Als een boemerang terug in het sociale stelsel: één op de drie mensen die uitgezet zijn, keert onmiddellijk naar Duitsland terug!

Screenshot_168

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Minstens één op de drie uitgezette personen reist Duitsland weer binnen: dat heeft de vreemdelingendienst in de deelstaat Baden-Württemberg vastgesteld. Een ondraaglijke toestand, die vooral daarom mogelijk is, omdat de grenzen nog steeds niet bewaakt worden en er zodoende geen uitzettingen kunnen plaatsvinden.

Iemand die al verplicht is uitgezet, die ons land al verlaten heeft, dient bij zijn nieuwe binnenkomst opnieuw een asielaanvraag in. Die moet eerst verwerkt worden, terwijl de zich hier illegaal ophoudende migrant opnieuw volledig verzorgd wordt door de belastingbetaler – gewoon ongelooflijk.

Hier moeten wetswijzigingen aan te pas komen. Wie na zijn uitzetting als een boemerang terugkomt naar Duitsland, moet onmiddellijk het land verlaten. De ervaringen uit de nu bijna vier jaar sinds 2015 moeten er eindelijk toe leiden desbetreffende wettelijke regelingen te treffen en laten geen andere conclusie toe dan die dat onze grenzen niet langer onbewaakt mogen blijven!

(www.welt.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Als een boemerang terug in het sociale stelsel: één op de drie mensen die uitgezet zijn, keert onmiddellijk naar Duitsland terug!

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Voor de uitzetting een wit bolletje tussen hun ogen tatoeëren kan veel ellende voorkomen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Joannes,

   dat zogenaamde ‘brandmerken’ schijnt niet te mogen. Het zou wel helpen als terugkeerders direct zichtbaar zouden zijn, en direct de toegang tot het land en de sociale opvang geweigerd zou worden.
   Maar van links tot rechts zou daartegen geprotesteerd worden, dus gebeurt er niets. Het hele circus begint weer van voren af aan. En de belastingbetaler betaalt….

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Wit bolletje!?

   Maak er snel een pikzwart bolletje van want een wit bolletje kan echt niet meer deze dagen.

   Like

  • Yvonne zegt:

   Tijd terug SF serie op TV mensen die crimineel waren kregen soort uitpuilend stukje op hun voorhoofd niemand mocht met ze praten overal hingen camera’s, dat was toen nog niet zo, en als je met eentje praatte onderging je het zelfde lot
   Misschien idd een idee om dat bij deze uitgezette mensen te doen of een tatoeage op hun voorhoofd

   Like

  • Henk.V zegt:

   Leuke vondst..:-)

   Like

 2. J.C. zegt:

  Volgens mij zijn vingerafdrukken ook goed gezamelijk met een irisscan, maar dat is natuurlijk alleen voor autochtonen.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Met aanvraag ID kaart maakten ze een duimafdruk, ik ben &#@€ geen crimineel
   Mag dat zomaar? Het enige dat ik heb gedaan is paar keer 4 a 5 kilometers te hard gereden, schandalig van mij ,ze hadden me in de cel moeten gooien voor deze overtreding

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Dat is de pure ellende die je nu met open grenzen krijgt. Het is net een kippenhok, iedereen loopt er zomaar maar in en uit. Zonder papieren er uit gezet, en terugkeer met valse papieren. Zoveel stommiteit en onwil bij regeringsleiders die dit alles uitgedacht hebben (Velen hebben een Bul) zou je niet verwachten. In vroeger jaren keek je op tegen (Echte) geleerde mensen. Vandaag de dag kunnen die nep geleerden nog geen oplossing bedenken voor de meest simpele zaken en laten alles in het honderd lopen….

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Het is het beoogde EU asielplan, waarmee aangesloten landen zonder onderlinge grenscontrole (verboden) hernieuwde asielaanvragen in behandeling moeten nemen.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Een land met open grenzen is geen land !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen in Keulen,

  Like

 7. Williaan zegt:

  Dat is in Nederland al 10 tallen jaren aan aan de gang, In kamp Crailo zagen de vrijwilligers ze weer terug komen met de smoes; Nee nu heten we zo, de nieuwe valse naam!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s