Speech van Raffie Chohan in Middelburg (16-02-2019)

Screenshot_154

(Door: Raffie Chohan)

Goedemiddag vrienden!

Wij hebben allemaal een held of iemand die wij bewonderen. Voor de een is het Churchill, voor de andere John F. Kennedy. Op het ogenblik is het voor de meesten president Trump. Hij wil een muur bouwen om zijn land te verdedigen tegen de invasie van gelukzoekers. Net als president Trump wil ook dhr. Wilders ons beschermen tegen de islamitische immigratie. Maar zolang we in de EU blijven, kunnen we het voorbeeld van Italië en Polen wel vergeten.

De islamitische invasie:

De islam bedient zich van de Koran, de Hadith, de Sira en de Sharia. De eerste is al ruim 14 eeuwen heilig bij de haatbaardjes in hun soepjurkjes, de tweede is het doen en laten en de uitspraken van de “perfecte mens” Mohammed. Het derde boek gaat over de biografieën van de “perfecte mens”. Het vierde, de Fikh, is de wetgeving/jurisprudentie binnen de islam. “De perfecte mens” binnen de islam trouwde op z’n 45ste met een kind van 6 jaar. Alle islam-volgelingen moeten zijn voorbeeld volgen en proberen hem op z’n minst te evenaren. “De perfecte mens”, wiens leven bestond uit het plegen van oorlogs- en seksmisdaden, is dus de ideale man binnen de islam. “De perfecte man” heeft ook bepaald dat vrouwen er slechts zijn om de man te plezieren.

Screenshot_156Om dat te borgen, is er een aantal regels opgelegd binnen de Sharia. De Sharia ligt thans ten grondslag aan de wetgeving in 57 islamitische landen. En deze worden door onze rechters meegenomen in de uitleg en interpretaties van onze wetten. Ik vrees dat vanaf nu alle islamkritiek door een uitspraak van het Europese Hof uit 2018 zal worden bestempeld als belediging of haat. Het kritiseren van een kindhuwelijk is weliswaar toegestaan, maar een land behoudt het recht iemand te bestraffen die “de perfecte man” binnen de islam afschildert als een pedofiel. Om u een voorbeeld te schetsen: binnen de islam mag elke vrouw voor hoer uitgemaakt worden, onderworpen, ondergeschikt en gediscrimineerd worden, onder dwang verkracht en tot seks gedwongen worden. En dan kan hij met succes een beroep doen op zijn cultuur en achtergrond en komt hiermee weg. De islam is onverenigbaar met onze westerse normen, waarden en beschaving. Wij staan hier dan ook om de verworvenheden en vrijheden voor vrouwen en homoseksuelen te verdedigen tegenover een steeds meer toenemende en intolerante rol van de islam binnen onze samenleving. De vijandige elite heeft de poorten van Europa opengezet en het paard van Troje binnengehaald. Het is aan ons, Nationalisten, om onze vrijheid, ons land en onze identiteit te verdedigen tegen hen die het ons allemaal af willen nemen.

Een (westerse) vrouw die zich beklaagt over het onheus bejegend worden, betast worden en verdere excessen door islamaanhangers, krijgt minimaal een geldboete of een werkstraf wegens discriminatie.

Een ander groot probleem is dat de meeste westelijke leiders met hun enorm linkse aanhang een schuldgevoel aan ons verleden/geschiedenis/culturele achtergrond hebben overgehouden. Zo ontkennen zij massaal de hedendaagse aanslagen gepleegd in naam van de islam. Het zijn immers verwarde mensen en/of eenlingen? De Islamitische Staat doet precies wat Mohammed gedaan heeft en voorgeschreven, alle islamterroristen halen hun motivatie rechtstreeks uit de heilige boeken als voornoemd.

Een voordeel van de veelwijverij of te wel polygamie binnen de islam is dat er zo natuurlijk lekker veel volgelingen bijkomen. Zo wordt de wereld in rap tempo geïslamiseerd. Zie hier de Sharia in de praktijk. Een vorm van Jihad.

Medestrijdsters, ik hoef hier vandaag niet te vertellen over de toestand in het Verenigd Koninkrijk, in Zweden, in Frankrijk, in Duitsland en in onze thuislanden België en Nederland.

