“Gele hesjes” protesteren bij NOS-gebouw

Screenshot_140

Betogers in gele hesjes demonstreren vandaag in Hilversum. Naar schatting ruim honderd mensen verzamelden zich op station Hilversum en liepen onder het motto ‘NOS = Fake News’ naar het NOS-gebouw op het Media Park.

In een Facebook-oproep staat dat de NOS burgers misleidt met “mainstream media propaganda”. Onderweg naar het Media Park zongen ze “NOS, weg ermee”.

Voor het gebouw van de omroep is ruimte toegewezen waar de betogers hun standpunten kunnen toelichten. NOS-hoofdredacteur Nieuws Marcel Gelauff is aanwezig om het gesprek aan te gaan.

Lees verder>>>
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Gele Hesjes", "Lügenpresse", belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Desinformatie, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NOS, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Gele hesjes” protesteren bij NOS-gebouw

 1. wim zegt:

  Zojuist een reactie geplaatst op http://hilversum.hu.nl/gele-hesjes-slaan-opnieuw-toe-in-hilversum/
  Wat een slechte berichtgeving in slecht Nederlands. Volkomen onbekend met of negeren van de feiten in Frankrijk. Slechter kan niet. Benieuwd of de reactie geplaatst wordt.

  Liked by 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  Gelauff : “Verder staan we los van de politiek. Als redactie hebben we geen mening.”

  Háháhá…. altijd hebben ze een mening. Door een belangrijk persoon weg te moffelen, sommige te devalueren, sommige op te hevelen, een belangrijke gebeurtenis niet vermelden en natuurlijk links.

  Liked by 2 people

 3. Tineke zegt:

  Respect voor deze gele hesjes.
  Die Gelauff is ook een stiekemerd van de bovenste plank.
  hij weet dondersgoed dat de demonstranten gelijk hebben.
  Goed dat dit aan de kaak gesteld wordt,zijn we niet meer de enige die in de leugenpropaganda van het staatsjournaille trappen.

  Liked by 3 people

 4. Cleo zegt:

  Hulde voor deze daadkrachtige Nederlandse ‘gele hesjes’: in dat arrogante, zelfingenomen staatsgefinancierde leugenaarsbolwerk mag de realiteit ook wel eens gaan doordringen. Heel veel Nederlanders zijn het spuugzat om staatspropaganda en linkse l*lkoek over zich uitgestort te krijgen, terwijl de WAARHEID ijverig en plichtsgetrouw door dit nep-journaille wordt weg gemoffeld of verdraaid.

  Liked by 3 people

 5. Wolf zegt:

  Die Gelauf hadden ze de sloot in moeten trappen , met zijn linkse rot kop. P.S. , Webmaster ……. Kunt u mij vertellen waarom er iedere keer wanneer er een reactie geplaatst wordt , opnieuw het email adres en naam etc. ingevuld moet worden? Of komt dat doordat ik plusminus 2 weken geleden voor het laatst had gereageerd?

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s