Omdat de oppositie zich sterk maakt voor “vluchtelingen”: Australische premier laat omstreden kamp heropenen

Screenshot_125

(Vertaling: E.J. Bron)

Canberra – Tolerantie heeft ook haar grenzen. De Australische regering wil een berucht vluchtelingenkamp op Kersteiland in de Indische Oceaan heropenen. Dat kondigde de door een nederlaag in de vluchtelingenpolitiek onder druk geraakte minister-president Scott Morrison nu aan.

duits - zuerst

Met de heropening van het kamp zou op een te verwachten stijging van het aantal vluchtelingen gereageerd worden, zei de conservatieve premier. Het kamp op het afgelegen Kersteiland werd pas afgelopen herfst gesloten.

Morrison had afgelopen dinsdag in een parlement een bittere nederlaag moeten incasseren. De parlementariërs stemden met een nipte meerderheid voor een wetsontwerp van de oppositie over de geneeskundige verzorging van vluchtelingen, die was afgewezen door zijn conservatieve minderheidsregering. De wet geeft aan asielzoekers, die vastgehouden worden in vluchtelingenkampen op afgelegen eilanden, het recht om voor een behandeling naar Australië gebracht te worden. Daarop verklaarde de premier dat dit nieuwe prikkels aan de mensen zou geven om de overtocht naar Australië te wagen. Daarom zou hij het kamp op Kersteiland weer willen heropenen. De premier beschuldigde de oppositie ervan de grenzen van het land te verzwakken.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, Australië, cultuurrelativisme, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

8 reacties op Omdat de oppositie zich sterk maakt voor “vluchtelingen”: Australische premier laat omstreden kamp heropenen

 1. Herk zegt:

  Nood toestand uitroepen, en met kracht de bezem er door. Alles terug draaien en remigratie op gang brengen op kosten van migranten.

  Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  Die vluchtelingen die volgens deskundigen uit 97% uit economische profiteurs bestaan, zullen gezien hun achtergrond nooit een bijdrage leveren aan hun nieuwe land. Dat heeft het verleden wel bewezen, en ook omdat men geen fatsoenlijke opleiding en bij behorende ervaring heeft opgedaan in hun leven. En dan is er nog het verschil in cultuur, normen en waarden, vergeet ook niet hun mentaliteit. Ook neemt men geestelijke trauma’s mee, en wat dat betekent kunnen wij lezen zien en horen in de media over planeet aarde. Die vluchtelingen zijn gewoon ongewenst, zitten tot hun dood aan het staatsinfuus en kosten de gemeenschap zoveel geld, dat de welvaart op het spel staat!!! En dan zijn er nog 1000 redenen waarom men hun niet moeten toelaten tot het moderne westerse wereld!!

  Geliked door 1 persoon

  • Dr. Heinz zegt:

   Oja….kijk ook eens waar en uit welk land men weg komt. Als het daar een puinhoop is, nou reken maar dat het er gewoon niet inzit dat men hun nieuwe thuisland gaan opbouwen. Het zit er niet in!!!

   Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    Ze kunnen het niet.
    Ze zijn gewoonweg te dom om iets op te bouwen.
    Zij kunnen alleen afbreken en vernietigen.

    Like

 3. Jan zegt:

  Pauline Hanson, parlementslid die in burka de zaal binnen kwam, heeft het behoorlijk verpest bij haar aanhang, noemde Fraser Anning Goebbels omdat hij geen immigratie wil van moslims. Hanson was al eerder inconsequent in haar gedrag wegens steun aan sharia-moslim.  “She [Pauline Hanson] refuses to oppose indiscriminate non-European migration including black Sudanese and even appears to have flip-flopped on her previous opposition to Muslim immigration, shockingly even endorsing a Muslim candidate who supports Sharia law.

  “When Senator Anning called for a restriction on non-European immigration in his maiden speech, Pauline said it was “straight out of Goebbel’s handbook.””

  https://www.xyz.net.au/fraser-anning-building-grassroots-support-despite-online-shenanigans/

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Felbekritiseerde Australische senator krijgt ei op zijn hoofd en slaat er op los

  Fraser Anning, een Australische senator die vrijdag veel (terechte) kritiek kreeg voor uitlatingen die hij deed naar aanleiding van de aanslag in Christchurch, is vandaag opnieuw het middelpunt van een rel Down Under.
  Terwijl Anning de pers te woord staat, slaat een tiener (die blijkbaar met de islam sympathiseert) een rauw ei op zijn hoofd kapot. In een reflex haalt Anning twee keer fors uit naar de jongen en de eerste kreeg kreeg die blaag een keiharde slag midden in zijn gezicht! Blij toe!

  In enkele tweets legde de Australische senator vrijdag een link gelegd tussen immigratie, meer specifiek moslimimmigratie, en geweld. Die tweets kwamen een paar uur na de aanslag in Nieuw-Zeeland, waarbij vele tientallen moslims om het leven kwamen.
  Zij werden in hun moskee in Christchurch doodgeschoten door een man met rechts-extremistische denkbeelden en dat was ook te verwachten als je moslims jarenlang overpamperd ofschoon daar ook mensen onder zitten die niets willen weten van de radicale denkbeelden van de moslimextremisten!

  In Australië barstte een storm van kritiek los op Anning. Twitteraars noemden hem ‘een emmer kots’ en ‘een stomme klootzak’, en dat waren nog de vriendelijkste verwensingen. ,,Ik kan me niet voorstellen wat voor wereldbeeld iemand heeft die de slachtoffers de schuld geeft van deze moorden. Het is walgelijk”, zei de Australische oppositieleider Bill Shorten.
  Minister-president Scott Morrison stelt dat Anning berispt gaat worden (gaat die dat ook doen bij de moslimextremisten die de aanslag in Utrecht verheerlijkten?) voor zijn uitlatingen. ,,Zijn uitspraken zijn verschrikkelijk en lelijk en hebben geen plaats hier. Hij moet zich schamen.”

  Dat vond natuurlijk ook een 17-jarige jongen. Terwijl Anning de pers te woord stond, ging hij slinks achter de senator staan. Terwijl hij de man met zijn telefoon filmt, slaat hij opeens een ei stuk op zijn hoofd.
  Die draait zich om en haalt pardoes uit. Met zijn linkervuist raakt hij de jongen hard in zijn gezicht. Daarna slaat hij nog een keer, met minder succes. De jongen wordt daarna hardhandig (eigen stomme schuld als je nog niet eens fatsoenlijk kunt communiceren met de senator en meneer is vast door zijn ouders links opgevoed en blijkbaar ook te soft en zonder normen en waarden!)naar de grond gewerkt door andere aanwezigen, terwijl Anning beduusd in het rond kijkt.

  De politie heeft de jongen inmiddels weer vrijgelaten. Er is nog geen officiële aanklacht. Australiërs roepen ondertussen op tot een crowdfunding. Het doel: meer eieren kopen.
  En die mogen ze wat mij betreft hierna in de stomme gezichten van alle Australiërs gooien die toch opeens zo kruiperig en zielig gaan doen te gen de radicale islam! Ze zijn daar gewoon knettergek geworden!

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Wat vinden de webmaster en de reageerders op E. J. Bron trouwens van die senator die de linkse snotneus keihard in zijn gezicht sloeg naar aanleiding van het ei-incident?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s