Goed nieuws! Soros maakt zich zorgen

Screenshot_124

(Door: Wim van Schaik)

George Soros maakt zich zorgen over de komende verkiezingen voor het Europees Parlement. Volgens hem moeten de mensen in Europa wakker worden voor het te laat is. Dat de verkiezingen niet over Europa, maar de EU gaan, laten we maar even zitten. Die fout wordt aan de lopende band gemaakt. De wens is de vader der gedachte, zullen we maar zeggen. Soros, zeer onterecht omschreven als weldoener van de mensheid, vreest dat het gedrocht dat Europese Unie heet eenzelfde einde wacht als de USSR.

Afgaande op de Soros-retoriek is het oorlog. Hij heeft het over Europa beschermen tegen zijn vijanden. Mobiliseren van de slapende pro-Europese meerderheid en het verdedigen van de waarden van de EU. Daar heeft hij veel geld voor over. Alleen al naar Nederland maakte deze miljardair tussen 2009 en 2014 minstens 4,9 miljoen euro over. Via zijn schimmige Open Society Foundations ging dat geld naar stichtingen, goede doelen en denktanks die Soros behulpzaam zijn bij het bevorderen van zijn nieuwe wereldorde. Bijvoorbeeld naar de pro-EU studentenvereniging AEGEE, die in vrijwel alle Nederlandse studentensteden aanwezig is. Ook ProDemos en KiesKompas, die in verkiezingstijd allebei een stemwijzer uitbrengen, kregen geld. Via Open Society Foundations beïnvloedde Soros ook ons Oekraïne-referendum. En niet alleen in Nederland zijn de vingerafdrukken van Soros te bespeuren…

Ondanks beïnvloeding en zelfs directe inmenging door Soros neemt de afkeer van de EU toe. Daarom kan volgens hem het project EU alleen nog gered worden door de politieke partijen te transformeren: “Het systeem van verouderde partijen belemmert degenen die de waarden willen behouden waarop de EU is gegrondvest, maar helpt degenen die deze waarden willen vervangen door iets totaal anders.” Lidstaten die de beginselen waarop de Europese Unie is gegrondvest schenden, moeten desnoods met harde hand gedisciplineerd worden. Het liefst zou hij naleving afdwingen. Alleen, daarvoor “beschikt de EU niet over voldoende capaciteit.” Maar daar wordt in Brussel hard aan gewerkt…

Met lede ogen moet Soros aanzien dat in Duitsland de CDU/CSU in rap tempo terrein verliest, terwijl de door hem verafschuwde AfD groeit. Zijn hoop is nu gevestigd op de Duitse Groenen, die hij beschouwt als de enige consequente pro-EU partij in dat land en het in de peilingen goed doen. Wie weet zijn die fans van Pol Pot straks in de gelegenheid samen met de CDU Duitsland verder in de vernieling te helpen…

In het Verenigd Koninkrijk gaat het volgens deze bemoeial ook al niet goed. Daar is de verouderde partijstructuur de boosdoener. Die verhindert namelijk dat ‘de populaire wil van het volk een vloedgolf van steun voor een (nieuw) referendum in gang kan zetten’. Ineens heeft Soros iets met de wil van het volk. O, o wat is Soros begaan met het land dat hij in 1992 nog een miljardenpoot uitdraaide door te speculeren op de koers van het Britse Pond.

De EU had, als het aan Soros lag, de Dublin-overeenkomst helemaal niet moeten naleven. (Ineens doen de waarden van de EU er niet meer toe.)  Sjoemelen met afspraken moet kunnen, mits dat de doelen van deze manipulator dient. Van meet af aan hadden ‘vluchtelingen’ zich over heel de EU moeten verspreiden. Dat zou volgens hem chaos als in Italië voorkomen hebben. De waarheid is dat in steeds meer landen de burgers gaan beseffen dat ze door de EU overvallen, bedrogen en verraden zijn, en dat ze ook in de toekomst niets goeds uit Brussel te verwachten hebben.

