BRIEFJE VAN JAN – Aan Corinne Ellemeet

Screenshot_115

(Door: Jan Dijkgraaf)

Ik kan eigenlijk niet meer naar de Erasmusbrug, maar dankzij u moet ik wel

Mevrouw Ellemeet,

Ik heb eigenlijk geen tijd meer tot 20 maart om op zaterdag naar de Erasmusbrug te gaan. Maar morgen ga ik toch. En dat is uw schuld.

Screenshot_116Tot voor kort wandelde ik voor onze kinderen en kleinkinderen in mijn gele hesje van ‘de stad’ naar ‘zuid’ en weer terug. Ik vond en vind dat de politieke elite, die bestaat uit VVD, CDA, D66, ChristenUnie, PvdA en uw GroenLinks hun welzijn en welvaart in gevaar brengt door (onder veel meer) het Verdrag van Marrakesh en dat waanzinnige Klimaatakkoord.

Morgen heb ik een extra motief: onze ouderen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Gele Hesjes", Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Groenen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nazisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan Corinne Ellemeet

 1. Lucky zegt:

  Waanzin alom, dit geloof je toch niet…..
  https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Den-Haag/Nieuws/Paginas/Behandeling-voor-Syrier-die-met-mes-dreigde-in-Naaldwijk.aspx?pk_campaign=rssfeed&pk_medium=rssfeed&pk_keyword=Nieuws-van-de-rechtbank-Den-Haag

  Behandeling voor Syriër die met mes dreigde in Naaldwijk

  Een 28-jarige man uit Syrië is vandaag veroordeeld voor het bedreigen van een agent met een mes op 27 augustus 2018 in Naaldwijk. De rechtbank vindt dat onvoldoende is vast komen te staan dat de man daadwerkelijk de agent heeft willen steken. Hij is daarom vrijgesproken van poging tot doodslag of zware mishandeling. Ook is vastgesteld dat de man geen terroristisch motief had.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Zo gaat men met kinderen om in Nederland…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/falende-jeugdzorg-suicidale-jongen-16-pleegt-zelfmoord-na-vier-weken-eenzame-opsluiting/

  Falende jeugdzorg! Suïcidale jongen (16) pleegt zelfmoord na vier weken eenzame opsluiting

  Jeugdinstellingen Karakter in Nijmegen en ‘t Anker in Harreveld hebben keihard gefaald. Karakter sloot de jongen, na een jaar behandeling, vier weken lang op in de isoleerruimte. ‘t Anker nam de jongen over maar kreeg geen informatie en sloot hem ook maar direct op! Bij de eerste de beste kans die hij kreeg pleegde de 16-jarige jongen zelfmoord

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Jeugdzorg is een hele schimmige organisatie.
   Als je eenmaal in de klauwen van jeugdzorg zit,heb je geen moer meer in te brengen.
   Kinderen worden met grof geschut bij de ouders weggehaald,en vervolgens in zo n instelling vaak mishandeld en misbruikt.
   Ik heb al heel veel schrijnende verhalen gehoord.
   Maar er gaat veel geld in om he

   Altijd dat verdomde geld…….

   Geliked door 2 people

   • Lucky zegt:

    Men maakt zich blijkbaar meer druk om asielkinderen?

    Geliked door 2 people

   • Thomasson zegt:

    @Lucky en @Tineke. Jullie hebben beide gelijk. Jeugdzorg is een hele schimmige organisatie met een mentaliteit die lijnrecht staat tegenover het welzijn van kinderen. Ouders worden bij deze gewaarschuwd, zo min mogelijk met Jeugdzorg te maken. Uw kind wordt er de dupe van en is voor levenlang beschadigd. Als er iets is, kunt u misschien beter hulp krijgen buiten de Jeugdzorg en de RIAGG. Wij betalen allemaal grofgeld aan zorgverzekeraars en hebben volle recht om adequate zorg te krijgen.

    Geliked door 1 persoon

 3. Thomasson zegt:

  Als het aan Corinne Ellemeet en haar Bruin Linkse club ligt, zou Magere Hein alle Nederlandse ziekenhuizen dagelijks bezoeken om de oordelen wie mag leven en wie niet!. Aangezien het is een helse karwei, ook voor Magere Hein!! Zal hij zeker een uitzendbureau oprichten om controleurs naar ziekenhuizen te sturen en rapporten uitbrengen. De uitzendbureau van Magere Hein zal aan uitzendkrachten en ZZP’ers meer bieden dan bijvoorbeeld Randstad en dergelijken. HIJ HEEFT ALTIJD WERK.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s