Groenen staan voor alles wat Duitsland kapotmaakt!

Screenshot_159

(Door: Dr. Alexander Gauland – Vertaling: E.J. Bron)

De fractievoorzitter van de AfD in de Duitse Bondsdag, Alexander Gauland, verklaart over het debat omtrent veilige landen van herkomst:

“Dat het de Groenen vandaag opnieuw weer gelukt is om de stemming in de Bondsraad over de veiligheid van enkele landen van herkomst uit te stellen, staat exemplarisch voor haar sabotagepolitiek tegen Duits belang.

Zij schaden ondertussen Duits belang op bijna alle niveaus:

Haar betrokkenheid bij het verbod op dieselvoertuigen en snelheidsbeperkingen beperkt onze mobiliteit en heeft al enorme schade toegebracht aan de automobielstandplaats Duitsland. De Groenen nemen zodoende de vernietiging van duizenden arbeidsplaatsen in Duitsland goedkeurend op de koop toe.

Het stoppen met de winning en het gebruik van kolen en de onbeschrijfelijke politiek voor een energietransitie en tegen de zogenaamde klimaatverandering zal nog eens duizenden arbeidsplaatsen kosten. De consumenten moeten steeds dieper in de buidel tasten voor de stroom. Dat nu duizenden mijnwerkers van het Ruhrgebied tot in de Lausitz geen toekomst meer hebben en door armoede bedreigd worden, interesseert de Groenen niet.

Bijzonder schadelijk voor onze samenleving is de Groene immigratiepolitiek. Hier wordt stemming gekweekt volgens het motto: kom allemaal naar Duitsland, om het even met hoeveel jullie zijn, om het even om welke redenen, om het even wat dit de belastingbetaler kost. Ideologisch opgeladen gevoelsbommen zoals Claudia Roth zouden het liefst de hele wereld in ons sociale stelsel opnemen.

Het uitstellen van een belangrijke stemming in de Bondsraad over veilige landen van herkomst zoals Tunesië of Georgië is een catastrofe en getuigt van het onvermogen van de oude partijen om de asielcrisis ooit op te lossen.

Met hun blokkade- en afbraakpolitiek schaden de Groenen onze samenleving door steeds meer vaart te zetten achter de ontbinding van Duitsland.”

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alexander Gauland

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Groenen staan voor alles wat Duitsland kapotmaakt!

 1. Tineke zegt:

  Niet alleen in Duitsland.
  Wat dachten we van de groene drammers in Nederland?
  Daarmee is voor mij wel duidelijk,dat dat groene gedram vanuit dat moloch in Brussel bekokstoofd is.

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Europa is op, opperdepop.

  Je merkt het aan alles, domme jeugd, egoïsme in een ongezonde vorm, respectloosheid overal, import islam, gezever over milieu en gender-bullshit.

  Wellicht is goed dat er een nieuwe frisse wind over Europa gaat waaien in welke vorm dan ook.

  En over 200 jaar spreken wij elkaar wederom omtrent de situatie.
  Ooh wacht …………..

  Like

 3. Qvic zegt:

  De groenen c.q. groen links zijn veel erger dan de socialisten zoals de PvdA of de SDP. Zij verkopen zich zelf dat zij voor het groene milieu zijn, maar slopen deze met alle gemak en alles en iedereen. Zij hebben zich zelf in dienst gesteld aan de grote internationale bedrijven en aan de NWO, waar de VN, IMF e.d. onderdelen van zijn. Dit rode communistische/marxistische en progressieve gevaar, dat zich zelf groen noemt heeft dan ook niets met het milieu te doen. Enkel een middel om mensen te misleiden om hun buidel te laten trekken voor hun snode plannen, zij zullen ieder land tot de bedelstaf verheffen. Van democratie hebben zij nooit van gehoord c.q weten niet wat dat inhoudt. Maar zelf leven de kopstukken wel in alle weelde en verboden, die zij de gewone bevolking ontnemen en ontzeggen. Hun achterban noemt zich zelf hoger opgeleid, maar eigenlijk zijn het de domste van de domste van de onderste plank. Die werkelijk nergens van op de hoogte zijn en nergens kennis van hebben. Zulke mensen zijn heel makkelijk te overtuigen en te misleiden. Zij zijn ook diegene die de meest onrendabele energie vormen promoten als alternatieve energie vormen,

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Net als de rest van de linkse dus !! ( Ook in Nederland)

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Weten de meeste reageerders op E. J. Bron ook nog dat thans, of al veel langer, is uitgelekt dat zowel Nederlandse en Duitse SS’ers, die ooit in de Waffen-SS dienden, nog steeds een uitkering of een ruim pensioen krijgen, gelijk aan de vroegere oud-rechters van het Volksgerichtshof!?
  Een zero tolerance was blijkbaar niet erg van toepassing voor de oud- SS’ers ofschoon zelfs bekend is geworden dat Vlaamse en Waalse SS’ers zich in Polen en Rusland eveneens aan oorlogsmisdaden schuldig maakten en in Estland en Letland SS-veteranen werden gezien als dappere strijders tegen de communisten!
  De Wehrmacht pleegde niettemin toch veel meer oorlogsmisdaden dan de SS en zelfs Claus von Stauffenberg (!907-1944), de man die op 20 juli 1944 een aanslag op Adolf Hitler pleegde, bleek er later om bekend te staan dat hij de Polen als een minderwaardig volk zag!
  Natuurlijk zijn talloze moslimextremisten natuurlijk op stapelgek op deze oud SS’ers en wie weet de Groenen ook omdat links evenmin vies was en is van antisemitisme! Het is zelfs niet te hopen dat die gehate Groenen na hun dood onder de grond worden gestopt want dan kan de grond hierdoor aardig verontreinigd worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s