KRANKZINNIG!

Screenshot_95

Sigrid Kaag: “Wij investeren de komende jaren meer in de duurzame ontwikkeling van Niger.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Sigrid Kaag)
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", D66, Krankzinnigheid, Nederland, Niger, Ontwikkelingshulp. Bookmark de permalink .

46 reacties op KRANKZINNIG!

 1. geschift wijf. jodenhater

  Geliked door 4 people

 2. Frauke zegt:

  En waarom zijn hun zo geïnteresseerd,denk je ? http://www.worldwidebase.com/science/niger.shtml

  Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  wees nu eerlijk ….zie ik eruit als een krankzinnige ? Inderdaad maar het valt niet op bij politiekers

  Geliked door 3 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoe is het toch mogelijk dat dergelijke imbecielen zo’n verantwoordelijke positie krijgen.
  Toevallig (?) staat er vandaag een stuk in de diverse kranten dat er in Nederland nog nauwelijks een derde van het gewenste aantal huurwoningen worden gebouwd, de uitvluchten zijn divers.
  Van het geen werknemers in de bouw kunnen vinden tot het duurder worden van bouwmaterialen en last but not least omdat de coöperaties zuchten onder de nieuwe belastingregels die hun zijn opgedrongen.
  De waarheid is natuurlijk dat er geen enkel excuus is dat ons land 74 jaar na het einde van de oorlog nog altijd kampt met woningnood. We gaan weer terug naar de tijd dat jonggehuwden moeten inwonen bij hun ouders terwijl wij tot de “rijke landen” behoren!!
  En tegelijkertijd staat er nu dus een D66 minister met een zak geld te rammelen richting een Afrikaans land dat 95% van de Nederlanders niet op de landkaart kan aanwijzen… !
  Daarbij; wat is er nou niet duurzaam aan een lemen hut met een dak van palmbladeren ?
  Het doet me altijd denken aan dat zinnetje; De waterputten die vandaag worden gegraven zijn de schijthuizen van morgen.

  Geliked door 5 people

  • fleckie zegt:

   Moed houden, mensen, ‘KONINGIN UTOPIA’ alias mevr.HALSEMA, weet/ wist. er wel raad op! ,( MITS, ( natuurlijk de …VEEHOUDERS… ‘ERMEE. AKKOORD. GAAN’, ) Met de veestapel drastisch te verminderen:::: minder melk.etc. : oh, ja,: ….genetisch gemanipuleerde. SOJA als MELKVERVANGER is. OOK te KOOP!!!

   Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Minister Blok is twee maanden geleden afgereisd naar Iran om daar een ziekenhuis te openen. Door ons betaald welteverstaan.
   Terwijl ze ze hier laten omdonderen.
   Wie is in Den-Haag eigenlijk niet krankzinnig heer Tijl.

   Geliked door 4 people

 5. Jan zegt:

  Geheel in lijn met kastmoslim Kaag, ruim 80% van de bevolking van Niger is moslim, het land is lid van de antisemitische OIS, Organisatie voor Islamitische Samenwerking die Israël geheel boycot.
  https://www.oic-oci.org/docdown/?docID=311&refID=23
  https://www.thejc.com/news/uk-news/walk-outs-over-islamophobia-at-antisemitism-symposium-1.39275

  Besef dat Kaag met een antisemiet is getrouwd, een Fakestijn, en het plaatje is weer compleet.

  Antisemiet Sigrid Kaag

  Arafat, the Nazi symphatizer
  https://likud.nl/2002/08/arafat-the-nazi-symphatizer/

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  Over krankzinnig gesproken,
  https://www.geenstijl.nl/5146271/snappen-jullie-dat-niet/

  Sylvana ‘stad onveiliger door optreden politie’ Simons had ‘geen kritiek op de politie’

  En gaat finaal af in de Amsterdamse raad.

  “Sylvana Simons vindt het politieoptreden ‘onnodig en buitensporig’. (…) Simons meent dat de stad juist onveiliger wordt door het optreden van de politie. ‘De Amsterdamse burgers verdienen dan ook een spoedige verantwoording van het college over het toepassen van dit buitensporige en onnodige politiegeweld’, schrijft ze.”

