Nuttige idioten . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, Climategate, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nuttige idioten . . .

 1. Ruud zegt:

  Even doorvragen aan deze gastjes en je weet meteen hoe onwetend ze gehouden zijn! Geen enkele diepgang of feitenkennis; de nieuwe generatie; proost!

  Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  Ik zou zeggen, de naïeve kindsoldaten en dat is nog veel erger…

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  KOEKOEK!


  Geliked door 1 persoon

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De demonstratie voor het klimaat door de spijbeljongeren was beslist GEEN spontane aktie, maar was heel goed georkestreerd !!! Er is heel veel belastinggeld, ook vanuit de EU, aan uitgegeven, om dit op poten te zetten !!! En ik acht het niet onmogelijk, dat ene Soros ook zijn portemonnaie heeft getrokken. De 17-jarige VWO-leerling, Stijn Warmenhoven, het zogenaamde brein achter de spijbelaktie, is niet zo maar een doorsnee middelbare school leerling. Hij is verwant aan Bas Warmenhoven, de senior policy advisor van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en board member/treasurer bij D666. Je zou kunnen stellen, dat Stijn al enige tijd achter de schermen wordt klaargestoomd als opvolger van Yasser Feras (Jesse Klaver), of Rob Jetten. Bekijk onderstaande artikelen. Lees vooral ook goed tussen de regels door. Dan weet u nu alvast, wie over een jaar of tien een politieke leider is in het linkse kamp.

  https://www.wanttoknow.nl/nieuws/initiatiefnemer-achter-leerlingen-klimaatstakingen-de-eu/

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/klimaatdemonstratie-scholieren-den-haag-bewijst-genoeg/

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/spijbelen-voor-een-beter-klimaat-is-ook-onderwijs~ba8dc873/

  https://www.dvhn.nl/binnenland/Stijn-is-het-brein-achter-de-klimaatstaking-in-Den-Haag-We-gaan-door-tot-er-een-beter-Klimaatakkoord-is-24156004.html

  https://www.ad.nl/binnenland/stijn-17-organiseert-klimaatstaking-het-mag-geen-groenlinks-dag-worden~a1bae51f/

  Geliked door 2 people

 5. Martin zegt:

  Tja , je kan ook niets anders meer verwachten als Dhr Paul Pot Rosenmöller de voorzitter van de raad van onderwijs is! Dan is 1 + 1 geen 2 meer. Deze man laat geen mogelijkheid ongemoeid om de nederlandse jeugd kennisloos kapot te maken met leugens. Hij wie zijn geschiedenis niet kent is gedoemd om het te herhalen. Dus we kunnen ons weer eens opmaken voor een knallende oorlog. Hoop het niet , maar ziet er wel naar uit

  Geliked door 2 people

 6. Bert zegt:

  De EU heeft dus een “European Solidarity Fund” opgericht en 340 miljoen euro ter beschikking gesteld met het doel “empower young people” om ze te laten beslissen over hun eigen toekomst. Volgens de beschrijving ( https://ec.europa.eu/commission/sites/beta-political/files/european-youth-climate-action_en.pdf)
  In werkelijkheid is dit politieke beinvloeding, hersenspoeling, deze kinderen hebben geen idee waar ze over praten. Dit is geen discussie, maar het voeren van actie, beinvloeding van de media, het opvoeren van pressie, sociale controle. 340 miljoen niet om informatie te verspreiden of een debat te voeren, maar pure indoctrinatie.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s