STEM PVV! STEM-ZE-WEG!!! (ALLEMAAL!)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “OVC 16“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

17 reacties op STEM PVV! STEM-ZE-WEG!!! (ALLEMAAL!)

 1. Japio zegt:

  Is en blijft PVV.

  Geliked door 1 persoon

 2. fransdewit zegt:

  Ik hoop dat het mogelijk is hier in Zwijndrecht.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Thierry kan het allemaal heel mooi vertellen maar ik vertrouw hem voor geen meter!
  Hij wil alleen maar in de schijnwerper staan.
  Als zijn partijtje ‘groot’ wordt, gaat ook Thierry voor de macht en het grote geld.

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Hoeveel bewijs hebben sommige nog nodig, voordat het kwartje een keer valt.
   Niets lijkt tot ze door te dringen.
   Ze blijven beweren dat we moeten samenwerken met het FvD of als 2de keus kunnen overwegen, als je lef niet heb om op de PVV te stemmen.
   Alsof daar lef voor nodig is.
   Hier op de site hebben we ook van die slijmballen/ Terry groupies rond hangen.

   Geliked door 3 people

   • ruud beijer zegt:

    Toe maar Bert halve zool slijmballen?Je weet niet hoe het werkt. Jij blijft roepen in de woestijn. Geen samenwerking betekent geen macht.

    Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  Van Thierry en Geert mag je tenminste nog verwachten dat het goed komt; van alle anderen weet je zeker dat ze ons een loer draaien. De 3 kabinetten Rutte maar ook die van daarvoor vormen de harde onweerlegbare feiten. OVERIGENS:

  STEM OP HET PROGRAMMA, NIET OP DE PERSOON!!!!!!!

  Personen kunnen morgen omvallen of doodgeschoten worden, programma’s niet!!!!!

  Geliked door 2 people

 5. Cathja zegt:

  @Ruud

  Nou Ruud, dat klopt toch niet helemaal. Toen Pim Fortuyn’s ster rijzende was en de LPF in de lift zat (26 zetels konden ze bemachtigen), kwam er plotseling een einde aan het leven van Pim.
  De LPF heeft daarna nog enige tijd volgehouden te bestaan, maar de geest was toch echt uit de fles toen Pim er niet meer was. Ruzies hebben een einde gemaakt aan wat ooit zo veelbelovend begon.

  Geliked door 3 people

 6. Jan zegt:

  PVV-vragen over geschiedvervalsing in Nederlands schoolboek

  Schriftelijke vragen van de leden Wilders, De Graaf en Beertema (allen PVV) aan de minister van SZW en de beide bewindslieden van OCW:

  1.)
  Bent u bekend met het bericht ‘Opnieuw geschiedvervalsing in Nederlands schoolboek’*?

  2.)
  Wat is de reden dat de belangrijkste geschiedenis van Jeruzalem (de Joodse geschiedenis) wordt verzwegen in het VMBO-boek ‘Plein M’?

  3.)
  Met welk doel wordt een groot deel van de Joodse geschiedenis van het Midden-Oosten, zoals de pogroms en slachtpartijen door islamitische Arabieren en de verdrijving van Joden, alsmede de Armeense genocide en discriminatie van christenen weggelaten in hetzelfde boek?

  4.)
  Bent u het eens met de geschiedvervalsing die in het betreffende boek wordt gepleegd? Zo ja, waarom en zo nee, waarom niet?

  5.)
  Deelt u onze mening dat het tijdens geschiedenis- en maatschappijlessen verzwijgen van het leed dat Joden en christenen in het Midden-Oosten is aangedaan -veelal door moslims- en het verzwijgen van de belangrijkste geschiedenis aangaande Jeruzalem bijdraagt aan het ontstaan en instandhouden van een verkeerd beeld aangaande Joden en het jodendom en daarmee antisemitisme in de maatschappij aanwakkert? Zo nee, waarom niet?

  6.)
  Bent u bereid om de scholen die het betreffende boek gebruiken ertoe te bewegen dit boek in de prullenbak te gooien en ervoor zorg te dragen dat leerlingen op een historisch juiste manier worden onderwezen over de geschiedenis van het Jodendom, het Midden-Oosten en Jeruzalem? Zo nee, waarom niet?

  https://likud.nl/2019/02/opnieuw-geschiedvervalsing-in-nederlands-schoolboek/

  Opnieuw geschiedvervalsing in Nederlands schoolboek

  Opnieuw lukt het een Nederlands schoolboek niet om het Jodendom waarheidsgetrouw weer te geven.

