Zweedse regering bekritiseert Hongarije wegens gezinspolitiek

Screenshot_153.png

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Hongaarse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de Zweedse ambassadeur opgebeld vanwege kritische uitlatingen van een Zweedse minister over de nieuwste hulpmaatregelen voor gezinnen van de Hongaarse regering, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken vrijdag.

Mitteleuropa

Annika Strandhäll, de Zweedse minister van Sociale Zaken (sociaaldemocraten), zei in een tweet dat de “alarmerende” politiek van Hongarije “riekt naar de jaren-30”. Ze zei over de Hongaarse minister-president dat hij de geboorte van “echte Hongaarse” baby´s zou willen bevorderen en dat dit een “rechts-populistische poging zou zijn om de consequenties van deze politiek voor de onafhankelijkheid van de vrouw te camoufleren.”

Tijdens een persconferentie over een ander thema antwoordde Péter Szijjártó, de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, dat Strandhäll in haar tweet een “onacceptabele” toon gebruikt zou hebben. Hij zei dat aan de Zweedse ambassadeur meegedeeld zou zijn dat ook de commentaren van Strandhäll onacceptabel zouden zijn. De minister zei dat de ambassadeur kennis zou hebben genomen van het standpunt van Hongarije en beloofd zou hebben dit aan Stockholm door te geven.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zweedse regering bekritiseert Hongarije wegens gezinspolitiek

 1. Mary zegt:

  Zolang de Hongaren maar heel blij zijn met de ondersteuning van de Hongaarse regering voor het stichten van een gezin, en dat zijn ze, doet een pro Islamitische pro EUSSR Annika bla bla what ever, uit waar?? eh Zweden??? er totaal niet toe!!!!

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  Laat die Zweden lekker het lazerus genieten,dat land is allang om zeep

  Geliked door 2 people

 3. Eric zegt:

  Ik hoop niet dat de Zweden zo’n gezinspolitiek gaan voeren. Er zijn al veel te veel gekke Zweden op de wereld, bijvoorbeeld dat autistisch, mutistisch kreng van een Greta Thunberg die gans Europa wilt doen bloeden met haar hysterisch klimaatgezwets. Laat die Zweden maar lekker uitsterven, het is een oerdom volk (op enkele islamkritische groepen na, natuurlijk)

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Erg hypocriet van Zweden

  Zij hebben tussen 1935 en 1975 ruim 230 duizend personen laten steriliseren om redenen van ‘sociale en raciale hygiëne’….
  In 1975 werd die wet afgeschaft. Sinds die tijd werden alleen transseksuelen nog gedwongen zich te laten steriliseren. (In juli 2013 werd ook deze wet afgeschaft.) Het doel daarvan was om verwarring in verwantschapsrelaties te voorkomen. Die zouden kunnen ontstaan als een transseksueel die van geslacht was veranderd zelf kinderen zou krijgen.

  Ik sta helemaal achter bepaalde vormen van de eugenetica zoals in Hongarije wordt uitgevoerd. . Zouden ze in West Europa ook moeten doen. Dat voorkomt een hoop ellende. De islamisering kun je daarmee in elk geval per direct een halt toeroepen. Dat geldt uiteraard ook ook voor de Afrikaanse kolonisten. Overigens, daar kun je ook het genetisch afval onder de autochtone bevolking flink mee reduceren, zodat wij op termijn alleen maar verder gaan met hen waar we graag nazaten van zouden zien. Een milde vorm van de eugenetica zoals kindergeld onthouden enerzijds, dan wel fors verhogen anderzijds, lijkt me dan ook een uitstekend plan om ongewenste aanwas te voorkomen.

  Geliked door 2 people

 5. Ruud zegt:

  Waar bemoeit die zweedse trut zich mee. Kop houden lijkt het enig juiste advies.

  Geliked door 1 persoon

 6. Claudia M. zegt:

  Ach, Zweden… Dat land is toch allang verloren.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Nee dan liever Frankrijk waar binnenkort op scholen de aanspreek term Vader en Moeder afgeschaft wordt en waarvoor in de plaats komt opvoeder 1 en opvoeder 2.

  https://www.rt.com/news/451539-parent1-parent2-mother-father-france/

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ze sporen daar in Zweden niet !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s