GroenLinks begeeft zich op hellend vlak met anti-Israël motie

Screenshot_161

(Door: Ernst Lissauer)

Partij van Jesse Klaver heeft zaterdag antisemitisme geïnstitutionaliseerd

Wie dacht dat het 38e GroenLinks-congres zaterdag voornamelijk een feestje voor de blanke jonge GroenLinks-meiden en jongens zou worden waarop ze hun idool met de lonkende krullen zouden kunnen bewonderen, komt bedrogen uit. Midden in het verkiezen van leden voor het congrespresidium en andere saaie zaken die het voorprogramma vormen voordat de leider uit de coulissen springt, gebeurde er iets dramatisch.

Leden kunnen op zo’n congres moties indienen. Daarvoor kan je een formulier downloaden waarop je aangeeft waar de partij in bepaalde zaken volgens jou politiek een punt van moet maken. Zo is er iemand met weinig historisch besef en verkeerde informatie over de BDS-beweging geweest die een motie heeft neergepend om te bepleiten dat die beweging niet meer strafbaar zou moeten zijn en waar dat zo is te bepleiten daartegen in verzet te komen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, demoniseren, Geschiedvervalsing, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op GroenLinks begeeft zich op hellend vlak met anti-Israël motie

 1. Ruud zegt:

  Deze marokkaanse kever moet beter gestopt worden. Het strijdtoneel wordt het stemhokje.

  Like

  • Tineke zegt:

   Ik zou willen dat ik net zoveel vertrouwen in het stemhokje had als jou Ruud.
   Alles is te manipuleren,zo ook de stemmen.
   het is het enige nog wat we kunnen doen na afschaffing van het referendum,dus ik ga zeker stemmen,maar mijn vertrouwen is zo onderhand gezakt tot ver onder het vriespunt.

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Ruud. Jesse Klaver – of Jasser Klaver – kan best een kever zijn, maar hij is niet een Marokkaan. Zijn vader was een Marokkaan, maar hij was niet meer dan een zaaddonor. Klaver is nooit in zijn leven in een Marokkaanse huishouding grootgebracht; zelfs niet voor een dag. Hij heeft niets met de Marokkaans Berbers islamitisch cultuur. Hem een Marokkaan te noemen staat gelijk aan een kind die geboren werd uit zaaddonatie uit Denemarken (wordt per post bezorgd) en het kind als Deen te identificeren.

   Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Uiteindelijk komt er altijd uit wat er van oorsprong inzit. Het communisme, wars van staten die floreren op individuele vrijheid, op vrijheid van meningsuiting op vrijheid van economie en bezit. De communisten haten staten waar ook regeringsleiders achter slot en grendel verdwijnen of op zijn minst af moeten treden als ze verstoten tegen democratische waarden. Hoe ideologisch verblind ben je als je een op en top democratische staat sanctioneerd en een corrupt dictatoriaal rovershol dat de eigen bevolking intimideerd de hand boven het hoofd houdt. Terwijl in Rammalah de nieuwe generatie via de schoolboeken geïndoctrineerd wordt het westen en de Joden te haten moet in Nederland straks de belastingbetaler met de stopwatch onder de douche. De Groene Khmer zag dat het goed was.

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Wat een vuil stelletje zeg, die Groene Slinksen! Wat een geniepig volk is dat toch. Pure antisemieten.
  Ik kwam ook de naam Judith Sargentini in dit verband tegen (hoe kan het ook anders?), en alleen haar naam zegt me genoeg. Ik denk dan aan haar speech voor het Europees Parlement, waar ze een daverend applaus voor heeft gekregen.
  Zo fel als ze is als het om Hongarije gaat, zo fel is ze dus ook tegen Israël.
  Walgelijk!

  Even terzijde:
  is er tegenwoordig niemand meer die zich druk maakt over Paul Rosenmuller, die doodleuk weer met politiek bezig is, terwijl zijn naam ooit in verband werd gebracht met Pol Pot?

  Geliked door 3 people

  • annah zegt:

   Paul Rosenmuller is inderdaad een grandiose overloper en levensgevaarlijk pleiter voor Feras ?????

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Nou niet alleen met Pol Pot waar hij een lovende briefwisseling mee had.

   Terwijl hij de meest afzichtelijke dictators van de contemporaine geschiedenis adoreerde zag hij in Pim Fortuyn het grote kwaad. Gelukkig is hij nu voorzitter voor de raad van het onderwijs dus de inhoud van studieboeken voor onze jeugd zijn in goede handen. We hoeven dan ook niet raar op te kijken als in deze studie boeken de Palestijnen omschreven worden als oorspronkelijke bewoners en de Joden als binnendringende kolonisten.

   https://meervrijheid.nl/?pagina=1197

   Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Ik dacht dat paultje tegenwoordig iets bij de NS deed.
   Daar zullen ze ‘m ook wel weer er uit gegooid hebben wegens wanbeleid.

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Je verwisselt hem met van Rogier van Boxtel. Typisch een van die figuren die met voorbedachte rade bij de juiste partij zitten en zo de veel geld opbrengende baantjes binnen wandelen. Van hem kreeg de NS de opdracht niet meer te spreken van Dames en Heren maar van beste reiziger. Niets mis met beste reiziger maar het waarom dat is de vraag.

