“Frans Timmermans wil voorzitter EC worden om iedereen in ons land zijn wil te kunnen opleggen”

Screenshot_127

(Door: Bert Brussen)

“EC: ongekozen bestuurders van Europees beleid dat voor zoveel verlies van vertrouwen in politiek heeft gezorgd”

“Ridder in de Orde van Malta, Grootkruis in de Orde van Verdienste van Chili, Commandeur in de Orde van de Poolster, Grootkruis in de Orde van Groothertog Gediminas van Litouwen, Grootkruis in de Orde van het Kruis van Terra Mariana, Grootkruis in de Orde van het Zuiderkruis, Ridder in het Legioen van Eer, Commandeur in de Orde van Verdienste van Roemenië, de Bulgaarse Gouden Palm, Officier in de Orde van Verdienste van Polen en Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Frans Timmermans is de nieuwe Europese adel.

Timmermans dreigt met hel en verdoemenis. De oorlog zal uitbreken als we niet snel verder gaan met de Europese superstaat.

Lees verder>>>
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Frans Timmermans wil voorzitter EC worden om iedereen in ons land zijn wil te kunnen opleggen”

 1. Japio zegt:

  Deze man is een zeer gevaarlijke NSBer en Rutte is zijn broeder in crime.

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  SMERIGE DONDERHOND! (Met excuses aan de echte honden.)
  Ik wilde verdorie net naar bed gaan en nou weet ik zeker dat ik de hele nacht wakker lig vanwege de vuile rotkop van die gore fascist met z’n gebalde vuistje.

  Wedden dat die machtswellusteling ook 200 jaar oud wordt?
  Zulke grootgraaiers zijn nog in staat om een dure donorlul aan te schaffen als ze die ouwe van hen niet meer omhoog krijgen. (Excusez les mots, mes amis.)

  Geliked door 5 people

 3. Dr. Heinz zegt:

  Wat een mafklapper die PvdA EU proleet!!!

  Geliked door 2 people

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Tja, die Baard Hamerfrans toch.
  Zoveel onderscheidingen voor niet bewezen diensten. Dat moet toch wel indruk maken. Inderdaad, de indruk, die het maakt is onuitwisbaar. Het is volkomen belachelijk. Het toont alleen maar aan, dat de duivelsaanbidder lid is van allerlei duistere clubjes. Jan Boezeroen is niet geïnteresseerd in al die versierselen. Daar koopt niets hij voor.
  Zoals deze gender op de mensen neerkijkt, is om van te kotsen. In plaats van naar de mensen op te kijken en ze onder de kin te kietelen, kijkt ie minachtend op ze neer. En ze al tegen de haren in strijkend, duwt ie ze keer op keer zijn obsessies door de strot. Dat blijft niet goedgaan gaan. Vroeg of laat gaat zich dat wreken. Dan zal het goed foutgaan gaan. Een kruik gaat net zo lang te water tot die barst. Dat gaat ook op voor Hamertje Tik !!! Hoogmoed komt nog altijd voor de val !!!

  Geliked door 3 people

 5. boorzalf zegt:

  En ridder in de ….

  Geliked door 3 people

 6. Henk zegt:

  Die gestoorde gek wil het liefst heel Afrika hier binnen 6 maanden onderdak geven !

  Geliked door 3 people

 7. kampersrene zegt:

  Ridder in de Orde van Malta, Grootkruis in de Orde van Verdienste van Chili, Commandeur in de Orde van de Poolster, Grootkruis in de Orde van Groothertog enz enz…..maar de grootste onderscheiding waar hij bijzonder fier op is……is die van “Prins Carnaval”

  Geliked door 3 people

 8. Jan zegt:

  Microsoft gaat hetzelfde doen, censuur via Edge browser. Waarschuwing voor hetgeen Microsoft niet bevalt en groen als het Microsoft wel bevalt

  Microsoft just announced that the tech giant’s Edge web browser will feature a “NewsGuard” plugin that will display a big red exclamation mark and a scolding warning when users view news outlets its censors dislike. Media outlets hand-selected by NewsGuard and Microsoft, on the other hand, will get a big friendly green check mark and flattering praise of their journalistic merit.

  https://www.blazingcatfur.ca/2019/02/15/microsoft-will-kindly-pick-the-news-you-read/

  Geliked door 3 people

 9. Lucky zegt:

  Off topic,

  Like

 10. Tineke zegt:

  Wat een ongelooflijke tiran is deze braakbal van de PVDA.
  Ik ben er van overtuigd dat hij de baan krijgt.
  Dat is allang van ”hogerhand” beslist.
  Wat wij te zien en te horen krijgen is allemaal voor de bühne.
  Met deze egotripper aan het roer gaan we op zeker naar de verdommenis.
  Maak je borst maar nat!