Soros wil Europa destabiliseren door islamisering. Zijn doel is de oorspronkelijke culturen uit te wissen. In zijn wereldbeeld past geen Europese Volkspartij (EVP), de fractie van christendemocratische en verwante (conservatieve) stromingen in het Europees Parlement. Die partij heeft volgens hem geen principes, omdat zij de Hongaarse premier Viktor Orbán als lid handhaaft. Dat zou de EVP alleen maar ​​doen om de meerderheid te behouden en de toewijzing van top-banen in de EU te kunnen controleren. Maar elkaar de bal toespelen is toch de normale gang van zaken in de EU? Soros doet daar zelf aan mee. Zijn afkeer van de EVP heeft dan ook niet zozeer te maken met integriteit, als wel met het feit dat Orbán zijn grote tegenspeler in de EU is. Ooit vergeleek hij Orbán met nazi’s en communisten. Dat was niet slim als je zelf als immorele Joodse teenager in WOII de Duitsers hielp bij de razzia’s in Boedapest!

Soros ziet het somber in. Hij ziet het al voor zich dat de pro-EU partijen in mei als verliezer uit de bus komen. Het huidige leiderschap van de EU doet hem denken aan het Politbureau toen de Sovjet-Unie instortte. Het bleef oekazes uitgeven alsof ze nog steeds relevant waren. Toch opmerkelijk dat hij de EU met de voormalige corrupte Sovjet-Unie vergelijkt… Trouwens, die ineenstorting was helemaal geen ramp. In tegendeel.

Soros heeft het graag over fundamentele EU-waarden, maar maakt nooit duidelijk welke dat precies zijn. Zou ‘no borders’ zo’n waarde zijn? Handig voor criminelen en mensensmokkelaars. Of omvolking van Europa ten gunste van de islam? Of het controleren van de massa, te beginnen met het afschaffen van de vrije meningsuiting? Of het bereiken van een globale welvaartsstandaard, zodat de armoede over de hele wereld gelijk verdeeld is? Iedereen even arm. Behalve de happy few natuurlijk…

De media schilderen deze man af als filantroop. Maar iemand die zijn geld steekt in het verspreiden van eigen globalistisch gedachtegoed is geen filantroop, maar politiek activist. Goed nieuws dat Soros zich zorgen maakt over de EU! En nu maar hopen dat de EUSSR ook inderdaad instort.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Goed nieuws! Soros maakt zich zorgen

 1. Tistochwat zegt:

  Wanneer gaat die verschrompelde, dorre pad nou eens de pijp uit?

  Soros ziet het somber in.

  Welke zorgen heeft die ranzige miljardair dan?
  Als WIJ nu zeggen dat we het somber inzien hebben we recht van spreken

  Geliked door 5 people

  • Tineke zegt:

   ”’Wanneer gaat die verschrompelde,dorre pad nou eens de pijp uit?

   Zolang ie nog organen kan kopen,kan het nog wel effe aanlopen.

   Geliked door 4 people

  • BigLJohn zegt:

   Tistochwat;….Wanneer gaat die verschrompelde, dorre pad nou eens de pijp uit?….Die gaat niet uit zijn eigen dood, die moeten ze doodslaan. Maar aangezien dat niemand dat al gedaan heeft….Hij heeft een verrimpelde kop als een schildpad. Nu maar hopen dat hij geen 200 jaar oud gaat worden zoals sommige schildpadsoorten. Die je dood kijkt gaan immers niet dood, maar die je liefhebt gaan veel te vlug dood. Het leven is soms oneerlijk !

   Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    BigLJohn 15 februari 2019 om 22:28

    Die je dood kijkt gaan immers niet dood, maar die je liefhebt gaan veel te vlug dood. Het leven is soms oneerlijk !

    Zeg dat wel… 😦

    Geliked door 4 people

  • fleckie zegt:

   ‘Orgaantransplantatie ‘……. Is…….NU…….heel erg in opkomst!