    Like

   • Alex Delarge zegt:

    “In 2010 werd Paul Rosenmöller in het programma Zembla onder vuur genomen vanwege zijn afwezigheid bij de stakingen van het schoonmaakpersoneel van het CSU. Hem werd verweten als oud-vakbondsman én als commissaris bij zowel de NS (sinds 2007) als schoonmaakbedrijf CSU (sinds 2005) die de stations en treinstellen schoonmaakt, geen enkele bemiddelende rol te hebben gespeeld. Rosenmöller weigerde in het programma te verschijnen, hij reageerde schriftelijk. Hij verweerde zich door te stellen dat hij nooit is gevraagd door de partijen. Zelf nam hij ook geen initiatie”https://nl.wikipedia.org/wiki/Paul_Rosenmöller
    Die Paul toch. Lekker sociaal bewogen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik zie het, na even de foto opgezocht te hebben.
    Ze hebben ook allebei een vreemde verwarrende kop.
    En soms wisselen ze ook zo vaak van het ene of andere goed betaalde baantje, dat het niet meer bij te houden is wie wat nou waar doet.

    Like

 4. koddebeier zegt:

  De links fascistische trekjes komen weer boven drijven !!!
  Wanneer ontwaakt de groen denkende Nederlander en zien ze in dat ze bij deze fascisten niet thuis horen ??

  Geliked door 1 persoon

 5. RottenPikwick! zegt:

  Dit is nog maar het begin. West-Europa gaat compleet anti-Israel worden. Over tig jaar krijgen de mohammedanen de overhand en dan gaat het los! Waarschijnlijk houdt Israel hier al rekening mee en zoekt haar vrienden elders. Van mij mag Israel een bom op de TuinkaboutersClub dumpen als dit land in gevaar komt! Am Israel Chai!!

  Geliked door 3 people

 6. J. Vulkanoloog zegt:

  ‘Op hellend vlak’ is nogal zachtjes uitgedrukt. Dit bewijst temeer dat de socialisten gewoon aan de verkeerde kant (van de geschiedenis) staan. Het zal weldra navolging vinden van D66, SP, PvdA en ‘Denk’ (een on-Nederlandse partij). Overigens zijn al deze partijen on-Nederlands omdat ze het ideaal van de internationale commune voor ogen hebben. Derhalve zou hun het Nederlanderschap ontnomen moeten worden zodat ze ook geen stemrecht e.d. meer hebben. Zij vinden dat er geen Nederland mag bestaan, zij vinden dat dat allemaal maar relatief is etc. Laat ze maar met de andere socialisten in de wereld een eigen regering vormen, eens kijken hoelang ze dan nog socialist zijn… #nooitmeersocialisme #socialismkills

  Geliked door 5 people

 7. Dat op basis hiervan Groen Links niet voor de rechter gedaagd wordt of zelfs verboden wordt. Geert Wilders staat voor veel minder minder minder voor de rechter………….

  Geliked door 2 people

 8. Republikein zegt:

  Geïnstitutionaliseerd, een mooi woord voor galgje met Klaver aan het touw, dubbele punten.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Waarom moet men zich zo verbazen over het besluit van het Groen-Links Congres over BDS? Bij deze partij is alles veroorloofd wat gepaard gaat met massa bloedvergieten; zelfs als het gaat om de oma’s en opa’s van jonkies die Yasser Klaver zo tof vinden!. Is dat niet zo? Dat deze partij het goed idee vindt om het leven van mensen boven de 70 te verkorten? Oudjes gebruiken te veel zuurstof en het was mooi geweest tot nu toe. https://ejbron.wordpress.com/2019/02/16/groenlinks-3/
  Natuurlijk heeft DENK in haar partijprogramma nooit de excessen van Groen – Links getoond. Bij DENK zitten nog vrij normale mensen, die nooit en te nimmer hun eigen grootouders zouden willen de dood injagen omdat ze oud zijn.
  DEEL 2

  Like

 10. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De jonge aanbidders & aanbidsters van de toffe gozer Yasser Klaver zijn er niet van bewust dat zijn partij heeft een zeer donkere geschiedenis. Samen met de nazi’s vertegenwoordigde ze in de 20ste eeuw massa dood en verderf. Denk aan de tientallen miljoenen onschuldige mensen dat deze partij heeft vermoord in de Sovjet Unie, in Oost Europa, in China, Cambodja, Cuba en overal waar ze de macht kreeg. Eigenlijk moet haar naam zijn “Bloed Link(s)”. Zelfs nu, doen leden van deze partij moeite om democratisch gekozen regeringen aan de val te brengen en zich op brutale wijze met andere landen te bemoeien. Bijvoorbeeld : dezelfde Judith Sargentini die zo graag wil Viktor Orban en de Hungaren een lesje leren. https://www.trouw.nl/democratie/europarlementarier-judith-sargentini-is-de-schrik-van-hongarije~ad4eb869/ en https://www.youtube.com/watch?v=5cMstd_eDF4&vl=nl-NL
  Bloed – Link(s) en haar zusterpartijen hebben een ding gemeen met vampieren : Ze hebben altijd bloed nodig!.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jantje zegt:

  Met zulke partijen is kristalnacht 2.0 niet meer ver weg.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s