  Geliked door 5 people

 11. bozeoudeman zegt:

  Ik heb er nog eentje voor hem: Grootmongool in de Orde van Vernietiging der Mensheid

  Geliked door 3 people

 12. Hovawart zegt:

  Grenzeloze ambitie hebben is een goede eigenschap, maar als de ambitie gezien word als ‘een speciale eigenschap’ door de persoon in kwestie, maar slechts een compulsieve behoefte om bewonderd te worden blijkt, en zelf totaal geen empathie bezit, en zelfs medeleven moet veinzen om de schijn op te houden dat gevoelens en behoeftes van anderen wel een rol spelen als een vorm van ‘menselijkheid’, en mededogen. Terwijl een doordringende behoefte naar belangenrijkheid de bewindspersoon in kwestie zéér gemakkelijk kan laten omslaan naar een wraakzuchtige persoonlijkheidsverandering, veelal gevonden bij patiënten met een narcistische persoonlijkheidsstoornis en borderline-patiënten, als ook bij de grootste totalitaire dictators en socialisten in de geschiedenisboeken……..Adolf Hitler, Mao Zedong (Tse-tung), Josef Stalin, Pol Pot……
  De dictators zijn/waren controlfreaks, die anderen hun wil oplegde om te kunnen heersen, zonder tegenspraak, ten koste van miljoenen slachtoffers, zonder enige vorm van compassie of berouw…..
  De dictatoriale leiders strekten de slechte menselijke eigenschappen uit en voorbij het extreme menselijke potentieel en capaciteit zonder mededogen, om de mensheid uit te willen roeien voor hun ideale wereld.
  Narcisten hebben een zwaar overdreven gevoel om belangrijk gevonden te worden, en laten zich nooit onbetuigd om dat zelf te onderstrepen, meestal indachtig met hun eigen verwezenlijkingen en capaciteiten, het liefst op een podium… borderliners gaan zelfs nog veel verder voor het krijgen van aandacht.

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Hovawart (16 februari 2019 om 10:54)

   De ambitie van Franske wordt ingegeven door obsessies !!!
   Hij is een vrijmetselaar en illuminati. Hij heeft zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. Bij zijn initiaties in de “sekte van het alziend oog” werden zijn gevoelens en emoties met mind control (hersenspoeling) uitgeschakeld en vervangen door obsessies. Zijn gevoelsleven werd daardoor zwaar beschadigd. Gevoelszaken, als geweten, empathie, sympathie, verantwoordelijkheid, schoonheid, liefde en wat dies meer zij, funktioneren niet meer. Hij is nu een duivelse robot geworden. Hij kan niet anders meer, dan satan gehoorzamen en diens opdrachten uitvoeren. Als hij in zijn ingeprente obsessies duikt is hij niet meer voor rede vatbaar. Feitelijk is hij dus een psychisch gestoord wrak, die in een inrichting opgesloten zou moeten worden.

   Hersenspoelen is een methode waarbij bij een persoon de oude gedachte- en ideeënpatronen, inclusief zijn normen-en-waardenstelsel, worden uitgewist en vervangen door nieuwe. (Wikipedia)

   Like

 13. Deze man doet mij denken aan een of andere Jozeph Goebbels de jodenhatende minister van propaganda van mijnheer Adolf Hitler uit “das dritte reich” !Spijtig genoeg voor Frans Timmermans is hij zich niet bewust van waar hij mee bezig is!!Een psychiater zou waarschijnlijk geen raad weten met deze goedbedoelende verwarde man!!Samen met die verwarde man Guy Verhofstadt kunnen zij het nog ver schoppen!!

  Like

 14. Lucky zegt:

  Volgens een zgn expert zouden Nederland en zweden de volgende landen zijn die de EU te verlaten?

  Like

 15. Sobieski zegt:

  Dit is met afstand de gevaarlijkste politicus in het huidige Europa. Gelukkig straalt zijn arrogantie er dik van af, waardoor hij tevens de meeste gehate is. En die laatste eigenschap zal dit varken (sorry dat ik dat diersoort hier beledig) hopelijk op tijd ten val brengen.

  Geliked door 1 persoon

 16. ruud zegt:

  Wegwezen, stomme boer! Jouw linkse domheid slaat alles.

  Like

 17. boorzalf zegt:

  Groot moefti in de orde van transgenders.

  Geliked door 1 persoon

 18. fleckie zegt:

  Op wiki- pedia kan men lezen, onder ‘LATYNSE. SCHOOL! MAASTRICHT’….( (JEZUIETEN)
  Is TIMMERMANS soms afkomstig uit M’tricht, ? Of heeft. HIIJ. STUDIE. ‘genoten’. op een …..COLLEGE? …..van DIEN. AARD?.’…… JEZUIETEN, en DOMINICANEN, waren toch voornamelijk. de ‘HOOFDINQUISITEURS’. en..ook. nogal. tyrannieke?!*~*~*~*~*~*~*~

  Like

  • fleckie zegt:

   NOG HEEL. EVEN. een ‘ AANVULLING’, ! ….’ SALON-SOCIALIST ‘ Timmermans, vice- voorzitter v.d. Europese Commissie, Int. Jaarlijks. Salaris: , SLECHTS! : 277.767,– ?EU…….maandelijks 23..147,– EU ?, Per dag 761,– EU.? …( .om daarvoor ook in aanmerking te kunnen komen, .. kan men wel ‘de meute ‘ voor de gek houden’ en ‘uitlachen’.) *~*~*~*~*~*~ fleckie: en hoeveel zou de andere ‘ salon- socialist,’wonende in een kasteeltje,, OOK. een PARTIJ van de ARBEID-man.?, ‘opstrijken’ per. jaar? *~*~*~*~*~*~*~

   Like

 19. Tistochwat zegt:

  Ik zou Franske ook nog de ‘Roodkoperen Fluit van Verdienste’ willen overhandigen.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Generaal_(strip)

  Een ander veelvoorkomend personage is motoragent Dreutel. Hij probeert de felbegeerde Roodkoperen Fluit van Verdienste, een speciale onderscheiding, in de wacht te slepen door de generaal op heterdaad te betrappen bij een bepaalde wetsovertreding. Het enige dat Dreutel hiermee echter bereikt is dat zijn motorfiets steeds vernield wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s