Burgers staan klimaat-buitenspel

Screenshot_160

(Door: Syp Wynia)

De Statenverkiezingen zijn een goed moment voor een klimaatrevolte

Nederland dreigt een klimaatdictatuur te worden. Burgers staan buiten spel, als kiezer doen ze er niet toe en als consument hebben ze geen keus maar moeten ze wel betalen – ook voor de ‘transitie’ van grote bedrijven. De verbouwing van Nederland tot klimaatneutraal land is een grote, van boven opgelegde operatie waarin de democratie hooguit een figurantenrol speelt. Ooit van de RES gehoord, bijvoorbeeld?

De RES? Nauwelijks iemand die er buiten kantoren van overheden en nutsbedrijven iets van gehoord heeft. Maar die Regionale Energie Strategie wordt een cruciale sleutel in de ‘energietransitie’ die de komende jaren over Nederland wordt uitgerold. Woningen en bedrijven moeten van het gas af, overal moeten wind- en zonneparken komen en in de dertig RES-regio’s wordt besloten wat waar gebeurt, hoe de huizen worden verwarmd en waar centrales met biomassa stoken.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Climategate, Communisme, dictatuur, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Groenen, klimaat, Krankzinnigheid, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Burgers staan klimaat-buitenspel

 1. koddebeier zegt:

  Stem PVV !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  In het stemhokje wordt de strijd gestreden!! Nergens anders.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Eens een bananenrepubliek, altijd een bananenrepubliek, maar wel pas een paar eeuwen, stel je voor, met al die hoogleraren, en leerlaressen.
  De lamme helpt de blinde naar de verdoemenis.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Stop de klimaatidioten !!

  Geliked door 1 persoon

 5. vangie1206j zegt:

  Ik geloof niet dat al dat klimaat geld dat in de staatsruif terecht komt voor het klimaat gebruikt zal worden. Denk maar aan dat kalkar debacle dag kalkar dag geld. Ik denk eerder dat dit geroofde geld gebruikt gaat worden voor al die illegalen die hier niet horen te wezen of aan die eindeloze stroom gelukzoekers. Deze overheid is absoluut niet te vertrouwen.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Het lijkt op dat Nederland en Belgie door Brussel uitverkoren zijn om als proeftuin te dienen voor nieuwe ontwikkelingen, in dit geval het klimaat. Kunnen ze dit er zonder problemen er doorheen loodsen, dan volgt de uitrol over heel Europa. Het begon in Zweden. In Zweden begon slechts EEN schoolmeisje zomaar opeens met een klimaat-protest. Vervolgens zagen we in Belgie en Nederland vele duizenden scholieren protesteren, terwijl dit alles betaald werd door Brussel. De leerplichtwet deed er opeens niet meer toe. Tussenpersonen deden in opdracht voor Brussel de organisatie. Hoe list en bedrog het kunnen winnen van gezond verstand. Geheel onterecht zouden de VVD en Groen Links garen gaan spinnen bij de komende verkiezingen. De bedoeling van dit alles is veel belastinggeld te gaan genereren ten behoeve van die indringers, die aangemerkt worden als – vluchtelingen -. Heel opmerkelijk dit alles.

  Like

 7. fleckie zegt:

  ‘De klok horen luiden, maar niet weten waar de klepel hangt’ kan men DE. Jeugd onder de neus wrijven’ …….( ondoordachtzaamheid, is troef?) … of gewichtigdoenerij?!*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s