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Aanvulling: MAAR…….GENENTRANSPLANTATIE. ( ‘kennis’. daarover sinds .. ………..4.1.1985!! : ‘ ‘Genentransplantatie heden en toekomst van gerichte veranderingen in de erfelijkheid, …….A.M.Ledeboer studeerde BIOCHEMIE te Leiden en promoveerde daar in 1978. Op een onderzoek aan. plantentumoren. Is sindsdien werkzaam bij …UNILEVERS RESEARCHS. LABORATORIUM VLAARDINGEN , waar hij zich bezig houdt met RECOMBINANT-DNA-ONDERZOEK.
    GENENTRANSPLANTATIE, ofwel het OVERBRENGEN van de erfelijke eigenschappen van. het. ene. ORGANISME. Nasr het andere, is een ontwikkeling v.d.laatste tien jaar.. Aanvankelijk was men nogal terughoudend. i.v.m. de mogelijke risico’s. Nadat de OVERHEDEN echter maatregelen hadden genomen om deze. ontwikkeling. ‘ ONDER. CONTROLE’ te brengen heeft. de TECHNIEK. ervan zich. snel. ONTWIKKELD. Vijf jaar nadat MEN erin was geslaagd een dierlijk eiwit door. een. BACTERIE. te laten. produceren is het eerste geneesmiddel op de markt :HUMULINE,r. ,menselijke INSULINE. geproduceerd door de darmbacterie. ESCHERICHIA COLI. Planten en mogelijk. ook dieren zullen in de toekomst in staat zijn op grote schaal MENSELIJKE. EIWITTEN te maken. en. op. die. manier. zeer werkzame. geneesmiddelen. goedkoop kunnen. produceren. Er wordt al gesproken over ‘genenlandbouw’.*~*~*~*~*~*~*~… Fleckie, een voorbeeld van genetische manipulatie is al ‘bekend’, …….de ‘zaadveredellaar’ …( UNILEVER, alleen nog maar?, heeft zodoende een ‘ZEER. MACHTIG. WAPEN……..’ achter de hand’!! ). en. WIE WEET HOEVER de genetische. Transplantatie al is gevorderd!…….8.4.2017, onder ( Merkel) ,….. 28.5.2015′ vluchtelingen in Letland:no.12: ‘ …’GENETISCHE. EROSIE! ‘OEREENKOMST ZONDER. VERPLICHTINGEN. OVER. ZAADVEREDELING’) *~*~*~*~*~*~*~

    Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Een oude rijke man die de liefde moet kopen, zijn laatste dagen nog besteden wil op zoek naar rancune en vergelding, wat sneu als je op deze wijze nog de aandacht zoekt.
  Negatieve aandacht is ook aandacht, het is echter spijtig dat er overal wel jongedames zijn (al wonen ze nu zelf in een paleis…..en waren vroeger maffiameisjes) die willen profiteren van een Sugar Daddy of een gefortuneerde suikeroom met invloed, geld en connecties, netwerken en vérstrekkende macht en mogelijkheden……tot op het corrupte af.
  (het aanschurken tegen de machtigen en de elite als carrière).

  Geliked door 3 people

 3. Hovawart zegt:

  Tijd heelt alle wonden, ook van een agressieve aandoening als Soros en zijn geïnfecteerden.

  Like

 4. RottenPikwick! zegt:

  De Timmermans/DrunckertZOOI hebben W-Europa aan de Satan overhandigd en als dank daar voor gaan wij stemmen op partijen waar dit duo en hun Kontelikkers niet blij van worden!! Lang Leve Geert Wilders!!

  Geliked door 3 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Volgens hem moeten de mensen in Europa wakker worden voor het te laat is.

  Inderdaad. Ik denk dat de mensen na jaren geslapen te hebben nu wakker zijn geworden.

  Soros zegt dat mensen wakker moeten worden maar hij bedoeld eigenlijk te zeggen dat ze wat hem betreft beter verder kunnen slapen.