Wat mij vaak gevraagd wordt; vanwaar komt die walging voor die ideologie islam. Dan kom ik natuurlijk weer bij de oorsprong van mijn eerste kennismaking met de islam terecht. Mijn land van geboorte is Indonesië. Mijn vader was moslim en mijn moeder een christenvrouw. Er zijn traumatische ervaringen geweest. Als je als jong meisje ziet dat een vrouw in de islam geen waarde heeft. Een jongen is gewenst, een meisje is alleen voor de voortplanting. Mijn vader had mijn oudere zus meegenomen naar zijn geboorteland Pakistan en hij kwam alleen terug naar Indonesië. Hij heeft haar daar 6 jaar achtergelaten. Mij is dat lot bespaard gebleven. Dit gebeurt vandaag de dag nog steeds. Als een vrouw een aanhanger van de islam trouwt, wil de man vaak het kind meenemen naar zijn islamitische geboorteland. Zogenaamd om aan de familie te laten zien. De kans is heel groot dat het kind daar achterblijft.

Wat ik heb meegemaakt en beleefd, heeft mij doen beseffen dat dhr. Wilders ons niet zomaar waarschuwt voor de gevaren van de islam.

Waar wij liefde hebben voor ons gezin, en met name voor onze moeder, is deze er totaal niet voor de vrouw binnen de islam. De vrouw, de bakermat van de beschaving, wordt minderwaardig geacht. Waarom zou een vrouw minder zijn dan een man?

Onze samenleving is langzaam aan het verschuiven. Elke keer weer iets inleveren/toegeven, en aanpassen aan de islam. Laten wij met de wijsheid en het verstand van nu inzien dat we in Europa in een neerwaartse spiraal zijn beland. Laten we proberen om alle mensen in te laten zien dat dit onze strijd is voor het behoud van een zwaarbevochten vrijheid.

Screenshot_157(Extreem) Links en (radicale) islam schijnen elkaar gevonden te hebben. En onze westerse leiders hebben geen ruggengraat en lopen achter mevr. Merkel aan. Het wordt echt tijd dat zij weggebonjourd wordt. Mensen denken soms; de islam is toch niet te veranderen. Waarom zouden mensen openstaan voor een verandering als er in hun belevingswereld geen aanleiding is om de huidige situatie te verlaten? Een verandering kan al wel bekend zijn en zelfs een snaar raken, maar toch nog niet binnenkomen. Bijvoorbeeld omdat het nog even zal duren voordat het zover is, er zijn nog geen grote aanslagen in Nederland. Mensen kunnen erkennen dat een verandering wenselijk is, maar bestrijden dat zij degene zijn die zouden moeten veranderen. Dus laat anderen maar strijden. Op 20 maart zijn er verkiezingen. Ga vooral wel stemmen en denk niet dat het niks uitmaakt. De Provinciale Staten kiezen de Eerste Kamer, die de Tweede Kamer controleert. En zie in dat het gezwets over het klimaat gebruikt wordt als afleiding voor de werkelijke problemen.

In Frankrijk is een aanzet gedaan met de gele hesjes. Hoe ik denk dat Nederland een verandering zal ondergaan? Ten eerste met een andere regering, uit de EU, grenzen dicht, stop met de bouw van moskeeën, stop op emigratie vanuit Afrika en islamitische landen. Dit laatste vooral omdat het totaal niet te verenigen is met onze waarden en cultuur.

Je mag geen eigen rechter spelen, maar de politie verdedigt wel een crimineel. Als straks de pleuris uitbreekt en iedereen wordt vervolgd voor belediging van de islam (O, wat erg!!!), wordt er misschien niet eens opgetreden tegen verkrachting, misdaden, onthoofding en dergelijke!! En je mag je niet verdedigen. En de politie, de regering, jet Openbaar Ministerie staan allemaal niet aan onze kant. Uiteraard hoop ik dat het niet zover hoeft te komen, maar ik vrees met grote vreze dat als er niet iets structureels verandert het helemaal misgaat! In plaats van ons te verdediging, kiezen zij de andere verkeerde kant!

Wat ik meermaals heb gezegd in mijn speeches overal: De voornaamste taak van een overheid is het beschermen van haar eigen volk!! Zou het niet fantastisch zijn als ik ooit een speech kan geven bij Nexit!?

Vrienden, dank voor jullie komst en het willen luisteren naar mij.

Ik wil afsluiten met een prachtig citaat van wijlen de heer Prof. Dr. Hans Jansen: “Strijd de goede strijd!”

Door:
Raffie Chohan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Gele Hesjes", burgermoed, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

29 reacties op Speech van Raffie Chohan in Middelburg (16-02-2019)

 1. Tineke zegt:

  Mooie speech mevrouw Chohan.
  ,U strijdt waarlijk de goede strijd.

  Geliked door 3 people

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Sjon de Haas zegt:

  Geweldig💪👍😎

  Geliked door 2 people

 4. mahoog zegt:

  Nu eens een stem die oproept voor verzet……blij dit te lezen,Mart Brasil.

