Groene milieu-ideologen willen Paasvuren verbieden

Screenshot_145

(Vertaling: E.J. Bron)

De fractievoorzitter van de Groenen, Mark Muckelberg, maakt zich zorgen om de luchtverontreiniging in Norderstedt door het vuur op de zaterdagavond van Pasen. En daarom wil de Groene betuttelaar privé Paasvuren laten verbieden. Om de bevolking van Norderstedt tegen de boze CO2-uitstoot te beschermen, roept de Groene ertoe op om onmiddellijk “moedige maatregelen te nemen”.

journalistenwatch

De uit het Germaanse gebruik afkomstige Paasvuren worden al sinds het jaar 751 aangestoken. Volgens informatie van de afdeling Burgerzaken wordt er bijna 1300 jaar later in Norderstedt in de deelstaat Schleswig-Holstein per jaar toestemming geven voor ongeveer 180 Paasvuren.

Nu wil de fractievoorzitter van de Groenen in Norderstedt, Mark Muckelberg, dat graag veranderen en verzocht voor zijn Groene fractie in de milieucommissie: “Geen toestemming voor privé Paasvuren”. De Groene betuttelaar motiveerde zijn verzoek ermee dat de luchtbelasting op de zaterdagavond voor Pasen en tijdens de feestdagen vooral door fijnstof, hoge CO2-uitstoot en giftige stoffen, die bij de verbranding ontstaan, duidelijk verhoogd zou zijn. Dat zouden zelfs leken kunnen “merken, ruiken en proeven”.

“De ingeademde lucht leidt tot sterke prikkels. Kinderen en oudere burgers worden vooral bedreigd door deze gezondheidsgevaren. Het is de plicht van de verantwoordelijken van de stad (politiek en bestuur) om samen de gezondheid van de bevolking van Norderstedt in het middelpunt te plaatsen en onmiddellijk moedige maatregelen te nemen. Juist met de huidige controversiële grenswaardediscussies mogen we ons er niet toe laten verleiden om af te wachten en de enorme problemen te negeren”, aldus de strijdlustige Groene.

“Met deze aanvraag voor de Bühne doen de Groenen eens temeer gewichtig als verbodspartij, die niet alleen de burgers wil betuttelen, maar ogenschijnlijk ook niet stoppen voor Duitse tradities zoals het Paasvuur”. Zei daarentegen de voorzitter van de AfD-fractie in de gemeenteraad van Norderstedt, Christian Waldheim.

Bron
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, betutteling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Milieu, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Groene milieu-ideologen willen Paasvuren verbieden

 1. alwine kerkhof zegt:

  Alleen in Twente branden er elk jaar bijna 100 Paasvuren, toen ik er nog woonden, vond ik het prachtig om te zien.
  Er is een wedstrijd, wie het hoogste paasvuur heeft.
  Ja, kan mij voorstellen dat mensen met long problemen enz. hier last van hebben, maar het is maar 1 avond per jaar, en veiliger dan die kistenbrand rotzooi in Scheveningen.

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Onze islamitische medebewoners in het land dat we vroeger Duitsland noemden barbecueën graag in de openbare parken. Soms is het park een wolk van rook en natuurlijk wordt er vlees gegrild.
  Een dubbele aanval op de groene controle- en verbodszin. Wedden dat ze hun kop houden.

  Geliked door 2 people

 3. Qvic zegt:

  Hier geeft die Mark Muckerberg letterlijk toe dat hij de plank volledig misslaat met de termen fijnstof en CO2 uitstoot. Want beide zijn niet te ruiken, proeven en je gaat er ook niet van hoesten of iets dergelijks, zelfs je kunt deze niet eens merken, als ze in de lucht hangen. Dus hier praat weer eens iemand die geen verstand van zaken heeft. Maar enkel zijn wil andere wil opleggen. Hij vergeet er wel bij te zeggen dat de buitenlucht van iedereen is en niet alleen zijn politieke clubje.

  Geliked door 1 persoon

 4. j v/d valk zegt:

  Bomen zuiveren de lucht, en waar zit de lucht vol mee .. Nano stof.
  Dus als men die bomen in de fik steekt komt al die troep als nog vrij..
  En die troep in nog schadelijker dan Asbest…

  Like

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Waarom moet alles dat leuk toch zo nodig verboden worden. We mogen geen paasvuren meer we mogen geen Zwarte Pieten meer. we mogen geen benzine auto’s meer, we mogen geen vlees meer, we mogen geen suiker meer we mogen geen zout meer, we mogen niet meer roken, we mogen als 70+ niet meer ziek worden, we mogen dit niet meer, we mogen dat niet meer, we mogen zus niet meer, we mogen zo niet meer, we mogen zoveel niet meer. Wat we wel mogen is belasting betalen. En daar hebben we nou net zo’n hekel aan !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jules Vismale zegt:

  Zullen we anders eens een soortgelijk Vreugdevuur, zoals in Duindorp tijdens de jaarwisseling, aansteken bij de voordeur van die Mark Muckelberg, hem anders tientallen sigaren en sigaretten laten roken, volgooien met schnapps en slecht gestookte wodka of hem midden tussen druk verkeer zetten? Wat een misselijke betuttelaar en linkse stoerdoender is die “Groene” cultuurbarbaar gewoon!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s