Het recht moet het volk dienen – manifestatie in Wenen

Screenshot_180

(Vertaling: E.J. Bron)

Steyer, Wiener Neustadt, Dornbirn – deze Oostenrijkse steden werden in de afgelopen weken op tragische wijze het toneel van gruwelijke moorden. De zaken hebben één ding gemeen: ze zouden voorkomen hebben kunnen worden, want in alle drie gevallen zouden de daders  al lang niet meer in het land hebben mogen zijn. Maar onze rechtsstaat is aan handen en voeten gebonden – door internationale en Europese verdragen en een daaruit voortvloeiende rechtspraak. Dat kan niet! Het recht moet in de eerste plaats het volk dienen en in staat zijn dit te beschermen.

Om uitdrukking te verlenen aan deze eis, organiseerde de Identitaire Beweging Oostenrijk eergisteren een manifestatie voor het ministerie van Justitie in Wenen.

Screenshot_181

Bron:
www.identitaere-bewegung.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Oostenrijk, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

Een reactie op Het recht moet het volk dienen – manifestatie in Wenen

  1. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Een verdrag kun je aangaan maar als blijkt dat het niet langer overeenkomt met dat wat je ervan verwachtte kun je het ook opzeggen.
    Daar kunnen (soms vooraf afgesproken) consequenties aan zitten wat inhoud dat je het opzeggen vooraf wel goed moet overdenken of het dat waard is.
    Maar inmiddels worden verdragen misbruikt als excuus om dan maar niks te doen en dat kan zeker nooit de bedoeling zijn geweest.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s