  Geliked door 3 people

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Bravo. Kan niet beter. Een prima tekst om verder te verspreiden. Goed zo Raf!

  Geliked door 1 persoon

 6. Ed Verschoor zegt:

  Spijker op de kop!

  Geliked door 2 people

 7. ruud beijer zegt:

  Luisterden er maar wat meer mensen naar deze mevrouw. Helaas vinden veel Nederlanders de islam en de asielparasieten geweldig.

  Geliked door 3 people

  • Asgard zegt:

   Ruud, er denken er wel meer wat deze vrouw heeft uitgesproken, feit is gewoon dat Links alles in handen heeft, wil je echte veranderingen krijgen dan zal dat anders zijn dan nu het geval is,…je zult gewetensloos moeten gaan opotreden, dat betekent bloed en martelpraktijken, precies hetzelfde wat Links ook voor heeft met zijn tegenstanders,..en gewetensloos word je pas als je niets meer te verliezen hebt, ook heb je dan nog een geweten maar je schakelt een stuk makkelijker door, de psyche van de mens is altijd wel goed, behalve als de medemens zich verrijkt ten koste van de ander.

   Like

 8. Inge zegt:

  “De gevaren van de Islam”

  Het echte gevaar zit in Den Haag en Wilders is slechts ‘hoop porno’. Zo lang men blijft denken dat er met minimale inzet (stemmen) iets zal veranderen heeft het vreselijke mis. De maffia verdwijnt niet vanzelf achter de tralies dat zal het volk echt zelf moeten doen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Als ze je als 2de partij van Nederland met 20 zetels al totaal negeren, dan doen ze dat ook met 30, 40 of 50 zetels.
   Zolang de PVV er geen 76 haalt blijven ze zo goed als kansloos in dit ondemocratische land.
   Ik zou het wel willen, maar ik zie het niet gebeuren dat ze de volgende er 76 halen.

   Like

   • Inge zegt:

    Precies Bert, dat is het probleem, het gaat niet gebeuren of Wilders nu daadwerkelijk genegeerd wordt of net zo goed onderdeel is van deze maffia bende dat maakt niet uit.

    Like

 9. JoHan de Witte zegt:

  Super mooie speech
  Geweldige dag ..
  Mooie groep patriotten bij elkaar.
  Samen zijn we sterk.

  Geliked door 1 persoon

 10. dennis zegt:

  De Gele Hesjes zijn het niet eens met deze speech, ik ben een Gele Hesser! Ik ben het wel eens met deze tekst, als hun dit geloof hier heen willen brengen: opzouten! Als ik in sommige waanzinnige moslim landen het Christendom wil verkondigen gaat me kop er af! Hun mogen lekker thuis blijven! Hier gelden ONZE wetten!

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Als de Gele Hesjes het niet eens zijn met de tekst van Raffie . . . Aan welke kant staan ze dan eigenlijk???

   Geliked door 2 people

   • dennis zegt:

    Wij, Gele Hessers, zijn niet links en niet rechts, maar ik wil Nederland wel veiliger maken, en dat doen we niet met die getraumatiseerde godsdienstwaanzinnigen binnen te halen, ze komen onder het mom van vluchteling want ze hebben hun eigen land al totaal kapot gemaakt, maar dat zullen ze ook met ons land doen!

    Like

   • BertG. zegt:

    Een politiek correct burgerclubje zou het dan moeten wezen, als ik Dennis zo lees.
    Een meningsloos clubje die het allemaal wel best vind wat er gebeurt.
    En het een beetje laten bij mopperen op mark rutte en over de de BTW.
    En als de dood om 1 verkeerd woord over de islam te verkondigen.
    Stel je toch eens voor dat ze je anders een PVV’er noemen, de gedachte alleen al.

    Geliked door 1 persoon

   • Gele Hesjes groepen zijn enorm verdeeld webmaster.

    Like

 11. Petra de Geus zegt:

  Goed gesproken!
  hartelijk dank

  Geliked door 1 persoon

 12. Cleo zegt:

  Hartelijk dank mevrouw Chohan voor uw moedige optreden en duidelijke woorden! Juist als ervaringsdeskundige (tegen wil en dank) spreekt u met GEZAG.
  De laffe wegkijkende politici zoals Rutte, Buma, Jetten, Segers, Yasser Feras (Groen Links) vergroten de maatschappelijke rotzooi door nog meer islam-zombies in ons land toe te laten. Hun handelwijze is verraad aan de Nederlanders.
  Gaat u alstublieft verder met het wakker maken van de zelfgenoegzame Nederlanders, zodat men zich eindelijk bewust wordt wat er hier op het spel staat!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s