Nigel Farage over Viktor Orbán: “Hij staat voor het toekomstige Europa!”

Screenshot_173

Nigel Farage (links)  neemt het op voor Viktor Orbán in het Europees Parlement.

(Vertaling: E.J. Bron)

Nigel Farage, de voormalige aanvoerder van de Brexit-beweging, sprak tegenover “VáslaszOnline” in zeer lovende bewoordingen over Viktor Orbán. Hij zou een man zijn die nog in iets zou geloven en de weg naar de toekomst zou wijzen.

journalistenwatch

Nigel Farage blijft een man van duidelijke taal en geeft Viktor Orbán rugdekking. In een interview met het Hongaarse “VáslaszOnline” zei hij: “Hij gelooft echt in iets. Hij geeft niet stilletjes en slaafs toe tegenover het EU-project, maar gelooft krachtig in het concept van de natiestaat. […] Hij is duidelijk een krachtige verdediger van de Hongaarse cultuur en schuwt het niet deze dingen te zeggen en te doen, hoewel het kritiek vanuit de EU regent.”

Farage benadrukte bovendien de belangrijke rol van Orbán bij de grensbewaking en zijn aanhoudende strijd met de globalist George Soros, wiens invloed zich “over alle westelijke democratieën” zou hebben uitgebreid. Steeds opnieuw was Soros tegen zijn landgenoot Orbán tekeer gegaan en hij was er heel verheugd over geweest dat de EU volgens Artikel 7 van het Verdrag van Lissabon probeert Hongarije voor zijn harde koers tegenover illegale migratie te bestraffen.

Orbán zou geen monster zijn, aldus de Britse Europarlementariër, die er aan toevoegde dat de Hongaarse minister-president de “toekomst van Europa” zou vertegenwoordigen. De komende verkiezingen zouden ervoor zorgen dat “Europa zich steeds meer van de EU en Brussel afwendt en zich richt op natiestaten en nationale belangen”, aldus Farage.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Nationalisme, Nigel Farage, Patriottisme, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nigel Farage over Viktor Orbán: “Hij staat voor het toekomstige Europa!”

 1. koosv8 zegt:

  Het zou een fantastisch mooi gegeven zijn als zo’n man als Victor Orban het politiek linkse establishment weg zou vagen, in de trend zoals Trump Clinton aan de kant schoof .

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  De komende verkiezingen zouden ervoor zorgen dat “Europa zich steeds meer van de EU en Brussel afwendt en zich richt op natiestaten en nationale belangen”, aldus Farage.

  Laat het aub uitkomen. De hemel zij geprezen.

  Alleen een souvereine staat met een duidelijk herkenbare cultuur door de overgrote meerderheid van haar burgers gedragen kan welvaart en veiligheid scheppen.

  De multiculturele samenleving is chaos, onveilig en werkt segregatie van groepen in de hand.

  Een welvarend land kan alleen een zorgstaat in stand houden als er onderlig vertrouwen is.

  Like

 3. A.J. deKoning zegt:

  Geweldig dat Nigel Farage het opneemt voor Orban, mogen er meer volgen en mag die Soros gauw van het toneel verdwijnen, hij heeft er eigenlijk helemaal niets te zoeken.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Weg met de EU dictatuur !!

  Geliked door 2 people

 5. droevige mof zegt:

  Merkel ensceneerde zichzelf op de veiligheidsconferentie in München als woordvoerster van de Anti Trump-gemeenschap. Als een hond die de maan aanblaft, volledig voorbij de werkelijkheid.
  Goed gedaan, het versnelt het vervalproces van de roestige EU-tanker, die binnenkort aan de grond zal lopen.
  https://www.journalistenwatch.com/2019/02/17/sicherheitskonferenz-muenchen-ist/

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Soros gaat niet weg. Hij moet gedragen worden in een houten jas.

  Geliked door 1 persoon

 7. Marinuslans@live.nl zegt:

  Inderdaad Orbán is de man en Farage de kei kunnen we hier in Nederland nog een puntje aan zuigen. Rutte met Kaag Hennis walgelijke mensen het is tijd voor knippen die handel als je zo gaat lopen en buigen.En dan bedoel ik niet get haar.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s