  “U moet zich kapot schamen! Dat u hier de suggestie doet dat zwarte mensen bang moeten zijn voor de politie is WALGELIJK!”,

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ach Lucky.
   Voor deze idioot is het al genoeg dat elk derde woord wat ze uitkraamt discriminatie is en dan denkt ze een punt te hebben.
   In Islamsterdam misschien wel maar in weldenkend Nederland is die idioot allang uitgekotst

   Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Wordt het niet eens tijd, mevrouw Kaag, dat NEDERLAND op de eerste plaats komt als het gaat om het uitdelen van geld? Wat hebben wij te maken met ‘duurzame ontwikkelingen’ in Niger?
  We zijn in Nederland ook al bezig met ”duurzame ontwikkelingen’, en dat is zeer tegen de wil van vele Nederlanders, maar we zullen er toch aan moeten geloven.
  Als we nu ook nog moeten meebetalen aan dit soort ongein, waar ook ter wereld, wat denkt u daar eigenlijk mee te bereiken? We dragen al meer dan genoeg af aan ontwikkelingssamenwerking. Het moet eens stoppen!
  Hou die hand toch eens op de knip!

  Geliked door 1 persoon

 8. Elk volk krijgt de leiders die het verdient.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Onlangs nog gekeken naar oplichters in buitenland, afl. Nigeria, een corrupter land bestaat niet.

  Geliked door 1 persoon

 10. Thoth zegt:

  Waar elk echtpaar gemiddeld 9 kinderen heeft en voorts de man (islam) minstens 4 vrouwen heeft. Kaag lijdt aan labiliteit. Gvd, het is een schande.

  Geliked door 2 people

 11. jack black zegt:

  Niger Neger Schoorsteenveger !
  Water naar de zee dragen is veel effektiver !

  Geliked door 1 persoon

 12. Thomasson zegt:

  Als wij Nederland als een vrij en soeverein land willen houden, de EU-bezetting beëindigen en de voortschrijdende islamisering definitief stoppen, moeten wij ervoor zorgen dat wijven van het soort islam liefhebster Sigrid Kak – Kaag, dictatoriale Ollongren en Sharia *** Hennis geen gelegenheid meer zouden krijgen aan de regeringtafel te schuiven. Men moet met argus ogen types volgens en weren als de Timmerfransen en de Perchdrollen. Ze mogen geen gelegenheid meer krijgen het Nederlandse beleid te beïnvloeden. Verder mag men NOOIT EN TE NIMMER naar de pathologische leugens van Rutte en metgezellen luisteren. Leugens en fabeltjes horen nu eenmaal bij de verhalen van Baron von Münchhausen en de Fabeltjeskrant. Als wij dat doen, zijn wij op de goede weg.

  Geliked door 1 persoon

  • Nederland is bijna geen soeverein land meer, ’t is grotendeels aan Brussel overgeheveld. De Nederlandse politiek en oppositie zit voor een grootgedeelte op hun handen en spelen een rol voor het publiek, enorm gesteund door de lügenpresse en de leugenachtige consensus van alleaatschappelijke instellingen en organisaties. De kans om Nederland en zijn 700 jarige gulden heef men reeds uit de handen laten glippen. Er rest het publiek niets anders dan de ineen val van dit megalomane op nazi-roots gebaseerd, in intentie totalitair systeem.

   Geliked door 1 persoon

 13. boorzalf zegt:

  En maar strooien met ons geld.

  Geliked door 2 people

 14. Ildiko zegt:

  onze Valse Sinterklaas van onze eigen belastingcenten. IK HAAT DEZE VROUW !

  Geliked door 2 people

 15. Klaas zegt:

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Dus in Niger.komen er weer een paar miljonairs onder politici bij.

  Geliked door 1 persoon

 17. fleckie zegt:

  Buiten de ‘GOEDGEEFSHEID’ van madam …(moslima?) Kaag, zijn er waarschijnlijk OOK nog ‘initiaftiefnemers’./ in diverse gebieden, ,) die ‘beroep doen’ op ‘geldelijke steun, bij particulieren, etc. ..: OOK. voor. ‘AFRIKAANSE PROJECTEN!!! . .. .. ( ‘DENKEND aan de (multi)miljonairs in AFRIKAANSE. Landen:, o.a. Op ejbron,3.9.2016, onder”. ‘DE ACHT RIJKSTE. HEERSERS. van. AFRICA E N. HUN…. B A N K R E K E N I N G E N,…….: ( en wie weet wie er eigenlijk. NOG. MEER BIJ. VERMELD. KAN. WORDEN?!.

