Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting

Screenshot_120

(Door: “Xander”)

Mensen en partijen die anders denken over klimaat/energie, immigratie, islam, Rusland en militaire interventies worden planmatig gedemoniseerd – Zogenaamde ‘feiten check’ artikelen en afdelingen van media zijn juist garantie voor propaganda

Bijna ieder groot Westers en ook Nederland mediaorgaan vertelt het publiek wat het wel en wat het niet mag zeggen. Iedereen die hiervan afwijkt wordt openlijk gedemoniseerd, belachelijk gemaakt of aan de schandpaal genageld. Mensen, groepen en politieke partijen met de ‘verkeerde’ mening worden op zwarte lijsten gezet, steevast haatzaaiers en racisten genoemd, en krijgen uitsluitend met eenzijdige negatieve berichtgeving te maken. Professionals, die niet willen meelopen met de richtlijnen van hun bazen, worden op een zijspoor gezet en kunnen hun carrière vergeten. Het enige verschil met de staatspropaganda in de oude Sovjet-Unie is dat de westerse variant beweert ‘open’ en ‘vrij’ te zijn, daar waar de Sovjets ruiterlijk erkenden dat alles door de staat werd gecontroleerd en bepaald.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting

 1. Hovawart zegt:

  Zoals al eerder in een andere topic, vertelt de geschiedenis namelijk dat ook Hitler als eerste wapenfeit de oorlog verklaarde aan de intellectuelen, studenten en critici die in staat waren om meningen uit te dragen en groepen mensen te mobiliseren, gelijk er nu op internet gebeurt dus…….gaat er al een belletje rinkelen?
  Het zal een interessante casus blijken wanneer er ergens in Europa een Europese Lente uitbreekt, als een vallende dominosteen die de protesten in de andere Europese landen in gang zal zetten.
  (het zal mij benieuwen of Rutte cojones heeft om het EURO-leger in te zetten om onze Brusselse dictatuur te beschermen tegen vrijdenkers)

  Like

 2. Ruud zegt:

  Uitsluitend in het stemhokje is dat te veranderen!!! Besef dat terdege.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Ruud; De enige plaats waar je nog effectief kunt stemmen is bij een koor. En dan maar hopen dat je stem niet hapert. Stemmen in een stembureau is net als demonstreren tegen onrecht. Het effect is 0,00000. Controleurs hebben we nodig in de stembureaus. Geen pak vol met PVV stemmen die ooit door iemand achter een cafe gevonden werden (in een afvalcontainer) alwaar een stembureau actief was. Geen wonder dat bijvoorbeeld de VVD telkens de grootste partij blijft, en de neo communisten (Groen Links) bijna net zo groot werden als de PVV. De PvdA schijnt nu weer op te krabbelen, en we hebben daar ook nog de SP en D66. Zoveel socialistische voorkeur onder de Nederlandse stemgerechtigden ????

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Ik heb al verschillende pogingen gedaan om ingezonden brieven te plaatsen in het Brabants Dagblad. Brieven die gingen over de E.U. de islam, en het klimaat. Telkenmale werden deze brieven botweg geweigerd. Wat je wel leest onder de ingezonden brieven; mensen die goede contacten hebben met moslims, mensen die zich lovend uitlaten over de E.U. en mensen die de schooljeugd prijzen die aan klimaat demonstraties meedoen. Hele krantenpagina’s vol die het klimaatbeleid van de regering steunen een aanprijzen. Dit is nu de hedendaagse vrijheid van meningsuiting. In het verleden kreeg ik een ban bij DDS (weer opgeheven) en was ik blij dat ik op deze site van mijnheer Bron mijn mening mocht ventileren. Daar ben ik nog steeds heel blij mee.

  Like

 4. Jan zegt:

  Trump gecensureerd door Twittermaffia

  BIG TECH TYRANNY: President Trump Tweets Out CarpeDonktum Video Mocking Democrats — Twitter Takes It Down

  http://tinyurl.com/y5trdmzf

  deze video is ‘beledigend’ voor de linkse maffia

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/02/big-tech-tyranny-president-trump-tweets-out-carpedonktum-video-mocking-democrats-twitter-takes-it-down/

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Het spookt al een tijdje in mijn hoofd …Dat kinderliedje uit mijn tijd toen ik nog een knaapje was” Hutje bij de zee….Beelden uit mijn kinderjaaaren vol geluk en stille vree trekken soms kalm en rustig aan mijn peizend oog voorbij ….’k denk nog dikwijls aan die da-agen….hoe ik steeds ontwaakte in ons hutje bij de zeee…..Een top-hit voor mijn leeftijdgenoten die de goede tijd mochten beleven….een haatliedje voor groen links….die alles naar de kl…helpen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s