  Geliked door 2 people

 6. Wouter Eenhoorn zegt:

  I don’t care of the sorrows of Soros

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  Voor een normatief denkend mens is het niet duidelijk waarom wordt George Soros niet door geheime diensten uit de weg geruimd? De man is levensgevaarlijk en er zijn diverse landen voor wie zo’n actie is meer dan rechtvaardig. De Amerikaanse geheime diensten hebben mensen geliquideerd die veel minder gevaarlijk waren voor de binnenlandse veiligheid dan George Soros. Neem bijvoorbeeld zijn steun aan schimmige organisaties zoals Black Lives Matter en andere extremen organisaties die blanke politieagenten vermoorden. Israël heeft alle recht om deze man om zeep te helpen: a) voor zijn steun aan Palestijnse moorddadige organisaties en linksige verraders binnenshuis, b) zijn rol en de rol van zijn familie tijdens de Tweede Wereldoorlog, c) De VK voor zijn steun aan islamitische terreurorganisaties en extreem linkse organisaties zoals ANTIFA. Dezelfde geldt ook voor Duitsland. d) Hongarije en Slowakije voor zijn actieve inmenging in binnenlandse aangelegenheden.
  De rol van Mabel Wisse Smit in de Soros organisatie past perfect bij haar persoonlijkheid. Deze vrouw heeft in de jaren dat ze nog jong en hip was, haar weg naar boven via haar *** gerealiseerd. Zij begon als de matras van topcrimineel Bruinsma, daarna is zij met haar *** naar Bosnië verhuisd. Daar werd zij de naaidoos van de Bosnische minister van Buitenlandse Zaken, Mohammed Sacirbey. Zij was trouwens niet vies van islamitisch terreur … https://www.trouw.nl/home/kwestie-mabel-vreemde-vrijers-maar-nooit-maffialiefjes~a6ea2392/ in de tussentijd was ze ook nog “Bevriend” met het zoontje van Ghadaffi https://www.welingelichtekringen.nl/economie/29617/saif-al-islam-ghadaffi-niet-langer-bevriend-met-onze-mabel.html Net als in populaire keukenromannetjes onderging ze een metamorfose: van een “combinatie tussen vrouwelijke Casanova en Mata Hari” naar een prinses. Zij sloeg een echte prins aan de haak. Helaas, is Mabel’tje een wat onrustige vrouw. Dus, begon ze weer aan een nieuwe carrière bij een megalomane top schurk; een soort “Goldfinger” die de wereld probeert om zeep te helpen. Zou ze nog op haar leeftijd in het bed van James Bond landen? Helaas voor een Bond-Girl is ze wat te oud.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Mabel Los (Wisse-Smit heeft ze aangenomen van haar stiefvader)is de rechterhand van George Soros.
   Dan weten we ook gelijk waar de koninklijke familie staat,lijkt mij zo.
   Als we het al niet wisten…….

   Geliked door 1 persoon

 8. Marinuslans zegt:

  Helemaal mee eens wat moet zo’n oude kloo…. met al zijn miljarden nog.
  Verhofstad Dragi Tusk zijn van die zakkenvullers maakt ze geen flikker uit EU naar de kloten.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  george nazi soros is een rat van het smerigste rioolwater.

  Like

 10. Jan zegt:

  Maffialeider Soros prijst Brussel dat het de regering van Polen voor de voeten loopt en wil dat de druk op Polen opgevoerd wordt om te buigen voor de satrapen van het EP omdat anders volgens hem de EU niet overleeft

  Soros Foundation Demands EU Ramp Up Pressure on Poland ‘Or EU Won’t Survive’
  ….
  The Stefan Batory Foundation, a Polish NGO established by billionaire globalist George Soros and a group of Polish opposition leaders in the 1980s, has issued a paper calling on EU authorities to step up their antagonism towards the ruling party Law and Justice in Poland, saying that the entire survival of the Union depends on it.

  In recent years, the Foundation has worked on projects to “prepare Polish society for reception of refugees”, to “form positive attitudes towards” a mass influx of Middle Eastern migrants, and training tens of thousands of professionals and officials in various roles to fight “prejudice towards minority groups” as well as “hateful online comments”.

  https://sputniknews.com/europe/201903021072889524-soros-foundation-poland-pressure-survival/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s