIEK.’ de Panda HYDROGEN is het jongste resultaat in FIATS streven om een aantal tegenstrijdige zaken. in. een. goed. bruikbare auto te combineren. Immers ,u wilt als klant enerzijds een perfecte combinatie van lage verbruikscijfers en dito emissies, maar OOK. zoveel mogelijk veiligheid, prestaties en waar voor uw geld. Op de lange termijn zullen deze eisen het beste kunnen worden gerealiseerd met brandstofceltechnologie,waarbij u feitelijk. WATER(STOF) tankt, die aan boord wordt omgezet in electriciteit om de elektromotor aan te drijven. In dat geval is het enige wat er uit de uitlaat komt…water. …………..KLEIN. ACCUPAKKET …………..In het geval van de. PANDA HYDROGEN.
  is het. ‘HART’ v.h.brandstofcelsysteem rectstreeks aangesloten op de motor. Het kleine accupakket wordt alleen aangesproken wanneer er even veel energie nodig is, zoals bij het eccelereren en de koude start. Bovendien wordt de energie die vrijkomt bij manoeuvres als afremmen naar de accu teruggeleid……..etc. *~*~*~*~*~*~*~ fleckie: hoe de ‘ontwikkeling’ van deze ‘milieu– NIET- VERVUILENDE – AUTO is mij verder. niet bekend! …….MEN. VULLE. ZELF. MAAR. IN!!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Om waterstof te bewaren in een tank, moeten ze eerst iets bouwen waar je met gemak met een tank nog overheen zou moeten kunnen rijden.
   Anders rij je rond met een gigantische bom in je auto.
   Ik denk dat veiligheid het grootste probleem is om het goed toe te passen.

   Like

   • Bob Koster zegt:

    Ik zag ooit een test met een waterstoftank voor auto’s. Onder vuur genomen door een vlammenwerper op 12m afstand. Na 3 min ging het ventiel open en brandde er een kaarsrecht oranje vlammetje. Die tank werd ook met grote kracht tegen een stalen doorn geslingerd maar bleef lekvrij. Ik bedoel maar, daar is over nagedacht.
    Als er een tank overheen rijdt verdampt de waterstof onmiddelijk en stijgt met grote snelheid hemelwaarts. Niks spectulairs dus, zelfs met een lucifertje erbij hoor je alleen maar “whoesh”, omdat dat spul zo verschrikkelijk snel opstijgt.
    Veel veiliger dan benzine die in het rond spat en plassen vormt, met een helse vuurzee als gevolg.

    Like

 3. Lucky zegt:

  https://www.ad.nl/economie/duurzame-buurt-tiel-stookt-weer-volop-gas-de-tranen-springen-je-in-de-ogen~a1837fe8/

  Duurzame buurt Tiel stookt weer volop gas: ‘De tranen springen je in de ogen’
  Ruim vijftig woningen in de ‘duurzame’ buurt 7 van de wijk Passewaaij in Tiel worden al maandenlang exclusief verwarmd met gas, omdat de Warmtekoude-installatie voor de woningen door de inspectie is stilgelegd. Tot ongenoegen van het warmtebedrijf én bewoners.

  Zo verving het bedrijf vorig jaar diverse warmtepompen om ervoor te zorgen dat de bewoners in de winter niet in de kou kwamen te zitten. Een jaar eerder waren er flink veel storingen en zaten bewoners in onverwarmde huizen. Dat mocht geen tweede keer gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Aegolius cs zegt:

  De aanwezigheid van de mens verbruikt meer (voedsel)energie dan het oplevert……. Ondanks Tesla zal het zeker geen perpetuum opleveren.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/02/15/kids-climate-march-why-arent-they-in-school/

  Delingpole: Brainwashed Schoolkids Have Nothing Useful to Tell Us about Climate Change

  Across Britain brainwashed kids are bunking off school today, because climate change.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s