  Geliked door 1 persoon

 18. BigLJohn zegt:

  Het is maar belastinggeld, denken die gluiperds daar in Den Haag. En dat moet er zo snel mogelijk doorheen gejaagd worden. Het liefst naar onverantwoorde doelen. En als die Nederlanders weigeren om te betalen, dan sturen we er een mannetje van de belastingmaffia er op af. Betalen, of anders….Ons land is terminaal ziek en zal spoedig sterven. Dit alles door toedoen van die linkse smeerlappen. Demonstraties of verkiezingen kunnen ook al niet meer het verschil maken, terwijl Nederlanders nog steeds (na meer dan 50 jaar) alles gelaten over zich heen lieten komen. Het aftellen naar een E.U. dictatoriaat en of de sharia is een proces wat al jaren geleden in gang gezet is. Een proces wat is gebleken, niet meer te stoppen is….

  Geliked door 3 people

 19. Ruud zegt:

  Spaar dat geld maar, want binnen enkele jaren zijn ze hier….

  Geliked door 1 persoon

 20. Trebble zegt:

  Kijk naar de foto en zie wat er op de achtergrond loopt.
  Allemaal gewaden waar er misschien 1 % de combinatie inteligentie, motivatie en drive bij mekaar heeft om hard te werken en iets van zijn toekomst te maken.
  Eigenlijk bedoelen de linksen in nederland dat ook, alleen verpakken ze het anders.
  Waarom sturen ze anders steeds meer en meer geld daar heen?
  Eigenlijk zoiets als u zijt te d. m om voor u zelf te zorgen dus hier gratis geld.

  Geliked door 1 persoon

 21. Yvonne meij zegt:

  Ophouden met die belachelijke acties wordt daar in Niger ook maar 1 burger mee geholpen?
  Zal wel in de zakken van de regering terecht komen
  Ga eerst eens hier orde op zaken stellen,maar nee haar landgenoten kan dit persoon geen barst schelen

  Geliked door 1 persoon

 22. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik heb een heel gemeen vraagje.
  Als Sigrid Kaag, een minister van D66 huize uit het leugenachtige kabinet Knude-3, er zo op is gebrand, om 100 miljoen belastinggeld, waar Nederlanders voor hebben moeten ploegen en zwoegen, over de balk te smijten, en te investeren in de bodemloze put van een corrupt land als Niger, dan moet er toch wel iets meer aan de hand zijn, dan wat Sigrid Kale Kak ons vertelt. Geen enkel normaal weldenkend mens zou dergelijk fratsen durven uit te halen. En dat levert mij meteen van die hele rare gedachtenkronkels op.
  Hoeveel zou er van die 100 miljoen in het achterkamertje van het corrupte Niger onder de tafel richting Sigrid Kaag worden geschoven ???

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Ik heb in die wereld vertoefd Oeps .
   Ik denk dat je helemaal gelijk hebt .
   Tien tot vijftien procent van de gegeven som wordt er vaak teruggeëist , anders gaat de deal niet door !
   Wat kiest een neger dan ?
   Negentig procent wél of honderd procent niét ?
   Ik denk dat we het antwoord wel kunnen raden !

   Dat was bij ons ook zo .
   Dat is vast niet veranderd !

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Harry (14 februari 2019 om 22:45)

    Dames en Heren.

    Ik heb gelijksoortige ervaringen. Vandaar mijn gemeen vraagje. Het kan zelfs wel gaan om 25%. Dat hangt er van af, met hoeveel companen er moet worden gedeeld. Het is niet voor niets, dat er nooit verantwoording moet worden afgelegd, over de besteding van de “ontwikkelingsgelden”. De “retour-geschenken” (management fees) worden veelal overgemaakt naar nummerrekeningen bij banken of levensverzekeringsmaatschappijen in Zwitserland, Liechtenstein. of een ander verweg belastingparadijs. Wie zal over tig jaar vragen, hoe een bobo aan het (veel te) hoge Zwitserleven-gevoel is geraakt ??? Stichtingen en trustfondsen zijn ook heel geschikt, om het een en ander buiten het zicht te houden.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Oeps. Voor uw vraag is er maar een antwoord, die gebaseerd is op ’n oud TV reclamespotje:

   “Voor niets gaat de zon op! Voor de rest? VISA, American Express, Master Card, IBG en Bahnhofstrasse. Grand Cayman is ook een lucratieve plek met veel banken en zonnige stranden. Daar zullen haar Fatah/ISIS-vent en de kids zeker er van genieten.

   Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Dat is een verdomd goeie vraag Oeps. Zoals je zelf als vermoedt is dat vast niet pluis. Ik verdenk haar van corruptie. Je kent de stelregel “macht corrumpeert” en “Het zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen”. Daar komt nog bij dat iemand die zo dicht tegen het terrorisme aan leeft (close met Arrafat ,het zwijn, goddank dat ie dood is) nooit minister van buitenlandse zaken had mogen worden. Kijk naar de benoeming van ollengren of hoe dat mens ook heten mag. Voormalig wethouder van amsterdam die amsterdam uit het koninkrijk wilde halen. Voor dit soort zaken worden nu politici in spanje berecht wegens verraad en landverraad. In spanje krijgen ze 25 jaar gevangenisstraf en in nederland worden ze minister. Concluderend, we hebben een heel slecht kabinet onder leiding van maffia aanvoerder rutte en ze hebben het allemaal heeeeeeel slecht met ons voor. Dat blijkt. Op naar de verkiezingen in maart. Het zal niet veel helpen want stalin zei het al “Het gaat niet om de stemmers maar om degenen die de stemmen tellen “.

   Geliked door 1 persoon

 23. Republikein zegt:

  Vliegje op neus, 3 blankjes dood, wie interesseert het.

  Geliked door 1 persoon

 24. Pietersen zegt:

  Ga maar condooms uitdelen stom wijf, en waarom heb je nu geen hoofddoek op ? 80% is daar islamiet.

  Geliked door 1 persoon

 25. Daan Kranenburg zegt:

  Wie is er nu verantwoordelijk voor dat die Kaag minister is en haar gang kan gaan. Simpel, Rutte VVD en zijn coalitie partijen. Klootjesvolk interesseert het geen moer. Als je roept dat je de ontwikkelingshulp wilt afschaffen staan ze op hun achterste benen en kiezen weer op de partijen die dit van ons belastinggeld ca. 5 miljard per jaar in stand willen houden. Hoe gek kun je zijn?

  Like

 26. Lucky zegt:

  Iets anders,
  Maar ondertussen wordt de visserij in Nederland kapot gemaakt

  Like

 27. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Jan. Het laat Sigrid Kak – Kaag volstrekt koud dat de organisatie bij wie haar vent en de vader van haar kinderen lid is, begon al in de jaren ’70 wereldwijd met terroristische aanslagen te plegen. Ze hebben vliegtuigen gekaapt, of laten storten, en passagiers gefolterd. Ze hebben het Italiaanse passagiersschip Achille Lauro gekaapt op 7 oktober 1985 en een oude invalide passagier met zijn rolstoel de zee ingegooid. Ze hebben oorlogmisdaden gepleegd zoals het vermoorden van kinderen op school (Ma’alot Israel 15 mei 1974), de moord op buspassagiers in Israel op 11 maart 1978. Tijdens de Kustwegaanslag werd bij Tel Aviv een bus overvallen. 38 inzittenden, waaronder 13 kinderen, kwamen om het leven. 71 mensen raakten gewond. De aanval was opgezet door Abu Jihad en uitgevoerd door Fatah; de vrienden van Kak & Kaag. Behalve deze genoemde aanslagen, zijn er nog talloze aanslagen met honderden slachtoffers (w.o. ook de Air France vliegtuig van Entebbe). Het is onbegrijpelijk dat een bonafide partij stuurt zo’n vrouw naar de Tweede-Kamer en het is nog vreemder dat zo]n vrouw krijgt een BZ ministerpost. Men kan het vergelijken met het benoemen van de Zwarte Weduw, Rost van Toningen, als minister, of iemand van wie zijn vader of grootvader lid was van de Waffen SS of de NSB. Deze kersverse minister of Staatssecretaris vindt het leuk om een foto van Anton Mussert te hangen aan de muur van zijn kantoor.

  Like

 28. Lucky zegt:

  Nog eens krankzinnig,
  https://tpo.nl/2019/02/15/islamitische-zelfmoordterrorist-blaast-zichzelf-en-40-anderen-op-schuld-van-politiek-aldus-ouders-dader/

  Islamitische zelfmoordterrorist blaast zichzelf en 40 anderen op, schuld van politiek, aldus ouders dader
  ‘Onze zoon is mishandeld door politie, daarom radicaliseerde hij, schuld van politici’

  De islamistische zelfmoordterrorist die meer dan veertig Indiase manschappen doodde met een auto vol explosieven, radicaliseerde in 2016 nadat hij was afgetuigd door veiligheidstroepen. Dat zeggen de ouders van de 20-jarige islamitische Adil Ahmad Dar tegen persbureau Reuters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s