  Het schoolboek van Noordhoff Uitgevers voor VMBO ‘Plein M’ laat de Joden weg bij de godsdiensten voor welke Jeruzalem heilige plaatsen bevat.
  Tevens beweert het onjuist dat christenen en joden door de Arabieren “meestal goed behandeld werden”.
  ….
  Het lijkt wel of je een Palestijns schoolboek of tv-programma bekijkt. Ook die ontkennen stelselmatig de Joodse geschiedenis van Jeruzalem, als politiek wapen (hier een honderdtal voorbeelden).

  Daarboven wordt in het boek ook bij de ‘verrassende’ overeenkomsten tussen christendom en islam de verklaring weggelaten; dat het Jodendom hun gemeenschappelijke bron is. Terwijl er drie van de vier citaten die gebruikt worden om de christelijke leer toe te lichten uit de Thora genomen zijn.

  https://likud.nl/2019/02/opnieuw-geschiedvervalsing-in-nederlands-schoolboek/

  Geliked door 7 people

  • Cathja zegt:

   En nu de antwoorden hierop. Ik ben benieuwd. Het zal wel weer buiten hun bevoegdheden liggen om over deze kwestie iets te zeggen. “Hier ga ik niet op in”…is ook een antwoord.
   Smerig, al deze verdraaiingen en ontkenningen!

   Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Video – Thierry Baudet: Stemwijzer bevat misleidende vragen.

  Like

 8. Aat zegt:

  Ha ha De burger trapt er in zo als altijd kudde dieren kudde geest. Dat hele klimaat gezeik is in werking gezet om de burger van het werkelijke probleem af te houden. De onbetaalbare invasie van criminelen en zogenaamde asiel zoekers misdaad tegen meisjes en ouderen die worden beroofd en geterroriseerd komen in zieken huizen door geweld . Ouderen die niet meer terug kunnen door angst komen in tehuizen . en dat is de bedoeling huizen vrij voor moslims.
  In het huis van een oudere kan een heel moslim gezin wonen. daarom worden ouderen geterroriseerd. Er gaat geen dag voorbij of er worden ouderen beroofd en geweld aangedaan.
  Niemand die dit ziet .
  Hongarije het beloofde land voor de vluchtende Vlaming en Nederlanders.

  Geliked door 1 persoon

 9. dutchresearcher zegt:

  Forum snoept hoofdzakelijk stemmers af van de VVD en CDA en nauwelijks bij de PVV. Forumstemmers zijn juist blij met dit alternatief. Voor mezelf sprekend: Wilders is geen bruggenbouwer, maar enkel een breekijzer. Hij stoot toch een beetje mensen af. Dat doet Baudet minder.
  PVV bleef al jaren rond de 20-25 zetels hangen, ook voordat Forum opkwam. Nu staan PVV en Forum samen op 35. Dat is dus winst, toch? Die had PVV in z’n eentje nooit verzameld. Toch moeten we pas gaan hopen als we boven de 50 zetels komen. De VVD waait wel mee (dat is dan weer het voordeel van een windvaanpartij). En 50-plus en SGP kunnen ook bondgenoten worden. De PVV moet niet dezelfde fout maken als links: bij voorbaat uitsluiten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Trap er niet in!
  https://tpo.nl/2019/02/15/onderzoek-bewijst-tunahan-kuzu-denk-en-rob-jetten-d66-zijn-het-meest-nep/

  Onderzoek bewijst: Tunahan Kuzu (DENK) en Rob Jetten (D66) zijn het meest nep
  Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Lilian Marijnissen (SP) het meest authentiek

  Kiezers denken dat DENK-leider Tunahan Kuzu en D66-fractievoorzitter Rob Jetten niet zichzelf zijn en een spel spelen.

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Lilian Marijnissen waait ook mee met de wind. Zij heeft de energietransitie mede ondertekend.Ook het verdrag van Marrakesh kon op de steun van de SP rekenen. Allemaal partijen die ons land weggeven. PVV geeft ons land niet weg. 20 maart bijltjesdag voor de huichelaars en wegkijkers.

   Like

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/sylvanas-bij1-is-een-xenofobe-racistische-seksistische-en-genderdiscriminerende-partij-met-oikofoob-karakter/

  Sylvana’s BIJ1 is een xenofobe, racistische, seksistische en genderdiscriminerende partij met oikofoob karakter

  Wesley Schneider heeft z’n zegje er al over gedaan, maar ook hier zijn we nog niet klaar met het racisme van het Amsterdamse gemeenteraadslid Sylvana Simons. Tijdens een debat in de Stopera kwam dit tot uitbarsting. Bart Collard analyseerde de beelden en alle uitingen er omheen, en komt met het definitieve debatverslag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s