STEM GEEN VVD!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Eurofielen, EUSSR, Rotzakken, Rutte, VVD. Bookmark de permalink .

12 reacties op STEM GEEN VVD!

 1. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  De RVD denkt met u mee………..EU regels boven de nationale regels. binnenkort (2020) in dit EU-theater wordt het EU-Verdrag van Lissabon opnieuw geactiveerd. Zie artikel op jowitteroosblog met dank aan Gerard de Boer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Alstublieft
  VVD de macht ontnomen en de meerderheid kwijt dan gaat Groen links zich roeren hebben ze al duidelijk gemaakt op hun partijcongres.
  Of we dus al niet genoeg belasting betalen.

  Klaver: CO2-taks gaat er komen

  ZWOLLE – GroenLinks eist flinke concessies van de coalitie op klimaatbeleid, in ruil voor steun in de Eerste Kamer. „Na maart kunnen ze niet meer om ons heen.” Dat maakte aanvoerder Jesse Klaver duidelijk op het congres van zijn partij in Zwolle.

  „Klimaatbeleid moet eerlijk zijn. Die CO2-belasting voor grote bedrijven gaat er komen, hoeveel tegenwind er ook komt”, zei Klaver. Hij verwacht daarom een meerderheid voor een wetsvoorstel dat hij in januari aankondigde dat beoogt de CO2-uitstoot neer te leggen bij grote (vervuilende) bedrijven.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3165241/klaver-co2-taks-gaat-er-komen

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Binnen afzienbare tijd maakt deze struikrover de overstap naar de Europese Unie.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  Die dat nu na alles nog overweegt is een cultuur en landverrader.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Een verstandig mens stemt geen VVD ! Een stem op de VVD is een stem op links !

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Totale armoede onder VVD, partij stort ineen, Rutte al aan de aardappelen

  Het gaat slecht met het ledental van de VVD; nu bepleit de partij een (verplichte!) afdrachtsregeling

  In een interne evaluatie over de staat van de partij schrijft rapporteur en Commissaris van de Koning in Fhttps://tpo.nl/2019/03/05/het-gaat-slecht-met-het-ledental-van-de-vvd-nu-bepleit-de-partij-een-verplichte-afdrachtsregeling/riesland Arno Brok: “Wachten op meer fondsenwerving of het moment dat er veel nieuwe leden bijkomen, kan niet meer.” Hij stelt daarom een vrijwillige afdrachtsregeling voor van 1000 euro per jaar.

  https://tpo.nl/2019/03/05/het-gaat-slecht-met-het-ledental-van-de-vvd-nu-bepleit-de-partij-een-verplichte-afdrachtsregeling/

  Like

 7. Jan zegt:

  Omstreden VVD-senator Anne-Wil Duthler klaagt Quote aan na berichtgeving over belangenverstrengeling
  Eigen partij doet inmiddels zelf onderzoek naar integriteit politica

  n een verklaring wijst Duthler op een artikel van Quotenet.nl op 15 maart. Daardoor zouden haar eer en goede naam verder zijn aangetast. Dit was niet de eerste publicatie van betreffende journalisten, benadrukt ze.

  https://tpo.nl/2019/04/05/omstreden-vvd-senator-anne-wil-duthler-klaagt-quote-aan-na-berichtgeving-over-belangenverstrengeling/

  Achtergrondinfo

  Duthler was al eerder in opspraak omdat zij haar positie als lid van de Eerste Kamer zou hebben gebruikt om haar eigen zakelijke belangen te dienen. Directe aanleiding voor fractievoorzitter Annemarie Jorritsma om dat te laten onderzoeken, is een recente publicatie over haar in zakenblad Quote.

  In dat artikel staat Duthler actief betrokken is bij verschillende ict-bedrijven van haar man. Als VVD-politica zou zij in de Eerste Kamer hebben gepleit voor zaken waarvan deze bedrijven konden profiteren. Gisteren berichtte het zakenblad over een schuldeiser die voor ruim negen ton beslag legde op een van de bedrijven. Dat beslag is inmiddels

  https://www.ad.nl/politiek/vvd-onderzoekt-integriteit-senator-anne-wil-duthler~ab3eedba/

  Like

 8. Jan zegt:

  Achterban VVD mort over ‘linkse’ klimaatkoers

  Een groot deel van de achterban van de VVD vindt hun partij te links geworden over klimaat. De partij blijkt tot op het bot verdeeld: veel leden en kiezers zien de VVD liever met Forum voor Democratie samenwerken dan met GroenLinks.

  Voor 82 procent van de VVD-kiezers die bij de afgelopen Statenverkiezingen hun partij de rug toekeerden en Forum voor Democratie stemden, was klimaat van invloed op de overstap. Van de kiezers die de VVD trouw bleven noemt 38 procent de klimaatkoers ook ‘te links’. Liefst 60 procent van de VVD-leden zegt daarom liever dat de partij gaat samenwerken met Forum voor Democratie, dat geen klimaatmaatregelen wil, dan met GroenLinks. Onder kiezers is dat de helft.

  ….
  https://www.ad.nl/politiek/achterban-vvd-mort-over-linkse-klimaatkoers~a7c8d12d/

  Like

 9. Jan zegt:

  Gemeente maakt per abuis miljoenen over aan daklozen
  Ambtenaren van de gemeente Den Haag hebben geblunderd door per ongeluk 2,5 miljoen euro over te maken naar daklozen, verslaafden en criminelen.

  Hagenaars die hadden meegedaan aan een proefplaatsing bij een werkgever zouden daarvoor een premie ontvangen, maar dat bedrag werd donderdag bij vergissing honderdmaal zo hoog uitgekeerd. Per persoon kregen ze tussen 30.000 en 150.000 euro op hun rekening gestort.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3403643/gemeente-maakt-per-abuis-miljoenen-over-aan-daklozen

  Is maar belastinggeld

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s